DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mieneke 16-11-2018 Via de website gekocht

prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect om zo te bestellen, snelle levering en goede prijzen, groot assortiment !
Dus prima om zo te winkelen als je het zelf op dat moment niet anders kunt doen..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 16-11-2018 Via de website gekocht

snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote sortering. Prima prijzen. Snelle levering.
Een product bleek niet leverbaar. Direct restitutie gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 16-11-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft me nog nooit teleurgesteld, de website is makkelijk, en ze verkopen veel producten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Mout 16-11-2018 Via de website gekocht

Alle lof!

Algemene score

10,0
Het digitaal bestellen verliep "heel gladjes". Zo ook het volgen van de bestelling onderweg en ook de aflevering aan huis.
Niets vormde een probleem tijdens het gehele proces. Onze vorige ervaringen waren net eender, dus wij bestellen al onze producten bij DeOnlineDrogist.nl.

Reageer

Francis 16-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering binnen 24 uur. Uitgebreid assortiment. Boven 20 euro geen verzendkosten. Gemakkelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 15-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en volledige levering, juiste producten, goede kwaliteit producten.
Duidelijke website; snel de producten gevonden waarnaar ik op zoek was.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marian 15-11-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site !! prima communicatie, snelle levering met uitgebreide gebruiksaanwijzing hoe de zalf te gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CorryNe 15-11-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering...concurrerende prijzen...geen verzendkosten bij bestelling boven € 20,—...duidelijke website!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jeanne 15-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was al op verscillende plaatsen geweest en daar vertelde me dat t niet leverbaar was
En bij de online drogist hadden ze t wel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Huib Poleij 15-11-2018 Via de website gekocht

snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede omschrijving en werkingen van het product. Overzichtelijk site en ruime keuze. Fijn dat dit on line kan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M Kolff 15-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik deodorant sprays van 8x4 unity gekocht, speciaal om er o.a. musk in zou zitten. Dat had ik gezien op het plaatje maar ik kreeg de andere versie van unity toegestuurd. Ik appte hen en vrijwel meteen werd het opgelost. Zij hadden die met musk niet en deze 3 verkeerde sprays werden terugbetaald (volgen dag al op mijn rekening) en ik mocht ze houden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rajanand Rambaran 14-11-2018 Via de website gekocht

Goede bezorging en heel vlot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veilig en eerlijk. Precies zoals ik gewenst heb.
Zou weer een beroep op kunnen doen.
Geen sprake van oplichting of fraude.
Ben er ruim tevreden mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Okkerse 14-11-2018 Via de website gekocht

Service prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat we in het buurland DE wonen kunnen we bepaalde producten hier niet kopen en hebben we voor on-line kopen gekozen.
De artikelen zijn niet altijd snel te vinden onder een bepaald trefwoord maar op de duur kom ik er wel uit.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van De Online Drogist 15-11-2018

Beste A. Okkerse

heel erg bedankt voor het schrijven van uw review. Wanneer u het lastig vindt om bepaalde producten te vinden, kunt u altijd even onze klantenservice vragen waar u uw producten kunt vinden, zij helpen u graag en hebben misschien gelijk wat tips voor u. Zij kunnen uw opmerking ook altijd doorspelen naar de juiste personen, zodat wellicht de zoekfunctie kan worden verbeterd.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

M.J.JANS 14-11-2018 Via de website gekocht

Uiterst tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse producten, al dan niet op voorraad, worden keurig geleverd op de afgesproken leverdag.
Meteen zicht op facturatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. de Jong 14-11-2018 Via de website gekocht

Goede service snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel wasmiddel en andere eco schoonmaakmiddelen in grootverpakking. Zeer tevreden. En makkelijk op te halen op eigen tijdstip.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M.kaddouri 14-11-2018 Via de website gekocht

Service van de medewerkers is ver te zoeken.

Algemene score

5,0
Ik heb altijd bij jullie besteld en dat ging altijd goed tot op heden het mis is gegaan en ik daar ook voor belde dat ik niks door post.nl heb ontvangen.ik werd afgesnauwd dat het wel is geleverd en toch moest betalen.
Ik heb ook netjes betaald dat is het em ook niet maar hoe ze met jou omgaan na dat je tig keer hebt aangeven dat je niks hebt ontvangen dan ben je de vijand.heel jammer dat dit niet op een nette manier kan opgelost worden.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van De Online Drogist 15-11-2018

Beste M.kaddouri

heel erg bedankt voor het schrijven van uw review. Wat vervelend dat u zo'n slechte ervaring hebt gehad. Wij herkennen ons echter niet in uw verhaal en kunnen ook geen meldingen van u terugvinden over niet geleverde bestellingen. Wanneer een klant ons meldt dat zijn zending niet is geleverd, zullen wij altijd een onderzoek laten opstarten door PostNL en navraag laten doen bij de chauffeur waar het pakketje is geleverd. Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u ons doorgeeft welke zending niet geleverd is, zodat wij dit alsnog voor u kunnen oplossen. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

diana Bosveld 14-11-2018 Via de website gekocht

snelle levering, goede service, uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer uitgebreide site met groot assortiment. snelle levering en service is goed. ruilen is geen probleem en zijn er vragen dan denken ze met je mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 14-11-2018 Via de website gekocht

Snelle afhandeling

Algemene score

9,0
Snelle afwikkeling. Goede producten. Ook soms gratis verzending. Telefonisch ook makkelijk te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 13-11-2018 Via de website gekocht

geweldige service n en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige service ,prijszeer voordelig, en geen verzendkosten, zeer snelle levering. zeer veel keus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 12-11-2018 Via de website gekocht

Prima online drogisterij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer ruime sortering, scherp geprijsd en goede service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Levering van de artikelen ook heel snel en correct.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 12-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een aantrekkelijke prijs. De levering ging ook snel, vrijdag besteld en dinsdag in huis. De Online Drogist is een prima online winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hespan 12-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedekwaliteit en snelle levering. Ook de service krijgt een 10 net als de prijzen..de Onlijndrogist raad ik iedereen aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Klingers 12-11-2018 Via de website gekocht

Prima service, vlotte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webwinkel heeft een groot assortiment en de artikelen zijn voorzien van de juiste informatie. De site is overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 10-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In alle opzichten voorbeeld voor andere online shops, overzichtelijk, heldere communicatie, prijstechnisch zeer concurrerend .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna Hilarides 10-11-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel al jaren mijn supplementen bij de onlinedrogist, ben een zeer tevreden klant, door de snelle levering tegen scherpe prijzen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy 10-11-2018 Via de website gekocht

Fijne website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk site, heel overzichtelijk, snelle levering en vooral top prijzen. Volgende keer zoek ik weer hier

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Es 10-11-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website van deonlinedrogist.nl is overzichtelijk. Ruim assortiment en snelle levering! De volgende keer bestel ik zeker weer via deze website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 10-11-2018 Via de website gekocht

Erg vlot

Algemene score

8,0
Altijd een snelke en nette levering. Het is ook fijn dat je niet voor 50 euro moet bestellen voor de gratis levering. Zeer tevreden dus.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johanna 09-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goedkoopste die ik kon vinden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel hier graag omdat het makkelijke is zonder account aan te maken. Dat moet niet verplicht zijn vind ik. De keuze is groot en de prijs is laag. Supersnelle levering als het op voorraad is ,maar de voorraad staat vermeld op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 09-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop gekozen omdat zij de producten die ik wilde hebben verkopen tegen een goede prijs. Er ging iets mis met de levering. Supersnel werd dit opgelost na mijn telefoontje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F van Rooijen 08-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via collega op de site geattendeerd. Duidelijke site. Snelle en correcte aflevering. Blij met vermelding via mail hoe het met de verzending en ontvangst us

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B.v.Ginneken 08-11-2018 Via de website gekocht

Prima snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Essentiële producten altijd op voorraad en dus (snel) leverbaar en zoals beloofd binnen de gestelde 24 uur

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zonnemarie 08-11-2018 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levert altijd binnen afgesproken tijd. Verpakking stevig. Bij verkeerde levering wordt de fout snel en correct rechtgezet.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rita 08-11-2018 Via de website gekocht

Levering binnen 24 uur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Producten zijn snel te vinden. Daarom blijf ik bij de online drogist kopen. Ik beveel deze winkel zeker aan. TOPPIE!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 08-11-2018 Via de website gekocht

Goede service alleen overdreven grote verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
2 kleine producten besteld die prima in envelop passen. Maar levering in een kartonnen doos met veel vulplastic en daardoor bezorgkosten is zwaar ovderdreven

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Bessie 07-11-2018 Via de website gekocht

Top webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment en goede prijzen. Bestellingen worden keurig de volgende dag geleverd en er wordt per email goed gecommuniceerd over de bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edje 06-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, lage prijzen, goede service

Algemene score

9,0
Goed betrouwbaar bedrijf, fijne site, artikelen makkelijk te vinden, goede prijs/kwaliteit verhouding, goede service, snelle levering, goede info over de voortgang van de bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 06-11-2018 Via de website gekocht

prima als altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaak besteld. Altijd correcte levering en op tijd. 1 keer was de aangegeven kortingscode niet verwerkt. Na een seintje van mij werd dat direct vereffend. Prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby 06-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de boven genoemde punten,
en eerdere aankoop van producten.
Ook de verpakking is optimaal,
en een super snelle levering!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Corine 06-11-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben een uitgebreid assortiment. Ook producten die moeilijk in winkels te vinden zijn. En snelle verzending en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johannes 06-11-2018 Via de website gekocht

Simpel goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, simpel te bestellen , snel geleverd, en een goede prijsstelling en geen verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lc 06-11-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorme keuze, goede prijzen en razendsnelle levering. Omdat ik 100 karakters moet gebruiken in dit witte vlak, zal ik ook vertellen wát ik heb gekocht, namelijk gedroogde vlierbessen van Jacob Hooij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 05-11-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne prettige site om de produkten uit te zoeken op de site. Duidelijke beschrijving van gebruik en aantal. Fijn snelle levering van de produkten, keurig netjes verzonden .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Rooijen 05-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via collega op de site geattendeerd. Duidelijke site. Snelle en correcte aflevering. Blij met vermelding via mail hoe het met de verzending en ontvangst us

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nathalie 05-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben bijna alles wat je zoekt, de prijzen zijn lager dan bij andere drogisten en ze leveren snel. Ik bestel hier vaker, ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Suzie 05-11-2018 Via de website gekocht

Super snel en goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze leveren snel en netjes en stukken goedkoper dan reguliere winkels.
Meerdere malen besteld en steeds binnen 2 dagen in huis. Goede aanbiedingen ook voor vitamines etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RW 04-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Makkelijk bestellen snel en goed geleverd duidelijke website zonder reclame en andere onzin gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huub 04-11-2018 Via de website gekocht

Veel koopgemak.

Algemene score

9,0
Shoppen, bestellen en ontvangen, steeds weer een goed werkend gebeuren.
Het proces loopt als een trein die op tijd rijdt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly de Jong 04-11-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is, buiten de snelle levering, ook zo fijn dat je een berichtje krijgt als een product dat tijdelijk uitverkocht was, weer geleverd kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette 04-11-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles prima geregeld. Via de website besteld, de volgende dag in huis, zoals beloofd. Dus al met al een goede ervaring , omdat de producten voordeliger zijn dan in de reguliere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews