Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Hoewel er heel veel op de website staat blijft het overzichtelijk doordat je goed kan selecteren op je wensen. Goede uitleg, waardoor kiezen vergemakkelijkt wordt.
Levering is snel en coolblue houdt je goed op de hoogte van de voortgang.
TV en soundbar zijn netjes afgeleverd door een vriendelijke medewerker en de oude tv werd meegenomen.
Cool blue aan de Aalsterweg in Eindhoven is voor mij DE winkel! Kundig en vriendelijke verkoopsters en verkopers. GEWELDIG
Al veel gekocht bij Coolblue, snelle levering en goede service.
Wel heb ik 1 minpunt. Van mijn TP link x20 ging 1 van de 3 stuk. Na overleg deze teruggestuurd, want het valt nog onder de garantie. Na een dag bericht gekregen dat ik ook de andere 2 (nog werkende) moet opsturen. Dan zitten wij zonder WiFi!! Dat kan toch niet in deze tijd. Nu heb ik een nieuwe set besteld en aangesloten welke ik terug kan sturen binnen 30 dagen. Na reparatie van de oude set. Ik vind dit erg vreemd en omslachtig.
Ik werd perfect op de hoogte gehouden van het tijdstip van de bezorging, vriendelijke bezorgen, kon niet beter!
Snelle levering en ook een leuke mail met tips na de aankoop..
De winkel zelf ziet er keurig uit!
Alle producten staan mooi opgesteld.
Zeer kundig personeel
Mijn bestelling Tweedekans Afzuigkap bleek niet compleet te zijn. Snoer ontbrak.
Klantenservice gebeld en zij gingen direct voor mij aan de slag om een snoer te bestellen.
Na een week had de fabrikant het nog niet geregeld.
Coolblue heeft ons een nieuwe afzuigkap gestuurd, voor de prijs van de Tweedekans.
Niets dan lof voor de dames van de klantenservice, steeds een snelle reactie op mijn mails.
Prima bedrijf, een aanrader.
Prima shop. Alleen online ervaringen. Snelle levering. Duidelijke mails. Niks mis mee.
Bestellen en betalen was net zo makkelijk als altijd. Ik ben wel erg ontevreden over het verzenden. Het product (een PS5 spel) kwam in een doosje zonder vulmateriaal aan. Het spel is een cadeau dus ik kan nu ook niet controleren of de disc wel heel is. Dat kan pas als ik over twee weken het spel geef. Ik snap dat jullie duurzaam willen doen en kosten willen besparen, maar een dure disc zonder bescherming versturen is niet de oplossing.
Levering defect bij aankomst. Grote deuk in de vriezer maar de doos was onbeschadigd. Maak me ernstig zorgen over de kwaliteit controle als ze z'n product durven uit te leveren. Levering zelf verliep goed.
Bestelling niet aangekomen. Na melding werd me te verstaan gegeven 10 dagen te moeten wachten ivm instellen van een onderzoek waar de bestelling was. Ik gaf aan dit niet acceptabel te vinden maar daar werd niet op gereageerd. Nee, nee, absoluut geen glimlach van mij
Ik ben al heel lang klant van Coolblue. De producten worden op tijd bezorgd en de service is prima. Ik vind ook de email met nadere uitleg over het product bijzonder plezierig.
Besteld vanwege snelle levertijd, maar niet op tijd geleverd.
Zeer transparant, vlotte en duidelijke communicatie en een snelle en correcte afhandeling.
Ik was langs bij de winkel bij de Zuidas voor een mifimodem. Een vreselijke omgeving, maar ik krijg graag persoonlijk advies. Dit ging uitstekend, ik had als oudere jongere zo ongeveer elk personeelslid langs zien komen omdat ik graag duidelijkheid wilde over een van de specs, en die was kennelijk zo onduidelijk dat niemand echt precies wist wat het nou was. Dat maakte uiteindelijk ook niet uit, ik heb me erg vermaakt met al die jongelui die ook even achter hun oren moesten krabben om er achter te komen waar het nou allemaal voor dient. Ergo: ik werd erg goed geholpen, mijn oude kapotte modempje werd zonder morren teruggenomen en de nieuwe werkt prima!
Snelle levering, waar wij altijd erg blij mee zijn. De bezorgers onderscheiden zich van andere door hun vriendelijkheid en kennis van de producten!
Makkelijk te bestellen
Goede service
de site is heel toegankelijk en de levering was razend snel
Ik maakte mn bestelling online, liep diezelfde dag de winkel in met mn oude magnetron en verliet met de nieuwe. Toppie.
Geen 10 vanwege de bezorging van dhl, kunnen jullie niks aan doen maar de keuze koerier dhl is niet zo verstandig.
Veel klachten .
goeie producte en goeie service
Netjes en snel opgelost
snel en accuraat
gezocht naar een secondhand Epson printer XP 3200.
omdat mijn bestaande Epson printer een klein defect had en snel een vervangende printer gevonden 1 dag later al in huis en geinstalleerd