Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Pol 06-03-2025
SUPER SLECHT afgelopen maandag 3-3-2025 nieuwe Duyson besteld voor verjaardag van mijn vrouw. Zou dinsdag 4-3-2025 afgeleverd worden en is er nu nog niet.
Theo v Zwieten06-03-2025
levering =prima bezorger waren prima en vriendelijk de winkel zelf weet ik niet heb de bestelling via de web site gedaan
Tess05-03-2025
Bestellen gaat makkelijk, de (expert) reviews helpen bij het maken van je keuze, bezorging gaat super snel en service is altijd top.

Costa05-03-2025
Super snel in huis. Goede product informatie. Alles netjes en prima geregeld.
Peter04-03-2025
Het was weer supermakkelijk om mijn bestelling te plaatsen Wasmachine na 18 jaar overleden, zaterdag een nieuwe ......... besteld, zondag einde morgen was deze weer netje afgeleverd.
Anoniem04-03-2025
Goede prijd, snel geregeld, tijdslot was perfect aangegeven en bezorgers waren zeer aardig en netjes.
Simons03-03-2025
We hebben een droger besteld via Cool Blue. De communicatie rondom de levering van de droger was prima. De avond ervoor kregen we een verwachte levertijd in een tijdvak van 4 uur. s'Ochtends ontvingen we een bericht met verwachte levertijd in een tijdvak van 1 uur. Een kwartier voor levering werd er gebeld. De droger werd netjes op de aangegeven tijd afgeleverd. Vervolgens heeft de medewerker heel goed meegedacht over plaatsing van de droger. De droger komt namelijk naast de wasmachine te staan. Een afvoerslang werd bijgeleverd zodat je niet steeds het condensbakje hoeft te legen. De medewerker van Coolblue adviseerde een Y-koppelstuk voor de afvoer zodat zowel de droger als de wasmachine aangesloten kunnen worden op de afvoer. Hij had nog zo'n Y-koppelstuk in de auto liggen. Deze hebben we vervolgens gekocht. Helemaal top zo'n medewerker die meedenkt in oplossingen.
Jan03-03-2025
Coolblue geeft advies bij zowel wat je wil aanschaffen als wat je uiteindelijk aanschaft.
Adriaan03-03-2025
5.0
5.0
Mij keurig aangemeld met de app om mijn producten op te halen. Rechtsachter in de zaak is het afhaalpunt... Niets is daarvan aangegeven. Wel valt op dat een van de schermen het niet doet. Na wachten, zoeken en ronddwalen hoor ik iemand rechtsvoor in de zaak mijn naam noemen. Door hem goed geholpen overigens. Maar volgende keer graag op niet werkend display aangeven dat het defect is en waar dan eventueel je naam verschijnt of wordt afgeroepen. Dit was een ervaring met ergernis. Dit ben ik niet gewend van Coolblue.
Henk03-03-2025
Mooie overzichtelijke site in de avond Sony tv besteld andere dag geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de super vriendelijke bezorger met je pakket aan de deur staat de oude tv heeft die meegenomen TOP mijn volgende aanschaf is weer bij Coolblue
Koen03-03-2025
Eerdere ervaringen waren steeds positief nu ook weer!
Rob03-03-2025
De service van de winkels is uitmuntend: prettig, vriendelijk en deskundig. De wijze waarop met problemen met het gekochte wordt omgegaan is prima. Geen gezeur; het wordt snel opgelost.
M.K.03-03-2025
Snelle levering van nieuwe iphone. Enkele dagen later oude iphone ingeruild. Afhandeling was netjes en correct, goede uitleg
Robert03-03-2025
Verzending altijd optijd
WZ02-03-2025
Goed product en nette prijs, volgende dag in huis op afgesproken tijdstip. Kan niet beter.
Dirk02-03-2025
Gaming monitor besteld. Verzending vanuit Coolblue wederom razendsnel. Helaas deze keer bezorging door DHL. Zouden langs zijn geweest en 5 minuten later 2e poging!?!?! Moesten pakket vervolgens later ophalen bij pick-up point. Deze ervaring heb ik niet als Coolblue zelf bezorgt. Coolblue top, DHL jammer....
Rob Schlosser 02-03-2025
Prima zaak van bestelling tot levering beter kan het niet.
Tevreden02-03-2025
Uitstekend geholpen. Vriendelijk personeel.
PDoc01-03-2025
Ik heb voor CoolBlue gekozen omdat ze eerder voorraad hadden dan andere retailers, en ik heb altijd een uitstekende bezorgervaring met hen. Dat gebeurde weer met mijn laatste aankoop - geweldige communicatie en ik ben vooral dol op de kleine bezorgtijdvensters en de waarschuwing van 15 minuten. Dat maakt het veel gemakkelijker om er zeker van te zijn dat ik thuis ben voor de bezorging. De prijzen van CoolBlue zijn gemiddeld - niet goed, maar ook niet slecht. Dat is een redelijke afweging als ze echte klantenservice bieden in hun netwerk van fysieke winkels en de uitstekende bezorgervaring.
G van Veen 01-03-2025
Mooi overzichtelijk
Marlies 01-03-2025
Goede ervaringen in het verleden met Coolblue, daarom dit koffiezetapparaat weer hier gekocht.
Henk01-03-2025
Snel, goede en correct. Ook de bezorging.
Jogchum 01-03-2025
Snelle service
epema01-03-2025
heel goed geholpen en zeer goede prijs voor oude laptop
Pauline01-03-2025
Coolblue levert altijd snel en zonder problemen, de producten zijn precies wat je ervan verwacht en de manier waarop ze commmuniceren is altijd weer reden om te grinniken om het gevoel voor humor dat erin zit. Echt een heel fijn bedrijf om klant bij te zijn.