Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Elly22-02-2025
Besteld prima trach en trace kwartier van te voren gebeld dat chauffeur er aan kwam,en netjes geleverd top toch
Elders22-02-2025
Snelle levering!
JanW22-02-2025
Snelle levering van HP PC meteen goede prijs

Jeroen van Masbergen21-02-2025
Een Lenovo Legion Go gekocht en de levering is super snel. In de afgesproken tijd. Het product was netjes verpakt . Ben echt zeer tevreden over Coolbue.nl. site is ook overzichtelijk.
Walther21-02-2025
Het blijft toch opmerkelijk: de vorige avond besteld en de volgende dag al geleverd.
luc21-02-2025
Ik koop al jaren diverse artikelen zoals witgoed,gereedschap enz. via webwinkel van Coolblue. Is altijd goed en op tijd afgeleverd,vaak door eigen bezorgdienst. Vriendelijk personeel en tot nu toe nooit klachten.
Nico21-02-2025
Overzichtelijke website, makkelijke keuze, duidelijke informatie na bestelling, uiterst vriendelijke bezorger en heel behulpzaam.
pietjepuk21-02-2025
Perfecte afhandelingen van een probleemapparaat
R. vd Werf21-02-2025
2.0
2.0
Normaal erg tevreden. Service met een glimlach gaat meestal op. Nu echter bestelling geplaats van artikel, ik koos voor upsell omdat er bepaalde eigenschappen op de foto's stonden die blijkbaar niet werden meegeleverd. Beetje misleidend, kan gebeuren maar na twee keer servicedesk aan de lijn gehad te hebben met de boodschap pech, beter lezen toch een beetje teleurstellend dat er niet meer meegedacht is naar een passend oplossing ipv alles maar weer inpakken en uitgepakt product te retouren. Al is het maar voor jullie eigen verzend en retourkosten, zonde!
Jeroen B20-02-2025
3.0
3.0
Een deel van mijn bestelling is niet geleverd. Vragen daarover kan ik niet kwijt op de site. De voorgeprogrammeerde antwoorden bieden niet het antwoord dat ik zoek. Ik heb inmiddels geprobeerd mijn probleem duidelijk te maken, maar heb geen enkele bevestiging om te zien of mijn probleem is overgekomen. Uitermate vervelend. Dat om twee redenen. Een deel van mijn bestelling is niet geleverd. Daarover via de site contact zoeken of reclameren is onmogelijk, Bijzonder klant onvriendelijk Eigenlijk is deze review een poging om contact te krijgen, hopen dat dat lukt.
Tom20-02-2025
Er zijn weinig webshops die echt de belofte “voor 23.00 uur besteld, volgende dag thuis”, waarmaken. Coolblue doet het weer!! Product zeer naar wens! Ik ben fan!
MJPETER20-02-2025
Pijlsnelle levering van de bestelling, zondagmiddag besteld en maandagmiddag geleverd door medewerker op de fiets! Nog duurzaam dus ook!
Dion19-02-2025
Bezorgers waren heel vriendelijk en op tijd!
Josè19-02-2025
Mijn dochter was super blij want het super snel geleerd , coolblue aanrader. Tot bedankt voor de snelle service.
m@h19-02-2025
Duidelijke site. Veel informatie. Goede prijzen. Super goede aflevering. Vriendelijk personeel.
Teleurgesteld 19-02-2025
5.0
5.0
Ik vind dat ik niet goed ben geadviseerd en ben niet van plan ooit nog iets bij Coolblue te kopen
W19-02-2025
Volgende dag bezorgd door een zeer attente bezorger. Daar krijg je idd een grote glimlach van.
JM P18-02-2025
Ik kon hier een keuzehulp doen en er waren duidelijke antwoorden op veel gestelde vragen. Ik heb gekozen voor een Samsung The Frame televisie, die twee dagen later (mijn eigen keuze) werd afgeleverd, binnen het afgesproken tijdsblok. De oude tv is meegenomen, dat scheelt mij weer een ritje :-) Er zijn op de website ook duidelijk montage video's te vinden dus ook daar geen problemen bij.
moniek18-02-2025
Snel en makkelijk te bestellen. Daarnaast ook een snelle levering.
Jasper18-02-2025
De robotstofzuiger stopte ineens na 5 maanden met werken. Het probleem zat in de laser bovenop de stofzuiger, helaas was dit niet te repareren. Ik kon zeer makkelijk de stofzuiger terugsturen naar CoolBlue waarna zij binnen een paar dagen een nieuwe hebben opgestuurd.
D.N. Bijl17-02-2025
Gekozen voor Coolblue omdat bestellen makkelijk is en de goede site. Ik heb even moeten wachten op mijn bestelling, maar het ophalen was zo gebeurd en superservice in de winkel.
M. te A.17-02-2025
Efficiënte werkwijze, deskundige en behulpzame medewerker. Jammer dat er niet wat meer variaties in de winkel liggen, zodat je beter kunt vergelijken. Daarom kom je naar een winkel.
Peter17-02-2025
Snel geleverd. Alles volgens afspraak. Ik werd 15 min voor aankomst gebeld. Nog korte instructie vqn chauffeur gekregen. Alles prima.
LLBtje17-02-2025
Zoals dit bedrijf zijn er niet zoveel meer. Hier staat klantvriendelijkheid , service en levering op veschilklende manieren nog stees hoog in het vaandel. Daarnaast gaat alles zoveel mogelijk millieubewust en wordt er zodra het mogelijk is met de (bak)fiets bezorgd. Nog maar weinig meegemaakt dat binnen 24 uur levering niet kon. En waar dat niet gaat staat het duidelijk op de website aangegeven.
K.g postma 17-02-2025
Makkelijk te bestellen. En de bezorging was super correct Werd goed ip de hoogte gehouden van de voortgang. En netjes een belletje dat ze er bijna zijn.