Deloox.nl

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Deloox.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Yvonne29-10-2019
Een goede scherpe prijs, goede heldere communicatie en een snelle levering.
Brenny27-10-2019
Prijs hogedrukreiniger prima. Levering de volgende dag. Kortom fijne winkel. Ook de klantenservice antwoordde snel en accuraat voordat ik de aankoop deed.
Henk Wetterhahn24-10-2019
Superwinkel zegt gewoon alles, wat je nodig hebt aan geurtjes het juiste adres.

Fiona23-10-2019
Goeie producten voor super prijzen. Het is snel verstuurd en betaalbaar. Super blij met heb!
Katrien23-10-2019
Hele duidelijke site, mijn 2 parfums heel snel ontvangen! Top service!!! Hier bestel ik volgende keer opnieuw :-)
Patrick22-10-2019
Duidelijke site , en snel . Heel goedkope prijzen en heel snelle levering, gewoon top .
Carola Ham21-10-2019
Goede service. Product werd geleverd zoals verwacht. En onze dochter was super blij met haar cadeau.
Gladys van der horst21-10-2019
Ik heb eerder een revieuw geschreven en daar bied ik mijn excuses voor aan omdat ik op het verkeerde been ben gezet. Die mevrouw vertelde mij dat ik molecule 01 niet op internet moest bestellen omdat die nep zijn en alleen bij Skins moest kopen. Vandaar dit bericht om het recht te zetten. Superwinkel is prima. Goede en snelle levering. ----------------------------------------------------------- Review 6-10-2019: Ik heb 2x een fles molecule 01 besteld, maar is niet de originele. Ik ruik hen zelf niet en anderen al helemaal niet. Ga volgende keer toch maar duurdere variant kopen. Die ruikt wel iedereen, dan maar wat meer geld betalen. Jammer dat ze pretenderen de originele parfums te hebben.
Jouke19-10-2019
Snelle levering. Deze winkel komt op mij zeer betrouwbaar over, en ik ben verrast door de ruime keus. Excellent.
Jan17-10-2019
Snelle bezorging. Goed verpakt. Verzekering gratis erbij. Prima product beschrijving
Truusje Bakkenes16-10-2019
Met spoed cadeautje voor kleinzoon nodig. Telefonisch contact gehad om te vragen of het wetenschapslab wèrkelijk de volgende dag bij ons thuis kon zijn. Beloofd én gedaan!!! Top. En ook nog voor een goede prijs.
Mourad16-10-2019
Nu al 3x besteld bij deze webshop altijd netjes binnen gekregen, geen problemen top winkel
K.16-10-2019
In het begin huiverig of het wel om een origineel product gaat ( Jimmy Choo EDT) maar de website zag er zo vertrouwd uit plus de recensies! Uiteindelijk toch voor gekozen om te bestellen. Ik had mijn bestelling minder dan 24 uur binnen! Batchcode gecheckt en inderdaad origineel!!! Ik zal vaker bestellen uiteraard! Geen Douglas of ICI Paris voor mij!
Coby Geurts Hazenberg15-10-2019
Ik ben zeer tevreden als nieuwe klant. Erg vriendelijk te woord gestaan, en perfect naar wens mijn artikel verstuurt. Klasse!!
German15-10-2019
Zeer snelle levering en een duidelijke website. Ik ben helemaal happy met het product, vooral ook aangezien het een origineel product is die veel goedkoper is dan in de winkel. Zelfs als er een 25% korting in de winkel is, kom ik stukken goedkoper uit bij superwinkel.
Tibbesma wieger14-10-2019
Ben zeer tevreden over deze winkel niet alleen door de gunstige maar vooral de vlugge levering goed verpakt maar dat het product aan de voor gestelde eisen voldeed zeer goed!!
Jolanda14-10-2019
Ik had hier al eerder besteld en dat ging zo snel en correct. Goede en bekwame uitleg van hoe en wanneer je pakketje in bestellinng zat en werd verstuurd!!Top gewoon
Bert13-10-2019
Het assortiment is iets minder geworden dan toen het nog parfumsuper was, maar de geuren die nog verkocht worden aan heel aantrekkelijke prijzen en supersnel geleverd. Goede opvolging via e-mail. Een aanrader!
Marry09-10-2019
Stuk goedkoper dan elders, snelle en goede levering. Artikel was goed verpakt
Mirjam de Jong08-10-2019
Prima winkel. Duidelijk en bestelling is goed en optijd geleverd. Kon tussentijds het afleveradres wijzigen, omdat ik niet thuis was op de dag dat het pakket geleverd werd, erg handig. De prijs was ook goed, goedkoopste voor dit product wat ik kon vinden.
Michiel07-10-2019
Ze hebben super prijzen die je in de stad never nooit terug kunt vinden en ze bezorgen het ook nog eens gratis.
Barend07-10-2019
De eerste keer dat ik een bestelling geplaatst heb en dat is zeker voor herhaling vatbaar. Dit omdat de bestelling snel plaats kon vinden, de levering op tijd en exact het product zoals ik verwacht had.
Truus03-10-2019
Makkelijke site, snelle levering. Laten inpakken in cadeauverpakking, erg leuk!!
Heidie03-10-2019
Superwinkel,maakt naam waar want de eerste ervaring met Superwinkel was gewoon SUPER!! Super product, super snel geleverd,ik ben super tevreden!
H Samsen02-10-2019
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat wat ik zocht daar het goedkoopste was Het bestellen was eenvoudig en het bestelde was er de volgende dag