Coolsound.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 1471 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Coolsound.nl.

Coolsound.nl stelt zich voor

CoolSound.nl is dé webwinkel van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in consumentenelektronica waarbij een scherp prijsbeleid wordt gehanteerd. Op werkdagen voor 22.00* uur besteld morgen in huis! CoolSound staat garant voor optimale service en een uitstekende garantieafhandeling. Alle artikelen worden geleverd met de volledige Europese fabrieksgarantie. *uitgezonderd bezorgservice voor grote artikelen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 164 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mar 10-12-2018 Via de website gekocht

Snel, makkelijk en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inventum Airfryer gekocht omdat hij hier het goedkoopst was. Voor het eerst bij deze winkel maar alles ging prima, makkelijk bestelproces, volgende dag in huis, helemaal super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 09-12-2018 Via de website gekocht

Volgens verwachtingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Draadloze telefoon van Gigaset gekocht. Was hier laag geprijst. Heb nog even gebeld voor informatie over product en levering. Waren direct telefonisch ook goed bereikbaar en vriendelijk gehopen. Volgende dag product in huis. Erg tevreden en voor herhaling vatbaar! Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 08-12-2018 Via de website gekocht

Helemaal TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De strijkbout die ik zocht was hier het goedkoopst waardoor de keus van welke webshop gemakkelijk was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB 06-12-2018 Via de website gekocht

Goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Speakers in de auto hadden het begeven,dus zocht andere.Bij Mediamarkt wezen kijken,maar waren daar toch best prijzig,dus gezocht op google en kwam op de website van Coolsound terecht voor dezelfde boxen als bij Mediamarkt.Tot mijn verbazing waren die op Coolsound bijna €25,- goedkoper als bij Mediamarkt,dus mijn keus was snel gemaakt.Op zondag besteld en op dinsdag geleverd ipv maandag,vanwege sinterklaasdrukte bij Postnl,dus kan gerust zeggen,dik tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. van der Veen 04-12-2018 Via de website gekocht

Bestelling leveren zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling werd direct per mail bevestigd met daarin duidelijke aanwijzingen hoe verder te handelen. Vervolgens duidelijke mails over de factuu en status zending.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine van Kempen 03-12-2018 Via de website gekocht

Prima , zelfs in deze drukke Sinterklaas tijd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zochten een pop met geluid voor ons kleinkind. Bij Coolsound een heel betaalbaar exemplaar gevonden. De pop werd de volgende dag al bezorgd. Voldeed helemaal aan onze verwachting!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 03-12-2018 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de Sinterklaas- en Kerstdrukte had ik het bestelde al in huis. Ook dank zei Post NL die het nog om 22.00 uur kwam bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 02-12-2018 Via de website gekocht

snel, goed,prijsgunstig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je krijgt de volgende dag exact wat omschreven is in een prima verpakking met de juiste documenten. beter kan niet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJ 01-12-2018 Via de website gekocht

Slechte klantenservice na snelle levering van kapot product

Algemene score

4,0
Het bestelde product is op een zaterdag geleverd. Product (keukenmachine) bleek defect, waarschijnlijk veroorzaakt bij verpakken in de fabriek, geen fout van Coolsound. Coolsound maandag gebeld (immers in weekend gesloten) en onheus en onprofessioneel bejegend (zal wel eigen fout zijn, waarom niet direct gebeld, hebt uw foto's gemaakt, etc). Product is geretourneerd, creditnota intussen ontvangen, geld komt neem ik aan snel. Maar waarom sturen ze niet gewoon een nieuw exemplaar en wordt je niet als welkome klant behandeld? Product is intussen niet meer via de website te bestellen.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

pieter 01-12-2018 Via de website gekocht

prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering binnen aangekondigde termijn. Artikel keurig verpakt. Concurrerende prijs. Gemakkelijk betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Huisman 30-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en nette prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een inventum airfryer besteld en de volgende dag al geleverd op een pakje gemak punt. Goed verpakt niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BV 30-11-2018 Via de website gekocht

Foutloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelproces en afhandeling van mijn bestelling verliep gewoonweg foutloos. Niets op aan te merken en voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mar. 27-11-2018 Via de website gekocht

??top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering keurig verpakt
Makkelijke website
Goede info Als ik weer wat nodig heb zou ik hier het eerst gaan kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.M.C. 27-11-2018 Via de website gekocht

Alles naar wens verlopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf moment van bellen voor informatie tot plaatsing van bestelling en levering, is alles feilloos verlopen. Bedankt voor uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 24-11-2018 Via de website gekocht

Service is goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Klanten service kan wel beter qua hulp maar snelle levering en netjes verpakt eerste telefoontje was goed naar de klanten service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ronn. 23-11-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Service is goed en de levering ook , het product viel tegen maar daar kunnen zij niks aan doen.
Misschien is een betere beschrijving beter .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joop 23-11-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd, maar helaas geen nazorg

Algemene score

5,0
probleem met aansluiten product, ik belde op en kreeg te horen dat ik de fabrikant maar moet bellen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Wil Benders 22-11-2018 Via de website gekocht

heel goede fijn service, keurig op tijd geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst wat online gekocht zou eerst Bol.com worden maar zag daar staan dat jullie het ook verkochten en 11,00 euro goedkoper dan Bol,com dus zodoende bij jullie gekocht en is prima gegaan boede service en netjes en op tijd bezorgt dank jullie wel heel tevreden zijn we er mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Max 21-11-2018 Via de website gekocht

Erg content over een verkeerde levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had heel graag een Yamaha HPH 300 Pro koptelefoon willen kopen in de kleur Yamaha Racing blauw. Helaas is het product al geruime tijd uit de productie en nergens meer te koop. Bij Coolsound had echter nog een exemplaar in het zwart liggen, ik heb deze maar besteld, met de gedachte beter iets dan niets. Via de webshop besteld en is de volgende dag geleverd. Maar in de verkeerde kleur!!! Niet in het zwart, maar.................Yamaha racing blauw! Ik ben dus erg happy!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Aart 21-11-2018 Via de website gekocht

Kruimeldief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correct, duidelijk en snel.
Die snelheid had ook minder snel gemogen. Men zou beter aan mogen geven dat je ook akkoord kan gaan dat medewerkers niet ‘s-nachts hoeven te werken, want dat is bijna altijd niet nodig en zeker wel slecht voor nensen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mart 20-11-2018 Via de website gekocht

Alecto weerstation besteld, volgende dag geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoopste webshop voor het Alecto weerstation. Eerste bestelling dus geen ruime ervaring. Het weerstation werd snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

digiopa 19-11-2018 Via de website gekocht

Mooi apparaat om mee om te gaan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle afhandeling .houden zich aan de afspraak. doen wat je vraagt. waarschuwen je voor te kijken naar doos schade . Wat wel belangrijk is. ter voorkoming van ! enigste wat ik vind is dat cool sound schrijft ; 2jaar garantie via cool sound. maar dat krijg je al vanaf de fabrikant. dus de vraag is heb je nu 4 jaar garantie. Niet erg duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A v D 17-11-2018 Via de website gekocht

Home Cinema System

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering! Een goed gevoel over deze webshop ! 1 ste keer dat ik bij ze bested heb, service oet nog blijken (hopelijk niet nodig )

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Prima kwaliteit/prijs verhouding 16-11-2018 Via de website gekocht

Coolsound heeft een super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze winkel genomen omdat het product het goedkoopste was. Tevens blijkt achteraf dat de service super is afgehandeld zowel via e-mail en levering. Coolspund is zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christ 12-11-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service zowel telefonisch als in de verzending.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat mijn vorige LG 2.1 set gebreken begon te vertonen gezocht naar een vervangende set.
In eerste instantie Samsung geprobeerd, toen Panasonic en daarna nog Sony.
Uiteindelijk via Google terecht gekomen bij Coolsound en daar was de LG LHB625 5.1 cinema set te koop voor de laagste prijs. Omdat de hiervoor genoemde sets voor mijn gevoel niet voldeden heb ik de LG besteld bij Coolsound. Na wat telefonisch overleg i.v.m. het ontvangen van de radiozenders via de kabel -alle hiervoor genoemde sets hebben dit niet- de set besteld.
De set werd meteen de volgende dag geleverd. Geweldige service en ook het telefonisch onderhoud was vriendelijk alhoewel er wel even ruggespraak moest worden gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny from the block 11-11-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag besteld en de volgende dag al in huis. Laten bezorgen bij een door mij uitgekozen afhaalpunt. Super geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jacq 11-11-2018 Via de website gekocht

snelle service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
via Google deze shop gevonden. Dinsdagbesteld en woensdagmiddag geleverd. Ik kon zelf aangeven of ik het thuis of om een afhaalpunt wilde laten bezorgen. Ideaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bert van Lammeren 10-11-2018 Via de website gekocht

Zeer voordelig, snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb de website gevonden via kieskeurig.nl en uitgekozen vanwege de laagste prijs en geen verzenkosten. Was voor mij de eerste keer bij deze site. Administratieve afhandeling en levering via Post.nl waren snel en correct dus ben ik uiterst tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peitah 09-11-2018 Via de website gekocht

duidelijk website, voldoende info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via Google op de site gekomen, duidelijk website, voldoende info te vinden over het product. Zaterdagavond besteld en betaald, dinsdag erna geleverd, kon zelf leveringsdatum indien nodig nog aanpassen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard de Haan 09-11-2018 Via de website gekocht

Snelle afwikkeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel wat wij wilden kopen is snel geleverd op de wijze zoals was afgesproken. Wij hebben dus geen klacht!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H Gerris 08-11-2018 Via de website gekocht

Ze doen wat ze zeggen.

Algemene score

9,0
Duidelijk. Bestelling goed te volgen. Snel in huis. Via mail stap voor stap op de hoogte gehouden. En wat het belangrijkste was, ze waren het goedkoopste!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P.L. van Leeuwen 07-11-2018 Via de website gekocht

Slecht en onduidelijke RMA afhandeling

Algemene score

7,0
Snelle levering , maar onduidelijke RMA procedure , ik heb twee keer gebeld nadat ik alleen een bevestiging van de RMA had gehad , geen RMA nummer ! De eerste keer kreeg ik te horen dat ik het defecte product toch kon opsturen (à raison van 6.30, waar ik het niet mee eens ben !) Toe ik de procedures had gelezen waar instond , dat het product zonder RMA nummer geweigerd zou worden , heb ik opnieuw gebeld en toen zei men mij dat ik het product kon weggooien ! Heel vreemd! Dit had meteen bij de eerste keer gecommuniceerd moeten worden , stel voor dat ik het product na het eerste telefoontje toch had opgestuurd !
Verder met wel worden gezegd , dat de creditnota gelijk gemaakt en verstuurd was, het geld binnen vijf dagen op mijn rekening stond en de beide dames aan de telefoon heel vriendelijk waren,dat wel!

Al met al nog al amateuristisch !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Petra 04-11-2018 Via de website gekocht

CI+ module

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs was doorslaggevend voor het bestellen had nog geen ervaring coolsound.nl. Levering was super snel. Product is goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Huaduo 04-11-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Heel makkelijk bestellen. Scherpe prijs. Super snel geleverd!
Blij met product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sateh-babi 03-11-2018 Via de website gekocht

Voor elk wat wils

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke informatie over de geboden artikelen, goede prijs/kwaliteit en het bestelde is sne geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerard V 01-11-2018 Via de website gekocht

Snel, goed en vooral.... goedkoop.

Algemene score

10,0
Ik heb bij Coolsound een Kenwood keukenhulp gekocht. De site is heel overzichtelijk, de goederen worden duudelijk beschreven met uitgebreide specificaties. Het product was 20 euro goedkoper dan andere aanbieders. Ik heb het 's avonds om 21.00 uur besteld en zoals beloofd was het al de andere dag op het afhaalpunt.

Ik kan alleen maar zeggen, dikke pluim voor Coolsound

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 30-10-2018 Via de website gekocht

Goede site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel gevonden, makkelijk bestellen en vergelijken en snel geleverd. Speakers exact zoals vermeld en voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Roelofs 27-10-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeer duidelijk en makkelijk in gebruik. De levering is super snel, om 21.30 uur een product besteld en de volgende dag om 13.30 uur al in huis. Ook de prijzen behoren tot een van de goedkoopste. Dus een SUPER-winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wander Kikkert 26-10-2018 Via de website gekocht

Snelle afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel om 10:00uur besteld en ik kon het om 11:00uur al afhalen.
Product doet wat het moet doen. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mink 26-10-2018 Via de website gekocht

Helemaal top

Algemene score

10,0
Maandag bestelt, dag erna binnen. Was een probleem met het geleverde product maar na contact via mail met klantenservice (contact met Linda) binnen uur de gewenste oplossing (nieuw product welke ook dag erna was bezorgd).
Goede service en goede prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MW 17-10-2018 Via de website gekocht

Aan te bevelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was verreweg de beste prijs voor dit koffiezetapparaat. Bovendien werd het gratis en supersnel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Leerentveld 13-10-2018 Via de website gekocht

Hr.Jan L

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding snelle service en snelle afhandeling er word gedaan wat er tijdens het bestellen is beloofd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HVA 10-10-2018 Via de website gekocht

Prima winkel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze shop gekozen omdat de prijs zeer aantrekkelijk was. Zag goede reakties. Dus dacht probeer het. En ze hebben het waar gemaakt. Zonder problemen de volgende dag in huis TOP. Ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Reggy 08-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Algemene score

9,0
Ze hebben een grote en vergeijkbaar met anderen webshops goedkopere assortimenten. Ik ben erg tevreden met deze product die ik bestelde. Overzicht en omschrijving is geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joey 07-10-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is en goede shop met enorm veel keuzes.
Wat echt super fijn is dat je tot 22:00 uur kan bestellen en dat je het product de volgende dag in huis hebt, of op een ander aflever adres.

Mijn product een autoradio van Pioneer was hier het goedkooptste en heb absoluut geen spijt van mij keuze voor Coolsound.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 07-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en prima prijs/ kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit is super. Snelle levering en prima mails over manier en datum levering.
Product doet ook ruimschoots aan onze verwachting.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Femke 07-10-2018 Via de website gekocht

Supersnel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ongeveer een half uurtje na mijn bestelling kreeg ik al een mail dat ze het pakketje klaar hadden staan voor verzending, de volgende dag in huis! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Slecht, niet meer van deze tijd 06-10-2018 Via de website gekocht

Service niet meer 2018!

Algemene score

4,0
Zeer omslachtige manier bij omruilen, site werkt niet, omruilkosten zelf betalen. Bij bellen klantenservice mee kunnen luisteren met andere gesprekken. Pakketje bezorgd in veel te grote doos zonder beschermingsmateriaal. Kortom geen aanrader

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Asmibo 05-10-2018 Via de website gekocht

Goede website

Algemene score

7,0
Ik had speciaal op maandagmiddag besteld omdat het artikel dan dinsdag geleverd zou worden, helaas werd dit woensdag.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Job 03-10-2018 Via de website gekocht

Goed bereikbaar en denkt met je mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop is overzichtelijk en werkt redelijk fijn. Op enkele kleine bugs na geen klachten. Telefonisch goed bereikbaar voor evt. vragen en nadat ik in korte tijd 2x hetzelfede product had besteld werd ik nog even gebeld om te vragen of dit de bedoeling was.

Het enige echte minpunt voor mij was dat het onduidelijk was dat er geen stekkertjes waren meegeleverd bij de speakers (wat eigenlijk gewoon standaard hoort te zijn) waardoor ik achteraf nog € 5,- extra kosten had.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews