Coolsound.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 1397 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Coolsound.nl.

Coolsound.nl stelt zich voor

CoolSound.nl is dé webwinkel van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in consumentenelektronica waarbij een scherp prijsbeleid wordt gehanteerd. Op werkdagen voor 22.00* uur besteld morgen in huis! CoolSound staat garant voor optimale service en een uitstekende garantieafhandeling. Alle artikelen worden geleverd met de volledige Europese fabrieksgarantie. *uitgezonderd bezorgservice voor grote artikelen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 131 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tim 14-08-2018 Via de website gekocht

Snel en keurig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site was duidelijk en direct het product gevonden die ik zocht. Hierna product snel en keurig geleverd gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hofkens 13-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dag van te voren besteld rondom 18.00. Volgende dag de soundbar bezorgd. Tevreden met de service en de soundbar uiteraard!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jrb 11-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goed product en gratis verzending

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment,goede website en gratis snel geleverd product volgende dag al in huis.
Scherpe prijs.
Aanrader

Reageer

Rob 09-08-2018 Via de website gekocht

Slechte klantenservice

Algemene score

3,0
Op maandag besteld, zou dinsdag in huis zijn. Helaas, woensdag gebeld en op mijn verzoek heeft CoolSound contact met PostNL op genomen. Ze wilden eerst dat ik dat zelf deed omdat zij het product al aan PostNL hadden mee gegeven. Blijkbaar maakte PostNL er een potje van en pas vrijdag en na 3x bellen kreeg ik een met meters plakband aan elkaar geplakte doos die ik geweigerd heb. Weer gebeld en ik zou direct na retour zending mijn geld terug krijgen. Op maandag was de zending retour en op woensdag eens gebeld waar mijn geld bleef. Ik werd toen zo onbeschoft behandeld, waarbij hun klantenservice zelfs de hoorn erop gooide, dat ik nooit meer iets bij Coolsound zal bestellen. Wel mijn geld terug gekregen gelukkig.

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht

Reageer

Jeroen Raasing 08-08-2018 Via de website gekocht

Top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, Prima product en prijs.

Ook de service achteraf is prima !! Hadden een defect product maar is snel en netjes opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F .V. 07-08-2018 Via de website gekocht

Keurige site en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site zit goed in elkaar en is overzichtelijk.
Keuze,s maken en bestellen is goed voor elkaar betaal mogelijkheden zijn uitgebreid. En het artikel was goed verpakt en vlot geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 06-08-2018 Via de website gekocht

Ton

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb voor deze shop gekozen met behulp van Media Markt omdat het artikel dat ik wilde kopen bij hen niet voorradig was en zij mij verwezen hebben naar Coolsound.
Heb daar totaal geen spijt van.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Froukje Breek 06-08-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestelformulier liep vast - ook bij de (door mij) gebelde medewerker van Coolsound. Direct werd er iemand aan het werk gezet om mijn bestelling tòch op de gewenste dag op het gewenste adres te laten bezorgen. Ik werd steeds per mail op de hoogte gehouden. Fantastische service!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Remmers 06-08-2018 Via de website gekocht

Was niet het goede product wat verwacht was

Algemene score

4,0
Maten erbij zetten helpt wel bij de aankoop. Ook zo jammer dat ze niet in het weekend te bereiken zijn. Geen factuur erbij geleverd, dus kan ook pas na het weekend bellen voor te retourneren.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Pierre 06-08-2018 Via de website gekocht

Voordelig en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De pioneer autoradio die ik kocht was zeer voordelig bij Coolsound. Alles omtrent de levering klopte en was ook zeer snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thekag 03-08-2018 Via de website gekocht

Geen problemen, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De goedkoopste variant en snel geleverd.
Makkelijke webwinkel met vlotte afhandeling.
Geen noodzaak om service afdeling te contacteren want er waren geen problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ans 03-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wegens de warmte heb ik op de valreep nog een Dyson ventilator weten te bemachtigen, betaalde wel de hoofdprijs, €499,— ben er erg blij mee, maar wel sneu om te zien dat deze ook te koop was bij Wehkamp maar dan €100.— goedkoper. (jammer genoeg uitverkocht) . Ik had de keus alles of niets. Maar ik ben er erg blij mee, super snelle levering en correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 03-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige vriendelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een bestelling gedaan die dezelfde dag nog op de post werd gedaan. Hierdoor kon ik de volgende dag al mijn product ontvangen. Ook nog telefonisch contact gehad over de bestelling, hele vriendelijke mensen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toon 02-08-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb een Bomann VL1139 S CB Staande ventilator gekocht , de levering was de volgende dag al maar de kwaliteit van de ventilator valt tegen , erg veel plastic en zwakke construktie. maar dat is niet de schuld van coolsound.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fenna 02-08-2018 Via de website gekocht

Goede ervaring.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was in orde. Goed product dat op tijd werd geleverd. Goede prijs. Verder geen contact op hoeven nemen, dus over de service kan ik niet echt oordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 02-08-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijna nergens meer een ventilator te koop, maar Coolsound heeft zeer snel een ventilator kunnen regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 30-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In deze tijd, dat er bijna geen ventilator te koop is, wist deze winkel een goede ventilator, die 's avonds om 21.55 uur besteld was, de volgende dag om 11.00 uur te bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 28-07-2018 Via de website gekocht

Een topper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima afhandeling van de zaak, snelle en correcte aflevering. Een aanrader. Fijn dat je je order kunt volgen en dat de aangegeven tijs kloptl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John Almere 26-07-2018 Via de website gekocht

Verrast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag bestelling gedaan en maandag geleverd. Logistiek zit het proces vanaf de bestelling zeer goed in elkaar, wat mij aangenaam verrast heeft. In combinatie met een scherpe prijs maakt de firma een goede beurt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith 23-07-2018 Via de website gekocht

Snel te bestellen, duidelijke site met veel keuze, prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op internet aan het zoeken naar een sterke goede handmixer, en stuitte op de duidelijke site van Coolsound.nl.
Er is erg veel keuze, duidelijk in uitleg en productinformatie, handig te bestellen en betalen en de bezorging was binnen twee dagen een feit.
Heel fijn!☺

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

René 22-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede prijs . Had het product binnen 24 uur in huis .
Echt een top bedrijf . Ik beveel dit bedrijf zeker aan vrienden en bekenden aan .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 12-07-2018 Via de website gekocht

stoomstrijkgenerator gekocht ging prima

Algemene score

10,0
was de goedkoopste van allemaal netjes gebracht nog gevraagd om een factuur en dit werd snel geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beppe 12-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn kleinzoontje zijn tractor was kapot dus moest natuurlijk zsm een nieuwe komen!
En dat gebeurde zondags besteld ,maandags in huis !!precies op tijd ,hij kon zo prachtig gelijk verder spelen met de mooie tractor!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 09-07-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Blij met het artikel en snel ontvangen. Website gevonden via google. Overzichtelijke site en makkelijk bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Resi 08-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service, alles netjes en dubbel verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed gevonden wat ik zocht en veel keuze zowel naar prijs als naar kwaliteit.
De levering correct in het tijdsinterval dat werd aangegeven en de machine
netjes verpakt in de doos van de leverancier en nogmaals in mooie doos zodat
anderen niet konden zien wat in de doos zit (bevordert de veiligheid van afleveren).
Bedankt voor de vlotte en kwaliteitsvolle afwikkeling van mijn bestelling.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 07-07-2018 Via de website gekocht

Gewoon het goedkoopst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar Pioneer speakers en coolsound was het goedkoopst , heel simpel met sommige winkels scheelde dat wel 20 euro.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een tevrede klant 06-07-2018 Via de website gekocht

super shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de eerste machine deed het niet terug gestuurd andere besteld en de andere dag een nieuwe in huis ook die dag een credit nota super snel

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nsr 03-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service, goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering heel snel, binnen 1 dag, en net goedkoper dan andere webshops. Overzichtelijke site waar je alles snel kunt vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 28-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze robot stofzuiger ging helaas stuk ze hebben ons na enig wachten keuring een nieuwe gestuurd suport was goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisca 26-06-2018 Via de website gekocht

Service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke duidelijke shop. Hetgeen wat je zoekt heb je snel gevonden! Ze zijn ook goedkoper in hun artikelen dan bij andere webwinkels. Een echte aanrader om hier je apparatuur goedkoper aan te schaffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S v merode 25-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was mijn eerste keer maar ga zeker vaker hier bestellen.
Was makkelijk en een snelle nette bezorging .
Raad het iedereen aan.
Succes en ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk 18-06-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop, keurige levering! Leuke prijzen, net iets goedkoper dan zijn collega webshops. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Den Henk 15-06-2018 Via de website gekocht

Super coolsound

Algemene score

10,0
Dit bedrijf doet zo het hoort beloven en beloften nakomen en nog eens goede prijzen service perfect wij kopen alleen nog bij deze super store

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ewald Groen 12-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede info bij product, zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering.
In de avond op vrijdag besteld.
Zaterdag al in huis.
De informatie bij producten zijn goed en uitgebred.
De aanschaf klinkt top dus ben ik zeer tevreden.
Nette prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sean lou 11-06-2018 Via de website gekocht

Snel verstuurd, prijs uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen en betalen was eenvoudig. Goede kwaliteit en prijs. Vandaag besteld morgen in huis, helaas is dat niet gelukt. Dit had met PostNL te maken...

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annie 04-06-2018 Via de website gekocht

snelle levering en goed prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor coolsound gekozen voor prijs en omdat dit artikel gunstig uitviel.
Er is ruime keuze en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 03-06-2018 Via de website gekocht

Ze doen wat ze schrijven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor coolsound gekozen omdat ze zeiden dat ze het artikel de volgende dag al zouden bezorgen. Het ging hier over een friteuse. En deze is inderdaad netjes en goed verpakt bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanM 01-06-2018 Via de website gekocht

Perfect gegaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Coolsound gekozen omdat de prijs van het artikel gunstig is en ook het filter daar besteld kan worden tegen een gunstige prijs. Het gaat om de Xiaomi Mi Air Purifier 2, een luchtreiniger. Van bestellen tot en met de levering ging het vlekkeloos!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Keus 27-05-2018 Via de website gekocht

Geen klachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geen klachten dus. Enige punt was dat ik had aangegeven op vrijdag te bezorgen, maar Post.nl stond dus donderdag voor de deur. Ik ga er maar vanuit dat Coolsound daar niets aan kan doen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thijs 12-05-2018 Via de website gekocht

Prima prijzen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijzen, overzichtelijke site met ruime keuze en snelle levering. Bestelproces probleemloos en dito betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Insp. Gadget 12-05-2018 Via de website gekocht

Goed opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Na slechte review werd door bedrijf contact opgenomen en excuses en coulance aangeboden. Hopelijk gaat het nu goedkomen, de prijzen zijn scherp in vergelijking met andere webshops

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

PM 07-05-2018 Via de website gekocht

Netjes opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In eerste instantie geen enkele reactie op een klacht.
Na de slechte beoordeling op Kieskeurig werd ik netjes gebeld, en is een excuus en coulance aangeboden.
Netjes opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Insp. Gadget 07-05-2018 Via de website gekocht

Geen enkele response op mails

Algemene score

1,0
Shop pretendeert enorm assortiment te hebben en snel te leveren, in de praktijk een dikke week moeten wachten en werd artikel thuis bezorgd terwijl de bestelling bij afhaalpunt geleverd moest worden, volgens track en trace is er nog steeds niets geleverd. Totaal geen communicatie met dit bedrijf mogelijk, niet voor herhaling vatbaar

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht

Reageer

Loe 07-05-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ziet er goed uit, kan alleen nog geen oordeel vinden over service geven, daar we dit nog niet nodig hadden.
Wel 1 min punt, bij terug sturen is het kosten koper in de garantie tijd, volgens de voorwaarden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

PM 06-05-2018 Via de website gekocht

Geen service !!

Algemene score

1,0
Onlangs een Parrot besteld, netjes geleverd.
Maar er bleek een jackplug-adapter niet meegeleverd te zijn. Naar eigen onderzoek blijkt dat de meegeleverde microfoon eigenlijk voor een ander type bedoeld is. Vandaar dat dit niet paste.
Via het contactformulier gemeld, maar geen enkele reactie en /of adapter ontvangen.
Daarom maar elders besteld, omdat de kabels al een week uit m`n dashboard hingen.
Kortom; geen service van dit bedrijf, daarom beter maar ergens anders m`n spulletjes gaan bestellen...

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Jan 27-04-2018 Via de website gekocht

Goede begeleiding bij bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne hulp, snelle levering. Doordat ik mijn wachtwoord niet meer wist had ik hulp nodig. Werd vriendelijk en spontaan geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 23-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een koffiemolen en vond een goede op Coolsound.nl. 's Middags besteld en volgende dag in huis, goed ingepakt en dus onbeschadigd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sp88 23-04-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scheelde een hoop geld voor hetzelfde product en 1 dag later volgens de afspraak geleverd...........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans K 11-04-2018 Via de website gekocht

Helder, duidelijk, afspraak = afspraak, snel, goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere website, goede documentatie, goed keuze overzicht, prima prijs, snelle bezorging, kortom: zoals een webshop behoort te zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G.S 10-04-2018 Via de website gekocht

Goede zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen kan tot 22:00 uur, de volgende dag in huis.
Je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling.
Website is overzichtelijk.
Ik was op zoek naar een slimme speaker, die eigenlijk nog niet leverbaar is in Nederland.
In Duitsland kan je hem wel bestellen, maar ik koop hem liever in Nederland, mocht je vragen hebben of er is iets mee, dan is het makkelijker om het via een winkel in Nederland te regelen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews