Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 304 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Angel 16-09-2018

Zeer snelle levering voor mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik twijfelde om hier te bestellen gelukkig toch gedaan.
En zeer snel geleverd met een uitstekende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.W.M.van Maastrigt 14-09-2018

Binnen 24 uur product geleverd door super winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom binnen 24 uur product geleverd!
En weer alles geleverd wat ik besteld.
En een goede prijs kwaliteit verhouding.
Uitermate tevreden over Super Winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geen idee. 13-09-2018

Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Direct contact. Binnen 24 uur ontvangen. Betrouwbaar. Goed verpakt. Zeker een aanrader.
Ben er blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.M.Steensma 13-09-2018

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hugo Boss parfum gekocht dag erna bezorgt op het aangegeven tijdvak. Zou hier zeker weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geweldige service 12-09-2018

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede producten, snelle levering en scherp geprijst. Ik raad deze webwinkel aan aan mijn vrienden en familieleden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diane stroobants 12-09-2018

Fantastisch product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke website. het product dat ik aankocht was meer dan 10 eure goedkoper dan op andere sites. De behandeling van de bestelling verloopt heel vlot. Vandaag besteld morgen geleverd en dit in België is Super. En dit zonder vervoerkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 11-09-2018

Geweldige service en razend snel,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdagavond besteld om 21.00 uur en de volgende dag om 11.00 uur in huis! Hele maal top! Ik raad het iedereen aan die snel iets wil bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Scherpenhuijsen 11-09-2018

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor superwinkel gekozen omdat ze een ruime keuze hebben van het merk dat ik graag gebruik. De prijzen zijn aantrekkelijk en de webshop is overzichtelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannette 10-09-2018

Top!, website helder, telefonische service super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website helder en gebruiksvriendelijk, telefonische vraag meteen opgenomen, beantwoord en gefixt. super!!.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guerlain Mitsouko Eau de parfum 75 ml 10-09-2018

Blij!

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik er vaker besteld heb en er alleen maar positieve ervaring over lees! Ik woon in Helenaveen dus Eindhoven is voor mij lekker dichtbij en vertrouwd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pia 08-09-2018

Reliable and fast service

Algemene score

10,0
I recommend this webshop to everyone - I got my order superfast. Thank you for the good and reliable service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blixkaters 08-09-2018

Wings at the speed of Sound

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het predicaat 'super' is terecht gekozen voor deze winkel.
Super goedkoop
Super gemakkelijk bestellen
Super snelle levering.
Wat wil een mens nog meer ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisa Brutsaert 08-09-2018

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supertevreden van de website. Blij dat het een stuk goedkoper is dan in de winkels.
Alleen jammer dat het product een dag later werd geleverd dan beloofd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janny van der Meer 06-09-2018

Snelle levering, mooie en stevige verpakking en goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is mijn eerste keer, dat ik iets bij deze winkel heb besteld. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de verpakking vond ik er ook heel mooi uitzien. En misschien nog wel het allerbelangrijkste de prijs. Het product, dat ik bestelde was veel goedkoper dan bij de vorige winkel waar ik het zelfde product meerdere keren heb besteld. Maar nu dus nooit weer doe. Ik vind het super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Pielagr 06-09-2018

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Exact volgens afspraak geleverd. Prima verpakking met schokbeschermers. Heel goed dus als bescherming voor het Pocketboom
Ook het hele proces door de regelmatige email updates uitstekend te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicky 06-09-2018

Vlot geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij een technisch probleem heb ik gemaild. Ik had heel snel reactie dat het probleem zou worden opgelost. En... het probleem was ook snel opgelost. :) SUPERservice dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolf 05-09-2018

Deze winkel doet haar naam eer aan!!

Algemene score

10,0
Goede prijs, betrouwbaar, snelle service/levering! Makkelijke site.
Ik zou er zo weer kopen, naam is makkelijk te onthouden....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiffany 05-09-2018

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld op donderdag, er stond bij dat het op maandag zou geleverd worden en was ook zo. Perfect in orde dus. (Levering naar België)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de bundel patrick 05-09-2018

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs en kwaliteit is zeker een aanbeveling waard. door de snelle levering is het aangenaam winkelen en daarom zullen wij zeker nog terugkomen. Uitgebreide keuze en makkelijke zoekmachine.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 05-09-2018

Super site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super website, jij krijgt waar je op zoek naar bent zonder 10x een andere site te moeten opnemen.. zo zou het altijd moeten zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 04-09-2018

Snelle levering, goede prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling een dag later in huis voor een meer dan schappelijke prijs. Goed verpakt alleen jammer van de verzendkosten. Veel winkels rekenen nu geen verzendkosten meer of hebben een lager order bedrag om de verz.ksn. vergoed te krijgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Superwinkel 05-09-2018

Beste Anita,

Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij verzenden binnen Nederland en België gratis vanaf 30 euro, Onder de 30 euro zijn de verzendkosten 3,95 (en 4,95 euro voor België).

Veel plezier van je bestelling!

Superwinkel

Reageer

Edwin 04-09-2018

Levert wat anderen niet kunnen leveren!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het specifieke model monitor waar ik naar zocht was bij de concurrenten niet binnen 10 dagen leverbaar. Superwinkel kon direct leveren en de volgende dag konden wij er meteen mee aan de slag. Uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. 03-09-2018

Goed verpakt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via Google de site gevonden. Prettige services, al na een dag werd het geleverd.
Goede Prijs/ kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martine 03-09-2018

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd de beste prijs voor me luchtje. Nergens anders goedkoper gevonden en nog heel snel verzonden ook !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Pielagr 03-09-2018

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Exact volgens afspraak geleverd. Prima verpakking met schokbeschermers. Heel goed dus als bescherming voor het Pocketboom
Ook het hele proces door de regelmatige email updates uitstekend te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews