DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liesbeth 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede verpakking snelle levering, gewoon prima.
Dit is de manier om simpel online te kopen en betrouwbaar.

Reageer

WL 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen. Supersnel en correct bezorgd. Niets op aan te merken.

Reageer

Jan 16-05-2019

Algemene score

10,0
Meerdere keren bestelling geplaatst. Spoedige en nette levering. De laatst keer ontbrak 1 artikel aan de bestelling en was vervangen door een compleet ander artikel. Kontakt opgenomen. Werd op vriendelijke wijze te woord gestaan en kreeg excuses. Andere dag artikel alsnog bezorgd. Mocht verkeerde artikel behouden.

Reageer

patrick 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds: gemakkelijk te bestellen, ruime voorraad, snelle en correcte levering

Reageer

Lisette 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, heel snel geleverd en netjes verpakt. En het product, 3M stainlessteel reiniger was ook het goedkoopst bij DeOnlineDrogist.nl!!

Reageer

Kenneth 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een scherpe prijs, snelle levering en klantenservice altijd even vriendelijk! Houden zo!

Reageer

H.M.V. 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment, goede prijzen. Het is fijn dat bestelling volgende dag al geleverd kan worden, maar soms zou het ook handig zijn als je kon kiezen voor bezorging een paar dagen later - dat kan nu niet.
Officiele reactie van De Online Drogist 13-05-2019

Beste H.M.V.

heel erg bedankt voor uw review. U kunt op onze site inderdaad niet kiezen voor een latere levering, maar uiteraard kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wanneer u uw bestelling later wilt ontvangen. Zij kunnen uw bestelling on hold zetten en op een later tijdstip laten verwerken en versturen als u dat beter uitkomt.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Truus de Vries 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
‘s Avonds besteld en de volgende dag alles mooi op tijd in huis. Bovendien leuke aanbieding kunnen meepakken. Super 🙂

Reageer

Lily 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote productkeuze, snelle bezorging en als er een probleem is lossen ze het snel en naar volle tevredenheid op.

Reageer

Maaike 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fijn online winkel snelle levering en stukke goedkoper als ergens anders
en betrouwbaar

Reageer

P.A. Zwart 11-05-2019

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden over de adequate registratie, verwerking, betaling en verzending van onze bestellingen. De site is duidelijk en bestellingen kunnen, na mailing, snel geleverd worden. De klantenservice is deskundig en adviserend en staat je vriendelijk te woord. Met andere woorden, wij kunnen deze winkel bij iedereen aanbevelen.

Reageer

Joop Vogelenzang 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij deze winkel heb ik al vele malen tot grote tevredenheid bestellingen gedaan en mocht ik wederom weer wat nodig hebben zal dat zeker weer bij deze winkel zijn. Een sneller en correcte bezorging.

Reageer

Nick 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering,scherpe prijzen,leuke aanbiedingen en een zeer ruim assortiment....

Reageer

Knorrie 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier al meer besteld en ze hebben vrij scherpe prijzen en snelle levering

Reageer

Suzan 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al enige tijd koop ik via D.O.D. mijn kersensap. Altijd snelle levering, goede service. Toen bij de laatste zending 1 fles waarschijnlijk was gebroken ( ik kreeg 5 plakkerige flessen in een andere doos), kreeg ik zo van 2 flessen geld terug. Binnen enkele dagen stond dat op mijn rekening.

Reageer

Cees van Ooyen 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is perfect geregeld van bestelling t/m de aflevering ! Zeer ruim assortiment !!!

Reageer

P. Both 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
DeOnlineDrogist is een fijne overzichtelijke webshop. Ik bestel hier al jaren en heb nooit problemen ondervonden. De bestelling wordt altijd op tijd geleverd.

Reageer

Ceesm 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere site en goede prijs kwaliteit verhouding, goede services en makkelijk achteraf betalen

Reageer

Els 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling altijd keurig op tijd verzonden. Goede informatie over het product op de site.
Medewerkers zeer behulpzaam aan de telefoon

Reageer

alie 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
s avonds besteld,sneller kan het niet om het de volgende dag al thuis te hebben

Reageer

Fam. Auckel 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel met veel biologische/natuurlijke items.
Zeer snelle levering! En bijna altijd alles op voorraad!

Reageer

John Moore 09-05-2019

Algemene score

10,0
Ik ben nogal kritisch ingesteld en wil graag ervaren dat de belofte van een goede service, goede prijs-kwaliteit verhouding, betrouwbare afhandeling van een bestelling en een tijdige aflevering ook daadwerkelijk word waargemaakt. In mijn beleving klopt het 100% en ben ik daarom reeds vele jaren een trouwe klant van De Online Drogist. Ik vind het aantal producten en de overzichtelijke en informatieve website ook een pre.

Reageer

Paula 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote sortering van vele merken en snelle levering, wat ik niet in de winkel kan vinden, vink ik in DeOnlineDrogist....

Reageer

Koop 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb omega 3-6-9 besteld bij DeOnlineDrogist. Vanaf de bestelling tot levering in een woord PERFECT.

Reageer

M. 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel groot assortiment. Snel bezorgd! Boven de 20 euro gratis bezorgen. Ik bestel hier altijd mijn vitamine tabletten.

Reageer

Monique 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, uitgebreid assortiment, bij 20 Euro al verzendkostenvrij en mijn bestelling snel geleverd. Ik ben heel tevreden over DeOnlineDrogist.nl!

Reageer

Lenie Kamstra 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meteen de volgende dag bezorgd, duidelijke mail over de bestelling en de verzending, producten prima , makkelijk bestellen via de website

Reageer

Henk Smies 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte en correcte afhandeling van bestellingen. Aantrekkelijke en goed gesorteerde
aanbiedingen.

Reageer

Bert 03-05-2019

Algemene score

9,0
Prima artikelen en prijzen. Ik vul mijn mandje volgens mijn benodigheden en als ik zeker weet dat ik de volgende dag thuis ben, bestel ik. Ik volg mijn bestelling en die is altijd op de aangegeven tijd geleverd.

Reageer

Menno Schröder 02-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is uitstekend. Groot assortiment. Vooral het verzenden boven de €20,- is wel erg aantrekkelijk. Altijd zijn de artikelen goed verpakt en wordt ook heel snel geleverd. Top winkel!

Reageer

Corina 02-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten als omschreven, snel en netjes geleverd , nooit problemen gehad, echt top

Reageer

marion 02-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een bestelling gedaan waarvan ik meen dat het product niet helemaal voldoet. Het leek een beetje uitgedroogd, maar ik was niet zeker, ik kan het niet vergelijken. Na dit kenbaar per mail te hebben gemaakt krijg ik antwoord met excuus en dat er direct een nieuw product aan mij zou worden opgestuurd. Snel - hartelijk en klacht oplossend. Zeker een 10 waard en ze hebben een nieuwe klant erbij.

Reageer

Sheanne 02-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben dik tevreden over de service en de snelheid van de bezorging
Ook de prijzen zijn goed

Reageer

Corrie 02-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site. De ene dag besteld en de volgende dag in huis! Top. Zijn er artikelen die niet voorradig zijn of te weinig voorradig wordt dit altijd snel opgelost en vaak met een korting voor de volgende bestelling. Ik blijf een trouwe klant!!

Reageer

Angel 02-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goed verpakt en altijd de producten geleverd zoals besteld.

Reageer

anoniem 02-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en vertrouwd het bestelde artikel klopt en is veel goedkoper dan bij de apotheek.

Reageer

Greet 02-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering en scherpe prijzen.Zeker een aanrader.Ik ben al een tijdje klant.

Reageer

Haasje 01-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goedwerkende website. Snelle levering. Spullen zijn goed ingepakt. Het bedrijf doet wat het belooft, dus zijn ze goed bezig. Een aanrader!

Reageer

Haasje 01-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goedwerkende website. Snelle levering. Spullen zijn goed ingepakt. Het bedrijf doet wat het belooft, dus zijn ze goed bezig. Een aanrader!

Reageer

Rien Schoneveld 01-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de shop is overzichtelijk en bestellingen worden zeer correct uitgevoerd . Tevens wordt je op de hoogte gehouden van verzending en wanneer die afgeleverd zal worden.

Reageer

Eddy 01-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sedert enkele jaren klant bij Deonlinedrogist en dat verklaart mijn uitermate tevredenheid m.b.t. hun afhandeling van de bestellingen namelijk steeds stipt, zeer vlug en correcte prijs. Ook de klantendienst staat begrijpend open voor aan- en/of bemerkingen.

Reageer

Prima shop 01-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop.Bestel altijd mn Gouda kaarsen hier. Grote voorraad. Snelle levering.

Reageer

Didier 01-05-2019

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen en steevast levering binnen 24 uur, zelfs op zaterdag. Een bestelling op zondag wordt de maandag al geleverd. Voor sommige producten ontbreekt er info op de website, wellicht wegens niet geleverd door de fabrikant.

Reageer

HenkieJ 30-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De OnlineDrogist is eigenlijk de drogist die je veel voordeel biedt,heeft een ruim assortiment,veel betalingsmogelijkheden,alle artikelen worden keurig verpakt,heeft een uitstekende klantenservice,en .... ach goede wijn behoeft geen krans,de online drogist is qua webwinkel het neusje van de zalm,de pinda van Duyvis die altijd OK is ,of die dikke 10 die het verdiend!

Reageer

Jacques 30-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie service en snelle levering naar België toe. Redelijke stock maar toch is het gamma
voedingssupplementen wat gekrompen bij vroeger.

Reageer

Deksie 30-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit bedrijf doet precies wat gevraagd en beloofd wordt! En snel!
Het assortiment is zeer groot.

Reageer

jos 30-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de onlone drogist levert prima spullen; ben er erg tevreden over; heb diverse keren wat besteld. Levering snel en volledig

Reageer

Laila 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service! Ik had per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Ze waren telefonisch bereikbaar op zondag en konden de bestelling direct kosteloos aanpassen. Ook over mijn andere bestellingen ben ik altijd super tevreden, snelle levertijd, retourneren altijd mogelijk, mooie prijzen, echt top!

Reageer

Iris 27-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus, leuke aanbiedingen, betaalbaar en een super service , volgende dag in huis, super

Reageer

Bertien Sour 27-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voortreffelijke service,bestel bij jullie de wapitis,die zijn gemiddeld 2 euro goedkoper als in de winkel.Klein minpuntje is de verpakking,te groot voor het aantal,mag in een kleiner doosje.

Reageer

Toon meer reviews