Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 299 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Josephine 23-07-2018

Super klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was mijn kadocode kwijt en kreeg toch een nieuwe! Hoe klantvriendelijk is dat!!
Alles netjes verpakt en super prijzen!
Ik ben zeer tevrede!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan willem Sloetjes 22-07-2018

Keurig via de mail bevestiging en levering super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop was me aangeraden via via van gehoord.
En ook ik ben helemaal tevreden en over de verpakking en zeker ook over de pakket dienst die het aflevert met een notitie in de brievenbus waar het is neer gelegd (ik woon buitenaf) 100% tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maud 22-07-2018

snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijzen zijn een stuk lager dan in de winkel. De volgende dag werd het bestelde al gekeverd terwijl ik ‘s avonds laat pas bestelde. Er werden geen verzendkosten betekent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamar 21-07-2018

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd de beste prijs en een snelle service. Je wordt continue op de hoogte gehouden van de status van je order. Heel fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 21-07-2018

groot assortiment en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment, gecombineerd met een goede prijs voor de diverse producten. Ik heb bij Superwinkel het idee nooit teveel te betalen. De site is slim op gezet, zowel qua zoeken op product als v.w.b. de wijze van bestellen. Daarnaast is de levering snel, conform afspraak qua datum en keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Stroober 18-07-2018

Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon simpel en goed overzichtelijk,en daarom is het een superwinkel zowel voor jong als wat oudere gebruikers van lekkere luchtjes

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Stoffels 18-07-2018

Uitmuntende webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Vrijdag bestelt om 21.55 en inderdaad zaterdag al in huis. Zeer tevreden over levering dn product. Ga zo door...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 18-07-2018

Snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. Ik had snel gevonden wat ik zocht. Veel artikelen zijn flink afgeprijsd dus veel voordeel. Zoals beloofd werd mijn bestelling de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MoniqueW 15-07-2018

Altijd goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere malen parfums besteld. Altijd voor zeer aantrekkelijke prijzen, op tijd geleverd en leuk ingepakt indien je een cadeautje besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 12-07-2018

Treurig!

Algemene score

1,0
Op dinsdag een speelgoedpop besteld voor een verjaardag op zaterdag. Op woensdag en donderdag krijg ik mailtjes waarin levering op vrijdag wordt beloofd. Donderdag toch maar gebeld. Het artikel is nog niet eens binnen en kan zeker niet op tijd worden geleverd. Inderdaad een superwinkel, maar dan in gebakken lucht. Misleidend!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 13-07-2018

Helaas was het product dat je hebt besteld niet leverbaar vanuit onze leverancier. Onze excuses voor het ongemak.

Reageer

Chris 12-07-2018

Zeer goed en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb diverse webshops bekeken en bij Superwinkel.nl was van Gils eau de toilette 100 ml het goedkoopst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom 11-07-2018

geweldige en suppersnelle service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze online shop is echt supper.
veel goedkoper en suppersnel geleverd.
en je moet niet een drukke winkel om teveel te betalen aan hetzelfde product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Touwslager 11-07-2018

goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
op aanraden van schoonzus deze site bezocht en voor het eerst hier iets online besteld.
ben zeer tevreden over het snel en netjes afleveren van het product dat ik had besteld
en de prijs is zeer acceptabel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J***n A 11-07-2018

Snel en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel goed product voor een zeer scherpe prijs en volgens afspraak op de website de volgende dag al werd geleverd.!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sezen bayrAm 10-07-2018

Snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze site zag k toevallig, gelijk de si parfum besteld. Het is veel goedkoper dan op andere sites! Het kwam gelijk de volgende dag al thuis. Ga zeker vaker bestellen bij jullie!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Smits 10-07-2018

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was niet naar wens , ik wacht nog op afhandeling van de zaak .
Parfum van Guerlain besteld de derde keer, deze zit in een andere verpakking , ruikt anders , en vervliegt heel snel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Martin Verkerk 09-07-2018

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Optijd netjes en duidelijk.
Levering compleet en snel
Netjes ingepakt
Duidelijke site met veel keus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pat 04-07-2018

Onbetrouwbaar

Algemene score

1,0
Heb geen product ontvangen. DHL zou zaterdag 30 juni tussen 11.00 en 15.00 uur pakketje bezorgen was tot 16.00 uur thuis toen ik terug kwam lag er een geel kaartje maar stond alleen track en trace nummer op heb online ingevuld maandag zelf op halen parcel . Maar ook daar geen pakje vandaag weer geweest geen pakje? Heb jullie gemaild geen antwoord???

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 05-07-2018

Hoi Pat,

Vervelend om te horen dat je pakket niet geleverd is, onze excuses hiervoor! Helaas hebben we je mail ook niet ontvangen, anders hadden we hier natuurlijk op gereageerd. Kun je ons nog een keer mailen met je ordernummer (klantenservice@superwinkel.nl). We zoeken het direct voor je uit!

Superwinkel

Reageer

Martine 03-07-2018

Snelle levering. Laagste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit product het goedkoopst bij deze winkel, en binnen 1 dag geleverd! Volgende keer hier weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 03-07-2018

Superrr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website met producten voor een voordelige prijs.
In de avond besteld en de volgende dag in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John k 03-07-2018

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service en het ook mooi op tijd geleverd in België.
Klantenservice ook erg vriendelijk en antwoorden ook snel wat fijn is .
Na levering was het wel stil viel me op daar zou ik een laatste berichtje doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera Hanekamp 02-07-2018

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering betrouwbaar, goed georganiseerd, op tijd bezorgd. Alles klopte. Snel en duidelijk.Zal volgende keer ook gebruik van maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katriendp 02-07-2018

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S avonds voor 22u besteld ( België) dag erna aangekregen, zeer goede communicatie!!! En zeer goede prijs! Zeer tevreden!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea Klasen 02-07-2018

Snel, eerlijk, betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, volgende dag in huis, parfum is origineel geen imitatie. Stukken goedkoper als bij andere parfumerie zaken. Kan deze webshop echt aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël 02-07-2018

Voor herhaling vatbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben op deze site terecht gekomen via Google, en de reden van mijn keuze voor deze winkel ligt in het feit dat de prijs beter was dan op andere sites. Waarom meer betalen als het voor minder kan? In tijden dat de levering binnen de 24u plaats vindt was dat het enige puntje wat mij een beetje tegen viel, de levering was een dag later dan beloofd. Maar verder, niks dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews