Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 303 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rita 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was voorheen niet bekend met deze winkel maar mijn eerste bestelling is goed bevallen.
Snelle en correcte levering en bovendien tegen een hele scherpe prijs, echt prima!

Reageer

Strveb De Lange 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijk en betrouwbaar....vrees was ongegrond. Per mail werd alles duidelijk kenbaar gemaakt én het bestelde werd op correcte tijdstip afgeleverd, tevens in onberispelijke staat. Doen!

Reageer

Rob 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede verhouding prijs/kwaliteit. Snelle levering. Motivering zit niet in de kwantiteit van de beoordeling maar in de kwaliteit.

Reageer

Prijzen vergelijking met andere webwinkels 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service van Superwinkel maar toch niet goedkoopste eerlijk gezegd.Ik hoop dat Superwinkel dat ook in de gaten houdt want concrettie is niet zo leuk.

Reageer

Anita 23-12-2018

Algemene score

6,0
De levering was snel, echter op de dag van levering zag ik dat mijn bestelling 7€ goedkoper was, zeer onvriendelijk door de klantenservice geholpen .

Reageer

B-Tognolli 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dat jullie service top is en als jullie aangeven wanneer het pakket kom t is het er plus de prijs is goed een aanbeveling voor iedereen

Reageer

Essie 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site met een heel groot aanbod. Goede en scherpe prijs voor geurtjes, snelle levering!

Reageer

Jantine 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goeie prijzen voor topproducten en heel snelle service. Bestelprocedure is heel eenvoudig

Reageer

Petra 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik had voor de deze shop gekozen omdat ik er het juiste keukenmix element had gevonden en ze
VVV kaarten aannamen. Info was goed en ik kreeg ook antwoord op mijn vraag bij ‘stel een vraag over dit product’. Alleen het antwoord was verkeerd nadat ik ook nog navraag had gedaan bij bosch zelf of de multimixer bij mijn type apparaat paste. Superwinkel dacht van niet en Bosch zei van wel. Dus ik heb hem toch besteld en hij was heel vlug geleverd de volgende dag. Dat was
Super. Ik vond alleen de enorme doos met enorm veel plastic wat jammer. Had ook kleiner gekund maar mss hadden ze even geen andere doos. Maar ik zou er wel nog een keer bestellen vanwege het snelle antwoorden en snelle leveren. Daarnaast moet ik ook wel zeggen mbt die type nummers voor de bosch keukenapparaten dat dit erg onduidelijk is, dus kan het ze bijna niet kwalijk maken

Reageer

Barend 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede service! Redelijke prijzen en snelle levering. Zeker als je het vergelijkt met douglas of ici paris.

Reageer

Marc 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en snelle afhandeling ik ben zeer tevreden met het online shoppen bij superwinkel

Reageer

Nicole 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zateravond (15/12) bestelling geplaatst en maandagmorgend (17/12)om 10.30 al in mijn gekozen afhaalpunt gaan afhalen.

Reageer

H van Dunschoten 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede begeleiding van het bestelde artikel.
Super snelle bezorging!!
Super winkel is super!!!
Verdiend een 10.

Reageer

frankie 19-12-2018

Algemene score

2,0
digitaal fotolijstje gekocht. aankooptraject gaat goed.
6 weken na verlopen van fabrieksgarantie gaat lijstje stuk. superwinkel geeft dan niet thuis. blijven zeggen dat fabrieksgarantie is verlopen, zoek het verder maar zelf uit. gaan voorbij aan het feit dat er ook een wettelijke garantie geldt. kortom laten consument in de steek
Officiële reactie van Superwinkel 19-12-2018

Beste meneer Van Manen,

De garantie van 24 maanden is inderdaad inmiddels ruim 2 maanden verlopen. Wij hebben aangegeven dat het probleem/defect vermoedelijk met de voeding te maken heeft en dat je een universele voedingskabel kunt gebruiken om de digitale fotolijst alsnog te kunnen gebruiken.

Superwinkel

Reageer

m.lohr 18-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb de shop gekozen omdat ze een goede prijs hebben. Gekozen voor Opium black parfum en het is de echte parfum en geen nep. Na een paar uur ruik je hem nog. Krijg ook vaak de vraag welke parfum ik op heb. Ene dag besteld en de volgende dag in huis. Ik ben zeer tevreden.

Reageer

a. klerx 17-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keurig, volgens afspraak, netjes en op tijd geleverd!!!!
duidelijke website en uitgebreide keuze voor iedere beurs!!

Reageer

saatje123 17-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier wil je niet meer voor naar de winkel! Zo duidelijk, simpel en handig! Veel keuze's, goede prijzen en snelle levering. Met deze kerst drukte gewoon de volgende dag netjes geleverd! Applaus!!

Reageer

J.H 16-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel geleverd, en een goede prijs verhouding.
Erg tevreden met deze webshop.

Reageer

Kristel an de breucker 16-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering topprodukt nergens anders was het te vinden...mooie website eb grote keuze

Reageer

Angeline 16-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede aanbiedingen, ook veel keus in cadeauverpakkingen. Goede en snelle service. Top, kan niet anders zeggen!

Reageer

Roy Rotman 15-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam deze siti toevallig tegen en het product was duidelijk goedkoper dan de andere sites en het kwam gelijk vertrouwd over en dat was terecht super snel geleverd precies zoals belooft en netjes verpakt kortom wij kopen hier vast en zeker meer super bedankt mijn zoontje is heel blij met zijn tractor 😊

Reageer

Roy Rotman 15-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam deze siti toevallig tegen en het product was duidelijk goedkoper dan de andere sites en het kwam gelijk vertrouwd over en dat was terecht super snel geleverd precies zoals belooft en netjes verpakt kortom wij kopen hier vast en zeker meer super bedankt mijn zoontje is heel blij met zijn tractor 😊

Reageer

Manuel 14-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een snelle service rond 21.00 nog besteld in de hoop dat het goed komt.. En ja ik kan je nu al met zekerheid vertelle dat ze zich aan hun woord houden ongelofelijk hoe snel ze handellen gewoon top en ik raad ook iedereen aan je hier niet druk om te maken 👌👍 Het is onderweg en morgen kan ik het al op hale om 13.00 gewoon top dus.. Gewoon bestelle en je niet druk maken alles is goed geregeld bij dit bedrijf top..

Reageer

Daniels Krista 13-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben super tevreden met mijn bestelling!De site is heel overzichtelijk en maakt het bestellen dus gemakkelijk. De prijzen zijn lager dan dezelfde artikelen op andere sites,supersnelle levering!👍

Reageer

C.J.Blankendaal 13-12-2018

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met aantrekkelijke aanbiedingen en uitgebreid assortiment.
Vooralsnog bestel ik altijd toiletartikelen (eau de parfum ed.) omdat ik aan huis gebonden ben en met mijn scootmobiiel de plaatselijke parfumerie niet in kan. Bestelling wordt op tijd aangeleverd, kortom: niets op aan te merken!

Reageer

Toon meer reviews