Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.
Beste Paulette,
heel erg bedankt voor uw review. Helaas kunnen wij niet zien welke bestelling van u is, omdat alleen uw voornaam hier is vermeld. Maar het is inderdaad heel erg vervelend wanneer een bestelling vertraagd is. Wanneer dit door een fout of storing bij ons gebeurt, melden wij altijd aan de klant wanneer de bestelling alsnog wordt verstuurd en uiteraard bieden wij ook een tegemoetkoming aan voor het ongemak. Gelukkig gebeurt een vertraging zelden, maar het blijft mensenwerk en ook bij ons gaat er wel eens iets niet zoals wij en onze klanten graag willen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist
Beste Winny,
heel erg bedankt voor uw review en uw melding over de navullingen van de Travelwatch. Wij hebben inderdaad zoals beloofd contact opgenomen met de leverancier. Zij zullen u twee nieuwe verpakkingen toezenden. Alle navullingen zijn op basis van Citriodiol en zouden dus geen van allen naar Kamille mogen ruiken. De door u ontvangen navullingen kunt u gewoon weggooien. Waarschijnlijk is hier sprake van een productiefout. Kamille werkt sowieso niet tegen muggen en zou dus ook nooit gebruikt worden in een muggenwerend product. U ontvangt een dezer dagen rechtstreeks van de distributeur twee nieuwe navullingen op basis van Citriodiol. Nogmaals bedankt voor het doorgeven.
Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist