bol.

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.
8.7

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor bol. zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Edwin van Ginkel15-04-2025
Bol.com daar kun je op vertrouwen. Fijne winkel met een overzichtelijk aanbod.
Vincent Scholtes 15-04-2025
Ja heb mijn bestelling optijd gekregen zoals altijd de prijs is goed de kwaliteit ook gewoon een goede winkel
Betend15-04-2025
Ik had een probleem met een gekochte E-reader, maar kon het terug sturen en kreeg meteen mijn geld terug. Heb toen weer meteen een nieuwe besteld en die kwam binnen een dag. Ben erg tevreden over de service.

Kees15-04-2025
Goeie service snelle levering goede artikelen en als iets mis is met wat dan ook wordt r snel een oplossing aangeboden de bedenktijd van 30 dagen ook niks mis mee ben ik te laat met betalen (wil ik nog wel eens vergeten)krijg ik netjes mail of ik als nog niet vergeet te betalen moeten ze de 2e keer enkele euro boete betalen waar anderen gerust tientallen euro,'s in rekening brengen. Dus niks mis mee met Bol.com.
Sandra15-04-2025
Ik kan altijd goed slagen bij Bol. Veel keuze en altijd snel verzonden. Als er iets is wordt het snel opgelost.
Thieske15-04-2025
De shop van Nederland. Van begin tot eind begeleid van gekochte producten. Iets niet in orde, altijd de juiste feedback, en probleemloos oplossen van event. probleem!
Max M.15-04-2025
Ik heb tot alle tevredenheid bij deze winkel gekocht en als geen andere winkel mijn favoriet
Johann15-04-2025
Gaat altijd goed, wordt op tijd geleverd en de spullen zijn goed. Ruim assortiment en als er eens wat is wordt je keurig geholpen.
T.Pawirodimedjo 15-04-2025
Producten van goede kwaliteit en snelle bezorging
BigVoet 15-04-2025
Van bestellen tot verzenden en levering alles gaat heel simpel en is nog makkelijker dan 1 2 3 niet altijd de goedkoopste maar wel goeie service zelf tot nu toe geen problemen mee gehad
Towerwood15-04-2025
Kijk altijd op internet of dat wat ik zoek te koop is en wat het kost inclusief verzendkosten en ga dan kijken of Bol het ook kan leveren en voor welke prijs ik betaal daar geen bezorg kosten en kan ook meestal het bezorg moment zelf kiezen ook in de avond en zelfs op zondag . Ook het retour sturen als dat nodig zou zijn is bij Bol zeer makkelijk en gratis .
Paulien 15-04-2025
Gebruiksvriendelijkheid van Bol is top! Snelle verzendingen, nuttige reviews en goede product omschrijvingen! Ik shop altijd met plezier op Bol
Isa15-04-2025
Bellen bij Bol.com vind ik snel en handig met een groot assortiment en grote betrouwbaarheid.
Ger15-04-2025
Grote keus, snelle afhandeling
Ricardo 15-04-2025
Bol helpt je altijd en het word altijd goed en netjes geleverd en bij problemen perfect geholpen
Takefive 15-04-2025
Bol heeft een brede keus aan artikelen, dus ik slaag bijna altijd bij Bol. Samen met Select maakt het makkelijk kopen zonder bezorgkosten
Sjoerd Biersma15-04-2025
Snel, betrouwbaar en als het een keer mis gaat: goede klantenservice.
Ray15-04-2025
Aan bol weet je wat je hebt! Mijn nummer 1 keuze webshop
M.J.M. van Kesteren 13-04-2025
Ik kies graag voor Bol.com vanwege de grote keuze aan artikelen en de snelle levering.
Yvonne180111-04-2025
Je bestelt, krijgt een bevestiging en het is vaak binnen 1 a 2 dagen bij je in huis. Prima geregeld allemaal! Super betrouwbaar! Echt een aanrader
Spekertester10-04-2025
In doorsnee probleemloze aankopen
Astrid10-04-2025
Bestel graag bij Bol. Meestal een dag later al je bestelling in huis, iets retour sturen gaat erg soepel, en mocht er iets zijn is er altijd wel een vriendelijke medewerker die je helpt. Heb alleen maar goede ervaringen met Bol. Kan ze echt aanbevelen.
Britt09-04-2025
Ze hebben alles wat je zoekt. Alles komt netjes aangeleverd en zoals beschreven.
Inkie09-04-2025
Bol is betrouwbaar. Achterafbetalen vind ik prettig
Bol.com09-04-2025
Goede levertijd, artikelen en evt. Retour afhandeling.