Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 304 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erwin 04-08-2018

Super goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De avond ervoor besteld en de volgende dag direct in huis....super!! Als je een snelle service wilt...superwinkel.nl!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 04-08-2018

Geen 24-uurs levering

Algemene score

4,0
Toen ik het artikel kocht, werd mij op de site voorgehouden dat als ik voor 22.00 uur zou bestellen, ik het artikel de volgende dag zou ontvangen. Uiteraard mits het op voorraad was, en anders zou dat gemeld worden.
Ik heb het artikel op 2 augustus om 13.29 uur besteld, zonder dat ik een melding kreeg dat de levering langer zou duren o.i.d. Inmiddels is het 4 augustus en zie ik bij track&trace dat ik het "ergens 6 augustus tussen 08.00 en 18.00 uur" ontvang.
Lekker dan. Alsof je de hele dag thuis kunt zitten wachten op een pakket. Ik ga er van uit dat het artikel wel naar wens is, dus daar zeur ik (nog) niet over, maar dit is geen goede kennismaking met dit bedrijf.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Topppp 02-08-2018

Geweldig gewoon!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste prijzen vind je hier! Echt betrouwbare site! Een snelle levering als geen andere shoppingsite!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart Stegeman 02-08-2018

zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs was doorslaggevend en de snelle levering
's-avond besteld en de volgende ochtend in huis met DHL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Deleu 02-08-2018

een zeer goede service en tijdige leverinf,zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede prijs kwaliteit en optimale levering bravo een zeer groot verschil met Belgische aanbieders

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoef 01-08-2018

Superwinkel Snelle levering en scherpe prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor superwinkel gekozen, omdat ze het goedkoopste zijn. Originele producten verkopen en je hebt je bestelling de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xenia 31-07-2018

De beste prijs voor Shiseido Benefiance Day Emulsion

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De dag emulsie van Benifiance is zeer aantrekkelijk geprijsd. Het werd netjes binnen 24 uur gratis geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANN 31-07-2018

Supercontent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering
Correct product
Het was de tweede maal dat ik een bestelling deed, voor de tweede maal heel content. Vooral voor de serieuze korting op het product;

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Green Willow 30-07-2018

Dé online parfum webshop!

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site,
Goede kwaliteit tegen lage prijs en SuperSnelle levering! Voor mij dé webwinkel om geuren te bestellen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Bus 30-07-2018

correcte en veilige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eindelijk hier gevonden wat ik allang zocht...eerlijke en zuivere producten....geen lange wachttijden en het product voldoet aan alle eisen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 29-07-2018

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al regelmatig bij deze winkel besteld.
Ik ben er heel positief over.
Snel,betrouwbaar en keurig afgeleverd.
Wat ze beloven doen ze!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Meulendijks 26-07-2018

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke beschrijving en ook snel gevonden wat ik zoek wel jammer dat erbij het versturen van de bestelling onnodige volders worden meegestuurd die niets met jullie producten te maken hebben niet meer doen stuur dan actie volder mee van eigen zaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 25-07-2018

Alles prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was meteen verbaasd over de duidelijke site en uiteraard ook de prijzen. Ik heb het meteen besteld en het was er echt de volgende dag. Dus met andere woorden en ging makkelijk en snel en alles was duidelijk. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leia2014 24-07-2018

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Assortiment is ruim voldoende. Overzichtelijke indeling.Redelijk gunstige prijzen.makkelijke wijze van bestelling plaatsen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roijen 24-07-2018

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en overzichtelijk , goede prijs en kwaliteit
Snelle afhandeling en op tijd bezorg , bij iedereen aan bevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 24-07-2018

Goeie service! Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kon deze shop niet, maar ik zag dat deze site goedkoper was dan andere sites, het is goedkoop, snelle levering. Tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Micky 23-07-2018

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering is perfect, contact asn de telefoon is super, hele mooie aanbiedingen, gewoon zo verder gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josephine 23-07-2018

Super klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was mijn kadocode kwijt en kreeg toch een nieuwe! Hoe klantvriendelijk is dat!!
Alles netjes verpakt en super prijzen!
Ik ben zeer tevrede!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan willem Sloetjes 22-07-2018

Keurig via de mail bevestiging en levering super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop was me aangeraden via via van gehoord.
En ook ik ben helemaal tevreden en over de verpakking en zeker ook over de pakket dienst die het aflevert met een notitie in de brievenbus waar het is neer gelegd (ik woon buitenaf) 100% tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maud 22-07-2018

snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijzen zijn een stuk lager dan in de winkel. De volgende dag werd het bestelde al gekeverd terwijl ik ‘s avonds laat pas bestelde. Er werden geen verzendkosten betekent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamar 21-07-2018

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd de beste prijs en een snelle service. Je wordt continue op de hoogte gehouden van de status van je order. Heel fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 21-07-2018

groot assortiment en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment, gecombineerd met een goede prijs voor de diverse producten. Ik heb bij Superwinkel het idee nooit teveel te betalen. De site is slim op gezet, zowel qua zoeken op product als v.w.b. de wijze van bestellen. Daarnaast is de levering snel, conform afspraak qua datum en keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Stroober 18-07-2018

Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon simpel en goed overzichtelijk,en daarom is het een superwinkel zowel voor jong als wat oudere gebruikers van lekkere luchtjes

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Stoffels 18-07-2018

Uitmuntende webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Vrijdag bestelt om 21.55 en inderdaad zaterdag al in huis. Zeer tevreden over levering dn product. Ga zo door...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 18-07-2018

Snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. Ik had snel gevonden wat ik zocht. Veel artikelen zijn flink afgeprijsd dus veel voordeel. Zoals beloofd werd mijn bestelling de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews