Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 862 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

1510 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede toegankelijke winkel.

Service
Prima service met kennis van zaken.

Assortiment
Ruim assortiment met deskundig advies

Aanbeveling
Gewoonweg omdat je geholpen wordt met kennis en men neemt de tijd voor je.

Extra toelichting
Een prima speciaalzaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Sloot 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site. Paar probleempjes bij reserveringsformulier. Is gemeld bij afhalen en dankbaar genoteerd.

Service
Uiterst correct, betrokken en goed gehumeurd, waard klant ook vrolijk van wordt. Alle ins en outs werden gemeld.

Assortiment
Moeilijk te beoordelen als je weet wat je wilt aanschaffen. Heb de indruk dat e.e.a. goed vertegenwoordigd is.

Aanbeveling
Gezien voorgaande reacties zal ik zeker andere collega-fotografen deze winkel aanbevelen. Zeker vanwege de betrokken en vakkundige aanpak.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is in principe reeds gegeven, heb hieraan weinig toe te voegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Chris Lahaije 30-03-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
aankoop verliep vlotjes

Service
goed, maar mag meer aandacht geven waar je bij aankoop op moet letten bij verschillende artikelen (in dit geval lens)

Assortiment
zou niet weten wat er ontbreekt

Aanbeveling
ja, indien nodig zal ik suggestie doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jos dekkers 30-03-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack Kwakman 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling via Internet was binnen 5 minuten klaar

Service
Medewerker heeft telefonisch informatie verstrekt over de lens.

Assortiment
Op de website kon je zien dat er heel veel keuze is.

Extra toelichting
Snelle levering, goed informatie, veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Havenaar 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon lekker online een aankoop gedaan.

Service
Vraag via mail gesteld, heel snel antwoord gekregen. Product werd de volgende dag al geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolienhaak 30-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hoef de deur niet uit

Service
Stond op de website als uitverkocht de verkoper heeft toch nog uitgezocht of er nog 1 op voorraad was en heeft snel terugebeld

Aanbeveling
Super goede service gehad

Extra toelichting
Leuke aanbieding gehad via Facebook goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Rutgers 29-03-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bereikbaarheid is op dit moment niet optimaal. Zeker rolstoelers zoals ik, ondervinden extra hinder door de bouwwerkzaamheden.

Service
Vriendeljk behulpzaam en vakkundig personeel. Men doet moeite om een optimaal resultaat te behalen

Assortiment
Uitgebreid, maar wel onoverzichtelijk.

Aanbeveling
Zal zeker op diverse plekken en verjaardagen de naam noemen

Extra toelichting
Een tien krijgt vrijwel niemand van mij, er is altijd wel wat te verbeteren. Zo vind ik de winkel wat rommelig en onoverzichtelijk. Het personeel is daarentegen zeer behulpzaam. Als straks de bouwwerkzaamheden voorbij zijn, scheelt dat alweer een half punt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 2014 29-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In een paar stappen bij je doel.

Service
Geleverd zoals afgesproken.

Assortiment
Voor wat ik zocht meer als voldoende.

Aanbeveling
Nu ondervonden en op internet als betrouwbaar geclacificeert

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

noahopa 29-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen vanuit een luie stoel!

Service
ondanks een blunder van mij, de volgende dag een nieuwe zending

Aanbeveling
vriendelijk geholpen aan de telefoon, mensen namen daar ook de tijd voor.

Extra toelichting
Ik had een verkeerde bestelling gedaan. Geen probleem, op kosten van Cameraland mocht ik het artikel terugsturen en de volgende dag lag het nieuwe artikel al in de bus. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en ik voelde mij echt klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diederik48 28-03-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diederik48 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Er werd duidelijk antwoord op mijn vragen gegeven. De verkregen informatie was nuttig en in de toekomst heel bruikbaar.

Assortiment
ruim voldoende sortering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nicorootjes 28-03-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
zeer vakkundig personeel volgens mij.Ik ken de winkel nog maar 2 jaar helaas.Dit was mijn eerste camera aankoop, tot volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erwin51 28-03-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Voor de deur parkeren.

Service
Nog niet nodig gehad derhalve geen mening.

Assortiment
Volgens mij hebben jullie een groot assortiment. Ik heb altijd mijn artikelen uit voorraad kunnen krijgen.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Leuke zaak met een groot assortiment en kennis van zake.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

ActiefmetBeeld 28-03-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bezoek de winkel al 23 jaar en voel me daar thuis. M.n. bij Remco,Eric en Dick,

Service
Altijd goed relevante informatie uit oogpunt van het klantperspectief

Assortiment
Voldoet aan mijn wensen

Extra toelichting
Recente aankoop bij Dick, Voorkomend en informatief, gaf een gericht informatie of lenzen voor mijn Canon 7 D en voorzag in behoefte door het gratis verstrekking van een boekje over Canon assortiment. Prima en voldeed geheel aan de verwachtingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sclaasen 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne webwinkel

Service
Uitstekende service

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kveldulf 1971 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooie website, goede hulp per telefoon.

Service
Vakkundig en vriendelijk personeel, dat de tijd voor je neemt.

Assortiment
uitgebreide keuze voor grote en kleine portemonnees.

Aanbeveling
Prima winkel!

Extra toelichting
Goede winkel, goede hulp bij vragen en interesse in de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudie Beltman 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon de camera nog niet in de winkel kopen, bij cameraland geen probleem.

Service
Echt binnen 24 uur thuis.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is aanwezig.

Aanbeveling
Goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon14213 26-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
ik ben zeer te spreken over het vakkundigheid van het personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouterroessingh 26-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super open winkel, van alle gemakken voorzien. Geen 10 omdat het erg druk kan zijn en je niet 'meteen' geholpen kan worden, maar dat is niet erg!

Service
Klantgericht, persoonlijk, ze nemen de tijd voor je en nemen je volledig serieus, hebben kennis van zaken.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Zie vorige punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deFotograaf1 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ideaal

Service
wat je van een speciaalzaak mag verwachten

Assortiment
super

Aanbeveling
Kan ik iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Gewoon Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaLi Photo 24-03-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Parkeren is lastig, parkeerterrein in renovatie.

Assortiment
Zeer groot aantal items en alles (in mijn geval) op voorraad.

Aanbeveling
Heb er nu 3 keer iets gekocht. Veel aandacht door verkopers en veel kennis over product. Nadeel van veel aandacht is wel dat andere klanten moeten wachten.

Extra toelichting
Bij drukte in de winkel is het onduidelijk wat de volgorde van de klanten is, vooral ook omdat er 3 balies zijn, met elk een eigen "rij".

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Huis61 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
2 jaar geleden fototoestel gekocht maar bij elk probleem de juiste service tot zelfs na deze 2 jaar een nieuw toestel aangeboden en geaccepteerd.

Aanbeveling
Door de goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim musters 24-03-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als alkmaarder met intersse in fotografie kom je vanzelf bij camaraland terecht

Service
mijn koop was niet aanwezig en binnen een paar dagen wel en kon ik mijn lens ophalen.

Assortiment
Wat ik in de winkel heb gezien is er een groot assortoiment vanalles wat met fotografie te maken heeft

Aanbeveling
vanwege bovengenoemde punten.

Extra toelichting
Ik ken camaraland als een winkel met guidelijke signatuur. Ik ken verschillende tevreden klanten, Dat ben ik nu weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Kramer 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Het doosje was kwijt voor het ongemak kreeg ik een filter voor de lens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton-50 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Er was nog maar 1 flitser

Aanbeveling
Vanwege het grote assortiment. Je kan wel eens pech hebben dat het artikel er niet is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

pa3ems 23-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corrinep 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling werd door verkoper aan de deur bezorgt!

Service
Zeer goed inruilkorting, uitleg en snel antwoord van de verkoper

Extra toelichting
Goede en zeer snelle service, perfect prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim_V 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede uitleg voor diverse producten.

Service
Alles op voorraad, goede info

Assortiment
Wat wil je nog meer....er is gewoon niet meer. En....gen rommel

Aanbeveling
Eigenlijk aan iedereen die iets met lenzen erin wil kopen

Extra toelichting
Heb me twee keer laten voorlichten. Uitstekend. Ben veel met kijkers onderweg. Nu een nieuwe , de oude was te oud en versleten. Met een goede voorlichting, verstand van zaken en een geweldig assortiment ga je er geheid met een mooi product weer weg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Molenkamp 22-03-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
navigeren gaat snel en makkelijk alleen ging reserveren onlangs niet goed. Na invullen postcode en straatnummer werd het adres niet "opgevuld" en blokkeerde de site, Toen maar gereserveerd per email

Service
snel en efficient geholpen. Personeel is heel deskundig

Assortiment
enorme sortering, geweldige service en lage prijzen

Aanbeveling
get is de beste winkel in foto-apparatuur in Nederland, makkelijk te bereiken en ook nog eens ruime parkeergelegenheid

Extra toelichting
?? Dit lijkt me dezelfde vraag als de vier vragen hierboven Samenvattend: prima website, een geweldige sortering in de winkel zelf en deskundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Saelman 22-03-2014 In de winkel gekocht
alkmaar winkelcentrum de Hoef

Algemene score

7,0

Gemak
alles wat je kan krijgen aan fotospul is in de winkel en tel daarbij de vakkennis op

Service
ik heb slechter meegemaakt

Assortiment
ik heb een volle winkel gezien met spullen

Aanbeveling
de winkel is het aanbevelen waard

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M.L.IJsseldijk 22-03-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles in de winkel voorradig en anders via internet

Service
staan meteen voor je klaar en nemen de tijd om je aankoop uit te leggen.

Assortiment
heel veel voorradig

Aanbeveling
zeer tevreden en zeer goede service

Extra toelichting
Ik zou cameraland aan iedereen aan kunnen bevelen. de verkopers zijn deskundig en staan echt klaar voor je. Er is zelfs sprake van een persoonlijke benadering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Tanis 21-03-2014 In de winkel gekocht
Akmaar.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Voldoende parkeergelegenheid bij de winkel.

Service
Bij de keuze goed geholpen door een vakman.

Assortiment
Veel keus, in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Is de beste fotowinkel in de noordkop.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

ChrisWilma 21-03-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de website de juiste lens kunnen vinden, welke ik vervolgens op lokatie ban gaan ophalen

Service
Nadat ik eenmaal mijn keuze had gemaakt, werd er in de winkel nogmaals uitvoerig de tijd genomen om e.e.a. nog eens duidelijk uit te leggen en te bespreken.

Assortiment
Na enkele winkelbezoeken zijn we nog nooit met lege handen thuis gekomen

Extra toelichting
Prettige winkel met kundig personeel, welke ruimschoots de tijd voor je nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Ensel 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles op de site staat goed uitgelegd, spreekt eigenlijk voorzich!

Service
Alles is volgens zeggen en verwachting gelopen

Assortiment
Mooie producten voor een goede prijs.

Aanbeveling
Het is een leuke winkel/site waar alles duidelijk op staat, met vaak erg leuke acties!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over cameraland.nl! Alles ziet er netjes en geordend uit, alles is goed te vinden. De bestellingen zijn er vaak de volgende dag al, goed verzorgd ingepakt..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gab66 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijke site

Service
gewoon volgens verwachting

Extra toelichting
gewoon goed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Lisette999 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
zeer goed geholpen met veel geduld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mp63 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via de website gezocht naar een compact camera en een macro-objectief. goed en gemakkelijk te vinden met voldoende informatie.

Service
De service is prima. Bestellingen zijn op tijd binnen en gemakkelijk via de website te bestellen/te betalen. De mogelijkheid van ruilen is goed aangegeven.

Assortiment
er is meer dan voldoende voorraad en ze zijn vaak goedkoper dan de overige zaken.

Aanbeveling
Hier voel je je nou echt koning klant. De medewerkers zijn enthousiast, vriendelijk en weten waar ze het over hebben.

Extra toelichting
Het was druk in de winkel, maar als je aan de beurt bent, hebben ze alle tijd voor je en geven je goede informatie. Ze denken met je mee, ook met goedkopere alternatieven. Ik kom uit Haarlem maar ga graag naar Alkmaar toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tip-Top 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ff wachten, daarna TOP geholpen!!

Service
Niks is te gek.
Geen vraag is te gek, of vreemd/raar.
Ze weten ONTZETTEND veel te vertellen: TIPS, TRUCS.

Assortiment
In Alle prijsklasse zijn passende spullen te koop.

Zeer UITGEBREID.

Aanbeveling
Er is simpel weg geen andere winkel in de buut, regio.
Maar ze maken het dubbel en dwars waar.

Extra toelichting
GEWELDIG, TOP Ga eens kijken en je bent overrompelt: Zoveel keus. HIER WORDT JE NOG PERSOONLIJK GEHOLPEN. ps. succes met de verhuizing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle Oepts 19-03-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik woon gelukkig in Alkmaar, dus gemakkelijk te bereiken, vandaar een 10.

Service
Altijd neemt men de tijd, men zal als iets goedkoper te krijgen is dit gewoon melden, vriendelijk en zeer professioneel medewerkers.

Assortiment
Niet normaal groot assortiment.

Aanbeveling
Zeg altijd tegen mensen dat ze het best naar Cameraland kunnen gaan.

Extra toelichting
In alles de beste fotozaak van Nederland!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BiancaPlushie 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voel me erg op mijn gemak bij sommige consulenten,ze nemen de tijd voor mij en zijn niet de beroerdste om mij extra uitleg te verschaffen.
Hierdoor voel ik mij erg op mijn gemak en blijf ik altijd langer plakken.

Service
De consulenten van cameraland leggen mij goed uit wat ik het beste kan kopen zonder dat het opgedrongen overkomt.
één van de consulenten heeft zelf gezegd dat hij liever mij advies geeft zonder dat ik iets koop bij hun (dus bij een derde) en een goede koop heb dan dat ik geen advies krijg en een miskoop doe. Dat vind ik top waardoor ik toch telkens terug kom bij cameraland om iets te kopen.

Assortiment
Als een kind in een snoepwinkel voel ik me altijd wanneer ik de winkel binnenstap.

Aanbeveling
Iedereen die ik ken en ook fotografeert sluis ik gelijk door naar cameraland vanwege hun geweldige service en klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. Alkemade 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Jammer dat de wachttijd een half uur bedroeg! Maar dat krijg je in een klasse zaak waar iedereen op af komt.

Service
Goede en adequate service.

Assortiment
Grote keuze en meestal uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Goede en adequate service. Medewerkers zijn vakkundig en geven een goed en gedegen advies. Ruime keuze en over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Extra toelichting
Goede en adequate service. Medewerkers zijn vakkundig en geven een goed en gedegen advies. Ruime keuze en over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.E.A. 1952 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is makkelijk te vinden.
Goed aangegeven op de site.

Service
Heel goed .We mochten diverse kijkers mee naar buiten nemen om ze te vergelijken.
We mochten er zo lang over doen als we wilden.
We werden heel goed geholpen en goede uitleg.

Assortiment
Waar ik naar zocht was er verschillende prijsklasses.We kregen goede uitleg en hebben zo een goede koop gedaan.

Aanbeveling
Ik zal deze winkel zeker aanbevelen.Hele goede kennis van zaken.

Extra toelichting
Ik ben heel goed geholpen . Gebruik mijn kijker vandaag voor het eerst en ben zo blij met deze keuze. Wat een verschil met de oude. Ik had het geluk vandaag een ijsvogeltje te spotten.Zo duidelijk en zo mooi van kleur. Ik hoop nog veel te spotten en zeker lang te genieten van deze kijker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hevvy 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
In de (fysieke) winkel te Alkmaar correct en snel geholpen

Assortiment
Gezocht product was op voorraad

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar, veel op voorraad, vriendelijke en deskundige service

Extra toelichting
Makkelijk bereikbaar, veel op voorraad, vriendelijke en deskundige service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

nvangraas 18-03-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vind de website vrij ingewikkeld voor de amateur fotograaf.

Service
Tsja, hier staat Cameraland bekend om toch? Zeer deskundige en klantvriendelijke mensen.

Assortiment
Cameraland heeft alles

Aanbeveling
Het assortiment is top, de service is geweldig en de prijzen concurrerend. Wat verwacht je nog meer?

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman072 18-03-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was op voorraad.

Service
Rustige verkoopmedewerker ondanks de grote drukte.

Assortiment
Keuze uit twee merken.

Aanbeveling
Ik adviseer iedereen die mij vraagt om fotoapparatuur deze winkel.

Extra toelichting
Gewoon een heel goede winkel voor alles wat met fotografie te maken heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tino Roording 18-03-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vind het fijn om rustig te kunnen rond kijken zonder dat er iemand gelijk achter mij staat om te vragen of hij/zij iets voor je kan doen. Dat vind ik een erg prettig plus punt. Ook de site vind ik prettig en overzichtelijk.

Service
Het personeel bij Cameraland is vriendelijk en vakkundig.
Als ik een probleem of vraag heb kan ik altijd bij jullie terecht. ook vind ik het heel erg netjes dat jullie niet perse nieuwe dingen willen verkopen, mijn keuze was laatst op een nieuwe lens gevallen maar er werd mij aangeraden een tweedehands te kopen want die was kwalitatief even goed.

Assortiment
Groot assortiment ik grijp eigenlijk nooit mis en anders hebben jullie het snel in huis.

Aanbeveling
Deze winkel raad ik altijd aan bij mijn vrienden en kennissen omdat je er voor alles terecht kan op camera gebied. ook het personeel is erg vakkundig dat vind ik ook erg belangrijk.

Extra toelichting
Ik kom graag bij de Cameraland soms om alleen te kijken en soms om iets te kopen. Cameraland is een van de beste camera zaken van Nederland zo niet de beste. ik kan niet meer zeggen dat het een top winkel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansvanloonfoto 17-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle handige bestel manier

Service
De levertermijn mag nog beter vermeld worden, sommige bedrijven hebben track and trace die je precies kunt volgen; tip?!

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Betrouwbare, snelle levering van kwaliteitsprodukt!

Extra toelichting
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriana van Zoest 17-03-2014 In de winkel gekocht
De Hoef Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We hebben de camera in de winkel in de Hoef gekocht.

Service
Goede gemotiveerde uitleg over de verschillende camera's.

Assortiment
Na mijn wensenpakket kenbaar te hebben gemaakt, kon ik kiezen uit drie camera's.

Aanbeveling
De mensen die hier werken weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van Loon 17-03-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
winkel goed bereikbaar

Service
in de winkel werd alle tijd genomen voor een goed advies

Assortiment
veel alternatieven aanwezig

Aanbeveling
goede ervaring met Cameraland

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews