Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 304 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H bos 12-06-2018

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site heel gebruiksvriendelijk ook de prijzen zijn goed heb op Google gezocht en vond deze winkel en de levering was correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 12-06-2018

Fijne prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Even spannend of de parfum wel orgineel is. Twijfel geen moment aan de echtheid! Heerlijke geur! Voor het eerst dat ik de parfum gedurende de dag bij mezelf ruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Sohi 12-06-2018

Goede, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs in vergelijking met andere (online) winkels is her voordeliger bij Superwinkel. Ik heb altijd een parfum en kwam via Google op deze webshop terecht. Eerst wat reviews gelezen, en las alleen maar positieve reacties. Zelf besteld en ook ik ervaar een uitstekende service. Voor 22:00 besteld, volgende dag had ik mijn parfum al. Na bestelling kreeg ik een email dat mijn pakket was ingepakt, aangemeld en een track en Trace. Volgende keer bestel ik mijn parfum weer hier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aapje 11-06-2018

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
toevallig deze site tegengekomen en het erop gewaagd en besteld. Zeer gemakkelijk om te bestellen zeer snelle levering en zeer tevreden over het product zelf een grote aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky 11-06-2018

Super !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb 2x over een parfum gekocht bij superwinkel.nl. De eerste was voor 22:00 besteld de volgende dag in huis. De 2e was tussen 2-5 werkdagen bezorg. Alles werd super snel en goed verpakt geleverd door DHL. Ik ben super tevreden en raad het iedereen aan. Ook de prijs is super !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gun 11-06-2018

Service is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering, de shop is klantvriendelijk.
Goede prijzen en veel merken. Een echte aanrader. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caroline 11-06-2018

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snelle en nette levering, in de avond besteld, volgende dag al geleverd, voor iedereen aan te bevelen. Bestellen gaat ook snel en verschillende manieren om te betalen, wat ook erg fijn is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vancayseele 11-06-2018

super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer tevreden, dinsdag besteld, donderdag geleverd. zeer goed in prijs! zeker voor iedereen aan te raden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 11-06-2018

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is makkelijk. De bestelling is zonder problemen gedaan. Meteen een mail ter bevestiging. Een dag later was het horloge bezorgd. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nisrine 11-06-2018

Heel goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vindt het een een website waar ik zeker voor zal terug komen om nog iets anders te bestellen raad het het aan snel gemakkelijk en prijs bewust.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Max 10-06-2018

Review

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wilde een fitbit charg2 kopen en via kieskeurig te recht gekomen bij Superwinkel. Dit was een goede keus omdat de fitbit snel werd geleverd en de prijs gunstig was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 10-06-2018

Alles zoals geadverteerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles vlot en netjes verlopen. Naar afhaalpunt laten toekomen in Belgie en probleemloos 2 dagen later opgehaald ! En aan prijzen waar jij niet naar de winkel voor kunt rijden :-)

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 10-06-2018

Top !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. Goede contact onderhoud naar de klant toe na de bestelling. Keurig op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F. Maes 09-06-2018

Supersnelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was de enige online shop die het product dat ik zocht kon leveren. Levertijd was snel en prijs was redelijk. Bovendien had deze winkel goede recensies.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 09-06-2018

Zeer tevreden,snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon gevonden,we wilden dat apparaat en ik had er alle vertrouwen in ,leuke prijs ook,nog nooit van gehoord

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 08-06-2018

Super service van superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk en duidelijke site welke makkelijk te bedienen was. Zonder overbodige franje. Zal vaker hier kopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Soerdjbalie 07-06-2018

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super, goede prijs vergeleken met andere webshops en uitsteekende afhandeling en snel geleverd. Volgende dag vroeg binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annita 07-06-2018

Geweldige service !!!

Algemene score

10,0
Ik vind het telkens opnieuw heerlijk om een geurtje te bestellen, zowel de nieuwe geuren als de vroegere parfums zijn beschikbaar. De omschrijving van de geur is telkens weer raak. De levering is accuraat en snel. Een topshop !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 07-06-2018

Goed & onmiddellijk geholpen dr klantendienst & mooie prijs.

Algemene score

9,0
Concurrentiële prijs. Perfect en onmiddellijk geholpen door een klantvriendelijke Klantendienst.
Correcte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marijke 06-06-2018

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd (volgende dag) zoals aangegeven. Bij het vergelijken van prijzen goedkoper dan andere webwinkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 06-06-2018

Topwinkel voor leuke en betaalbare kadootjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al een paar keer iets besteld bij deze winkel. Mooie prijzen, snelle levering en ook het kadopapier is heel mooi. Ik heb mijn vriend al een paar keer een mooi kado kunnen geven van deze winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yolanda 06-06-2018

Snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en correcte verzending , ben er zeer te vrede over en denk er nogmaals te kopen . Superwinkel.nl is top .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lori 06-06-2018

Snelle perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, makkelijk bestellen, gratis verzending. Top! De bodycreme van Narciso die nergens meer te krijgen was, had ik binnen 24 uur binnen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 05-06-2018

Geweldige & snelle service ... TOP !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Interessante en voordelige prijzen, een gebruiksvriendelijke en duidelijke site, daarenboven ook nog een snelle en correcte levering maw. GEWELDIGE service !!!
Zo zijn er niet veel ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E A 05-06-2018

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, veel keuze, snelle levering, goed verpakt, heldere communicatie via e-mail aangaande bestelproces en relatief lage prijzen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews