DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Trijnie Zwaagman 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de oneline drogist, geweldige service en klantvriendelijk

Reageer

MT 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en verzorgde levering ! Duidelijke site met veel, ook niet alledaagse producten.

Reageer

Yvonne 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en nette bezorging. Wil je nog iets veranderen aan je bestellen dan via Whatsapp snel en keurig geregeld.

Reageer

Immy 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wanneer je in een dorp woont en weinig winkels in de buurt hebt, ga je al snel dingen kopen voor internet.
Ik ben dan ook heel blij met DeOnlineDrogist. Ze hebben een grote sortering. De levering is snel, en altijd goed verpakt.

Reageer

Matt van Weert 13-09-2019

Algemene score

10,0
Fijne online winkel. Nette prijzen, snelle bezorging en een perfecte service! Ze houden je constant op de hoogte van een bestelling, indien deze door (externe) omstandigheden afwijkt van de normale bestelling.

Reageer

Liwa 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, veel keus en niet onbelangrijk de prijzen liggen stuk lager als in de winkel

Reageer

Willem 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vakantie in aanraking gekomen met het product en thuis gelijk opgezocht op internet, en de Onlinedrogist viel gelijk op. Prettige overzichtelijke site met genoeg informatie over het product dat je wilt hebben en de prijs is goed. De levering was keurig, netjes verpakt en snel.
Al met al een fijne online winkel en zeker een aanrader.

Reageer

Mascha 06-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk en snel te bestellen, snelle levering en vaak de scherpste prijzen! Erg tevreden!

Reageer

Raeem 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid en leveringen. ook hebben ze zeer veel!

Reageer

Pee 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbare en snelle levering en ik nog goede aanbiedingen. Netjes verpakt.

Reageer

Pieternel 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder snelle levering. Duidelijke site, aangenaam geprijsd en gratis levering boven € 20,00.

Reageer

Nikob 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en perfecte levering. De prijzen zijn scherp en er is een groot assortiment.

Reageer

Andre 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
had wat artikelen besteld maar niet alles werd geleverd heb een mail gestuurd
en de volgende dag werd alles geleverd wat ik te kort kwam prime en snelle servies

Reageer

R v H te Amsterdam 10-08-2019

Algemene score

9,0
Snel de producten gevonden die ik wilde. Bestelproces was eenvoudig. Omdat er vertraging in de verzending was door een storing bij Post.nl kreeg ik een kortingscode. Dat was attent.

Reageer

Edith 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snelle levering!! !! En als je een vraag heb word goed beantwoord Dus ik blijf wel een klant!!!!

Reageer

Anoniem 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product en dienstverlening voldoen aan verwachting. Makkelijk bestellen en snelle levering zonder verdere poespas.

Reageer

Michel 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makelijk bestellen en snel geleverd
Ga hier zeker vaker bestellen, scheelde veel geld

Reageer

Marja 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snelle levering, goed verpakt. Als er een artikel niet op voorraad is kun je aanvinken dat je op de hoogte gehouden wil worden via mail als het er weer is. Gaat altijd goed.

Reageer

Vaas 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima snelle service , goede artikelen in handzame verpakking milieu vriendelijk .

Reageer

Adri Steenhoek, 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling van het product gaat fantastisch. Het bestelde Macula support bewerkt dat het na weer een foto het euvel nu al plm. 20 maanden stil staat. Ik ben er erg blij mee.

Reageer

gerkamphues 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een drogisterij die ontzettend veel direct en snel kan leveren,keurig verpakt en goed te volgen is waar je pakje zich bevind,en die ervaring geeft voor mij de doorslag om te bestellen,daarbij nog eens een prima na service.
Nog een pluspunt is dat het altijd goedkoper is als ergens anders.

Reageer

J.C. 09-08-2019

Algemene score

9,0
Snelle levering en goed verzorgd. Uitgebreid assortiment. Zeer tevreden. Aanrader!

Reageer

Carina 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel vaker bij deze drogist. Keurig, netjes en snel. Van bestelling tot en met levering.

Reageer

Pascalle 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze voldoen aan aan alle beloftes. Ze leveren het bestelde op tijd tegen de beloofde condities

Reageer

Fiet 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, met duidelijke afbeeldingen. Gunstige prijzen en snelle levering!

Reageer

Adriano 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel alweer enige jaren bij de online drogist.
Nooit problemen altijd netjes afgeleverd de volgende dag,goed verpakt.

Reageer

Rianne 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon top.ze doen wat ze beloven.nog nooit teleurgesteld over hun. Alles netjes verpakt

Reageer

petra 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is heel gemakkelijk om te bestellen en achteraf te betalen en zijn vriendelijk

Reageer

Karin Peters 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service.prima prijs.Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.Altijd snelle levering en ook telefonisch wordt je op een prettige manier te woordt gestaan.

Reageer

Cobi 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een aanrader ,prima prijzen en uitstekende snelle levering ,volgende dag bestelling al in huis !

Reageer

Joke van der Biessen 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering,niets mis mee.Ik heb al verschillende keren iets besteld,kom en wij iedere keer weer op terug,prima .

Reageer

Olga 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle levering en groot assortiment. Ik merk wel dat er aardig wat producten de laatste tijd niet op voorraad zijn. Ook vind ik dat er wel eens een kortingscode mag komen voor vaste klanten. Dit zeg ik al jaren en het gebeurd maar niet.

Reageer

RVE 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, snelle levering, fijne producten en klantvriendelijk, mijn pakketje kwam een dag later dan aangegeven door een foutje bij post nl en ik ontving een waardebon voor 10% korting op de volgende bestelling.

Reageer

kvanp 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment, producten worden snel geleverd en vanaf €20 gratis verzendkosten. Helaas geen gebruikersreviews van de producten.

Reageer

Sabine de Jong 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment en snelle levering!
Toen 1 artikel niet meegeleverd bleek te zijn omdat het niet op voorraad was werd er na telefonisch contact snel een alternatief geboden en geleverd.

Reageer

Petra Versteeg 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had zelf een fout gemaakt met het huisnummer en dat werd zonder extra kosten heel netjes op gelost.

Reageer

Loes Remmelzwaal 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door de grote keuze en goede afhandeling kies ik elke keer voor drogistonline

Reageer

Elly 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer grote sortering artikelen. Snelle levering. Prima service. Al jaren klant naar volle tevredenheid.

Reageer

Ralphy 05-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment. Voordelig. Snelle levering; in goede staat.
Ben heel tevreden.

Reageer

Cor Oosterom 05-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site...onderwerp/artikel heel snel te vinden en heel veel keuze/voorraad.

Reageer

Willy 05-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering is altijd snel en correct. Wil je iets weten kun je op verschillende manieren met ze in contact komen. App, telefoon, mail. Ben zeer tevreden.

Reageer

BJo 05-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd een vlotte levering. Netjes verpakt. En de prijs voor mijn product is de laagste.

Reageer

Rein 05-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede Aflevering en betaalbaar voor de minder bedeelde mens.
De site is overzichtelijk en begrijpelijk voor oudere mensen.

Reageer

Willem 05-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Juiste en snelle levering. Indien er iets fout gaat wordt dat snel recht gezet.

Reageer

Yvonne jansen 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel bestellen.afhalen waar ik wil, zo ook op vakantie! Normale prijs, zelfs wat voordeliger dan elders!

Reageer

Cor 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Breed assortiment. Snelle reactie na bestelling. Goede informatie over verzending. Vandaag besteld, morgen in huis.

Reageer

Lon 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1e keer besteld. Maar echt prima hoor.
Goede duidelijke website met redelijke prijzen. Besteld en binnen 24uur had ik mijn bestelling binnen in een degelijke verpakking.
Ze doen wat ze zeggen.
Echt super!
Volgende bestel ik beslist weer.
Goed verpakt

Reageer

Rob Dekker 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webpagina. Groot assortiment .Snel in huis. Overzichtelijk bedrijf TOP.

Reageer

E. Braber 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellingen worden altijd goed verpakt en je hebt altijd alles de volgende werkdag in huis. Prima en betrouwbare webwinkel.

Reageer

CJvdL 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al heel lang mijn drogisterij producten bij DeOnlineDrogist. Ben daar heel tevreden over.
Vandaag = morgen geleverd. Nog nooit fout gegaan!

Reageer

Toon meer reviews