Bemmel en Kroon

Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 23278 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Kevin15-11-2025
Alles is gegaan zoals ze het aangeven ,vandaag besteld morgen in huis . Top geregeld dus.
Erwin Jansen14-11-2025
Hele slechte communicatie mbt tot aankoop en ophalen wasmachine. Was gevraagd om een wasmachine met mogelijkheden ter verlenging van afvoer en electra maar de bezorgers van Dynalogics (overigens niet hun schuld) gingen iets doen wat direct brandgevaar opleverde. Na diverse en nutteloze mails terug van Bemmel en Kroon heb ik de wasmachine op laten halen en de koop herroepen. Na 10 dagen nog steeds geen geld terug, heb nu gedreigd met juridische stappen. Dit nooit meer.
Ellen 14-11-2025
2.0
2.0
We hadden een droger incl. Installatie besteld. De bezorgers besloten na een paar seconden dat installatie niet zou lukken. Vervolgens zijn we zelf heel lang bezig geweest met de installatie. Via de mail geld teruggevraagd. Geen fijne service.

DJ14-11-2025
goede klanten service & bezorgers denken mee in moelijke situaties
Nicole13-11-2025
Goed en snel telefonisch bereikbaar,vriendelijk en professioneel advies, super mooie vaatwasser en zeer goede installatie verricht, van begin tot einde heel goed geregeld !!!
Guus13-11-2025
Veel keuze, geen gedoe, snelle levering, betrouwbare informatie
Dick13-11-2025
Hebben al eerder goede ervaring met Bemmel&Kroon, de bestellingen worden snel en goed verzorgd. Ook als je alter nog iets te melden hebt wordt dit snel en zelfs in de avond beantwoord.
Els12-11-2025
Zeer tevreden over het bestellen leveren en bezorgen. De aansluitkosten zijn wel een beetje vreemd. 25 euro maar je kunt pas na 3 uur een koelkast aanzetten en hij stond al waterpas dus het 'aansluiten' duurde nog geen minuut.
Jeff Rutten12-11-2025
De site is erg gebruiksvriendelijk en de levering super snel, binnen 24 uur! Daarnaast ook nog eens een flinke korting I.v.m. black Friday!
EdB12-11-2025
Makkelijk te vinden beschrijving plus doorlink voor actie aeg. Levering comfort beschrijving binnen een dag en top service van de bezorging.
Koen d12-11-2025
Heel vlotte bestelling alsook de levering was perfect !!!!
S12-11-2025
De wasmachine werd snel geleverd maar ik vond dat de bezorgers erg ruw met de nieuwe apparaat om gingen en onze verlengingslang voor de toevoer hebben ze kapot gemaakt maar werd doodleuk gezegd dat de slang al kapot was.
Eric Duijkers12-11-2025
Het artikel was makkelijk te vinden via de site. De levering was zeer snel en de chauffeur en bijrijder waren zeer vriendelijk en meer dan alleen maar behulpzaam. Een dikke tien hebben ze verdiend.
Reinier Kroon 11-11-2025
Ik bestel al jaren bij Bemmelenkroon, en ook bij vele mensen Bemmelenkroon gepromoot, goede service snelle levering, en kwaliteit met lage prijzen.
Otto11-11-2025
Goede site, concurrerende prijzen en snelle service. S Avonds een warmtepompdroger besteld die volgende ochtend keurig op tijd geleverd werd.
Laurens11-11-2025
5.0
5.0
Na de online bestelling ben ik vrijwel direct teruggebeld door het installatiebedrijf om de installatie details met me door te nemen. Er wordt gevraagd naar de opstelling en huidige apparatuur. Waar ik niet blij mee ben en wettelijk niet eens mag was het installatieproces wat ik bij de order besteld heb. Ik heb 2 apparaten laten inbouwen voor € 208,-. dit heb ik bij de online bestelling erbij gekocht. In dit proces wordt gevraagd op welke etage de installatie plaatsvindt. We spreken een datum en tijd af welke keurig worden nagekomen. In de bevestiging staat een extra kosten van € 40,- voo rhet omzetten van de twee koelkastdeuren van rechts naar links, In het aankoopproces staat hier niets van vermeldt. Op de site staat ook niets en bij telefonische navraag geeft zelfs de medewerker van dienst aan dit inderdaad veel geld te vinden, maar dat dit de prijzen zijn van de installateur. Ik doe geen zaken met de installateur, maar met Bemmel&Kroon. Jullie hadden mij hier vooraf voor moeten waarschuwen. Het omdraaien van de koelkastdeur is 5 minuten werk met 6 schroefjes. In verhouding is de monteur lang bezig geweest met de vaatwasser omdat daar een afvoerslang en waterslang gemonteerd dient te worden. Als klap op de vuurpijl probeert de monteur mij allerlei extra bij te verkopen zoals een installatiebeugel t.w.v. € 48,-voor de vaatwasser. Tijdens dit proces is opeens mijn waterkraan stuk omdat deze met kalk vol zou zitten. Voor een nieuwe kraan en installatie moest ik nog eens € 45,- betalen. Ik heb er een naar gevoel van oplichting aan overgehouden!
Ingrid van Dorsselaer van Goethem 10-11-2025
Snelle levering Vriendelijke jongens en beleeft, Machine goed geleverd en aan gesloten .
Den10-11-2025
Bestel altijd bij B&K. Scherpe prijs en goede kwaliteit.
Siegfried Chedi10-11-2025
De winkel zit in de buurt, is makkelijk bereikbaar, gaat goed om concurrentie en heeft een goede klantenservice. Het personeel weet waarover ze praten.
Hw09-11-2025
Op zaterdag besteld en zondag middag bezorgd, doet wat ze beloven. En een scherpenprijs
Coenen 09-11-2025
Miele gaskookplaat KM 2356-1 besteld. Scherpe prijs en keurig volgens afspraak geleverd. Echter als ik de gehavende verpakking bekijk, zie ik aan de opgeplakte labels dat wij beslist niet de eerste bezitters zijn. Het had Bemmel@Kroon gesierd als ze hadden vermeld op hun site , dat het een geretourneerd product betrof. Dan was mijn keuze misschien anders geweest.. Over de kwaliteit van het product valt na 1 dag nog weinig te vertellen
Vaatwasser08-11-2025
Zeer snelle levering en zeer vriendelijk personeel
Eddy 07-11-2025
Super prijs kwaliteit, snelle levering en adequate beantwoording bij vragen
a*************@q**********07-11-2025
Beloven snel te leveren maar dat valt tegen en melden dat ook niet uit zichzelf
Peter07-11-2025
Top veel keus en snelle levering en installatie naar tweede verdieping