Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Spanjer22-01-2025
Altijd goede klantenservice al heb ik die gelukkig niet vaak nodig gehad. Uitgebreid aanbod en ze hebben scherpen prijzen. Zelf een leveringsmoment mogen kiezen is ook prettig!
Bart22-01-2025
Aantrekkelijke voorwaarden voor verzending en eerlijke prijzen. Correcte, snelle en traceerbare levering.
Jan22-01-2025
Dag A besteld, is dag B afleveren. Het voordeel van Coolbleu is dat je een aparte email ontvangt waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je het product kunt opstarten en gebruiken.

Ad Biemans22-01-2025
Meer dan alleen maar verkoop! De service bij jullie: iedere keer weer 10 punten !
Kees21-01-2025
Snel een droger nodig, besteld en geleverd in 24 uur Top
Boon21-01-2025
Artikel was via tegoedbonnen te koop. Dat kon nergens anders. Dus perfect en was nou niet zoveel duurder dan bij anderen
Roel21-01-2025
Duidelijke site met goed advies. Heldere mails en goede communicatie. Berzorger komt in het afgesproken tijdvak, belt netjes van te voren en levert de spullen keurig af. Complimenten!
Francis Arthur21-01-2025
Medewerkers klinken altijd opgewekt en gemotiveerd. Goed en vakkundig geholpen bij telefonisch contact. De prijzen zijn vaak ongeveer even laag als elders en met een Tweedekansje proberen ze zo eerlijk mogelijk te zijn over schade en de staat van het product. En je steunt er ook een bedrijf mee in Nederland met een aankoop bij CoolBlue!
P vB21-01-2025
Eenvoudig zoeken op de website, eenvoudig bestellen en snel en correct geleverd. De tips voor het gebruik van wat je besteld hebt achteraf in de email is ook handig.
A ten Brinke21-01-2025
Coolblue: heldere website met keuzehulp. Snelle levering en goede service
Denise21-01-2025
Extra betaald voor de avond bezorging op een groot en zwaar pakket zodat ik thuis zou zijn. Geen track & trace van gekregen. Daarom na 2 werkdagen contact opgenomen met de klantenservice, die vertelde dat het pakket geprobeerd was om te leveren in de middag (toen ik dus niet thuis was). Daarna is het pakket zonder bericht naar een ver PostNL punt gegaan. Van de klantenservice wel een voucher gekregen voor het ongemak, wat netjes is. Echter moest ik dus wel een pakket van 10kg zien op te halen met de fiets 20 minuten van mijn huis...
D185520-01-2025
De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Alleen de Eufycam 3 Skin Zwart past niet over de EufyCam S3 Pro. Helaas dit stond niet goed op de site, en ik werd ik ook verkeerd hier over geinformeerd
Teo20-01-2025
Friendly staff, fast service, nothing to complain about.
Ingrid20-01-2025
Duidelijke website, heldere vergelijking tussen diverse opties mogelijk. Ophalen in de winkel. Supervriendelijke medewerker die meedenkt en antwoord heeft op vragen. Heel fijn!
Jan20-01-2025
Fantasies geholpen door een medewerker van Coolbleu, goed advies, bestelling en vervoer geregeld
John V20-01-2025
Razend snelle levering van een mediaspeler. ‘s Avonds laat besteld, de volgende morgen op de fiets bezorgd.
Leon van engelen 20-01-2025
Super assortiment en snelle levering aardige vervoerder
Jan20-01-2025
Goed en vriendelijk personeel
Jörgen 20-01-2025
Meerdere keren moeten bellen voor reparatie van een vaatwasmachine. Het lukte niet om een monteur van de fabrikant geregeld te krijgen. Coolblue heeft uiteindelijk besloten het volledige aankoop bedrag terug te storten en het verder zelf af te handelen met de fabrikant. Zeer nette regeling voor een vaatwasmachine van anderhalf jaar oud.
Wilfred 20-01-2025
Snel geleverd. Goed contact. Duidelijke informatie.
Michele 19-01-2025
5.0
5.0
Het is een gedoe geweest met deze bestelling, het pakket was fout gecodeerd waardoor niet gevonden kon worden, en de oplossing die ze aanboden was het ook niet om blij van re worden. Zeer teleurstellend voor zo een organisatie!
Elise19-01-2025
Ik heb een tweedehands iPhone gekocht. Leuke korting en alles is prima in orde. Prettige webshop en ook hele prettige echte winkel. Goede en eerlijke informatie en marktconform in prijs.
Herman 19-01-2025
De manier waarop de website het mij gemakkelijk maakte mijn keuze te bepalen. De levering verliep precies zo als op de website werd medegedeeld. Alle lof!
JBT19-01-2025
vlot, correct en scherp geprijsd
Marlies19-01-2025
,s avonds besteld en de volgende morgen ophalen. Vriendelijke mensen en behulpzaam. Zelf ophalen om de hoek betekent dat je niet op de post hoeft te wachten. Met een steekkarretje kan je bijna alles wel ophalen. Prima geregeld.