Coolsound.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 1290 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Coolsound.nl.

Coolsound.nl stelt zich voor

CoolSound.nl is dé webwinkel van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in consumentenelektronica waarbij een scherp prijsbeleid wordt gehanteerd. Op werkdagen voor 22.00* uur besteld morgen in huis! CoolSound staat garant voor optimale service en een uitstekende garantieafhandeling. Alle artikelen worden geleverd met de volledige Europese fabrieksgarantie. *uitgezonderd bezorgservice voor grote artikelen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 120 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ray 20-10-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende coolsound niet maar laagste prijs. Reviews waren zeer goed en dus bij hun besteld. Alles top geregeld. Zeer tevreden.
Zou zo weer iets bij hun kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic 20-10-2017 Via de website gekocht

Probleme perfect opgelost!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn luchtontvochtiger, uit de garantie, ging stuk en de importeur meldde dat de reparatie te duur zou uitvallen en maar beter een nieuw apparaat kon aanschaffen. Door de tussenkomst van Coolsound ging de importeur een flinke korting geven, waarna Coolsound nog eens de helft van de verlaagde prijs voor haar rekening nam. Dit is pas COOL!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 19-10-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de bestelling meteen een overzicht van het bestelde via de mail. Daarna een snelle, correcte afhandeling en levering van het bestelde product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 17-10-2017 Via de website gekocht

Binnen 10 minuten apparaat in de pocket

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online koffiezet apparaatbesteld en er direkt heen gereden ivm koffiezet apparaat had het begeven,dus direkt een nieuwe nodig.en deze lag klaar klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Eijck 13-10-2017 Via de website gekocht

keuze gemaakt bij Coolsound . Ben 100 procent tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via "Kieskeurig" bij Coolsound uitgekomen, Ben uiterst tevreden. Snelle levering en veel keus in betalingswijze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L. Souren 10-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, gemakkelijk te bestellen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De enige winkel waar ik mijn gezocht product nog kon bestellen en dan ook nog eens precies één dag later geleverd, perfect gewoon dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greta 10-10-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden rond 16.00 een Razer koptelefoon besteld 1 uur later had ik al een track en trace code! Super snel!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truckmann 08-10-2017 Via de website gekocht

Super snelle v levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop gekozen vanwege de lage prijs en de snelle levering. Zeer veel keuze mogelijkheden. Goede rewvies van andere klanten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Ham 07-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Kieskeurig een stofzuiger bij Coolsound besteld. Supersnelle levering. Zeer open en duidelijke communicatie via email! Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CEES 06-10-2017 Via de website gekocht

buitengewone snelle en goede aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede behandeling na eerst een paar vragen te hebben gesteld, daar pas het artikel gekocht en daar ben ik zeer tevreden over

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. 06-10-2017 Via de website gekocht

Niet alle onderdelen aanwezig, wel snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hoewel ik niet eerder van Coolsound gehoord had, waren zij de enige die mijn Philips keukenmachine konden leveren tegen een mooie prijs. Er stond dat er nog maar 1 exemplaar was. Na mijn bestelling was dit inderdaad aangepast dat er geen exemplaar meer was. Helaas zaten twee onderdelen niet bij het pakket, namelijk de molen en de vleesmolen. Terwijl deze wel in de boekjes en op de doos vermeld staan. Verder was de levering snel en netjes, de volgende dag had ik het in huis. Ik ben heel tevreden over het apparaat. Het is makkelijk te bedienen, schoon te maken en gebruikersvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elisa 03-10-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Perfect via mail up to date gegevens over verloop pakketje. Precies op de tijd dat in de mail via track&trace te volgen was is het ook geleverd. Prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron V. 02-10-2017 Via de website gekocht

Volgende dag in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er was nog maar een product in voorraad. Prettig te weten dat hun voorraadadministratie klopt. Ik kocht dat ene product en tegelijk ging de teller van de voorraad naar nul. Een minpunt zijn de schermen van de afhandeling tot betaling. De sites doen gedateerd aan en als men dan terug wil naar de vorige schermen is dat, zover ik het heb geprobeerd, niet mogelijk. Ook de afhandeling nadat ik de betaalwijze heb aangegeven, verloopt niet vanzelfsprekend. Op de login-site blijken bestellingen door de koper niet geannuleerd te kunnen worden.
Het bestelde product, was zoals aangegeven, inderdaad de volgende dag in huis.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ewout 01-10-2017 Via de website gekocht

Opmerkelijke, Uitstekende service

Algemene score

10,0
Door post- nl kwam mijn pakket niet aan. Zonder te aarzelen werd direct een nieuw pakket verzonden, zonder over de kosten te praten. Een dag later ontving ik ondanks wederom een fout van post- nl beide pakketten.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rieks 01-10-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

10,0
autoradio gekocht bij coolsound en werd de volgende dag al geleverd als beloofd was zeer degelijk verpakt en had n mooie prijs
maandag gaan we m inbouwen en genieten van mooie muziek naar mn eigen smaak omdat er n usbaansluiting opzit
goeie communicatie en gemakkelijk zoeken op de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Django Theeuwes 30-09-2017 Via de website gekocht

Viel vies tegen, helaas.

Algemene score

2,0
Verkeerde product informatie op de site, fout aangegeven, kwamen eerste instantie niet eens met een oplossing, niet klantvriendelijk, erg jammer want de site en levering was erg goed. Had meer verwacht van coolsound, maar voor nu ga ik niks meer bestellen hier..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Yvonne 30-09-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs was goed en voor mij de eerste keer een bestelling geplaatst. Alles was de volgende dag al binnen en daar stond ik echt van te kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank cornelisse 19-09-2017 Via de website gekocht

snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima webshop mooie stofzuiger van Inventum, veel shops hebben dit apparaat niet in het programma volgende dag geleverd tegen goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny. 16-09-2017 Via de website gekocht

Zorgeloos winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima duidelijke webshop snelle service.
Keurig verzorgd wat betreft levering en verpakking.
Zeer tevreden.henny

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 15-09-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te vinden op de site en goede informatie bij de producten. Ook de prijs is dik in orde waardoor de keuze snel gemaakt was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja 12-09-2017 Via de website gekocht

prompte levering tegen een mooie prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een Leifheit dweilemmer besteld.
Duidelijke website met goede productbeschrijving. Hele goede prijs in vergelijking met andere shops, Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 10-09-2017 Via de website gekocht

Snel en goed en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een trampolinerand bestelt, beschrijving website was duidelijk ook wat de verschillen waren tussen de paar die ze hadden. Eenmaal bestelt vlot thuis en goed begeleid met emails zodat je weet waar je artikel in het bestelproces zit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

PimK 10-09-2017 Via de website gekocht

Gooedkoop en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koptelefoon gekocht. Coolsound was goedkoopste volgens kieskeurig. Direct besteld en volgende dag kosteloos thuisbezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iolair 20-08-2017 Via de website gekocht

Prima!

Algemene score

8,0
We zijn op de vorige reviews afgegaan. En dat was een goede keuze. Alleen werd aangegeven bezorging gratis. Bij afleveren in post locatie bleken er wel bezorgkosten te zijn berekend. Jammer dat dit niet vooraf gemeld is dan was onze bezorgkeuze anders geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marielle 14-08-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, makkelijk bestellen, geen portokosten, bijzonder snelle levering met duidelijke meldingen hoever het met de levering is! Maken gebruik van Post.nl; topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-08-2017 Via de website gekocht

Doet precies wat je van een internet-shop mag verwachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, makkelijk bestellen, geen portokosten, snelle levering...Wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George N. 08-08-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs en snelle levering. Precies zoals internet bestellingen moeten gaan. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Killron 05-08-2017 Via de website gekocht

Goede shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs. Goedkoper dan andere winkels. Levering volgens afspraak. Geen ervaring met aftersales. Hopelijk ook niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jose 04-08-2017 Via de website gekocht

Prima product laagste prijs snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed product gekozen voor de laagste prijs tov elders, geen verzendkosten en de volgende dag ook echt geleverd.
Dik tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 26-07-2017 In de winkel gekocht
Zwolle

Betrouwbaar, snel en goede bereikbaarheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Levering of afhalen conform afspraak.
Breed assortiment. Aanbeveling waard!

Reageer

Bert 21-07-2017 Via de website gekocht

Snel gemakkelijk en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kon snel en gemakkelijk mijn bestelling plaatsen die correct werd uitgevoerd in het afgesproken tijdslot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elias 17-07-2017 Via de website gekocht

super store

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laagste prijs voor een super product . Hier word ik blij van !! Echt een aanrader voor de bewuste consument die de laagste prijs wil en daarbij ook nog een vriendelijk personeel dat ook over gedegen vakkennis van zaken beschikt waardoor eventuele vragen goed beantwoord worden .
Bedankt COOLSOUND.nl voor de goede service !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Ligtenberg 15-07-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment.
Uitstekende beschrijving van de artikelen met goede foto's.
Snelle levering zonder verzendkosten.
Duidelijke website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carola 11-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs was lager dan ergens anders. Reviews waren goed.
Product was snel geleverd en netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.W.Kardux 03-07-2017 In de winkel gekocht
Coolsound

Verkoopt Gardena besproeiingspomp maar kan het niet leveren

Algemene score

2,0
Pomp gekocht die ze niet konden leveren na veel beloftes via mail en telefoon na 3 weken centen terug geëist en gekregen

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Edwin 03-07-2017 Via de website gekocht

achteraf goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
voor 22:00 besteld na 2 dagen nog niets,gebeld met.vrouwelijke medewerker die vertelde dat post nl het druk.had!?na 2 dagen nog niets,weer gebeld .deze medewerker ging er gelijk achteraan kreeg vrij snel.een mail dat.het pakketje zoek.geraakt.was.bij post nl.nieuwe opgestuurd en de.volgende dag in huis.goed.opgelost!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jantje 02-07-2017 Via de website gekocht

Snel, goed en scherp geprijst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op woensdag avond besteld en donderdagmorgen kon ik mijn speakers al inbouwen. Het assortiment en de prijzen zijn prima in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin Waijer 02-07-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik had een bestelling geplaatst 's avonds en de volgende dag al thuis. En gratis verzendkosten ook nog. Top!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fanatieke hobbykok 20-06-2017 Via de website gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had nog niet eerder van Cool sound gehoord voor ik aan het zoeken was naar een nieuwe staafmixer. Cool sound viel mij op in het rijtje Media Markt en Coolblue en wel omdat met voor dezelfde staafmixer maar liefst bijna 62 euro vroegen en bij Cool sound was deze maar 49 euro. De prijs haalde me over om bij Cool sound te bestellen en daar heb ik totaal geen spijt van. Helemaal super!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk huijgens 17-06-2017 Via de website gekocht

snel goed en geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooie duidelijke over zichtbare shop makkelijk dingen bestellen in de over zichtbare webshop.
snelle levering en goed te volgen via track and trace

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moeders 17-06-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en zonder verzendkosten. Het pakje kwam 2 dagen later maar dat was een fout van postnl.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick van den Berg 16-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de middag 2 speakers besteld van Pioneer. Binnen een uur had ik bericht gekregen dat ze het hadden verzonden en de dag erna had ik het binnen. Netjes verpakt! Ook kreeg ik een bericht over de levering, met de opmerking dat als het pakketje beschadigd was dat ik dat zou laten noteren.
Ze geven je echt nog een gevoel van de klant is koning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Voswinkel 13-06-2017 Via de website gekocht

Precies zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product uitgezocht en ook hoe de levering plaats zou vinden, betaling gedaan en direct komen de meldingen binnen op m'n mailbox waar en wanneer de levering plaats gaan vinden.
En precies zo is het ook gegaan, het product kwam perfect verpakt aan op naam en met de juiste documentatie en werkt perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antony 09-06-2017 Via de website gekocht

snelheid is het sterke punt bij coolsound

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
produkt besteld was op voorraad volgende dag in huis .bestelling kan gevold worden .das handig je weet hoe ongeveer de post aankomt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mazztah 31-05-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering. Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier besteld omdat ik het product graag de dag erna in huis wilde hebben. Prijs was goed, snelle levering en geen gedoe. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Math. 30-05-2017 Via de website gekocht

TOP internet winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede after sales. Prima internet winkel. Telefonisch goed bereikbaar. Ben zeer tevreden over de gehele afwikkeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vlempie 30-05-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service en snelle levering van onze staafmixer. We hebben het s'avonds besteld en de volgende middag was het al in huis! En de prijs was ook helemaal mooi: bijna een tientje goedkoper dan de op 1 na goedkoopste. Helemaal top dus! 😉🖒

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gregoir 26-05-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kende deze shop niet, maar zij waren de enige die het artikel op voorraad had.
zij zorgden voor een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beegteneer 25-05-2017 Via de website gekocht

Correcter zeervriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is zeer interesant om deze website te bezoeken zeker een aanrader mijn eerst bestelling is perfect gelopen ook per telefoon zeer behulpzaam.
Zal zeker deze site vaker bezoeken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 15-05-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs en snelle levering

Algemene score

9,0
Coolsound had voor het artikel dat we wilden kopen een hele scherpe prijs en leverde het artikel op de dag die we uitgekozen hadden. Prima service !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews