Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 304 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MoniqueW 15-07-2018

Altijd goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere malen parfums besteld. Altijd voor zeer aantrekkelijke prijzen, op tijd geleverd en leuk ingepakt indien je een cadeautje besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 12-07-2018

Treurig!

Algemene score

1,0
Op dinsdag een speelgoedpop besteld voor een verjaardag op zaterdag. Op woensdag en donderdag krijg ik mailtjes waarin levering op vrijdag wordt beloofd. Donderdag toch maar gebeld. Het artikel is nog niet eens binnen en kan zeker niet op tijd worden geleverd. Inderdaad een superwinkel, maar dan in gebakken lucht. Misleidend!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 13-07-2018

Helaas was het product dat je hebt besteld niet leverbaar vanuit onze leverancier. Onze excuses voor het ongemak.

Reageer

Chris 12-07-2018

Zeer goed en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb diverse webshops bekeken en bij Superwinkel.nl was van Gils eau de toilette 100 ml het goedkoopst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom 11-07-2018

geweldige en suppersnelle service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze online shop is echt supper.
veel goedkoper en suppersnel geleverd.
en je moet niet een drukke winkel om teveel te betalen aan hetzelfde product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Touwslager 11-07-2018

goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
op aanraden van schoonzus deze site bezocht en voor het eerst hier iets online besteld.
ben zeer tevreden over het snel en netjes afleveren van het product dat ik had besteld
en de prijs is zeer acceptabel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J***n A 11-07-2018

Snel en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel goed product voor een zeer scherpe prijs en volgens afspraak op de website de volgende dag al werd geleverd.!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sezen bayrAm 10-07-2018

Snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze site zag k toevallig, gelijk de si parfum besteld. Het is veel goedkoper dan op andere sites! Het kwam gelijk de volgende dag al thuis. Ga zeker vaker bestellen bij jullie!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Smits 10-07-2018

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was niet naar wens , ik wacht nog op afhandeling van de zaak .
Parfum van Guerlain besteld de derde keer, deze zit in een andere verpakking , ruikt anders , en vervliegt heel snel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Martin Verkerk 09-07-2018

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Optijd netjes en duidelijk.
Levering compleet en snel
Netjes ingepakt
Duidelijke site met veel keus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pat 04-07-2018

Onbetrouwbaar

Algemene score

1,0
Heb geen product ontvangen. DHL zou zaterdag 30 juni tussen 11.00 en 15.00 uur pakketje bezorgen was tot 16.00 uur thuis toen ik terug kwam lag er een geel kaartje maar stond alleen track en trace nummer op heb online ingevuld maandag zelf op halen parcel . Maar ook daar geen pakje vandaag weer geweest geen pakje? Heb jullie gemaild geen antwoord???

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 05-07-2018

Hoi Pat,

Vervelend om te horen dat je pakket niet geleverd is, onze excuses hiervoor! Helaas hebben we je mail ook niet ontvangen, anders hadden we hier natuurlijk op gereageerd. Kun je ons nog een keer mailen met je ordernummer (klantenservice@superwinkel.nl). We zoeken het direct voor je uit!

Superwinkel

Reageer

Martine 03-07-2018

Snelle levering. Laagste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit product het goedkoopst bij deze winkel, en binnen 1 dag geleverd! Volgende keer hier weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 03-07-2018

Superrr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website met producten voor een voordelige prijs.
In de avond besteld en de volgende dag in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John k 03-07-2018

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service en het ook mooi op tijd geleverd in België.
Klantenservice ook erg vriendelijk en antwoorden ook snel wat fijn is .
Na levering was het wel stil viel me op daar zou ik een laatste berichtje doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera Hanekamp 02-07-2018

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering betrouwbaar, goed georganiseerd, op tijd bezorgd. Alles klopte. Snel en duidelijk.Zal volgende keer ook gebruik van maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katriendp 02-07-2018

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S avonds voor 22u besteld ( België) dag erna aangekregen, zeer goede communicatie!!! En zeer goede prijs! Zeer tevreden!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea Klasen 02-07-2018

Snel, eerlijk, betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, volgende dag in huis, parfum is origineel geen imitatie. Stukken goedkoper als bij andere parfumerie zaken. Kan deze webshop echt aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël 02-07-2018

Voor herhaling vatbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben op deze site terecht gekomen via Google, en de reden van mijn keuze voor deze winkel ligt in het feit dat de prijs beter was dan op andere sites. Waarom meer betalen als het voor minder kan? In tijden dat de levering binnen de 24u plaats vindt was dat het enige puntje wat mij een beetje tegen viel, de levering was een dag later dan beloofd. Maar verder, niks dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Roos 02-07-2018

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en goedkoop. Veel keuze maar toch overzichtelijk. Zal hier zeker opnieuw een bestelling plaatsen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaagman 02-07-2018

Super prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snell service, duidelijk, volgende dag in huis. En veel goedkoper op diverse producten!
Aanrader dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lorenzo 02-07-2018

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed webwinkel. Vlugge verzending alsook de mails die direct beantwoord worden. Top. Ik zal zeker nog bestellingen plaatsen bij deze Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David C 01-07-2018

Uitmuntend op alle vlakken!

Algemene score

10,0
Telkens bij een bestelling komt deze toe als gepland en zijn telkens verrast van de snelheid, het professionele inpakken en duidelijk aangegeven op de doos van buiten. Na al die bestellingen (en het zijn er nogal wat) heb ik echt geen enkel puntje van kritiek. Ook toen ik 2 zaken bestelde waarvan de laatste 2 tot max 5 werkdagen zou duren tegen dat het geleverd zou zijn. Ik had ze samen besteld en net na het bevestigen, viel het me in dat ik het eerste eigenlijk sneller nodig had. Ze maakten hiervoor een uitzondering en het was ok. Ook de correcte en vriendelijke manier van communiceren was 'spotless'. Ik ben een zeer tevreden klant en altijd blij met hun spectaculaire lage prijzen.
Ik raad het jullie met gans mijn hart aan!

En naar de shop toe: Jullie zijn echt op het scherpste van de snee bezig, mensen!
Van harte bedankt en gefeliciteerd aan allen die in dit bedrijf actief zijn!
Hopelijk is het in 't bedrijf even sterk en goed naar jullie toe, als naar ons, de consument!
Bedankt! & Proficiat! & Doe zo verder!

David

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evia 01-07-2018

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laagste prijzen die ik kon vinden en levering zoals aangegeven. Goed op de hoogte gehouden via email.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bella 01-07-2018

snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk vanuit je luie stoel bestellen. Niet naar de drukke winkel en wachten totdat je aan de beurt bent. Ze geven een duidelijke omschrijving van het artikel. Ook de prijs per inhoud wordt goed aangegeven. Wat heel fijn is de bijzonder snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perdu chantal 28-06-2018

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende kwaliteit, snelle levering en zeer matige prijzen,ruim aanbod ik kan het iedereen aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 27-06-2018

Snelle en correcte service/levering, scherpe prijs !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toevallig via google tegengekomen bij het surfen naar parfum online. Zeer tevreden over het hele proces van bestelling tot en met aflevering !!! Voor herhaling vatbaar. Tamara België

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews