Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6236 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 972 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HNBteA 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Afink 27-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker dicht bij. Plus eerst zoeken via de site dan naar de winkel

Service
Al jaren klant en altijd goed geholpen

Assortiment
Alles aanwezig te veel om op te noemen

Aanbeveling
Aan iedereen van beginner tot prof.

Extra toelichting
Goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

martin Benschop 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supergemakkelijk online bestellen en bezorgadres kiezen.

Service
Zelfs tegen de kerst een "lullig" pakketje van nog geen 5 euro de volgende dag bezorgt.

Extra toelichting
Gewoon een superwinkel, als zij het niet hebben bestaat het niet, of is het troep wat ze niet eens willen verkopen. Perfecte service en zeer snel thuisbezorgt.Flash diffuser pop-up

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Sperling 27-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Extra toelichting
Heb twee lenzen gekocht in laatste 3 weken. Kreeg goed advies en ben blij met die lenzen. Ze doen het goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Smitinbeeld 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Wieringa 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op je computer aangeven wat je wilt hebben, versturen en twee dagen later had ik het thuis.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Alles klop en is zoals het hoort.

Extra toelichting
Plezierige winkel om te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon D5200 26-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wat ik wilde kopen was op voorraad. Geen wachttijd, direct uitproberen.

Service
Deskundige uitleg van de camera. Ik miste een specifiekere uiteenzetting van de specificaties (vergelijking hiervan). Het bleef wat algemeen.

Assortiment
Alles aanwezig, prima.

Aanbeveling
Prettig gevoel bij het doen van een dergelijke grote aankoop. En dat tegen prijzen die concurrerend zijn met internetaanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lies53 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wij zijn naar de winkel geweest in Alkmaar en daar kun je de auto makkelijk parkeren. Dat was voor ons gemak.

Service
De service is goed. We werden goed geholpen en men nam de tijd voor ons.
We hebben zelfs de mogelijkheid om de camera te proberen en als het niet de goede keuze blijkt deze terug te brengen.

Assortiment
Omdat we tweedehands wilden was het assortiment natuurlijk niet zo groot maar dit was onze eigen keuze.

Aanbeveling
Cameraland kan ik iedereen aanbevelen. Ze houden hier geen verkooppraatjes om maar te kunnen verkopen. Ze luisteren naar wat je wilt en daar adviseren ze in en ze blijven objectief.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hannie49 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk met you tube voorbeelden

Service
Keurig direct gebeld i.v.m. Voorraad en andere kleur

Aanbeveling
Prettig en snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith Patricia 24-12-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
ruime keuze van allerlei soorten camera's en toebehoren.

Aanbeveling
Vriendelijke medewerkers die met geduld je vragen beantwoorden.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Yvan D.M. 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Baard 23-12-2013

Algemene score

10,0

Gemak
simpelweg snel geholpen, zowel met technische vraag als met aanschaf objectief

Service
zoomlens had speling, snel als 'geen probleem' beoordeeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 1951 23-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar, Van Ostadelaan.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was voor de eerste keer bij jullie en werd onmiddellijk professioneel geholpen. Veel aandacht op de vragen die stelde en het geheel gaf mij een uitstekend gevoel.

Service
Alles is top geregeld.

Assortiment
Als je bij Cameraland niet kan vinden waar je naar op zoek bent, zal je het ook nergens anders vinden. Geweldig wat een assortiment en vooral mooie spullen.

Aanbeveling
Vriendelijk en professioneel geholpen.

Extra toelichting
Ik was vanmiddag voor de eerste keer in jullie winkel en ging met waardevolle spullen de deur uit. Voel me echt als klant geholpen. Kunnen veel winkels wat van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Konijn 23-12-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terra Bidet 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mijn nieuw gekochte artikel is nog niet ontvangen (1 1/2 dag) maar alle vorige Nikon D50 accessoires en objectieven zijn hier gekocht, plus tas. Service en bediening perfect.

Service
Je wordt snel en accuraat geholpen met goede advisering.

Assortiment
je kunt niet alles op voorraad hebben, maar bij Cameraland moet het gek lopen wil je niet slagen.

Aanbeveling
Liefst met eigen ogen deze winkel bewonderen. Wij wonen in Frankrijk, maar voor service kun je hier terecht, helemaal nu in het 'internet tijdperk'.

Extra toelichting
nadere uitleg overbodig. Graag nog wel commentaar op onze net aangekochte Nikon D70 body. Zaterdag's besteld, kan 's maandagsmorgens nog niet zijn ontvangen. (vakantieadres Biddinghuizen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinus Lubbersen 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en duidelijke webwinkel.

Service
In de winkel staan vakkundige mensen die je met veel plezier en passie helpen.

Assortiment
Als je hier niet slaagt, stop maar met zoeken want dan is het er niet. Het assortiment is zeer compleet, de winkel staat ook bomvol met camara's en randapparatuur.

Aanbeveling
In alle opzichten een perfecte combinatie Winkel+webwinkel!

Extra toelichting
Zeer tevreden over de hulp en uitleg en de tijd die voor je genomen wordt om alles uit te leggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr. Hendrik J. 22-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar vanaf de snelweg!

Service
Goed geadviseerd en ervaren mensen met kennis van zaken.

Assortiment
Genoeg, winkel is niet erg groot, maar dit komt waarschijnlijk omdat er vaak veel mensen aanwezig zijn.

Aanbeveling
Absoluut, prijs is goed en mensen die je fatsoenlijk uitleg geven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Pipo33 22-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
prima bediening

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
heb zo langzamerhand genoeg ervaring ervoor

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kelders Lukas 22-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan er zo naar binnen lopen, er zijn aparte desk waar je wordt geholpen. Dus echt een op een.

Service
Samen een camera uitgezocht, alle voor en nadelen besproken. uit eindelijk tot een goed product samen gesteld. deskundig personeel.

Assortiment
De meest bekende merken zijn er op voorraad, ze verkopen bijna geen nee.

Extra toelichting
Deskundig personeel, aantrekkelijk geprijsd, en je kan er gewoon terecht met vragen. dus niet alles via internet. je kan echt alles zien en voelen dus niet alleen van een plaatje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phoneshop 21-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site prettig om een review te bekijken

Service
Zeer prettig vakkundig klantvriendelijk personeel, die werkelijk alles uit de kast halen om de klant te laten kiezen zonder opdringerig te zijn. Wij hebben dit als heel prettig ervaren

Assortiment
Enorm

Aanbeveling
Reeds gedaan aan familie en collega's

Extra toelichting
Zo zouden alle winkels met hun klanten om moeten gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Velzen 21-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel is dichtbij en op de website kan je goed uitzoeken wat de mogelijkheden de diverse producten hebben

Service
Personeel is erg vakkundig en vriendelijk

Assortiment
Van alle markten thuis en heel veel op voorraad in de diverse productgroepen

Aanbeveling
Als je zo goed geholpen wordt beveel je deze winkel ook aan aan anderen

Extra toelichting
Een heel erg goede winkel waar je goed wordt geadviseerd en geholpen. Adviezen, vragen niets is te gek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 1959 21-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Soms is het vinden van een product niet echt simpel
Vorige website was voor mij overzichtelijker

Service
Kan het nog beter ??

Assortiment
Hebben bijna alles in huis of binnen een paar dagen leverbaar

Aanbeveling
Zeer klant vriendelijk en behulpzaam en geduldig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis Vis 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ldegroot 21-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe beoordeel je gemak ?
binnen lopen met een probleem en goed geholpen worden .

Service
Iets kopen wat niet compleet is en ook dat wordt zonder probleem geregeld

Assortiment
ik denk dat je daar niet snel mis grijp

Aanbeveling
waar wil je in de buurt naar toe met zo'n assortiment en service?

Extra toelichting
wat kan ik nog meer zeggen , zie boven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marinusie 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer gebruiksvriendelijk

Service
Super service, de verkoper heeft zeker 1,5 uur voor ons uitgetrokken

Assortiment
Alles is te krijgen op fotogebied en dan ook alles nog op voorraad.

Aanbeveling
Je word hier zeer professioneel geholpen.

Extra toelichting
Ik ben een amateur op het gebied van fototoestellen en kwam met het idee binnen om een mooie spiegelreflexcamera te kopen en liep na heel veel toestellen gezien te hebben met een systeemcamera de winkel uit en ben er super blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos van benthem 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk site opbouw en snelle pagina's eenvoudig betalingsproces. Straalt vertrouwen uit.

Service
Klasse beantwoording van mails ook op de opvolgende vragen! Idem telefoongesprek.

Assortiment
Veel van alles!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet1 946 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dichtbij, een uitstekende voorlichting en info en advies

Service
prima advies er wordt zelfs advies gegeven om bepaalde dingen niet te kopen. welke met redenen onderbouwd wordt

Ik heb de ervaring als je met iets terug komt dat defect is wordt er terstond kosteloos een nieuwe ding overhandigd

Assortiment
Flinke sortering van allerlei apparatuur

Aanbeveling
zeker doen prijzen zijn oke en het personeel is zeer vriendelijk en vakbekwaam

Extra toelichting
Al mijn apparatuur heb ik bij Cameraland gekocht nu heb ik mijn derde camera via hun aangeschaft al mijn objectieven, reportage flitsers en hulp apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

landrover101fc 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik hoefde niet de deur uit om dat gene te zoeken wat ik nodig had

Service
na een telefoon gesprek met een medewerker van de winkelover een uitverkocht produckt werd een zeer goed alternatief geboden

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
als zeer goed en behulpzaam personeel

Extra toelichting
zeer tevreden ,en artikelen vlot geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 1943 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je voelt je meteen "op je gemak" als je de winkel binnenloopt. Prima service, zeer geduldig en deskundig,

Service
Men neemt alle tijd voor je en de mensen doen je, als het nodig is, nuttige voorstellen.

Assortiment
ongelooflijk!

Aanbeveling
Om bovenstaande redenen zou ik deze winkel aan een ieder aanbevelen.

Extra toelichting
Lees al het bovenstaande en je weet genoeg. Maar je moet het aan den lijve ondervinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamahra 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik moest steeds als ik producten had geselecteerd en ik klikte er 1 aan alles weer opnieuw in stellen

Extra toelichting
Ik heb via de 2e hands een objectieve gekocht. Ziet er erg netjes uit. alleen schrok ik wel even toen ik de doos open deed. Ik zag namelijk alleen de tas die ik ook besteld had. Maar wat bleek zat de lenz al in de tas :D

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marikatje 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
word goed verzorgt

Service
snel en goed

Aanbeveling
echt goede cervis

Extra toelichting
ben echt goed ingelicht en goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita1703 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik ben in de winkel geweest en er werd helemaal met mij mee gedacht. Voor ik het wist stond ik met de juiste lens weer buiten, helemaal top!

Aanbeveling
goede service, kwaliteit en prijs!! een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Dommelvos 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na bestelling twee dagen later bezorgd

Assortiment
Voldoende keuzemogelijkheden om een de juiste keuze te maken

Aanbeveling
Bestellingen via internet verliepen naar wens. Service in de winkel was uitstekend bij eerdere aankopen.

Extra toelichting
De bovenstaande argumentatie moet voor zichzelf spreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene koster 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kom je wat kopen en weet je alle ins en outs van het artikel sta je zo weer buiten.
Wil je info,dan krijg je die ruimschoots!

Service
niet nodig gehad,alles wat ik gekocht heb werkt naar behoren

Aanbeveling
gewoon een goede zaak met kundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Digityzer 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en simpel

Service
Super volgende dag al in huis!

Assortiment
Erg groot en scherpe prijzen...

Aanbeveling
Snel en goedkoper dan concurenten

Extra toelichting
Als ik vergelijk met concurenten is dit super overzichtelijk en simpel levering erg snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Twint 19-12-2013 In de winkel gekocht
Hoefplan in Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben heel goed geinformeerd en de camera voldoet prima aan de eisen die ik had

Service
Heel klant vriendelijk namen veel tijd dringen niet aan

Assortiment
Heel veel keus en goede omschrijving van de verschillende camera's

Aanbeveling
Heb de winkel al aan verschillende mensen aanbevolen

Extra toelichting
Ben echt vol lof over de winkel en de manier waar op ik als leek geholpen ben,heb echt een camera die voldoet aan mijn wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Coenraad Base 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Het advies werd in een prettige sfeer gegeven, er werd goed geluisterd wat ik wilde hebben en de bediening was voldoende inhoudelijk deskundig.

Assortiment
Ik kende Cameraland niet totdat iemand mij 14 december jl. over deze winkel vertelde. Naar aanleiding van deze tip ben ik er direct heen gereden en was onder de indruk van het assortiment aan camera's.

Aanbeveling
In de regio Alkmaar is naar mijn idee geen betere winkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Henry D 18-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gaat heel relaxed bij Cameraland. Ze nemen alle tijd voor je!

Service
Snel, zorgvuldig, degelijk, etc.. En heb je eens een keertje een "probleempje". Alltijd een oplossing klaar.

Assortiment
Alles aanwezig, behalve helaas Leica. Maar ik snap waarom.

Aanbeveling
Heb er al veel de kant van Alkmaar opgestuurd!

Extra toelichting
Lijkt me niet meer nodig toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Krewinkel. 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kijken, bestellen, betalen en een dag wachten; is dat gemakkelijk?

Service
zo besteld, zo gekregen, binnen 24 uur

Assortiment
ruim assortiment tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
ik beveel niet snel iets aan maar hier ben ik al jaren een tevreden klant, dus deze durf ik gerust aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mennozr 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jnssn 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
prima deal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H B te Pas 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, snel en niet duur.

Service
Goed, kunnen veel bedrijven wat van leren.

Assortiment
Heel veel producten voor een mooie prijs.

Aanbeveling
Ik like de pagina voortdurend en dat doe je niet als een bedrijf je niet bevalt

Extra toelichting
Bestelling correct en snel. Mooi product en prima prijs. Goed aanwezig op Facebook. Kortom een goed bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marga ronhaar 18-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Als een product niet goed werkt, dan wordt dat opgelost.

Assortiment
Producten waren voor 95% aanwezig

Aanbeveling
Prettige persoonlijke bediening en er wordt uitgebreid tijd voor je als klant genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein1834 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Parkeren is geen enkel probleem, ruime openingstijden, winkel oogt toegankelijk.

Service
Zeer prettige manier van omgang met klanten, humor, meedenken en adviseren. Rekening houdend met het budget van de klant, op geen enkele manier het idee gehad dat men mij een duurder product wilde verkopen! Goede uitleg over gebruik!

Assortiment
Uitgebreid assortiment, van goedkoop tot zeer duur. In het goedkope segment is duidelijk minder keus, maar dat wist ik van tevoren bij een winkel met dit uitgebreide assortiment.

Aanbeveling
Zeer zeker, uitgebreide keuze, je wordt als klant serieus genomen, men neemt de tijd voor je. Voldoende personeel om ondanks dat men de tijd voor je neemt, toch zo veel mogelijk klanten te helpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Samantha25 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk bestellen en afrekennen

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel artikelen in hun assortiment

Aanbeveling
Top webshop!

Extra toelichting
Eerste bestelling gedaan snel geleverd en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bwgitmans 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling gemakkelijk via internet

Service
snelle levering

Assortiment
het artikel dat ik besteld heb was moeilijk verkrijgbaar op andere plaatsen

Aanbeveling
voor de snelle levering en het uitgebreid assortiment

Extra toelichting
prima assortiment en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris04 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Gister besteld vandaag in huis

Assortiment
Voldoende keuze

Extra toelichting
Super snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Johan Vet 17-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar ook eventueel via internet.

Service
De service is goed, Ik heb nog geen retour ervaring. De verkoper heeft me wel gewezen op een niet tevreden garantie.

Assortiment
Vanwege het goede assortiment kom ik uit Den Ilp graag naar Alkmaar gereden omdat ik van te voren ook weet dat de spullen op voorraad zijn.
De prijzen zijn ook goed te noemen helemaal als je bedenkt dat het personeel allemaal kundige vaklui zijn die met plezier hun werk doen.

Aanbeveling
Vanwege het assortiment en de vaardigheid van het personeel beveel ik graag Cameraland aan. Ze dringen niet een eigen mening op maar vragen goed naar de wensen die de klant heeft om zodoende een goed advies te kunnen geven.

Extra toelichting
Ik kom al jaren naar tevredenheid bij Cameraland in Alkmaar. Er is altijd iets te doen zie www.cameraland.nl Ik heb ook hun facebookpagina geliked en wordt zodoende altijd op de hoogte gehouden van nieuwigheden en activiteiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Imca Heinis 16-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Helaas was het produkt wat ik op de website vond, niet meer voorradig in de fysieke winkel. Maar ik werd alsnog verblijd met een goed alternatief.

Service
Prima service. We zijn snel het alternatieve produkt overeengekomen. Ik heb nog een ervaring met retourneren.

Assortiment
Mijn gevraagde produkt was niet meer verkrijgbaar. Blijkbaar een populair produkt wat heel snel uitverkocht was.

Aanbeveling
Prima winkel en website voor amateur en professional voor advies en aankoop!

Extra toelichting
Vond ik vroeger de winkel hoogdrempelig vanwege de service, nu kom ik graag om advies in te winnen en produkten aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Caroline van Rotterdam 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik had een Canon Legria HF-R406 besteld, maar de accu ontbrak. Even gebeld met de klantenservice. De accu werd dezelfde dag nog opgestuurd met een vriendelijke briefje EN een gratis SDHC kaart!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews