DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aad Bonsink 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is prima, ik heb voor deze winkel gekozen omdat ze het product in huis hebben wat ik nodig had.
Wat klant vriendelijk betreft geef ik een 10.
Online drogist mag zich in de handen klappen met die kanjers van vrouwen bij de klantenservice .

Reageer

H.Sonnemans 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snel en correcte levering goede service op alle gebied ben een tevreden klant.

Reageer

M A Bierens 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk product vermelding
Makkelijk te vinden
Fin duidelijk
Prompte aflevering volgens afspraak

Reageer

Doris 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel inmiddels al geruime tijd bij De Online Drogist, omdat zij een groot assortiment hebben, de website zeer handig is, de leveringen altijd op tijd komen en omdat de klantenservice geweldig is.

Reageer

Ruurd 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor een invalide, die niet meer in staat is buitenshuis te shoppen is dit een uitkomst. Ruim assortiment, levering op tijd.

Reageer

Malou 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al een paar jaar, iedere 2 maanden CBD capsules van Jacob Hooy bij OnlineDrogist
Ze zijn mijn vaste adres.
Ben zeer tevreden hoe snel en makkelijk dit gaat
Netjes, discreet en snel verstuurd.

Reageer

Ton 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima website super snelle levering en keurig op de hoogte gehouden wat bezorgen betreft
bestel hier altijd nooit geen problemen.

Reageer

Reina 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn eerste bestelling: Ik heb voor DeOnlineDrogist.nl gekozen vanwege het brede assortiment en omdat ik het artikel snel kon vinden. De volgende dag werd het keurig bezorgd. Mijn complimenten!

Reageer

Jenny 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed product en zeer tevreden met de afhandeling en de snelle levering keurig verpakt !! Zou zeker als mijn product op is dat ik daar weer bestel !

Reageer

Jane 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel heel vaak bij de online drogist. Fijne aanbiedingen ,en vanaf €20,- gratis verzending. Top .snelle verzending en duidelijk communicatie wanneer je je pakket kunt verwachten. Ik zeg top !

Reageer

Jeannine Pieluc 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk in gebruik van de site ,grote aanbod van artikelen snelle levering. Aangename verrassing dat al van af 20 € geen verzending kosten .als men iets wil uittesten van product zo dat het in kleine hoeveelheid kan dank u wel daarvoor. Doet zo verder .19/9/2019 Jeannine

Reageer

Toos 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede levering, had al ervaring met de onlinedrogist en dat was goed bevallen.

Reageer

R. Luts 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goed assortiment, snelle levering tegen redelijke prijzen.

Reageer

Annet 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site, veel artikelen in voorraad, en een snelle levering van de producten.

Reageer

Noes Lautier 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, goede uitleg bij de artikelen en prompte levering. Geen haperingen in de site, geen haperingen bij de online betaling. Kortom: Heel erg goed.

Reageer

Nina 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, het product was niet gelijk leverbaar en ik werd hier goed over op de hoogte gehouden. Zeer klantvriendelijk en snelle service

Reageer

Klara 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling altijd de volgende dag al in huis. Zelf kan ik het niet sneller. Top.

Reageer

Eddy Maertens 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel, heel correct in de afhandeling van de bestelling en zeer vlugge respons door de klantendienst.

Reageer

Amber 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
DeOnlineDrogist.nl is een webwinkel met veel en gevarieerde spullen. De levering is snel, producten zijn goed en komen in goede conditie aan. Al met al zeer tevreden!

Reageer

H. Hendriks 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop al jaren regelmatig bij online drogist.
Overzichtelijke site, vandaag besteld morgen in huis.
Alles keurig verpakt, nog nooit klachten gehad, houden zo.

Reageer

Elly Molenaar 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals bij iedere bestelling bij DeOnlineDrogist, ik ben zeer tevreden over de correctheid en de snelle aflevering.

Reageer

Suzan 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze in producten
Eenvoudig te bestellen.
Discrete en zeer snelle verzending
Ik ben er zeer tevreden over!!

Reageer

Hans 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heeel erg goed komen gemaakte afspraken na en de levering is exact op de afgesproken dag en een lekkere korting op je bestelling prima webshop

Reageer

Sdr 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, altijd op aangegeven datum binnen. Hele fijne en goede aanbieding en veel natuurlijke producten.

Reageer

Marianne 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeer gebruiksvriendelijk, snelle levering, assortiment is zeer uitgebreid, goede productinformatie, indien nodig e-mail contact.

Reageer

Alex 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering, en een zéér groot assortiment. Het is er zeker niet duurder dan in andere winkels.

Reageer

Jan Pieter Zwaan 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede Service en snelle levering, Prima Online Drogist. Spullen wat ik besteld had op voorraad

Reageer

Wim de Graaf 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle en correcte levering, tesamen met een groot assortiment. Dat is prima!

Reageer

Kees Bakker 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkope en snelle levering van het bestelde artikel. De bezorging werd volgens planning uitgevoerd.

Reageer

Nel 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne organisatie, snelle levering, alles keurig verpakt.
Website is ook zeer gebruiksvriendelijk.

Reageer

D Bosveld 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop. Ruim assortiment, goede service en prima prijs. Medewerkers denken met de klant mee

Reageer

Henk van B 16-09-2019

Algemene score

10,0
Snelle bestelling. Bij retour binnen drie dagen na verzending en ontvangst door DOD geld teruggestort

Reageer

Hay 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een Dikke tien...voor de goede en vertrouwde Service ,,En ik ben heel tevreden
met mijn spulletjes bij jullie te bestellen,, Gr Hay

Reageer

LM 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ontzettend veel aanbod en vaak net even goedkoper dan andere aanbieders. Daarnaast ook super snelle levering, dus ik shop hier graag!

Reageer

Gioesenaar 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, zeer acceptabele prijzen.
Voldoende betaalmogelijkheden en tot slot snelle levering.
Een opmerking over een afwijkende kwaliteit werd ongevraagd omgezet in een restitutie van het betreffende bedrag! Bijzonder plezierige zaak.

Reageer

Gerda 15-09-2019

Algemene score

8,0
Mijn ervaring met deze online drogist is heel fijn.
Alles is heel snel geleverd , en ik ven zeer tevreden over get product.

Algeheel zeer tevreden.
Zal de volgende keer beslist weer gebruikmaken van deze online drogist.

Reageer

Karin 15-09-2019

Algemene score

5,0
Leuke shop, groot aanbod, zeer snelle levering. Wat voor mij een serieus minpunt is, is dat het pakket niet kan afgeleverd worden in een afhaalpunt. Eerlijk gezegd is dat een beetje passé ... overal heb je die mogelijkheid. Nu worden mijn buren steeds lastig gevallen en dat is niet fijn.
Officiele reactie van De Online Drogist 16-09-2019

Beste Karin

heel erg bedankt voor uw review. Helaas kunnen wij zo niet zien waar u woont, maar binnen Nederland kunt u bij ons gewoon direct kiezen voor het leveren bij een afhaalpunt van PostNL. Dit kunt u bij de verzendinformatie van uw bestelling selecteren en er wordt dan direct een lijst getoond met afhaallocaties in de buurt van uw postcode. Voor België is dit helaas (nog) niet mogelijk, maar wij hopen deze service zo snel mogelijk ook voor leveringen daar aan te kunnen bieden. Wanneer u in Nederland wilt laten leveren en u komt er bij een nieuwe bestelling niet uit, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Jan van Wiericke 15-09-2019

Algemene score

9,0
aanbod, verzorging, verpakking en verzendng voortreffelijk. Ik blijf klant.

Reageer

M.Dreef 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online drogist is betrouwbaar,vlotte levering , goede producten en prijskwaliteit.
Klantvriendelijk en goede service

Reageer

Anoniem 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijk en groot assortiment. Geen verzendkosten bij een bepaald bedrag, zelfs naar België. Supersnelle levering, volgende dag al in huis. Spullen netjes en discreet verpakt.

Reageer

Dick 14-09-2019

Algemene score

9,0
Op internet gezocht en door andere aanbevelingen de aankoop gedaan.Snel geplaatst en de andere dag al thuis gekregen!

Reageer

BC 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling is snel geleverd. Duidelijke communicatie van aankoop tot ontvangst en gemakkelijk dat het pakje ook bij een PostNL lokatie kan worden bezorgd, perfect!

Reageer

Francis 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke site, waar alle gewenste artikelen snel zijn te vinden en
een drogist met goede producten tegen een zeer scherpe prijs.

Reageer

Yolande 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering en duidelijke site, en altijd korting op de producten. Wat je zoekt is eenvoudig te vinden.

Reageer

Lisa 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ai vaker wat besteld en dat is snel en accuraat verlopen. De communicatie met de klant is goed en de levering is snel.

Reageer

Will 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke en overzichtelijke site waar ik alles goed kon vinden, heel snel geleverd en het was netjes verpakt.

Reageer

Erica 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne online winkel . Ik heb al meerdere keren besteld via de online shop. Heb er verder ook geen problemen me gehad ook niet met de bezorging.

Reageer

Ine 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima online shop, goed assortiment, snelle levering, vaak zonder verzendkosten. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Reageer

Sanne 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze, snelle levering en met een kortingscode was het mogelijk om geen verzendkosten te betalen.

Reageer

Trijnie Zwaagman 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de oneline drogist, geweldige service en klantvriendelijk

Reageer

Toon meer reviews