Coolsound.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 2007 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Coolsound.nl.

Coolsound.nl stelt zich voor

CoolSound.nl is dé webwinkel van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in consumentenelektronica waarbij een scherp prijsbeleid wordt gehanteerd. Op werkdagen voor 22.00* uur besteld morgen in huis! CoolSound staat garant voor optimale service en een uitstekende garantieafhandeling. Alle artikelen worden geleverd met de volledige Europese fabrieksgarantie. *uitgezonderd bezorgservice voor grote artikelen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 105 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

cosmo 22-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ondanks het artikel moeilijk leverbaar was toch binnen twee dagen in huis toppie

Reageer

André 21-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Artikel snel en vakkundig ontvangen, tevens fijn dat het een hele goede prijs had en geen verzendkosten. Ik zou hier zeker weer wat gaan bestellen.

Reageer

Bianca 20-01-2019

Algemene score

9,0
Goede prijs, snelle levering. Overzichtelijke website.
Aardige klantenservice medewerkers die goed helpen bij het maken van de juiste keuze voor een product.

Reageer

anneloes 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne service. Telefonisch goed bereikbaar en zeer vriendelijk en meedenkend. Arrikelen kwamen snel aan ( de dag erna). Administratief een goede afhandeling.

Reageer

Ulbe 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had op zondag een speakerset besteld en werd de volgende dag al bezorgt! Klasse

Reageer

Liny 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vondt hier de laagste prijs voor de Boschmixer met kom dieik graag wou hebben en de goede beoordelingen door andere klanten gaven de doorslag.
Werd de volgende dag keurig bezorgd en ben ik hem meteen gaan uitproberen .
Bosch maakt zijn goede naam zeker waar, mixer is lekker stil en die ronddraaiende kom is heel fijn, zo heb je je handen vrij om ondertussen op te ruimen etc.
Voor dat geld vindt ik het een prima apparaat, wou eerst een keukenmachine kopen ,
Maar ben blij dat ik voor deze mixer gekozen heb.
Hij weegt lekker licht en staat toch stevig op het aanrechtblad en is ook zo weer opgeruimd door zijn fijne afmetingen in het keukenkastje. ook is hij makkelijk schoon te maken.
Ik kan dit product oprecht aanbevelen!

Reageer

Hansemann 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en betrouwbare levering!
Duidelijke site en de laagste prijs.
Ik kijk de volgende keer weer eerst op de site van Cooldiund!

Reageer

Tilly Jacobs 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was de goedkoopste in wat ik wilde bestellen. Volgende dag al in huis. Prima service dus.

Reageer

Bea v Dijk 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na prijsvergelijking was coolsound goedkoopste vandaar hier besteld en is zeer goed bevallen!

Reageer

Robert van Haren 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor een autoradio met Bluetooth van Pioneer ze waren de goedkoopste. Snelle levering dag er na netjes bij de deur afgeleverd.

Reageer

Bart 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Helemaal goed! Goed geinformeerd over de levering en tijdig geleverd. We zijn er blij mee.

Reageer

A N Spoor 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij vonden de winkel niet een hele bekende naam hebben, maar daar de prijs heel redelijk was en de klantgerichtheid meer als een 9 had, vonden we het een goed idee om het maar te proberen.dat is dan heel goed uitgepakt,en hadden de keukenmachine de volgende dag al thuis.dus niets als lof voor deze firma, en zal zeker al mijn kennissen en familie naar jullie verwijzen

Reageer

Beter-koken.nl 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordelig en snel. De blender van Bosch die ik nodig had was stukken voordeliger dan elders. goed verpakt de vlgd dag in huis.

Reageer

Steve 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Auto speakers om 21:45 besteld. Geleverd de volgende ochtend om 11:00 uur. Voor de Pioneer speakers waren zij ook nog veruit de goedkoopste.

Reageer

Sharon 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam ik toevallig tegen online, omdat ik zocht naar een draadloze steelstofzuiger van Bestron. Coolsound bleek de goedkoopste te zijn. Meteen besteld (op zondag) en de volgende dag al in huis! Mijn bestelling kon ik volgen via track & tracé, de levering was overigens gratis! Geweldig! Van mij krijgen ze een dikke 10!

Reageer

Tom 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
LG m
muurbeugel gekocht voor een zeer scherpe prijs en een snelle levertijd.
Ik beveel dit bedrijf van harte bij iedereen aan.

Reageer

IM F. 04-01-2019

Algemene score

5,0
Bestelling geplaatst, een luxe koffiezet app. op de 24e.
Snap dat met Kerst alles stil ligt. Site geeft aan vrijdags (28e) geleverd. Op 30e mail gestuurd met vraag wanneer ik de bestelling zou kunnen verwachten. Geen reactie. De 2e nogmaals gemaild, weer geen reactie. De 3e maar eens gebeld. Antwoord: product kunnen we voorlopig niet leveren, wilt u wachten of geld terug?
Het is maar een koffie app. die koop ik dan wel ergens anders.
Had anders/beter afgehandeld kunnen worden lijkt mij .......

Reageer

Edwin Bakker 03-01-2019

Algemene score

7,0
We hadden met spoed een nieuwe DECT-set nodig. CoolSound leverde ons binnen 24u zodat we slechts iets meer dan een dag zonder vaste telefoon hebben gezeten en daarnaast ook nog met de laagste prijs en gratis verzending. Chapeau !!

Reageer

René 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolsound heeft elke belofte waar gemaakt : prijs en zeker ook de zeer vlotte levering !!!

Reageer

Maurice 01-01-2019

Algemene score

3,0
Helaas ook bij deze webshop: beloofd wordt levering volgende dag, terwijl ik ruim 3 werkdagen moet wachten op bezorging. Tegenvaller dus.

Reageer

Govert 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
“Per ongeluk” beland op deze webshop. Ondanks drukte bij PostNL snel geleverd. Maar het belangrijkste was de prijs van het bestelde artikel. Nergens goedkoper! Hou deze website dus voortaan in de gaten als ik iets nodig heb.

Reageer

Rika 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima goede snelle en duidelijke service. Goede prijs en geen overbodige extra kosten.

Reageer

Jak. Oosting 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop, snelle levering en prima prijs ten opzichte van andere aanbieders.

Reageer

Yakup 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoper een trimmer van philips gekocht vergeleken met andere site ,op tijd bezorgd.

Reageer

Leike 27-12-2018

Algemene score

10,0
Op zondag besteld en op maandagmorgen al in huis!! Alles oké en meteen te gebruiken. Geweldig!!

Reageer

Annemarie 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen nog geen 24 uur had ik mijn bestelling binnen,En dat 1 dag voor Kerstmis daar mag menig internet shops een voorbeeld aan nemen.Dank je Coolsound

Reageer

Coolsound 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden over de levering/bestelling. Kreeg een track en trace code waarmee de bestelling te volgen was

Reageer

Hemme 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben vanuit de site van kieskeurig bij coolsound gekomen. De prijs was goed en de website zag er betrouwbaar uit. Ondanks de drukte in bestellend Nederland was de airfryer we de volgende dag. Enig minpunten is dat betalen met creditkaart extra geld kost.

Reageer

glasbergen 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super,binnen een dag hadden we de bestelling in huis.Wij bevelen iedereen deze winkel aan

Reageer

CT 19-12-2018

Algemene score

1,0
Relatief duur. Hoge verzendkosten maar vooral zeer beroerde annulerings--/ retourvoorwaarden (in tegenstelling tot wat er op de website staat). Jammer. Medewerkers ook niet servicegericht. Het leek mij een heel aardige club maar viel erg tegen.

Reageer

RAYMOND 16-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle en correcte levering en informatie op de site. top gedaan zal hier zeker op terug kumen

Reageer

Urszula 16-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

10,0
Gekocht een ci module. Eerst gebeld, meteen reactie, goede informatie, goedkoopste aanbieder en was de volgende dag al bezorgd. Zeker een aanrader.

Reageer

Andrea 16-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de valreep besteld toch nog de volgende dag binnen, top
Goede verpakt heel tevreden

Reageer

Chantal 16-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goedkoper en zeer makkelijk om te bestellen. S avonds bestellen en dag erna al in huis . super

Reageer

Wim 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle afhandeling. Het 's middags bestelde artikel was de volgende morgen al afgeleverd. Helemaal tevreden.

Reageer

Hank Rooney 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samsung Home cinema Set gekocht omdat hij hier het goedkoopst was. Voor het eerst bij deze winkel maar alles ging prima, makkelijk bestelproces, volgende dag in huis, helemaal super.

Reageer

Mar 10-12-2018 Via de website gekocht

Snel, makkelijk en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inventum Airfryer gekocht omdat hij hier het goedkoopst was. Voor het eerst bij deze winkel maar alles ging prima, makkelijk bestelproces, volgende dag in huis, helemaal super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 09-12-2018 Via de website gekocht

Volgens verwachtingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Draadloze telefoon van Gigaset gekocht. Was hier laag geprijst. Heb nog even gebeld voor informatie over product en levering. Waren direct telefonisch ook goed bereikbaar en vriendelijk gehopen. Volgende dag product in huis. Erg tevreden en voor herhaling vatbaar! Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 08-12-2018 Via de website gekocht

Helemaal TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De strijkbout die ik zocht was hier het goedkoopst waardoor de keus van welke webshop gemakkelijk was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB 06-12-2018 Via de website gekocht

Goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Speakers in de auto hadden het begeven,dus zocht andere.Bij Mediamarkt wezen kijken,maar waren daar toch best prijzig,dus gezocht op google en kwam op de website van Coolsound terecht voor dezelfde boxen als bij Mediamarkt.Tot mijn verbazing waren die op Coolsound bijna €25,- goedkoper als bij Mediamarkt,dus mijn keus was snel gemaakt.Op zondag besteld en op dinsdag geleverd ipv maandag,vanwege sinterklaasdrukte bij Postnl,dus kan gerust zeggen,dik tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. van der Veen 04-12-2018 Via de website gekocht

Bestelling leveren zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling werd direct per mail bevestigd met daarin duidelijke aanwijzingen hoe verder te handelen. Vervolgens duidelijke mails over de factuu en status zending.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine van Kempen 03-12-2018 Via de website gekocht

Prima , zelfs in deze drukke Sinterklaas tijd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zochten een pop met geluid voor ons kleinkind. Bij Coolsound een heel betaalbaar exemplaar gevonden. De pop werd de volgende dag al bezorgd. Voldeed helemaal aan onze verwachting!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 03-12-2018 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de Sinterklaas- en Kerstdrukte had ik het bestelde al in huis. Ook dank zei Post NL die het nog om 22.00 uur kwam bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 02-12-2018 Via de website gekocht

snel, goed,prijsgunstig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je krijgt de volgende dag exact wat omschreven is in een prima verpakking met de juiste documenten. beter kan niet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJ 01-12-2018 Via de website gekocht

Slechte klantenservice na snelle levering van kapot product

Algemene score

4,0
Het bestelde product is op een zaterdag geleverd. Product (keukenmachine) bleek defect, waarschijnlijk veroorzaakt bij verpakken in de fabriek, geen fout van Coolsound. Coolsound maandag gebeld (immers in weekend gesloten) en onheus en onprofessioneel bejegend (zal wel eigen fout zijn, waarom niet direct gebeld, hebt uw foto's gemaakt, etc). Product is geretourneerd, creditnota intussen ontvangen, geld komt neem ik aan snel. Maar waarom sturen ze niet gewoon een nieuw exemplaar en wordt je niet als welkome klant behandeld? Product is intussen niet meer via de website te bestellen.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

pieter 01-12-2018 Via de website gekocht

prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering binnen aangekondigde termijn. Artikel keurig verpakt. Concurrerende prijs. Gemakkelijk betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Huisman 30-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en nette prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een inventum airfryer besteld en de volgende dag al geleverd op een pakje gemak punt. Goed verpakt niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BV 30-11-2018 Via de website gekocht

Foutloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelproces en afhandeling van mijn bestelling verliep gewoonweg foutloos. Niets op aan te merken en voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mar. 27-11-2018 Via de website gekocht

??top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering keurig verpakt
Makkelijke website
Goede info Als ik weer wat nodig heb zou ik hier het eerst gaan kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.M.C. 27-11-2018 Via de website gekocht

Alles naar wens verlopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf moment van bellen voor informatie tot plaatsing van bestelling en levering, is alles feilloos verlopen. Bedankt voor uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews