Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 299 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

STTJ 21-09-2018

Genieten van de Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was een plezier om een aankoop te doen bij de Superwinkel want het is gewoon een Super Winkel. Lekkere duidelijke site en fijne snelle afhandeling van de order!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie Tiekink 19-09-2018

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke webshop. Goede communicatie via mail. De levering van de producten waren prima. Eerste levering was binnen 5 werkdagen. Tweede levering duurde iets langer maar daar was een goede communicatie over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toine 18-09-2018

Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Amper een halve dag later kon ik het koffiezetapparaat ophalen.
De kwaliteit van het apparaat is een wat aan de magere kant met name de aan/uit knop.
Dit doet echter niets af aan de kwaliteit van Superwinkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 17-09-2018

geweldige service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling heel vlot verlopen. Goedkoopste prijs ! Snelle levering. Wat moet een mens nog meer hebben ?!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 17-09-2018

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering volgens afspraak. Telefonisch contact was ook heel goed, artikel teruggestuurd en het geld werd binnen 3 dagen teruggestort. Echt een hele fijne service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjakie 16-09-2018

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld morgen in huis! Top service, veel keuze, goede prijzen, echt een aanrader!! Geen andere webwinkel meer nodig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 16-09-2018

Uitstekende en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende shop met goede levering en service. Wordt goed aangeleverd en behorende informatie per mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann Ceulemans 16-09-2018

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door een tevreden collega en klant bij jullie ,ben ik op jullie site terechtgekomen .Heb dan ook een bestelling gedaan . Heb dit s’avonds op mijn gemak gedaan ,en heb het de andere dag s’morgens al gekregen .Vond dit super .Ben een zeer tevreden klant .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angel 16-09-2018

Zeer snelle levering voor mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik twijfelde om hier te bestellen gelukkig toch gedaan.
En zeer snel geleverd met een uitstekende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.W.M.van Maastrigt 14-09-2018

Binnen 24 uur product geleverd door super winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom binnen 24 uur product geleverd!
En weer alles geleverd wat ik besteld.
En een goede prijs kwaliteit verhouding.
Uitermate tevreden over Super Winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geen idee. 13-09-2018

Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Direct contact. Binnen 24 uur ontvangen. Betrouwbaar. Goed verpakt. Zeker een aanrader.
Ben er blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.M.Steensma 13-09-2018

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hugo Boss parfum gekocht dag erna bezorgt op het aangegeven tijdvak. Zou hier zeker weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geweldige service 12-09-2018

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede producten, snelle levering en scherp geprijst. Ik raad deze webwinkel aan aan mijn vrienden en familieleden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diane stroobants 12-09-2018

Fantastisch product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke website. het product dat ik aankocht was meer dan 10 eure goedkoper dan op andere sites. De behandeling van de bestelling verloopt heel vlot. Vandaag besteld morgen geleverd en dit in België is Super. En dit zonder vervoerkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 11-09-2018

Geweldige service en razend snel,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdagavond besteld om 21.00 uur en de volgende dag om 11.00 uur in huis! Hele maal top! Ik raad het iedereen aan die snel iets wil bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Scherpenhuijsen 11-09-2018

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor superwinkel gekozen omdat ze een ruime keuze hebben van het merk dat ik graag gebruik. De prijzen zijn aantrekkelijk en de webshop is overzichtelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannette 10-09-2018

Top!, website helder, telefonische service super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website helder en gebruiksvriendelijk, telefonische vraag meteen opgenomen, beantwoord en gefixt. super!!.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guerlain Mitsouko Eau de parfum 75 ml 10-09-2018

Blij!

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik er vaker besteld heb en er alleen maar positieve ervaring over lees! Ik woon in Helenaveen dus Eindhoven is voor mij lekker dichtbij en vertrouwd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pia 08-09-2018

Reliable and fast service

Algemene score

10,0
I recommend this webshop to everyone - I got my order superfast. Thank you for the good and reliable service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blixkaters 08-09-2018

Wings at the speed of Sound

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het predicaat 'super' is terecht gekozen voor deze winkel.
Super goedkoop
Super gemakkelijk bestellen
Super snelle levering.
Wat wil een mens nog meer ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisa Brutsaert 08-09-2018

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supertevreden van de website. Blij dat het een stuk goedkoper is dan in de winkels.
Alleen jammer dat het product een dag later werd geleverd dan beloofd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janny van der Meer 06-09-2018

Snelle levering, mooie en stevige verpakking en goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is mijn eerste keer, dat ik iets bij deze winkel heb besteld. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de verpakking vond ik er ook heel mooi uitzien. En misschien nog wel het allerbelangrijkste de prijs. Het product, dat ik bestelde was veel goedkoper dan bij de vorige winkel waar ik het zelfde product meerdere keren heb besteld. Maar nu dus nooit weer doe. Ik vind het super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Pielagr 06-09-2018

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Exact volgens afspraak geleverd. Prima verpakking met schokbeschermers. Heel goed dus als bescherming voor het Pocketboom
Ook het hele proces door de regelmatige email updates uitstekend te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicky 06-09-2018

Vlot geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij een technisch probleem heb ik gemaild. Ik had heel snel reactie dat het probleem zou worden opgelost. En... het probleem was ook snel opgelost. :) SUPERservice dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolf 05-09-2018

Deze winkel doet haar naam eer aan!!

Algemene score

10,0
Goede prijs, betrouwbaar, snelle service/levering! Makkelijke site.
Ik zou er zo weer kopen, naam is makkelijk te onthouden....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews