bol.
8.7
Deze score is gebaseerd op 16418 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor bol. zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Er is veel keuze en wordt snel geleverd. Nog nooit problemen gehad!
Groot assortiment, snelle afhandeling. Snelle levering. Het hele proces van bestellen en leveren uitstekend georganiseerd. Ook als een probleem met een leverancier zich voordoet.
Een prima shop waar je diverse producten kunt bestellen
Voldoet aan de verwachting prima prijs kwaliteit verhouding
Al ruime tijd klant bij Bol, zeer grote keuze, en scherpe prijs en zeer vlug verzonden. Ook de klanten dienst levert best goed, bij problemen, altijd op tijd geholpen.
Is al een paar jaar mijn favoriete winkel, en zal dat ook zo blijven
Als ik iets nodig heb dan kijk ik altijd bij deze shop 9 van de 10 keer slaag ik altijd hier. Ook kan ik hier de tijd en plaats wijzigen in avond levering en dat bevalt ons prima.
Ook de verzending en bezorging gaat altijd goed. Als iets niet goed is of net niet wat je wilt geen probleem het kan altijd retour worden gestuurd of worden opgehaald.
Veel keuze/goede deals en juiste info omtrent verzending
Duidelijke omschrijving van het product. Makkelijk te bestellen. Veel manieren om te betalen. Bestellingen snel en goed geleverd. Makkelijk terug te sturen. Kortom fijne, duidelijke site.
Voor mij voelt Bol.com altijd betrouwbaar. Ik weet dat ik soms iets meer betaal dan bij de directe leverancier, maar ik weet ook dat ik goede service krijg en gratis verzending.
Ik ben tot nu toe nooit teleurgesteld door Bol of de partners. Snelle levering, ruim assortiment en goede prijzen.
Wij zijn altijd zeer tevreden. Prijs is vaak scherp vergeleken met andere aanbieders van hetzelfde product. Aangekochte goederen worden altijd snel geleverd en bij ontevredenheid wordt het netjes opgelost met een behulpzame klantenservice.
Wat ik zocht was op dat moment even niet zo snel te vinden .. Wat dan ? vraag je . Nou precies een supplement wat erg goed is ( voor mij ) en wat ik nodig heb …
Toen zag ik tot mijn grote verwondering dat het bij / via Bol.com te krijgen was !
Goede spullen snelle levering bij problemen goede oplossing
Levering is altijd snel en klopt altijd.
Ik kies hiervoor omdat wat ik besteld heb altijd geleverd is
Altijd ruime keuze en goede snelle levering
Ik ben al jaar en dag klant bij BOL en al altijd heel tevreden geweest over de verkoop , service na verkoop en klantendienst . Als je belt met een probleem gaan zij echt heel ver om een oplossing te zoeken en ondersteuning te bieden. Ik bestel regelmatig van alles op internet en ik heb ook al een totaal andere situatie meegemaakt. BOL jullie zijn TOPPERS . Dank u wel!!!
De klantenservice denkt niet mee in oplossingen
Goede site met veel info en vergelijkingsmateriaal
Groot assortiment, snelle levering, goed verpakt en duidelijke informatie op website.
Ik kies BOL.com als een betrouwbare on line shop. De site is makkelijk te navigeren, de keuze is zeer uitgebreid en de aflevering verloopt binnen de verwachte. Bij moeilijkheden wordt ik direct geholpen, en dat is heel fijn.
Ik blijf voorrang van zaken met Bol.com houden!
Duidelijk aanbiedingen, snelle betaling/afhandeling en betrouwbaar
Regelmatig koop ik via Bol de meest uiteenlopende dingen. Van make-up tot luchtbevochtigers tot speelgoed enz. Ik doe dit omdat de diensten van Bol betrouwbaar zijn gebleken. Belangrijk pluspunt vind ik dat wanneer het een brievenbuspakketje betreft zonder track&trace er altijd een check komt van Bol zelf (dus niet de leverancier) of ik wil aangeven of het product goed is aangekomen. Ook vragen ze om reviews over de verkoper. Allemaal top en geeft betrouwbaar gevoel.
Aandachtspunt is m.i. wel dat je vanwege het grote aanbod van heel veel leveranciers binnen de site van Bol zelf ook altijd kritisch moet blijven. Sommige identieke producten worden voor uiteenlopende prijzen verkocht. Bol stuurt daar blijkbaar niet in. Soms werkt de zoekopdracht ook niet helemaal en moet je het via andere zoektermen nogmaals proberen.
Wat soms opvalt is dat een review niet bij het betreffende product hoort, dit werkt verwarrend en kan misleidend zijn. Als consument moet je hoe dan ook altijd ook je eigen research doen.
Tot slot nog een positief punt: het is fijn dat je reviews van klanten over de betreffende leverancier kunt inzien waardoor je jezelf een hoop bezorg-en retour-ellende kunt besparen. Ik hoop dat Bol kritisch is en blijft mbt malafide leveranciers die met prachtige woorden ondeugdelijke producten uit China proberen te slijten!
Altijd alles keurig verpakt en op tijd bezorgt, grote keuze uit artikelen, helemaal top!
Een zeer betrouwbaar adres voor aanschaf uit een zeer uitgebreid assortiment. Altijd snelle levering en makkelijke betalingsvoorwaarden. Tip: met select bespaar je kosten en spaar je voor nog meer korting