Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 303 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tamara 27-06-2018

Snelle en correcte service/levering, scherpe prijs !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toevallig via google tegengekomen bij het surfen naar parfum online. Zeer tevreden over het hele proces van bestelling tot en met aflevering !!! Voor herhaling vatbaar. Tamara België

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Koleva 27-06-2018

Top service!

Algemene score

10,0
Snel en vriendelijke service,goede hoogte kortingen en top geurtje Ik ben echt tevreden .Na volgende dag ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kathleen Degryse 26-06-2018

eau de parfum DKNY besteld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond eau de parfum DKNY besteld, correcte levering dinsdag . Super !
Goede prijs voor een goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornand 26-06-2018

Geweldig Pakket van wanted

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke pakket heren geur voor een goede prijs met een snelle levering. En een overzichtelijke Website... voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Nieburg 25-06-2018

Levering volgens afspraak, dus goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijkheid site overzichtelijk, duidelijk dus zeer goed, levering goed en snel, ik ben zeer tevreden en gemotiveerd er weer te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shannon 25-06-2018

Top website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben via Google op deze site beland , na vele recensies gelezen te hebben..zag het er erg betrouwbaar uit en besloot ik dus om een horloge te bestellen..de volgende dag werd ie al bezorgd & super mooi ingepakt!
Top zijn jullie !!
Ik raad deze website aan iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 24-06-2018

Voorbeeldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos voor Superwinkel omdat er veel keuze is, alles is van de beste kwaliteit en ik krijg er super snelle (gratis) levering naar Belgie!
Ik ben heel blij met mijn nieuw parfum!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny Mes 24-06-2018

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor deze shop gekozen omdat hij t goedkoopst was.
Product was prima . De dag nadat besteld was, had ik t product al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

unders 24-06-2018

Super op tijd. Prima service en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs. Beter dan alle andere online winkels. Bezorging was netjes op tijd. Voor mij zeker een super winkel :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nadine Keuls 24-06-2018

Super snelle levering! Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijk en snel besteld en gelijk dag erna geleverd! Mooie aanbiedingen! Zeer zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Massimo 24-06-2018

Goeie webshop, snelle levering mooi product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier recent een horlogo (Seiko 5 snxs79k) gekocht. Ik moet zeggen dat ik eerst wel twijfelde aan de authenticiteit van deze website: dit kwam mede door het feit dat de producten allemaal zo goedkoop waren. Echter was ik zeer positief verrast dat ik inderdaad de volgende dag nog het horloge kreeg: in picobello toestand. Helemaal prima dus! Ze hebben een goede website met iDEAL, een snelle levering en een uitstekend goed werkend product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fernand 23-06-2018

Alles dik in orde zeer vlotte verwerking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de gehele bestelling die ik heb geplaatst.
Prijs kwaliteit en bezorging dik in orde.
Ik zal zeker nog bij jullie op gepaste tijd nog bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 23-06-2018

geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker duidelijk en gemakkelijk order zo geplaatst en super snel de goederen ontvangen ook is de websit overzichtelijk en kan ik alles vinden wat ik nodig zou hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simone 22-06-2018

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede website;alles op voorraad.
zeer tevreden..
volgende dag al in huis.👍🤗
superwinkel is inderdaad super!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 21-06-2018

Goede prijs! Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben veel op voorraad, voordelig geprijsd, duidelijke communicatie, betrouwbaar en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braem 21-06-2018

Vlugge en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Ze, was de 1ste keer, super. Snelle service. Ik had vlug iets nodig. De dag nadien krijg je reeds je bestelde artikels. Zal zeker nog gebruik maken van deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikke 20-06-2018

goedgedaan

Algemene score

8,0
was vergeten iets te kopen voor mijn jarige schoonzus, snel on line besteld . gratis thuisbezorgd lekker snel en voordelig super!!!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

John Castelijns 20-06-2018

Lekker snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Invictus Intense besteld. Was lekker snel bij me thuis waardoor ik meteen gebruik kon maken van deze knaldeal!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

charnine 19-06-2018

Vlotte en nette levering

Algemene score

9,0
Ook al heeft de concurrent nog zo'n mooie aanbieding, dan nog is de prijs bij Superwinkel.nl ruim de goedkoopste. En waarom zou je te veel betalen?

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huiting 19-06-2018

Snel en goed!

Algemene score

9,0
Snelle levering en heb een product bij jullie gevonden die ik nergens anders kon vinden. Super hoor

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S 19-06-2018

Snel bezorgd, prachtig ingepakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de website had ik het parfum snel gevonden, betaald met IDeal, de volgende dag had ik het al in huis. Ik had gevraagd om het als cadeau in te pakken en het was prachtig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 18-06-2018

snelle levering van de dolce gusto Lumio

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De volgende dag in huis, heerlijk weer koffie drinken met het allernieuwste apparaat. makkelijk te bedienen. Mooi design ook weer met automatische afslag, hoef er niet bij te blijven staan makkelijk instelbaar
1 minpuntje was niet duidelijk hoe je het opvangbakje moest verwijderen . later op internet gekeken was het duidelijk stond niet in het ( get me started) boekje. ben er verder heel tevreden over.
Eind van de dag besteld en toch de volgende dag al in huis, goede en snelle service, ook even contacct gehad met de winkel voor een ander klein product, goede en vriendelijke uitleg .
al met al een winkel die qua prijs en vlotte levering kan aanbevele.n

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjetta 18-06-2018

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke omschrijvingen en snelle en correcte verzendingen en mooi ingepakt.
en een goed product voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Silvia 18-06-2018

Super service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super shop met heel veel keus en fijne prijzen!!!
Hele nette en zeer snelle levering!!
Zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Blancaflor 17-06-2018

Een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een parfum gekocht bij Superwinkel.nl. Daar vond ik de goedkoopste in heel Nederland. Omdat dit is mijn eerste keer in een webwinkel koopt, ben ik benieuwd of het product echt origineel is, vanwege de verhalen over nep producten. Nadat Ik de bestelling heb gedaan was volgende dag mijn product bezorgd zonder extra kosten! Ik was heel blij want het product was geen namaak, snel en probleemloos geleverd. Dit is niet mijn laatste bestelling in deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews