Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 300 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tiffany 05-09-2018

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld op donderdag, er stond bij dat het op maandag zou geleverd worden en was ook zo. Perfect in orde dus. (Levering naar België)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de bundel patrick 05-09-2018

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs en kwaliteit is zeker een aanbeveling waard. door de snelle levering is het aangenaam winkelen en daarom zullen wij zeker nog terugkomen. Uitgebreide keuze en makkelijke zoekmachine.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 05-09-2018

Super site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super website, jij krijgt waar je op zoek naar bent zonder 10x een andere site te moeten opnemen.. zo zou het altijd moeten zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 04-09-2018

Snelle levering, goede prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling een dag later in huis voor een meer dan schappelijke prijs. Goed verpakt alleen jammer van de verzendkosten. Veel winkels rekenen nu geen verzendkosten meer of hebben een lager order bedrag om de verz.ksn. vergoed te krijgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Superwinkel 05-09-2018

Beste Anita,

Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij verzenden binnen Nederland en België gratis vanaf 30 euro, Onder de 30 euro zijn de verzendkosten 3,95 (en 4,95 euro voor België).

Veel plezier van je bestelling!

Superwinkel

Reageer

Edwin 04-09-2018

Levert wat anderen niet kunnen leveren!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het specifieke model monitor waar ik naar zocht was bij de concurrenten niet binnen 10 dagen leverbaar. Superwinkel kon direct leveren en de volgende dag konden wij er meteen mee aan de slag. Uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. 03-09-2018

Goed verpakt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via Google de site gevonden. Prettige services, al na een dag werd het geleverd.
Goede Prijs/ kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martine 03-09-2018

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd de beste prijs voor me luchtje. Nergens anders goedkoper gevonden en nog heel snel verzonden ook !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Pielagr 03-09-2018

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Exact volgens afspraak geleverd. Prima verpakking met schokbeschermers. Heel goed dus als bescherming voor het Pocketboom
Ook het hele proces door de regelmatige email updates uitstekend te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joycelin 03-09-2018

Geweldige zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal top👍🏼Mijn geurtjes had ik na een dag al in huis.Ook belangrijk is dat de geurtjes 100%echt zijn ik ben er zo blij mee ze hebben ook geurtjes die je niet meer kunt vinden in de winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sherwin 03-09-2018

Superwinkel! Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had 2 Giorgio Beverly Hills luchtjes gekocht voor mannen die bij de Kruidvat niet meer aan te slepen waren. Ik heb de luchtjes besteld en voor ik het wist stond de postbode bij me voor de deur. Dat is wat je wil! Ga zo door Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aria Ravensbergen 03-09-2018

De ontdekking van t jaar

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik de spullen die ik gebruik in de winkel mega duur vindt. Ik was op internet of het misschien iets goedkoper kan, en zo kwam ik dus bij jullie terecht. Echt veel goedkoper !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ave 03-09-2018

snelle levering tegen een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na googlen was superwinkel.nl een van de goedkoopste aanbieders. Gratis levering en dat binnen 24 uur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H vd Berg 02-09-2018

, een aanrader voor vrienden en kennissen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De web shop is veel voordeliger dan andere zaken , en super snel met de levering . Een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 02-09-2018

Super service, snel en je bestelling is goed te volgen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goed en voordeliger dan in de winkel!! Je wordt precies op de hoogte gehouden van je bestelling. Dus mocht je nog twijfels hebben ..niet nodig, veilig en goed!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dephny vandebroek 31-08-2018

Superwinkel.nl? De naam zegt het al SUPER :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb een hele reeks aan schoolartikelen van de nachtwacht besteld, echt Super goedkoop vergeleken met de originele studio 100website.
De dag nadien al in huis. Ik had smorgens nog vlug gebeld om telefonisch een artikel toe te voegen in de bestelling, dit kon zonder probleem mits betaling bijgevoegd worden.
Echt super behulpzaam/ topartikelen/ veilig verpakt/vlotte service,... wat wil je nog meer? Ga er zeker nog bestelle ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit van Kuijl 30-08-2018

Zeer goede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is een zeer ruime keus, er is op diverse manieren te zoeken, waardoor de producten makkelijk te vinden zijn en een zeer snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 29-08-2018

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke pagina. De producten zijn betaalbaar en het verzenden gaat ook heel snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pie Koog 28-08-2018

Heel snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijsstelling en snelle afwikkeling. Reeds vaker artikelen gekocht. Nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 28-08-2018

Hugo Boss eau the toilette for men

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoper dan elders. Was een dagaanbiedingen. Snelle levering. Binnen 1 dag bezorgd. Makkelijk te bestellen via de website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vervaeke jeanne 28-08-2018

Geweldige service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is dik inorde. Je hebt super snel u bestelling, alles is goed verplakt. De prijzen zijn ook enorm voordelig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 27-08-2018

Super ervaring !

Algemene score

10,0
Heel vlotte eerlijke service ! Goede feedback van ieder stadium waarin aankoop zit
Was eerste bestelling maar zeker niet de laatste

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top webshop! 27-08-2018

Makkelijke webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de site erg makkelijk, gebruiks vriendelijk, prijzen oke en de levering snel!!
Zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 27-08-2018

Snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn eau de toilette die ik al 30 jaar gebruik is hier voordeliger verkrijgbaar dan ik ooit heb meegemaakt en de volgende dag bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sano 27-08-2018

een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
de horloge was goedkoper dan bij de andere online winkels die dezelfde horloge hadden en ik kon ook een vvv kadobon inwisslen .

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Retourproces

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ro 27-08-2018

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is een goede overzichtelijke webwinkel, veel keuze met productinformatie. Daarnaast een snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews