Coolsound.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 1431 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Coolsound.nl.

Coolsound.nl stelt zich voor

CoolSound.nl is dé webwinkel van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in consumentenelektronica waarbij een scherp prijsbeleid wordt gehanteerd. Op werkdagen voor 22.00* uur besteld morgen in huis! CoolSound staat garant voor optimale service en een uitstekende garantieafhandeling. Alle artikelen worden geleverd met de volledige Europese fabrieksgarantie. *uitgezonderd bezorgservice voor grote artikelen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 141 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MW 17-10-2018 Via de website gekocht

Aan te bevelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was verreweg de beste prijs voor dit koffiezetapparaat. Bovendien werd het gratis en supersnel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Leerentveld 13-10-2018 Via de website gekocht

Hr.Jan L

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding snelle service en snelle afhandeling er word gedaan wat er tijdens het bestellen is beloofd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HVA 10-10-2018 Via de website gekocht

Prima winkel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze shop gekozen omdat de prijs zeer aantrekkelijk was. Zag goede reakties. Dus dacht probeer het. En ze hebben het waar gemaakt. Zonder problemen de volgende dag in huis TOP. Ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Reggy 08-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Algemene score

9,0
Ze hebben een grote en vergeijkbaar met anderen webshops goedkopere assortimenten. Ik ben erg tevreden met deze product die ik bestelde. Overzicht en omschrijving is geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joey 07-10-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is en goede shop met enorm veel keuzes.
Wat echt super fijn is dat je tot 22:00 uur kan bestellen en dat je het product de volgende dag in huis hebt, of op een ander aflever adres.

Mijn product een autoradio van Pioneer was hier het goedkooptste en heb absoluut geen spijt van mij keuze voor Coolsound.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 07-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en prima prijs/ kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit is super. Snelle levering en prima mails over manier en datum levering.
Product doet ook ruimschoots aan onze verwachting.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Femke 07-10-2018 Via de website gekocht

Supersnel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ongeveer een half uurtje na mijn bestelling kreeg ik al een mail dat ze het pakketje klaar hadden staan voor verzending, de volgende dag in huis! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Slecht, niet meer van deze tijd 06-10-2018 Via de website gekocht

Service niet meer 2018!

Algemene score

4,0
Zeer omslachtige manier bij omruilen, site werkt niet, omruilkosten zelf betalen. Bij bellen klantenservice mee kunnen luisteren met andere gesprekken. Pakketje bezorgd in veel te grote doos zonder beschermingsmateriaal. Kortom geen aanrader

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Asmibo 05-10-2018 Via de website gekocht

Goede website

Algemene score

7,0
Ik had speciaal op maandagmiddag besteld omdat het artikel dan dinsdag geleverd zou worden, helaas werd dit woensdag.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Job 03-10-2018 Via de website gekocht

Goed bereikbaar en denkt met je mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop is overzichtelijk en werkt redelijk fijn. Op enkele kleine bugs na geen klachten. Telefonisch goed bereikbaar voor evt. vragen en nadat ik in korte tijd 2x hetzelfede product had besteld werd ik nog even gebeld om te vragen of dit de bedoeling was.

Het enige echte minpunt voor mij was dat het onduidelijk was dat er geen stekkertjes waren meegeleverd bij de speakers (wat eigenlijk gewoon standaard hoort te zijn) waardoor ik achteraf nog € 5,- extra kosten had.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max Leser 01-10-2018 Via de website gekocht

Wit product besteld. Zilveren afgeleverd. Vreselijk bedrijf.

Algemene score

1,0
Witte magnetron besteld. Zilverkleurige afgeleverd. Na klacht : We hebben alleen deze, en verder : Bekijk het maar. Wat een vreselijk bedrijf

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

R.A. Grimberg 29-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product gemakkelijk afgerekend en snel verzonden, volgende keer weer!
Het product zelf was iets groter dan verwacht, maar hier kan de winkel niets aan doen😉

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mj 29-09-2018 Via de website gekocht

Snel en eenvoudig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar product kwam ik toevallig op deze site. Zeer gebruiksvriendelijk. Product was op voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.d'Ailly 27-09-2018 Via de website gekocht

Prima, alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een demo subwoofer op zaterdag bestelt en maandag keurig netjes bezorgd binnen de geplande aflevertijd van Postnl. De subwoofer was stevig verpakt, ondanks dat ie als demo natuurlijk uit de verpakking was geweest. Alle toebehoren zaten erbij.
Alles oké.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 27-09-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare web winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel zoals beschreven en geleverd zoals belooft.
Ben zeer te vreden en zal zeker nog eens iets kopen bij deze web winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 26-09-2018 Via de website gekocht

Wat een snelle levering. Ondanks het weekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie gekozen voor de laagste prijs. Zondag besteld, maandag om 13.00 i huis.
Via de mail wordt men heel nauwkeurig op de hoogte gehouden van de bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Daanen 24-09-2018 Via de website gekocht

Afspraken worden nagekomen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor deze shop omdat de prijs voor het door mij gekozen product lager is dan op andere websites.
Daarnaast netjes op de hoogte gehouden van de verzending van A naar B.
Het is zeker te prijzen dat men zich houdt aan de afspraak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudini 23-09-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima ervaring. Van aankoop tot en met ontvangst van het bestelde product zeer tevreden. Gekozen voor deze winkel omdat het de goedkoopste was en goede reviews gelezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Dekker 19-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service netjes te woord gestaan per mail en telefoon, en zo als gezegd de volgende dag netjes gebracht door zeer nette bezorger !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witten 15-09-2018 Via de website gekocht

Goede webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gevonden via google
Prijs was goed dus snel besteld.
Levering was goed en snel.
Producten waren netjes en goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mr snijder 14-09-2018 Via de website gekocht

Super medewerkster!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkeerde artikel ontvanger, klantenservice gebeld en mevrouw XXX gesproken. Ze was behulpzaam en vriendelijk! Zo zijn ze er niet veel meer.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annet Plug 11-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de site gekomen via onze schoondochter, wij zochten een cadeau voor ons kleinkind en het was 20 euro voordeliger dan bij andere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T .G 11-09-2018 Via de website gekocht

Alles klopt !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam het product tegen op internet , om dat de luchtreiniger de kapaciteit heeft voor de ruimte waar hij zijn werk moet doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

v. Aken 09-09-2018 Via de website gekocht

LEUK IN PRIJS EN SNEL GELEVERD

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij vergelijking was Coolsound duidelijk een stuk voordeliger.'s Avonds bestelling gedaan en de volgende ochtend geleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

CyPa 09-09-2018 Via de website gekocht

100% service

Algemene score

10,0
Bij MM was de Soundmaster IR3000DAB niet meer voorradig. Kon het showmodel zonder korting meekrijgen. Op google gekeken en kwam op coolsound uit. De internet radio was zelfs goedkoper dan MM. Via de website de soundmaster besteld wat overigens heel erg makkelijk ging. Alles werd duidelijk per mail bevestigd en de volgende dag netjes in goeie verpakking geleverd. Top service !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 04-09-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen, overzichtelijke site, en snelle levering. Geen problemen, dus gewoon een maximale score.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaco 31-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde was snel ontvangen en het is een stuk goedkoper dan in andere shops.

De site is duidelijk en ik had het product snel gevonden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

F. Clabbers 31-08-2018 Via de website gekocht

Fantastische service, perfecte levering

Algemene score

10,0
Na de ontvangst van een beschadigde levering binnen 24 uur een nieuwe levering, dit zonder bureaucratie, snel en met de nodige informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica 29-08-2018 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed, snel en goedkoop! Het kwam zelfs een dag eerder dan gepland! De volgende keer ga ik weer daar bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 28-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is goed en overzichtelijk. Zoek je iets dan moet je op deze shop zijn. De levering is ook heel snel.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marie-Louise 28-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn geselecteerde product was hier het goedkoopst. Levering zou de volgende dag plaatsvinden. Dat gebeurde ook, alleen was het niet het goede product. Na telefoontje werd beloofd het goede product meteen te sturen. Men verzocht mij het verkeerde product terug te sturen. Verzendkosten zouden teruggestort worden. Alles werd zeer vlot en correct afgehandeld. De dag erna kwam het juiste product binnen. Conclusie: aanvankelijk foutje gemaakt - kan gebeuren - maar uitstekend opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. de Wit 27-08-2018 Via de website gekocht

Kan deze shop aan een iedere belangstellende aanbevelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede omschrijving en uitleg van het product wat je zoekt bij Coolsound
Na snelle levering ( een dag na bestelling in huis)
Correcte verpakking van het product en alle benodigdheden correct afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B van Wijk 25-08-2018 In de winkel gekocht
online

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was gemakkelijk te bestellen en ik vond het een snelle levering en onze bestelde artikel was goedkoper als bij andere winkels

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wally 25-08-2018 Via de website gekocht

Makelijk bestellen , en volgens afspraak thuis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Even snel iets nodig, uitzoeken ,bestellen, goedkoper dan een andere en de volgende dag thuis en je kunt ook nog eens aangeven op een post agentschap laten bezorgen, helemaal top 👍

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim 14-08-2018 Via de website gekocht

Snel en keurig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site was duidelijk en direct het product gevonden die ik zocht. Hierna product snel en keurig geleverd gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hofkens 13-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dag van te voren besteld rondom 18.00. Volgende dag de soundbar bezorgd. Tevreden met de service en de soundbar uiteraard!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jrb 11-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goed product en gratis verzending

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment,goede website en gratis snel geleverd product volgende dag al in huis.
Scherpe prijs.
Aanrader

Reageer

Rob 09-08-2018 Via de website gekocht

Slechte klantenservice

Algemene score

3,0
Op maandag besteld, zou dinsdag in huis zijn. Helaas, woensdag gebeld en op mijn verzoek heeft CoolSound contact met PostNL op genomen. Ze wilden eerst dat ik dat zelf deed omdat zij het product al aan PostNL hadden mee gegeven. Blijkbaar maakte PostNL er een potje van en pas vrijdag en na 3x bellen kreeg ik een met meters plakband aan elkaar geplakte doos die ik geweigerd heb. Weer gebeld en ik zou direct na retour zending mijn geld terug krijgen. Op maandag was de zending retour en op woensdag eens gebeld waar mijn geld bleef. Ik werd toen zo onbeschoft behandeld, waarbij hun klantenservice zelfs de hoorn erop gooide, dat ik nooit meer iets bij Coolsound zal bestellen. Wel mijn geld terug gekregen gelukkig.

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht

Reageer

Jeroen Raasing 08-08-2018 Via de website gekocht

Top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, Prima product en prijs.

Ook de service achteraf is prima !! Hadden een defect product maar is snel en netjes opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F .V. 07-08-2018 Via de website gekocht

Keurige site en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site zit goed in elkaar en is overzichtelijk.
Keuze,s maken en bestellen is goed voor elkaar betaal mogelijkheden zijn uitgebreid. En het artikel was goed verpakt en vlot geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 06-08-2018 Via de website gekocht

Ton

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb voor deze shop gekozen met behulp van Media Markt omdat het artikel dat ik wilde kopen bij hen niet voorradig was en zij mij verwezen hebben naar Coolsound.
Heb daar totaal geen spijt van.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Froukje Breek 06-08-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestelformulier liep vast - ook bij de (door mij) gebelde medewerker van Coolsound. Direct werd er iemand aan het werk gezet om mijn bestelling tòch op de gewenste dag op het gewenste adres te laten bezorgen. Ik werd steeds per mail op de hoogte gehouden. Fantastische service!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Remmers 06-08-2018 Via de website gekocht

Was niet het goede product wat verwacht was

Algemene score

4,0
Maten erbij zetten helpt wel bij de aankoop. Ook zo jammer dat ze niet in het weekend te bereiken zijn. Geen factuur erbij geleverd, dus kan ook pas na het weekend bellen voor te retourneren.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Pierre 06-08-2018 Via de website gekocht

Voordelig en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De pioneer autoradio die ik kocht was zeer voordelig bij Coolsound. Alles omtrent de levering klopte en was ook zeer snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thekag 03-08-2018 Via de website gekocht

Geen problemen, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De goedkoopste variant en snel geleverd.
Makkelijke webwinkel met vlotte afhandeling.
Geen noodzaak om service afdeling te contacteren want er waren geen problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ans 03-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wegens de warmte heb ik op de valreep nog een Dyson ventilator weten te bemachtigen, betaalde wel de hoofdprijs, €499,— ben er erg blij mee, maar wel sneu om te zien dat deze ook te koop was bij Wehkamp maar dan €100.— goedkoper. (jammer genoeg uitverkocht) . Ik had de keus alles of niets. Maar ik ben er erg blij mee, super snelle levering en correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 03-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige vriendelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een bestelling gedaan die dezelfde dag nog op de post werd gedaan. Hierdoor kon ik de volgende dag al mijn product ontvangen. Ook nog telefonisch contact gehad over de bestelling, hele vriendelijke mensen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toon 02-08-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb een Bomann VL1139 S CB Staande ventilator gekocht , de levering was de volgende dag al maar de kwaliteit van de ventilator valt tegen , erg veel plastic en zwakke construktie. maar dat is niet de schuld van coolsound.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fenna 02-08-2018 Via de website gekocht

Goede ervaring.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was in orde. Goed product dat op tijd werd geleverd. Goede prijs. Verder geen contact op hoeven nemen, dus over de service kan ik niet echt oordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 02-08-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijna nergens meer een ventilator te koop, maar Coolsound heeft zeer snel een ventilator kunnen regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews