Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 300 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anja 06-08-2018

Super website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijzen en supersnelle levering . Kom er zeker terug . Laat op de dag besteld en evengoed de volgende dag al in huis .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Everards 06-08-2018

Vlot en eerlijk verlopen transactie. Bokia 7

Algemene score

9,0
Heb een Nokia 8 smartphone besteld. Snelle service. Binnen 2 weken geleverd voor zeer aantrekkelijke prijs. Contact met bedrijf was snel en correct.Niets mis mee. Lees de spelregels wel goed voor je iets koopt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cynthia 06-08-2018

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel goedkoper en zeer vlug alles in huis!! Heel tevreden en zal hier zeker nog bestellen! Heb via de website mijn bestelling geplaatst en was heel eenvoudig! Ook heel veel keuze! Dus ik ben een supertevreden klant😀😀

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 06-08-2018

Dat was snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een lekker luchtje werd ik doorverwezen naar Superwinkel, duidelijke site, ik had al snel gevonden wat ik zocht en het zou de volgende dag al geleverd worden.
Ook de mogelijkheid het feestelijk te verpakken vond ik een grote +

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desmet Sonny 05-08-2018

Gewoonweg fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zou iedereen die parfum wenst deze winkel aanraden. Als je alle prijzen goed vergelijkt is superwinkel het goedkoopst. Parfum in België de ene zegt uit stock de andere uitverkocht de andere het komt terug binnen, geen veetrouwen meer. Snelle service aan huis. Heb je vragen kan je steeds bij hen terecht. Gewoonweg een topwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 05-08-2018

Snel geleverd

Algemene score

8,0
Was achteraf toch duurder dan bol .com. dat vond ik een beetje jammer maar helaas volgende keer beter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.A. van Raaij 04-08-2018

Dit was de eerste keer dat ik bij hun bestelde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was de eerste kaar dat ik hier bestelde en ik moet eerlijk zeggen,ze waren vlot met de nodige informatie en afwikkeling.
Ik had het de volgende dag al VROEG in huis.Hier kan menig een een voorbeeld aan nemen!!
Allen jammer dat DHL het komt brengen en ze ZELF i.p.v de klant voor ontvangst tekent !!
Maar daar kan de shop niks aan doen,( maar misschien wel iets om mee te nemen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 04-08-2018

Snel en keurig geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site. Goede info en snelle check out.
Supersnel geleverd! Voor toen uur besteld en volgende middag al binnen! Degelijk verpakt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 04-08-2018

Super goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De avond ervoor besteld en de volgende dag direct in huis....super!! Als je een snelle service wilt...superwinkel.nl!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 04-08-2018

Geen 24-uurs levering

Algemene score

4,0
Toen ik het artikel kocht, werd mij op de site voorgehouden dat als ik voor 22.00 uur zou bestellen, ik het artikel de volgende dag zou ontvangen. Uiteraard mits het op voorraad was, en anders zou dat gemeld worden.
Ik heb het artikel op 2 augustus om 13.29 uur besteld, zonder dat ik een melding kreeg dat de levering langer zou duren o.i.d. Inmiddels is het 4 augustus en zie ik bij track&trace dat ik het "ergens 6 augustus tussen 08.00 en 18.00 uur" ontvang.
Lekker dan. Alsof je de hele dag thuis kunt zitten wachten op een pakket. Ik ga er van uit dat het artikel wel naar wens is, dus daar zeur ik (nog) niet over, maar dit is geen goede kennismaking met dit bedrijf.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Topppp 02-08-2018

Geweldig gewoon!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste prijzen vind je hier! Echt betrouwbare site! Een snelle levering als geen andere shoppingsite!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart Stegeman 02-08-2018

zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs was doorslaggevend en de snelle levering
's-avond besteld en de volgende ochtend in huis met DHL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Deleu 02-08-2018

een zeer goede service en tijdige leverinf,zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede prijs kwaliteit en optimale levering bravo een zeer groot verschil met Belgische aanbieders

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoef 01-08-2018

Superwinkel Snelle levering en scherpe prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor superwinkel gekozen, omdat ze het goedkoopste zijn. Originele producten verkopen en je hebt je bestelling de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xenia 31-07-2018

De beste prijs voor Shiseido Benefiance Day Emulsion

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De dag emulsie van Benifiance is zeer aantrekkelijk geprijsd. Het werd netjes binnen 24 uur gratis geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANN 31-07-2018

Supercontent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering
Correct product
Het was de tweede maal dat ik een bestelling deed, voor de tweede maal heel content. Vooral voor de serieuze korting op het product;

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Green Willow 30-07-2018

Dé online parfum webshop!

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site,
Goede kwaliteit tegen lage prijs en SuperSnelle levering! Voor mij dé webwinkel om geuren te bestellen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Bus 30-07-2018

correcte en veilige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eindelijk hier gevonden wat ik allang zocht...eerlijke en zuivere producten....geen lange wachttijden en het product voldoet aan alle eisen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 29-07-2018

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al regelmatig bij deze winkel besteld.
Ik ben er heel positief over.
Snel,betrouwbaar en keurig afgeleverd.
Wat ze beloven doen ze!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Meulendijks 26-07-2018

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke beschrijving en ook snel gevonden wat ik zoek wel jammer dat erbij het versturen van de bestelling onnodige volders worden meegestuurd die niets met jullie producten te maken hebben niet meer doen stuur dan actie volder mee van eigen zaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 25-07-2018

Alles prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was meteen verbaasd over de duidelijke site en uiteraard ook de prijzen. Ik heb het meteen besteld en het was er echt de volgende dag. Dus met andere woorden en ging makkelijk en snel en alles was duidelijk. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leia2014 24-07-2018

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Assortiment is ruim voldoende. Overzichtelijke indeling.Redelijk gunstige prijzen.makkelijke wijze van bestelling plaatsen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roijen 24-07-2018

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en overzichtelijk , goede prijs en kwaliteit
Snelle afhandeling en op tijd bezorg , bij iedereen aan bevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 24-07-2018

Goeie service! Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kon deze shop niet, maar ik zag dat deze site goedkoper was dan andere sites, het is goedkoop, snelle levering. Tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Micky 23-07-2018

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering is perfect, contact asn de telefoon is super, hele mooie aanbiedingen, gewoon zo verder gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews