Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

R01-01-2025
de shop op zich is goed en overzichtelijk met de eerste aankoop was ik niet blij maar toen ik m kwam ruilen en geholpen werd door medewerker werd ik echt helemaal blij de manier waarop hij advies en uitleg gaf was top bedankt hiervoor
Zeger31-12-2024
Ik vind persoonlijk de winkel zelf beetje niet zo goed. Personeel word denk gedwongen om te lachen en je naam op een bord en wachten en om geroepen worden. Beter niet meer doen.
Jaap 31-12-2024
Pakketje nog steeds niet ontvangen . Dus niet tevreden ..zondag levering niet gekregen .verder ook geen informatie meer ontvangen. Bestelling 28 december

Wieben31-12-2024
Mijn ervaring met bestellen was erg positief. De bezorging en de service achteraf waren echter uitzonderlijk. We hadden een tweedekans koel-vriescombinatie besteld, maar deze bleek meer schade te hebben dan vermeld op de site. Gelukkig werd er netjes extra korting aangeboden. Daarnaast waren de twee bezorgers bijzonder behulpzaam, gaven uitstekend advies en hielpen ons verder. Al met al een topservice!
Paul31-12-2024
Prima ondersteuning / informatie op de website van Coolblue om het juiste product te vinden, inclusief de benodigde accessoires. Eenvoudig bestelproces op de website. Goede, snelle levering.
Carola31-12-2024
Ik heb mijn wasmachine niet geleverd gekregen, wel betaald, niet ontvangen.
André 31-12-2024
De shop in Arnhem is voor mij het dichtste bij. Hier word je bij binnenkomst netjes ontvangen en melden ze je aan of je kan zelf gaan kijken naar je product. Ik heb een platenspeler gekocht, hierbij ben ik prima geholpen om mijn keus te maken. Ze namen de tijd om andere opties en merken te bekijken en te vergelijken. Dat kan ik wel waarderen.
Remco31-12-2024
Een goede webshop met veel aanbod. Soms leuke aanbiedingen (maar dan moet het artikel tijdens de aanbieding wel voorradig zijn)? Snelle levering van de gekochte producten. Ook tot nu toe een goede klantenservice voor als het even niet goed gaat.
HB van Wieren 30-12-2024
Prettig personeel heeft verstand van zaken en is vriendelijk en geduldig, ook als je lastige vragen stelt blijft het personeel vriendelijk en professioneel
Ingrid30-12-2024
Fijn bedrijf om bij te bestellen.
Bertus30-12-2024
Conform afspraak geleverd
Jeroen30-12-2024
Geweldig bedrijf , vooral de klantenservice
Jan van der Bok30-12-2024
Leuk strak tafelkoelkastje van merk Wisberg gekocht via de webwinkel. Voor mij onbekend merk maar daar is de prijs ook naar, en daarom bewust voor gekozen. Plug and play, super stil, simpel in te stellen met een 3 keuze knop en was snel afgekoeld. Bezorging ook goed, duidelijk en op tijd geïnformeerd en goed contact voor aflevering met chauffeur.
Ben 30-12-2024
Mooie shop, vriendelijk en deskundig personeel met een glimlach
A. Meijer30-12-2024
Keurig bezorgd via duidelijk tijdschema
Jos Gröniger30-12-2024
Klantvriendelijke medewerker heeft me geholpen. Ondanks drukte geen gejaagdheid. Tijdrovend was het verzilveren van cadeaubonnen. Waarom stuurt Coolblue geen QR-code. Nu moesten zes keer een zestiencijferige code ingegeven worden met zes pincodes van zes cijfers. Als de gemiddelde wachttijd als 25 minuten is, zou het fijn zijn dat zoiets sneller kan. En lees hieronder: zou u product aanbevelen wordt winkel aanbevelen. Raar!
Mirjam30-12-2024
Coolbluebis altijd betrouwbaar, goede voorraad en scherp geprijsd en biedt een goede service. Ik koop er daarom graag.
Joop Huls30-12-2024
Coolblue levert op tijd en duidelijk via mail en tracking daarnaast ook nog per telefoon 👍
Jan richter30-12-2024
Levering goed en snel alleen zouden er gratis moto buds bijzitten, dus niet... Toch binnen de actieperiode besteld.
Sanne30-12-2024
Ik vind de site prettig en vriendelijk overkomen. Wat voor soort 'uitpakker' ben jij? En dat dan vervolgens toepassen op je eigen pakje :-) Kleine details die het leuk maken hier te kopen. Natuurlijk gaat het daar niet om maar het helpt. Verder gebruiksvriendelijk en snel.
Wilko30-12-2024
Opnieuw de Coolblue vestiging op de Zuidas bezocht. Alles met een glimlach en vriendelijkheid goed georganiseerd en als klant in alle rust ter zake advies gekregen. Van het "Welkomstcomité" bij binnenkomst tot de ontvangst bij de Servicebalie (de medewerker kende mijn naam en e-mailadres nog!) en de afwikkeling van de order word je als klant gezien en gewaardeerd.
Richard30-12-2024
Snelleen nette levering
Soeniel29-12-2024
goed en geduldig geholpen
LG Combi magnetron via Coolblu29-12-2024
De webshop heeft een duidelijke gebruikersinterface. Eenvoudig vergelijken en zoeken op de gewenste artikelen. Veel info en handleidingen vaak al beschikbaar. Goede communicatie over bestelling en bezorging. Enige nadeel is dat inleveren oude product (elektronica) onnodig lastig is als Coolblue niet zelf bezorgt maar bijvoorbeeld PostNL. Ik heb hier de LG combi magnetron aangeschaft. Werd snel bezorgd en voldoet vooralsnog aan de verwachtingen.
Marc29-12-2024
Ondanks dat het tweede kerstdag was werd de dag erna gewoon het bestelde afgeleverd.