Deloox.nl

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Deloox.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Elena30-06-2020
Een veel betere prijs, een vlotte verzending en gratis verzending. Veilig verpakt.
Yvonne Verburg29-06-2020
Alles is goedkoper dan in de winkel, je wordt heel goed op de hoogte gehouden en het wordt op tijd bezorgd.
Andi27-06-2020
Naar tevreden product goed ontvangen. Heb niet lang moeten wachten. Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag ontvangen. Precies de dag dat ik het nodig heb. Top!! 👌

Cathy27-06-2020
Makkelijke site, snel gevonden wat ik zocht. Prima informatie over de inhoud en de bijbehorende prijs ! Je tikt in wat je hebben wilt bv. 100 ml dan krijg je ook de prijs van 100 ml. en niet de prijs van 50 ml. zoals op andere sites !! Ik ben erg tevreden en zou zeker nogmaals hier bestellen ! De levering is ook super snel, en je krijgt een mail over het bestelde item, daar staat ook in wanneer het geleverd wordt, petje af..
Rinske25-06-2020
De website is gebruiksvriendelijk.Het assortiment is uitgebreid. Duidelijke communicatie met de klant. Snelle bezorging en keurig verpakt.
Heidi25-06-2020
De artikelen zijn snel en goed verzonden en ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering van het pakketje.
Osman24-06-2020
Zoveel keuze, zo snel met leveren, zo goed in de communicatie. Zo alert met aanbiedingen en zo kan ik nog een tijdje doorgaan. En zo hoop ik mijn prijs binnen te halen
Ano24-06-2020
Het is veel goedkoper, maar voor een goede kwaliteit. Ik heb parfum gekocht de volgende dag was die in huis. Ik ben heel erg tevreden over deze winkel en raad deze winkel ook echt aan.
Yolanda24-06-2020
Mooie kortingen en een groot gamma. Goed verpakt en snelle levering. Veel geschenk ideeën, maar ook leuk voor jou zelf.
Herma kieft23-06-2020
Prima site .....overzichtelijk Maar vooral de vlotte levering....vandaag besteld en morgen in huis. Kunnen er heel veel winkels een voorbeeld aan nemen
Marion23-06-2020
Goede prijs /kwaliteit ,gebruiksvriendelijke website en snelle verzending ,ik ben blij!
shirley23-06-2020
supersnelle levering, duidelijke site en superlage prijzen.. na iets besteld te hebben gelijk weer wat besteld omdat het goed beviel
W. Spaander22-06-2020
Superwinkel is zeer prijsvriendelijk en lever zeer snel. Duidelijk zonder gedoe.
Lars22-06-2020
Mijn vriendin en ik allebei iets besteld en de dag nadien netjes geleverd , gaan nog bestellingen doen in de toekomst . De prijs van de artikelen was ook zeer competitief . Goeie webshop , houden zo !
Nathalie22-06-2020
Voordeligste prijs vergeleken met andere onlineshops , snelle levering. product zoals beschreven
Ratna22-06-2020
Ik vond het de goedkoopste en meest duidelijk webshop. Bezorgen ging ook goed binnen de aangegeven moment. Een aanrader als je parfum wil kopen. Goedkoper dan in winkels.
Sophia22-06-2020
Goede artikelen voor een goede prijs en snel geleverd. Gisteren besteld en vandaag al in huis.
Mertens Christ'l22-06-2020
Heb via google naar artikel met prijs gezocht en ben zo bij jullie terechtgekomen. Omschrijving was duidelijk, prijs was goed en dus : prima
Een dame22-06-2020
Super snelle levering, spotgoedkoop in verhouding tot anderen en echt de echte geur. Voor het volgende geurtje weet ik waar ik moet zijn.
luc21-06-2020
vlug een bevestiging gekregen,daarna goed op de hoogte gehouden en zelfs snel geleverd. kortom alles vlot verlopen en niet te vergeten heerlijke geuren (1 wel gekend maar veel goedkoper).zal zeker niet de laatste aankoop zijn.TOP
Anja21-06-2020
Ik had de site doorgekregen van mijn zus. Super veel aanbod en razendsnel geleverd! Echt toppie!!
x21-06-2020
Fijne webshop, ruime keuze en snelle levering. Ook is de prijs laag, zeer tevreden.
francis van rossem19-06-2020
Superprijs voor Superproduct bij Superwinkel !! ....en supersnel. Op twee dagen had ik het in huis .
Aad18-06-2020
Altijd snelle levering en geen verzendkosten en je kan nog gratis retourneren ook. Al met al met recht een SuperStore. Kan hem iedereen aanbevelen en ik ga zeker nog meer kopen bij SuperStore. It's your choice.
Alexandra18-06-2020
Superwinkel doet zijn naam eer aan snelle levering en hele leuke prijzen. Ook heel prettig online winkelen duidelijk en efficient.