Cameranu

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
8.9

Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Peter Kemp28-05-2025
Nikon FTZ. Kwam zoals omschreven en snel ontvangen. Op de site is overzichtelijk. Aanbod is groot en gevarieerd. Volgende keer kijk ik hier weer voordat ik elders zoek.
RB26-05-2025
Goede service. kennis van zaken en de klantvriendelijkheid zou een voorbeeld voor anderen kunnen zijn.
Kim Dekker26-05-2025
Duidelijke website met duidelijk uitleg. Ik kon precies en makkelijk vinden wat ik nodig had - ringlicht en extra lampen - en kreeg het pakket netjes verpakt de apparatuur op de beloofde datum geleverd. Prijs-kwaliteit was dik in orde. Lampen waren zelfs voordeliger dan bij andere online fotowinkels en geen verzendkosten. Verzending waar voor getekend moet worden.

IHF24-05-2025
Goede inruil gekregen voor mijn oude camera. Samen met de medewerker de nieuwe camera kunnen testen. Deskundig advies gekregen over instellingen e.d. Plezierig geholpen!
Pim Beishuizen 24-05-2025
Persoonlijke benadering en ook professioneel geholpen bij mijn aankoop van mijn tweedehands macrolens.
Peter 24-05-2025
Goede service, goede aanbieding en goede kwaliteit.
Robbie Duve24-05-2025
De site is heel mooi ingedeeld,heel duidelijk ingedeeld in categorieën. Duidelijk aangegeven of het product op voorraad is. Bestellen is makkelijk en levering is heel snel door eigen bezorgdienst. Vragen via de mail wordt snel beantwoord. Kortom,een heel fijn bedrijf als het gaat om aanschaf van fotoapparatuur.
Isabelle23-05-2025
Keurig geholpen bij mijn vraag over mijn nieuwe objectief. Ze wisten het zelf ook niet maar zijn samen met mij op zoek gegaan naar de oplossing. Heel fijn!
Djoser fotografie23-05-2025
Al enige jaren koop ik mijn, met name gebruikte, foto apparatuur en lenzen bij CameraNu. De geleverde 2e hands zaken zijn in zeer nette staat en worden netjes in gepakt en op tijd geleverd. Recent een lens besteld, maar er werd een ouder type geleverd dan er op de website werd aangegeven. Dit gemeld en werd onmiddelijk en naar tevredenheid op gerageerd. Aanboden werd de lens te retourneren en er werd financiele compenstatie aangeboden. Vergissen is menselijk maar hoe een bedrijf hiermee omgaat is bepalend voor de tevredenheid van de klant. Zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van dit bedrijf.
Gerard Hagman23-05-2025
Mooie en overzichtelijke winkel, fijn geholpen door het personeel. Locatie is ook top . Makkelijk parkeren voor de deur of in parkeergarage.
Peter23-05-2025
Mooie winkel, goed geholpen, mocht de lens (een 24/70mm 2.8f) even buiten proberen. Klantenservice ook top!
Marcel23-05-2025
Kei goed. Prijs is top service is top product is ook top. Echt jeeeetje dit is echt top. Nee zonder gein hier ga ik vaker bestellen. Product een dag later binnen goede verpakking niks te klagen. Ga zo door!
Robertjan23-05-2025
Voor alle camera spullen kies ik voor cameranu. Altijd een snelle levering en als we in de winkel komen, worden we altijd goed geholpen. Zowel ik als mijn vrouw.
GopPro36022-05-2025
Prachtige winkel met deskundige medewerkers
Marijn22-05-2025
Cameranu is me aangeraden door een vriendin vanwege de professionaliteit en klantvriendelijkheid, en niets bleek minder waar. Elke keer als ik er kom ben ik weer blij verrast over hoe goed ik geholpen word!
Bert21-05-2025
Veel kennis van zaken, behulpzaam en er wordt uitgebreid de tijd genomen om te helpen om de juiste keuze te maken.
Ineke van den Berg21-05-2025
Bij Cameranu nemen ze de tijd om je te helpen, zeer vakkundig en het personeel is erg vriendelijk. En keuze genoeg.
Max19-05-2025
Goede hulp, snelle zoektocht, prima communicatie over levering (kon het statief helaas niet direct meenemen, maar een halve week later lag die klaar in de winkel)
Rogier van Bunnik19-05-2025
Ik bestel een foto rugzak van PGYtech. Dit doe ik op zondag middag 16.00 uur. Maandag middag om 17.00 uur binnen. Superservice en top product. Aanrader dit bedrijf.
Joke 19-05-2025
Snelle levering! Vervolgens een probleem, keurig via WhatsApp geholpen, maar het kon niet opgelost worden! Dus naar de winkel en daar is het vervolgens snel opgelost! En alle tijd en aandacht om het mij uit te leggen echt meer dan fantastisch!!!
Niek 18-05-2025
Als beginnend hobby fotograaf en totaal geen verstand van iets hebben enorm goed geholpen en duidelijk uitleg gekregen! Ook de online shop is super handig erg snel geleverd en kans om zelf op te halen in de winkel is ook super handig!
Fam Visser18-05-2025
3.0
3.0
Helaas na meerdere positieve ervaringen ging het bij laatste bestelling mis. Jullie zijn niet te bereiken telefonisch. Meerdere mensen/ personen aan whatsapp die helaas de vooorafgaande dialoog niet lezen. Dit leidt tot nog meer verwarring en testte wel mijn geduld. Camera ontvangen niet na 1-3 werkdagen maar bijna drie weken. Tja, soms gaat het mis en dan is het moeilijk communiceren helaas. Winkel niet te bellen. Urk ook niet. Jammer.
Nicole17-05-2025
Cameranu Rotterdam fijne winkel. Goed personeel. Vorige keer een nieuwe camera hier gekocht. Afgelopen week een drone. Er wordt niets opgedrongen er werd beide keren geluisterd naar onze wensen. Zeer tevreden over de kennis van het personeel..
Marcel Bonten17-05-2025
De eerste keer dat ik hier iets besteld heb maar zeker niet de laatste keer. Ruim aanbod op de website met goede beschrijvingen en info van het betreffende product. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Mijn bestelling werd zelfs (ongevraagd en gratis) aangetekend verstuurd, slim!! zeker gezien de huidige problematiek m.b.t. de bezorgdiensten. Dit zijn nu juist die extra's waar bedrijven zich mee onderscheiden van de rest. Ik geef niet vaak een 10 maar kan nu helemaal niks aanmerken, chapeau!
JN17-05-2025
Mooie overzichtelijke website met veel keuze en mooie aanbiedingen. De prijzen voor tweedehands objectieven zijn zeer gunstig. Goede communicatie en snel verzonden, een aanrader.