Mieneke
prima levering
Perfect om zo te bestellen, snelle levering en goede prijzen, groot assortiment !
Dus prima om zo te winkelen als je het zelf op dat moment niet anders kunt doen..
Maria
Via de website gekocht
snelle levering en goede service
Grote sortering. Prima prijzen. Snelle levering.
Een product bleek niet leverbaar. Direct restitutie gekregen.
Rianne
Top service
Deze winkel heeft me nog nooit teleurgesteld, de website is makkelijk, en ze verkopen veel producten
W. Mout
Via de website gekocht
Het digitaal bestellen verliep "heel gladjes". Zo ook het volgen van de bestelling onderweg en ook de aflevering aan huis.
Niets vormde een probleem tijdens het gehele proces. Onze vorige ervaringen waren net eender, dus wij bestellen al onze producten bij DeOnlineDrogist.nl.
Francis
Snelle levering
Snelle levering binnen 24 uur. Uitgebreid assortiment. Boven 20 euro geen verzendkosten. Gemakkelijke website.
Iris
Prima service
snelle en volledige levering, juiste producten, goede kwaliteit producten.
Duidelijke website; snel de producten gevonden waarnaar ik op zoek was.
marian
snelle levering
Duidelijke site !! prima communicatie, snelle levering met uitgebreide gebruiksaanwijzing hoe de zalf te gebruiken.
CorryNe
Supersnelle levering
Supersnelle levering...concurrerende prijzen...geen verzendkosten bij bestelling boven € 20,—...duidelijke website!
Jeanne
Geweldige service
Ik was al op verscillende plaatsen geweest en daar vertelde me dat t niet leverbaar was
En bij de online drogist hadden ze t wel
Huib Poleij
snelle en correcte levering
Goede omschrijving en werkingen van het product. Overzichtelijk site en ruime keuze. Fijn dat dit on line kan.
M Kolff
Geweldige service
Ik deodorant sprays van 8x4 unity gekocht, speciaal om er o.a. musk in zou zitten. Dat had ik gezien op het plaatje maar ik kreeg de andere versie van unity toegestuurd. Ik appte hen en vrijwel meteen werd het opgelost. Zij hadden die met musk niet en deze 3 verkeerde sprays werden terugbetaald (volgen dag al op mijn rekening) en ik mocht ze houden.
Rajanand Rambaran
Via de website gekocht
Goede bezorging en heel vlot
Veilig en eerlijk. Precies zoals ik gewenst heb.
Zou weer een beroep op kunnen doen.
Geen sprake van oplichting of fraude.
Ben er ruim tevreden mee.
A. Okkerse
Service prima
Omdat we in het buurland DE wonen kunnen we bepaalde producten hier niet kopen en hebben we voor on-line kopen gekozen.
De artikelen zijn niet altijd snel te vinden onder een bepaald trefwoord maar op de duur kom ik er wel uit.
M.J.JANS
Uiterst tevreden
Diverse producten, al dan niet op voorraad, worden keurig geleverd op de afgesproken leverdag.
Meteen zicht op facturatie.
S. de Jong
Goede service snel bezorgd
Ik bestel wasmiddel en andere eco schoonmaakmiddelen in grootverpakking. Zeer tevreden. En makkelijk op te halen op eigen tijdstip.
M.kaddouri
Via de website gekocht
Service van de medewerkers is ver te zoeken.
Ik heb altijd bij jullie besteld en dat ging altijd goed tot op heden het mis is gegaan en ik daar ook voor belde dat ik niks door post.nl heb ontvangen.ik werd afgesnauwd dat het wel is geleverd en toch moest betalen.
Ik heb ook netjes betaald dat is het em ook niet maar hoe ze met jou omgaan na dat je tig keer hebt aangeven dat je niks hebt ontvangen dan ben je de vijand.heel jammer dat dit niet op een nette manier kan opgelost worden.
diana Bosveld
Via de website gekocht
snelle levering, goede service, uitgebreid assortiment
zeer uitgebreide site met groot assortiment. snelle levering en service is goed. ruilen is geen probleem en zijn er vragen dan denken ze met je mee
Anne
Via de website gekocht
Snelle afwikkeling. Goede producten. Ook soms gratis verzending. Telefonisch ook makkelijk te bereiken.
Annie
13-11-2018
Via de website gekocht
geweldige service n en snelle bezorging
geweldige service ,prijszeer voordelig, en geen verzendkosten, zeer snelle levering. zeer veel keus
Ellen
Prima online drogisterij
Zeer ruime sortering, scherp geprijsd en goede service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Levering van de artikelen ook heel snel en correct.
Anita
Snelle levering
Ik wilde een aantrekkelijke prijs. De levering ging ook snel, vrijdag besteld en dinsdag in huis. De Online Drogist is een prima online winkel.
Hespan
Geweldige webwinkel
Goedekwaliteit en snelle levering. Ook de service krijgt een 10 net als de prijzen..de Onlijndrogist raad ik iedereen aan.
Joop Klingers
Via de website gekocht
Prima service, vlotte levering.
De webwinkel heeft een groot assortiment en de artikelen zijn voorzien van de juiste informatie. De site is overzichtelijk.
Bert
Snelle en correcte levering
In alle opzichten voorbeeld voor andere online shops, overzichtelijk, heldere communicatie, prijstechnisch zeer concurrerend .
Anna Hilarides
Top service!
Bestel al jaren mijn supplementen bij de onlinedrogist, ben een zeer tevreden klant, door de snelle levering tegen scherpe prijzen!
Trudy
Fijne website
Duidelijk site, heel overzichtelijk, snelle levering en vooral top prijzen. Volgende keer zoek ik weer hier
Es
Super service!
De website van deonlinedrogist.nl is overzichtelijk. Ruim assortiment en snelle levering! De volgende keer bestel ik zeker weer via deze website.
?
Via de website gekocht
Altijd een snelke en nette levering. Het is ook fijn dat je niet voor 50 euro moet bestellen voor de gratis levering. Zeer tevreden dus.
Johanna
09-11-2018
Via de website gekocht
Snelle levering en goedkoopste die ik kon vinden
Ik bestel hier graag omdat het makkelijke is zonder account aan te maken. Dat moet niet verplicht zijn vind ik. De keuze is groot en de prijs is laag. Supersnelle levering als het op voorraad is ,maar de voorraad staat vermeld op de site.
Laura
09-11-2018
Goede service
Shop gekozen omdat zij de producten die ik wilde hebben verkopen tegen een goede prijs. Er ging iets mis met de levering. Supersnel werd dit opgelost na mijn telefoontje.
F van Rooijen
Snelle levering
Via collega op de site geattendeerd. Duidelijke site. Snelle en correcte aflevering. Blij met vermelding via mail hoe het met de verzending en ontvangst us
B.v.Ginneken
Prima snelle service
Essentiële producten altijd op voorraad en dus (snel) leverbaar en zoals beloofd binnen de gestelde 24 uur
zonnemarie
Snel en correct
Levert altijd binnen afgesproken tijd. Verpakking stevig. Bij verkeerde levering wordt de fout snel en correct rechtgezet.
Rita
Levering binnen 24 uur
Duidelijke site. Producten zijn snel te vinden. Daarom blijf ik bij de online drogist kopen. Ik beveel deze winkel zeker aan. TOPPIE!!
Erwin
Via de website gekocht
Goede service alleen overdreven grote verpakking
2 kleine producten besteld die prima in envelop passen. Maar levering in een kartonnen doos met veel vulplastic en daardoor bezorgkosten is zwaar ovderdreven
Bessie
07-11-2018
Top webwinkel!
Ruim assortiment en goede prijzen. Bestellingen worden keurig de volgende dag geleverd en er wordt per email goed gecommuniceerd over de bestelling.
Edje
Via de website gekocht
Snelle levering, lage prijzen, goede service
Goed betrouwbaar bedrijf, fijne site, artikelen makkelijk te vinden, goede prijs/kwaliteit verhouding, goede service, snelle levering, goede info over de voortgang van de bestelling.
Elly
prima als altijd
Al vaak besteld. Altijd correcte levering en op tijd. 1 keer was de aangegeven kortingscode niet verwerkt. Na een seintje van mij werd dat direct vereffend. Prima dus.
Coby
Via de website gekocht
Snelle en goede service en levering
Vanwege de boven genoemde punten,
en eerdere aankoop van producten.
Ook de verpakking is optimaal,
en een super snelle levering!!!
Corine
Groot assortiment
Ze hebben een uitgebreid assortiment. Ook producten die moeilijk in winkels te vinden zijn. En snelle verzending en levering.
Johannes
Simpel goed en snel
Goede website, simpel te bestellen , snel geleverd, en een goede prijsstelling en geen verzendkosten
Lc
Geweldig
Enorme keuze, goede prijzen en razendsnelle levering. Omdat ik 100 karakters moet gebruiken in dit witte vlak, zal ik ook vertellen wát ik heb gekocht, namelijk gedroogde vlierbessen van Jacob Hooij.
Jet
snelle levering
Fijne prettige site om de produkten uit te zoeken op de site. Duidelijke beschrijving van gebruik en aantal. Fijn snelle levering van de produkten, keurig netjes verzonden .
F van Rooijen
Nathalie
Snel en goede service
Ze hebben bijna alles wat je zoekt, de prijzen zijn lager dan bij andere drogisten en ze leveren snel. Ik bestel hier vaker, ben zeer tevreden.
Suzie
Via de website gekocht
Super snel en goede prijzen
Ze leveren snel en netjes en stukken goedkoper dan reguliere winkels.
Meerdere malen besteld en steeds binnen 2 dagen in huis. Goede aanbiedingen ook voor vitamines etc.
RW
Snel en goed geleverd
Makkelijk bestellen snel en goed geleverd duidelijke website zonder reclame en andere onzin gewoon goed
Huub
Via de website gekocht
Shoppen, bestellen en ontvangen, steeds weer een goed werkend gebeuren.
Het proces loopt als een trein die op tijd rijdt.
Elly de Jong
Zeer snelle levering!
Het is, buiten de snelle levering, ook zo fijn dat je een berichtje krijgt als een product dat tijdelijk uitverkocht was, weer geleverd kan worden.
Mariette
Prima
Alles prima geregeld. Via de website besteld, de volgende dag in huis, zoals beloofd. Dus al met al een goede ervaring , omdat de producten voordeliger zijn dan in de reguliere winkels.
Toon meer reviews