DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 4750 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 588 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alyda Stotijn-Hoorn 23-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het glutenvrije broodmeel is altijd vers en snelle service.
Keuze van glutenvrije producten is groot.
Het was al de volgende dag binnen.

Reageer

Rousty 23-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat mij stoort is dat een ontbrekend artikel de dag erna gelevert wordt terwijl de eerste artikels niet zo dringend waren, waarom geen dagje wachten ? Waarom geen keuzevakje waar de klant kan aanduiden dat het niet persė dringend is ?
Officiele reactie van De Online Drogist 24-05-2019

Beste Rousty,
Heel erg bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren, ook als deze niet compleet zijn. Wij zullen uw tip wat betreft het keuzevakje doorgeven aan onze websitebeheerder.

Met vriendelijke groet,
DeOnlineDrogist

Reageer

M. 22-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld en volgende dag geleverd👍🏻
Elke keer als wij hier iets bestellen is het prima geregeld
🌷Super site👍🏻🌷

Reageer

Elly 22-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen wat ze beloven. Een snelle levering! Ook erg veel keuze mogelijkheden. En een gunstige prijs.

Reageer

Henk 22-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling was vlot en netjes afgehandeld.
De bezorging was goed te volgen.en op tijd.

Reageer

Ton 22-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De online drogist biedt een geweldig uitgebreid assortiment tegen redelijke prijzen .
De verwerking van de orders gaat nagenoeg altijd volgens schema . Ook de verpakking
ziet er perfect uit. In een woord ....geweldig.....

Reageer

Kitty 22-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze shop gekozen om diverse reden,
1. het is goedkoper dan de winkels
2. soms heb je niet altijd tijd om naar de winkels te gaan en is deze online winkel een super
uitkomst omdat je op je gemakt kan zoeken wat je nodig hebt en ook dingen tegen komt die je
niet nodig hebt maar toch leuk vind om te bestellen
3. en de belangrijkste is een super service, snelle afhandeling en makkelijke betaling

Reageer

Nellie 22-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site van de online Drogist is heel overzichtelijk, met bij het artikel een goede duidelijke beschrijving. De service is perfect, snelle levering en mooi achteraf betalen.

Reageer

Fifi50 22-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd duidelijke info en levering zoals beloofd.
Supersnel. Zeker de moeite waard om te proberen.

Reageer

Pret 21-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder snelle en correcte levering ook op afhaalpunt.

Zou zo weer bestellen hier.

Top👍👍👍

Reageer

j.c. 21-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de online drogist ik shop er al een paar jaar en nog nooit , echt nooit heb ik iets te mopperen gehad o.k. er is wel eens iets gebroken onderweg (en dan denk ik aan post.nl) , maar ook dat werd opnieuw verzonden .
Als er iets te vragen is op welke manier dan ook, altijd een antwoord van een vak mens.
En er is een groot aanbod vegan producten , voor een betaalbare prijs, van verzorgingsproducten tot pitamientjes fantastisch voor mij en de wereld dus ook voor ieder mens dier en plant.
Als de online drogist een persoon was dan zou ik ze heilig verklaren echt TOP .

Reageer

Prima service! 21-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en uitstekende klantenservice. Ik had per ongeluk een verkeerd artikel besteld, ik mocht het terugsturen en had de volgende dag al het juiste artikel in huis, zonder extra kosten!

Reageer

J.C. 21-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is gebruiksvriendelijk. Het assortiment is groot en in het algemeen goed voorradig. Snelle en complete levering. Prima webshop!

Reageer

Madeliefje 21-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette en snelle bezorging. Niet moeilijk om te bestellen. En ruime keuze in assortiment.
En keurig en duidelijk met het beantwoorden van mails.

Reageer

mroo 21-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs is oké en de volgende dag werd het bestelde pakketje reeds bezorgd.
Voor herhaling vatbaar!

Reageer

Marianne verdonk 21-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en efficiënte dienstverlening. Website gebruikersvriendelijk. Fijn dat je met AfterPay kunt betalen

Reageer

Linda 21-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, snel geleverd en een stuk goedkoper dan in de winkel! En handig achteraf betalen.

Reageer

H . F van Dam 21-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ruime keuze , goede aanbiedingen , ruim overzicht van de artikelen , prettige ,overzichtelijke indeling en bovenal een snelle , correcte service !!!

Reageer

Anneke de Vries 21-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een aankoop gedaan bij deze webshop omdat ik hier de voordeligste prijs kon vinden. Het was makkelijk om het juiste product te vinden en de bestelling was snel gedaan. Ook de levering was snel, hier ga ik dus vaker mijn aankopen doen! Een aanrader!

Reageer

Guus 20-05-2019

Algemene score

10,0
Een snelle en betrouwbare levering binnen 2 dagen. Klantvriendelijk en goed dat jezelf een afleverplaats kan uitkiezen. Top!

Reageer

Ina 20-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, snel, vriendelijk, gratis retourneren. Ik had het verkeerde product besteld. Na een vraag per mail of ik het kon omruilen had ik de volgende dag het juiste product al in huis! En het verkeerde product kon ik gratis terugsturen. Super!

Reageer

Annie 20-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via Internet op deze site gekomen door de zoekfunctie te gebruiken voor het product wat ik zocht.
DeOnlineDrogist was de goedkoopste en had geen verzendkosten boven de 20 euro.

Na het afronden van de bestelling had ik vervolgens binnen een paar dagen de bestelling in huis. Met een track en trace was dit alles goed te volgen.

Het product was goed verpakt en voldeed volledig aan de verwachtingen.

Reageer

roos 20-05-2019

Algemene score

10,0
super snelle levering
goede prijs kwaliteit verhouding
ruim assortiment
altijd beschikbaar voor advies

Reageer

Elly 20-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, snel en makkelijk. Geen verzendkosten boven de 20€ en snelle bezorging.

Reageer

Roger Pfaff 19-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
XLS Medical besteld volgende dag binnen en ben nu pas begonnen met dit product om af te vallen en weet nog niet de uitwerking maar ben tevreden met de zorg en mail wanneer het product binnen komt en verwacht een positieve uitwerking van XLS Medical

Reageer

Hans 19-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze van producten die niet overal verkrijgbaar zijn. Goede en snelle service bij de levering.

Reageer

Corien 18-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop. Veel gangbare artikelen. Omdat ik slecht ter been ben is online bestellen voor mij de enige oplossing. Wordt op tijd bezorgd, geen lange levertijden.

Reageer

Fred 18-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een super website om bij te bestellen en de prijzen zijn ook heel aantrekkelijk. Bestel al jaren hier. Groot voordeel is dat je bestelling al vanaf 20 euro gratis wordt thuis bezorgd. Bij de meeste anderen ligt het rond de 75 euro. Dus hoef je niet grote aantallen te bestellen om voordelig uit te zijn.

Reageer

Yvonne 17-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling werd snel geleverd en ze hebben goede aanbiedingen. En gratis verzending al vanaf 20 euro

Reageer

Tevreden klant 17-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten die we zochten waren niet overal verkrijgbaar maar bij jullie wel tegen een zeer schappelijke prijs.

Reageer

Ineke Van Velzen 17-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes...correct en klantvriendelijk te woord gestaan...goede service!
Zodra ik weer iets nodig heb....kies ik voor DeOlineDrogist

Reageer

Noor van Stekelenburg 17-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een geweldige service over alles watje vraagt.
Super bedankt.
Voor de volgende keer bestel ik weer bij jullie en wordt een vaste klant.

Reageer

Willy 17-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat ik erg fijn vind is dat de producten snel worden geleverd. De klantenservice is uitstekend.

Reageer

Liesbeth 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede verpakking snelle levering, gewoon prima.
Dit is de manier om simpel online te kopen en betrouwbaar.

Reageer

WL 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen. Supersnel en correct bezorgd. Niets op aan te merken.

Reageer

Jan 16-05-2019

Algemene score

10,0
Meerdere keren bestelling geplaatst. Spoedige en nette levering. De laatst keer ontbrak 1 artikel aan de bestelling en was vervangen door een compleet ander artikel. Kontakt opgenomen. Werd op vriendelijke wijze te woord gestaan en kreeg excuses. Andere dag artikel alsnog bezorgd. Mocht verkeerde artikel behouden.

Reageer

patrick 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds: gemakkelijk te bestellen, ruime voorraad, snelle en correcte levering

Reageer

Lisette 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, heel snel geleverd en netjes verpakt. En het product, 3M stainlessteel reiniger was ook het goedkoopst bij DeOnlineDrogist.nl!!

Reageer

Kenneth 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een scherpe prijs, snelle levering en klantenservice altijd even vriendelijk! Houden zo!

Reageer

H.M.V. 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment, goede prijzen. Het is fijn dat bestelling volgende dag al geleverd kan worden, maar soms zou het ook handig zijn als je kon kiezen voor bezorging een paar dagen later - dat kan nu niet.
Officiele reactie van De Online Drogist 13-05-2019

Beste H.M.V.

heel erg bedankt voor uw review. U kunt op onze site inderdaad niet kiezen voor een latere levering, maar uiteraard kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wanneer u uw bestelling later wilt ontvangen. Zij kunnen uw bestelling on hold zetten en op een later tijdstip laten verwerken en versturen als u dat beter uitkomt.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Truus de Vries 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
‘s Avonds besteld en de volgende dag alles mooi op tijd in huis. Bovendien leuke aanbieding kunnen meepakken. Super 🙂

Reageer

Lily 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote productkeuze, snelle bezorging en als er een probleem is lossen ze het snel en naar volle tevredenheid op.

Reageer

Maaike 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fijn online winkel snelle levering en stukke goedkoper als ergens anders
en betrouwbaar

Reageer

P.A. Zwart 11-05-2019

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden over de adequate registratie, verwerking, betaling en verzending van onze bestellingen. De site is duidelijk en bestellingen kunnen, na mailing, snel geleverd worden. De klantenservice is deskundig en adviserend en staat je vriendelijk te woord. Met andere woorden, wij kunnen deze winkel bij iedereen aanbevelen.

Reageer

Joop Vogelenzang 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij deze winkel heb ik al vele malen tot grote tevredenheid bestellingen gedaan en mocht ik wederom weer wat nodig hebben zal dat zeker weer bij deze winkel zijn. Een sneller en correcte bezorging.

Reageer

Nick 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering,scherpe prijzen,leuke aanbiedingen en een zeer ruim assortiment....

Reageer

Knorrie 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier al meer besteld en ze hebben vrij scherpe prijzen en snelle levering

Reageer

Suzan 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al enige tijd koop ik via D.O.D. mijn kersensap. Altijd snelle levering, goede service. Toen bij de laatste zending 1 fles waarschijnlijk was gebroken ( ik kreeg 5 plakkerige flessen in een andere doos), kreeg ik zo van 2 flessen geld terug. Binnen enkele dagen stond dat op mijn rekening.

Reageer

Cees van Ooyen 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is perfect geregeld van bestelling t/m de aflevering ! Zeer ruim assortiment !!!

Reageer

P. Both 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
DeOnlineDrogist is een fijne overzichtelijke webshop. Ik bestel hier al jaren en heb nooit problemen ondervonden. De bestelling wordt altijd op tijd geleverd.

Reageer

Toon meer reviews