Coolsound.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 1869 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Coolsound.nl.

Coolsound.nl stelt zich voor

CoolSound.nl is dé webwinkel van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in consumentenelektronica waarbij een scherp prijsbeleid wordt gehanteerd. Op werkdagen voor 22.00* uur besteld morgen in huis! CoolSound staat garant voor optimale service en een uitstekende garantieafhandeling. Alle artikelen worden geleverd met de volledige Europese fabrieksgarantie. *uitgezonderd bezorgservice voor grote artikelen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 251 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marius 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere mails over de voortgang en mijn bestelling werd zeer snel in goede staat bezorgd. Niets op aan te merken dus!

Reageer

Chantal 05-07-2020

Algemene score

1,0
Ik had een bbq van steba besteld voor vaderdag. 132 euro. Erg duur.
Deze kwam netjes en snel. Bij het uitpakken bleek deze kapot te zijn bij de stekker. Ik deed meermaals mail met foto's maar tot nu toe nog geen reactie.

Heel erg! Want het was een vaderdag cadeau..... Ik hoop nog altijd op reactie.
Chantal Schollen

Reageer

Harrie 04-07-2020

Algemene score

9,0
Snelle levering, bevestiging met track en trace gekregen. Apparaat voldoet aan verwachting. Top service, volgende keer zou ik hier weer bestellen.

Reageer

Lekker koel 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Donderdag 25 juni besteld levering maandag 29 juni vrijdag avond telefoon of ze hem zaterdag ochtend mochten leveren 8.10 stond de bus voor de deur super levering van het bedrijf en product doet aan de verwachting alles eenvoudig te lezen en gemakkelijk in gebruik

Reageer

Knuffel 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service geleverd volgens afspraak.
Vandaag besteld morgen geleverd via Blokker

Reageer

Hans J. 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, geen enkel probleem en voor het bestelde artikel, zelfs de laagste prijs van alle andere webshops.

Reageer

Carla Tiggelman 23-06-2020

Algemene score

1,0
Zeer slechte service, product geleverd in open (lees eerder gebruikte rackette in...) doos en bovendien beschadigd. Via Blokker geleverd door CoolSound en door mij direct betaald. Bij het bellen naar CoolSound wordt door de telefoniste van het kastje naar de muur gestuurd en komt deze dame haar afspraak niet na: het retourbiljet is niet direct (lees dezelfde dag vóór 17:00 zoals beloofd gemaild.
Een retour service wordt niet geboden, mijn voorstel in een nieuw product op te sturen wordt subiet afgewimpeld.
Geld terug is de enige optie! Ik ben benieuwd hoelang dat op zich laat wachten. Blokker is van deze gang van zaken op de hoogte!

Al met al geen product en geen schoonheidsprijs!
Officiele reactie van Coolsound 23-06-2020

Goede morgen,

Wij vinden het erg jammer dat u deze ervaring hebt opgelopen bij ons. Ik heb u een mail gestuurd om het een en ander te kunnen oplossen voor u.

Excuses voor het ongemak.

Reageer

Jan 18-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een serves! Zondags besteld via internet en Maandags al bezorgd. Zo snellen levering heb ik nog nooit meegemaakt.

Reageer

Linda 17-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en stevige verpakking! Zeer tevreden met mijn aankoop.
Ik zou bij een volgende aankoop weer voor deze site kiezen.

Reageer

Diny 17-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie prijs en zeer snel geleverd. Ook zeer netjes verpakt. Kan alleen maar complimenten geven .

Reageer

buffelrijder 15-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering,prima verpakking dus vlot afgewikkeld;belangrijkste is wel de lage prijs.

Reageer

Teun 14-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 22.00 uur besteld, dag erna geleverd, klopt, klasse !
Mijn fout, dubbele bestelling, ook nog recht getrokken, helemaal TOP.
1e keer bij jullie besteld, ZEER tevreden.

Reageer

J.C.Brouwer 14-06-2020

Algemene score

3,0
Tot mijn verbazing was er alleen een beschrijving van het artikel in een aantal talen w.o. engels nog wel te volgen maar daarna 6/7 oost europese talen nederlands was er niet bij.jammer!

Reageer

Piet 13-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Op zaterdag een CI+ Ziggo kaart besteld. Deze zou op maandag worden geleverd. Post NL stuurde elke dag een mail dat de zending onderweg was en (alweer) vertraging had opgelopen Uiteindelijk op vrijdag geleverd. Kaart nog niet kunnen testen, ik ga ervan uit dat deze naar behoren werkt.

Reageer

Ype 10-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
1. Goede kwaliteit.
2. Snel.
3. Goedkoop.
4. Meer dan uitstekende service!!

Reageer

Karin 10-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongelooflijk snel bestelling in huis!
Zaterdagmiddag besteld, maandag produkt (onbeschadigd) in huis! Top

Reageer

PETER 09-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolksound aanbevelen ? snel, beste prijs en precies geleverd.... wat wil een mens nog meer !

Reageer

Simone 09-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je hebt snel en bloedsnel. In de laatste categorie valt onze bestelling. Nauwelijks tijd om adem te halen en hup, het pakketje was er. Met precies wat we hadden besteld. Gewoon, goed.

Reageer

Klant 09-06-2020

Algemene score

5,0
Kan nog weinig zeggen over de snelheid en kwaliteit waarmee mijn bestelling is afgehandeld, want ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Maar wel al een mail met de vraag om een beoordeling

Reageer

Jaapie 08-06-2020

Algemene score

4,0
Prettige site, maar wat een slecht transporteur. Aanvankelijk werd aangegeven vrijdag afleveren. Toen weg het zaterdag. Nu maar weer afwachten of er geleverd wordt. Goed winkel om te kopen alleen is het afwachten wanneer het komt.

Reageer

San 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima , was net een fractie ,centen, goedkoper .Snelle service snelle service .

Reageer

M. 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd. Makkelijke, toegankelijke site. Eerste keer, dat ik daar heb besteld maar zal zeker volgende keer op de site kijken als ik weer wat nodig heb.

Reageer

Wemme 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Defect artikel ontvangen. Contact opgenomen met klantenservice. Goede oplossing.
Artikel snel verzonden en ontvangen.

Reageer

CW 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst iets besteld bij Coolsound. Prettige site, scherpe prijzen, supersnelle levering, keurig verpakt, kortom perfect! Aanrader.
CW

Reageer

Bart Remmerswaal 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snel geleverd en precies wat ik zocht. Bovendien werd ik goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden.

Reageer

lien 02-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top heel snel geleverd ,en Scherpen prijzen. Als ik weer iets nodig heb ga ik hier kijken en bestellen

Reageer

Frank 01-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel besteld, snel geleverd en scherpe prijs
ga daar zeker een volgend keer kijken of ze hebben wat ik zoek

Reageer

alex 01-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering van een platenspeler, zelfs een dag eerder dan aangegeven. Goed ingepakt, dus onbeschadigd aangekomen

Reageer

ML 31-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop gekozen vanwege de prijs (30 euro goedkoper dan de rest), ondanks corona de volgende dag in huis. Super blij!

Reageer

Janny 31-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurige afhandeling, langer ond werweg maar daarkunnen jullie niks aan doen.
Corona, maar hielden mij goed op de hoogte van deze vertraging

Reageer

Rudolph 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, 's middags besteld en de volgende ochtend in huis en een zeer aantrekkelijke prijs

Reageer

Monika 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel toevoegen. Goederen zoals beschreven. Ik ben erg tevreden . Ik raad 100% winkelen aan.

Reageer

Hans 30-05-2020

Algemene score

10,0
De levering was goed op tijd en informatie erg duidelijk. Uitstekend ik ben erg tevreden.

Reageer

Peter Steijn 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd, duidelijke uitleg, goed verpakt. En artikelen voldoen aan de kwaliteit die je verwacht.
Dus met andere woorden perfect.
Waarom dan geen 10, omdat ik zelf van Internet de Nederlandse Handleiding moest downloaden.
Verder geheel tevreden.

Reageer

Gil 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel nog nooit mee gemaakt zo snel... Top dus.
En een zeer aantrekkelijke prijs .

Reageer

Albert 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product dat overal elders uitverkocht was wel kunnen leveren en supersnel afgeleverd

Reageer

Rquadraat 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolsound was voor mij een onbekende webshop. Heel veel keus en eenmaal de keuze gemaakt verloopt het bestel- en verzendproces razendsnel. Het pakket was degelijk verpakt

Reageer

Bep 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle aflevering en netjes verpakt .alles werkt na behoren .dank voor de snelle reactie .

Reageer

Arie 27-05-2020

Algemene score

10,0
Super snelle levering , gekregen wat er van verwacht werd.
Deze winkel is vertrouwt.

Reageer

Herman 26-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte en snelle levering tegen voor zover ik heb kunnen vinden de laagste prijs.

Reageer

Jan 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima website snelle levering, alleen jammer dat de Nederlandse versie van de gebruiksaanwijzing ontbreekt

Reageer

RR 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via Blokker werd mijn espresso machine geleverd. Op tijd en goed verpakt. Communicatie over order en levering verloopt goed en snel.

Reageer

Mariion 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst bij Coolsound besteld . Zeer snelle levering en toen ik ontdekte dat er een onderdeel ontbrak ben ik heel goed te word gestaan via de telefoon . Met spoed nageleverd .
Ben heel tevreden !

Reageer

Brigitte 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele snelle levering met goede informatie. Kortom gewoon goed en een aanrader. Ik kende ze niet maar dit zou wel een goede reden zijn er nogmaals iets te bestellen.

Reageer

CORNELIS 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zal mijn mening over Coolsound niet onder stoelen of banken schuiven want het is echt zo dat wat Coolsound beloofd ook in de praktijk waar wordt gemaakt. Het is net zoals met de term die luidt - - What you see is what you get.

Reageer

I.S. Wildschut 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat het de enige manier was om het apparaat aan te schaffen. Ik wilde het graag bij een echte winkel komen, maar ik kon het niet laten afleveren bij Blokker.
afhandeling was keurig en snel. Er was grote moeite gedaan om het pak in de doos te krijgen, het zat er strak in vast.

Reageer

RE 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze winkel voor de prijs. Daar kwam als voordeel bij dat ze snel leveren.

Reageer

Geerlings 14-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, snel, adequaat. Product voldoet aan de verwachtingen. Helaas door de bij Post nl 3 dagen later ontvangen.

Reageer

Romy Bos 14-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen opmerkingen. Bestellen zoals het moet (bestelling geplaatst via blokker.nl). Snelle levering. Gewenste product ontvangen (bosch waterkoker) en werkt correct.

Reageer

Arie Audier 14-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had via blokker besteld maar prima en snelle levering. Volgens blokker zelf zou het langer duren maar coolsound heeft het gewoon netjes paar dagen eerder geleverd dan was toegezegd.

Reageer

Toon meer reviews