Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Koen03-03-2025
Eerdere ervaringen waren steeds positief nu ook weer!
Rob03-03-2025
De service van de winkels is uitmuntend: prettig, vriendelijk en deskundig. De wijze waarop met problemen met het gekochte wordt omgegaan is prima. Geen gezeur; het wordt snel opgelost.
M.K.03-03-2025
Snelle levering van nieuwe iphone. Enkele dagen later oude iphone ingeruild. Afhandeling was netjes en correct, goede uitleg

Robert03-03-2025
Verzending altijd optijd
WZ02-03-2025
Goed product en nette prijs, volgende dag in huis op afgesproken tijdstip. Kan niet beter.
Dirk02-03-2025
Gaming monitor besteld. Verzending vanuit Coolblue wederom razendsnel. Helaas deze keer bezorging door DHL. Zouden langs zijn geweest en 5 minuten later 2e poging!?!?! Moesten pakket vervolgens later ophalen bij pick-up point. Deze ervaring heb ik niet als Coolblue zelf bezorgt. Coolblue top, DHL jammer....
Rob Schlosser 02-03-2025
Prima zaak van bestelling tot levering beter kan het niet.
Tevreden02-03-2025
Uitstekend geholpen. Vriendelijk personeel.
PDoc01-03-2025
Ik heb voor CoolBlue gekozen omdat ze eerder voorraad hadden dan andere retailers, en ik heb altijd een uitstekende bezorgervaring met hen. Dat gebeurde weer met mijn laatste aankoop - geweldige communicatie en ik ben vooral dol op de kleine bezorgtijdvensters en de waarschuwing van 15 minuten. Dat maakt het veel gemakkelijker om er zeker van te zijn dat ik thuis ben voor de bezorging. De prijzen van CoolBlue zijn gemiddeld - niet goed, maar ook niet slecht. Dat is een redelijke afweging als ze echte klantenservice bieden in hun netwerk van fysieke winkels en de uitstekende bezorgervaring.
G van Veen 01-03-2025
Mooi overzichtelijk
Marlies 01-03-2025
Goede ervaringen in het verleden met Coolblue, daarom dit koffiezetapparaat weer hier gekocht.
Henk01-03-2025
Snel, goede en correct. Ook de bezorging.
Jogchum 01-03-2025
Snelle service
epema01-03-2025
heel goed geholpen en zeer goede prijs voor oude laptop
Pauline01-03-2025
Coolblue levert altijd snel en zonder problemen, de producten zijn precies wat je ervan verwacht en de manier waarop ze commmuniceren is altijd weer reden om te grinniken om het gevoel voor humor dat erin zit. Echt een heel fijn bedrijf om klant bij te zijn.
Richard01-03-2025
Coolblue fijne zaak belangrijk vind ik al dat ze telefonisch bereikbaar zijn en dat alles online ook goed werkt verder hoop ik wel dat ze hier ook hard voor blijven knokken om het zo te houden want dat dat is bij veel winkels het manko
Carola28-02-2025
4.0
4.0
Ik heb een nieuwe Nespresso Citiz machine gekocht en gebruik gemaakt van de aanbieding om 100 capsules voor € 15 te kopen. Dat staat ook op de factuur. Het apparaat is keurig 1 dag erna geleverd, maar het is totaal onduidelijk wanneer ik de cups kan verwachten. Geen enkele communicatie daarover. Heb al met Nespresso gebeld en die adviseerden een week af te wachten, omdat Coolblue de aanvraag afhandelt.
Jac Kwanten28-02-2025
Ik heb gekozen voor Cool blue om de betrouwbaarheid. Ook bij eerdere aankopen alles naar wens verlopen. Nu ook het bestelde product correct geleverd.
Famblack 28-02-2025
Mijn sodastream werd snel bezorgd. Ook goed verpakt. Kreeg ook nog een mailtje met tips voor een eerste gebruik. Super!
Marco28-02-2025
Als altijd gewoon goed. Een Enfy setje met een deurbel (dual cam), een Homebase 3 en een binnen belletje. Mooi op tijd bezorgd en goed verpakt.
Gildo!28-02-2025
Op de website op voorraad = op voorraad, morgen bezorgd = morgen bezorgd. Doen wat ze beloven met een duidelijke website, met handige aanvullingen voor andere producten waar het ook inderdaad handig is. Niet altijd de laagste prijs, maar wel altijd betrouwbaar en snel!
Huibert28-02-2025
Top! Zeer gebruiksvriendelijke site! Prima product met handige video uitleg.
Hinta28-02-2025
Hele fijne webshop met duidelijke informatie. De levering was perfect, met goede updates.
Berthy Heij28-02-2025
Goede hulp, aardige mensen.
herst27-02-2025
direct geholpen door medewerker van coolblue.