Coolsound.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 1365 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Coolsound.nl.

Coolsound.nl stelt zich voor

CoolSound.nl is dé webwinkel van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in consumentenelektronica waarbij een scherp prijsbeleid wordt gehanteerd. Op werkdagen voor 22.00* uur besteld morgen in huis! CoolSound staat garant voor optimale service en een uitstekende garantieafhandeling. Alle artikelen worden geleverd met de volledige Europese fabrieksgarantie. *uitgezonderd bezorgservice voor grote artikelen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 114 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Onvoldoende
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Den Henk 15-06-2018 Via de website gekocht

Super coolsound

Algemene score

10,0
Dit bedrijf doet zo het hoort beloven en beloften nakomen en nog eens goede prijzen service perfect wij kopen alleen nog bij deze super store

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ewald Groen 12-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede info bij product, zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering.
In de avond op vrijdag besteld.
Zaterdag al in huis.
De informatie bij producten zijn goed en uitgebred.
De aanschaf klinkt top dus ben ik zeer tevreden.
Nette prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sean lou 11-06-2018 Via de website gekocht

Snel verstuurd, prijs uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen en betalen was eenvoudig. Goede kwaliteit en prijs. Vandaag besteld morgen in huis, helaas is dat niet gelukt. Dit had met PostNL te maken...

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annie 04-06-2018 Via de website gekocht

snelle levering en goed prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor coolsound gekozen voor prijs en omdat dit artikel gunstig uitviel.
Er is ruime keuze en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 03-06-2018 Via de website gekocht

Ze doen wat ze schrijven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor coolsound gekozen omdat ze zeiden dat ze het artikel de volgende dag al zouden bezorgen. Het ging hier over een friteuse. En deze is inderdaad netjes en goed verpakt bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanM 01-06-2018 Via de website gekocht

Perfect gegaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Coolsound gekozen omdat de prijs van het artikel gunstig is en ook het filter daar besteld kan worden tegen een gunstige prijs. Het gaat om de Xiaomi Mi Air Purifier 2, een luchtreiniger. Van bestellen tot en met de levering ging het vlekkeloos!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Keus 27-05-2018 Via de website gekocht

Geen klachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geen klachten dus. Enige punt was dat ik had aangegeven op vrijdag te bezorgen, maar Post.nl stond dus donderdag voor de deur. Ik ga er maar vanuit dat Coolsound daar niets aan kan doen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thijs 12-05-2018 Via de website gekocht

Prima prijzen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijzen, overzichtelijke site met ruime keuze en snelle levering. Bestelproces probleemloos en dito betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Insp. Gadget 12-05-2018 Via de website gekocht

Goed opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Na slechte review werd door bedrijf contact opgenomen en excuses en coulance aangeboden. Hopelijk gaat het nu goedkomen, de prijzen zijn scherp in vergelijking met andere webshops

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

PM 07-05-2018 Via de website gekocht

Netjes opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In eerste instantie geen enkele reactie op een klacht.
Na de slechte beoordeling op Kieskeurig werd ik netjes gebeld, en is een excuus en coulance aangeboden.
Netjes opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Insp. Gadget 07-05-2018 Via de website gekocht

Geen enkele response op mails

Algemene score

1,0
Shop pretendeert enorm assortiment te hebben en snel te leveren, in de praktijk een dikke week moeten wachten en werd artikel thuis bezorgd terwijl de bestelling bij afhaalpunt geleverd moest worden, volgens track en trace is er nog steeds niets geleverd. Totaal geen communicatie met dit bedrijf mogelijk, niet voor herhaling vatbaar

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht

Reageer

Loe 07-05-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ziet er goed uit, kan alleen nog geen oordeel vinden over service geven, daar we dit nog niet nodig hadden.
Wel 1 min punt, bij terug sturen is het kosten koper in de garantie tijd, volgens de voorwaarden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

PM 06-05-2018 Via de website gekocht

Geen service !!

Algemene score

1,0
Onlangs een Parrot besteld, netjes geleverd.
Maar er bleek een jackplug-adapter niet meegeleverd te zijn. Naar eigen onderzoek blijkt dat de meegeleverde microfoon eigenlijk voor een ander type bedoeld is. Vandaar dat dit niet paste.
Via het contactformulier gemeld, maar geen enkele reactie en /of adapter ontvangen.
Daarom maar elders besteld, omdat de kabels al een week uit m`n dashboard hingen.
Kortom; geen service van dit bedrijf, daarom beter maar ergens anders m`n spulletjes gaan bestellen...

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Jan 27-04-2018 Via de website gekocht

Goede begeleiding bij bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne hulp, snelle levering. Doordat ik mijn wachtwoord niet meer wist had ik hulp nodig. Werd vriendelijk en spontaan geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 23-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een koffiemolen en vond een goede op Coolsound.nl. 's Middags besteld en volgende dag in huis, goed ingepakt en dus onbeschadigd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sp88 23-04-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scheelde een hoop geld voor hetzelfde product en 1 dag later volgens de afspraak geleverd...........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans K 11-04-2018 Via de website gekocht

Helder, duidelijk, afspraak = afspraak, snel, goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere website, goede documentatie, goed keuze overzicht, prima prijs, snelle bezorging, kortom: zoals een webshop behoort te zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G.S 10-04-2018 Via de website gekocht

Goede zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen kan tot 22:00 uur, de volgende dag in huis.
Je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling.
Website is overzichtelijk.
Ik was op zoek naar een slimme speaker, die eigenlijk nog niet leverbaar is in Nederland.
In Duitsland kan je hem wel bestellen, maar ik koop hem liever in Nederland, mocht je vragen hebben of er is iets mee, dan is het makkelijker om het via een winkel in Nederland te regelen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P van Roon 09-04-2018 Via de website gekocht

je krijgt wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben zeer blij met mijn ijsmachine, keurig afgeleverd in een onopvallende doos.
Ik zou zeker als ik weer wat nodig heb daar op de site gaan kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry 02-04-2018 Via de website gekocht

Goede en supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor Coolsound voor de goede prijs en beloofde snelle levering. Eveneens de makkelijke betaling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marie-Antoinette 02-04-2018 Via de website gekocht

Super shop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product was veel voordeliger dan elders, de afhandeling was perfect. Gisteren besteld, vandaag in huis. Helemaal tof!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.den Hamer 02-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering,veel keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke beschrijving,veel keuze waardoor je goed kunt vergelijken. Prijs/kwaliteit is prima en levering voldoet aan hetgeen beloofd is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boon 21-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop gekozen omdat ie de goedkoopste was en ook stond aangeschreven als goed. Daarnaast is het overzicht van de website ook prima op orde en staat alles goed omschreven. Dus prima zaken doen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vlis 12-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Bol bestelling geplaatst. Artikel werd snel bezorgd. Enige smet was dat ik gekozen had voor betaling achteraf en ik via Bol een bevestiging kreeg van Coolsound dat ik gekozen had voor vooruitbetaling.
Ik heb even contact opgenomen met Bol en Coolsound zelf. Resultaat was dat er iets niet goed was gegaan en dat het product onderweg was. 24u later was het artikel binnen. Prima 👌

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 08-03-2018 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en via track en trace te volgen! Enige nadeel was dat ik zelf geen levertijd kon bepalen waardoor ik het product een dag later moest bezorgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Zoe 06-03-2018 Via de website gekocht

Goede snelle levering, leuk product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede snelle levering, ik kon zelf de bezorgdatum selecteren dat vond ik heel fijn!
Leuk product al heerlijke sinasappels geperst

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Shailesh 03-03-2018 Via de website gekocht

Goede service, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, overzichtelijk, snel en ook nog eens de goedkoopste! De volgende keer zal ik zeker weer bij CoolSound bestellen. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VM 02-03-2018 Via de website gekocht

Uitstekende snelle service! Aanrader.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bliksemsnelle levering, bedankt! Alles is netjes verpakt in stevige veilige verpakking, geleverde product voldoet aan de eisen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B A-R 28-02-2018 Via de website gekocht

LG SH2 - Soundbar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gelinkt aan Bol.com en goedkoper dan Bol.com (scheelde toch €13,00)
Product zag er uit als op site.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Prima geluid voor dagelijks gebruik.
Zat helaas geen Digital in/out kabel bij, weke je toch echt nodig hebt bij de aansluiting op je TV. Deze zelf nog moeten aanschaffen. (€ 10.00) Dat was wel jammer en vind ik eigenlijk raar (slecht).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van der Veen 27-02-2018 Via de website gekocht

Gemak en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De snelheid en het gemak. Ook de vriendelijkheid van de bezorger en het goed op de hoogte blijven van waar je pakket is

Reageer

Brian 20-02-2018 Via de website gekocht

Kan stukken beter

Algemene score

6,0
Levering was in principe perfect , volgende dag in huis , ingebouwd bleekt het device niet te werken , klantenservice gebeld en daar zeggen ze gewoon doodleuk dat je maar naar Pioneer moet bellen.
Het ging over een stuurbediening Renault Pioneer !!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed

Reageer

J.Dekker 18-02-2018 Via de website gekocht

Goed bezig Coolsound

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de overzichtelijke website van Coolsound gezocht naar een Digitale TV Module Cl+
Na deze Module vlot gevonden,besteld en afgerekend te hebben via de website werd deze reeds de volgende dag bij ons thuis bezorgd.Na de Module geinstaleerd te hebben konden wij meteen digitaal tv kijken.
Coolsound,bedankt voor jullie klantvriendelijke en vlotte service,goed bezig !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Goede Buur Zandvoort 08-02-2018 Via de website gekocht

snelle service, beperkt advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gebeld met de klantenservice en zij hebben mij direct geholpen met het bestellen van een Qlima split unit airconditioning. Verzenden ging vlot.
Wel kom ik er nu achter dat ik diverse koppelstukken nodig heb voor de afwerking van de buiten unit. Advies daarover had prettig geweest.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Bas Oskam 07-02-2018 Via de website gekocht

Tweedehands apparaat ontvangen terug sturen lukt niet

Algemene score

1,0
Slecht tweedehands apparaat ontvangen terug sturen lukt niet lagers liggen eruit geluid niet aan te horen

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

jwo 06-02-2018 Via de website gekocht

Goede product info en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via zoekmachine bij Coolsound uitgekomen vanwege duidelijke en betrouwbaar ogende informatie. Artikel was volgende dag al bezorgd en het voldoet uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RPK 29-01-2018 Via de website gekocht

Snel, betaalbaar en geen verzendkosten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en en snelle levering zonder verzendkosten. Bestelproces via de website gaat makkelijk en snel.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Flow 29-01-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg snel geleverd en gratis bezorgd je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het
verzendproces. Een gebruiksvriendelijke webshop met veel betaalmogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Bakker 28-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop eenvoudig te bestellen top!
Snelle levering !
Echt een aanrader!
Goede afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Wouda 28-01-2018 Via de website gekocht

Super webwinkel kan niet anders zeggen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering ,doen wat ze zeggen,zeer goede informatie over verzending.
Ik zou hier zo weer bestellen .top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 19-01-2018 Via de website gekocht

Top geregeld, goed op de hoogte gehouden mbt bezorgen

Algemene score

10,0
Dit was de enige die een apparaat verkocht wat al lang in de markt is en niet meer gemaakt word, en voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan Barrista 15-01-2018 Via de website gekocht

uitstekende levering, weer een tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolsound heeft een snelle levering van het product verzorgd.
Het product was zorgvuldig ingepakt en je kunt het product eventueel in buurt van je woonadres ophalen.
Ook word je per mail goed geïnformeerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden Klant 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een kruimeldief met extra accessoires op het oog. Deze was bij Coolsound op voorraad en tegen een een scherpe prijs. Het pakket kwam keurig verpakt aan de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

bubbel54 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een Marmitek 221 (draadloos surroundsysteem). Coolsound was de enige Nederlandse site die ik kon vinden die dit product kon leveren. Andere sites kjonden alleen het oude systeem (Marmitek 220) leveren. De levering was erg vlot (volgende dag in huis), goed te volgen via trackingsysteem en de financiële afwikkeling was makkelijk. Mijn eerste ervaring met Coolsound was kort samengevat uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 09-01-2018 Via de website gekocht

Volgende dag geleverd? Vergeet het maar!

Algemene score

1,0
4 januari mixer besteld en betaald. Op 9 januari nog steeds niet verzonden. Er wordt ook totaal niet gecommuniceerd.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Loes 09-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en lage prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
‘S avonds om 21.00 besteld meteen een E-mail met orderbevestiging en een uur later met track en tracé. Volgende dag het pakket in huis. Prijs is top lekker laag. Enige minpuntje is dat er een beperkt assortiment is op Coolsound.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Superblij 08-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke website met bij elke artikel een goede uit leg
Goeie prijzen voor zeer goeie kwaliteit
En boven al ook nog eens een super snelle levering van je artikelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alfred 07-01-2018 Via de website gekocht

koptelefoon besteld

Algemene score

10,0
koptelefoon besteld voor 22.00... volgende dag kon ik hem ophalen bij een post nl punt,snel levering goed product toppie aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 07-01-2018 Via de website gekocht

Niet zoals beloofd

Algemene score

5,0
Stofzuiger gekocht omdat de mijne kapot was. De volgende dag leverbaar. Daarom heb ik hem ook besteld. Na een kleine week kreeg ik te horen dat het product toch nog niet leverbaar was en dat het nog even kon duren. Besteld en betaald op 25 december. Volgens mij weet Coolsound wel of de stofzuiger te leveren is. Voor een gebruiksartikel is het vervelend als het niet wordt geleverd.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Luna 07-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service vriendelijk personeel aan de telefoon mevrouw was erg vriendelijk!
Besteld volgende dag in huis! Ik zeg toppers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichelP 05-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop doet wat ze adverteren. Snelle en correcte levering. Dus geen poespas. Daarnaast is de webshop overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews