Bemmel en Kroon

Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 23278 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

verstreken20-11-2025
leuke shop en steeds de beste prijzen
Jolanda20-11-2025
Goed gebouwde site. Alleen erg jammer dat je voor de zondag levering kon kiezen maar geen bezorgers voor waren!! Voor niets de hele zondag zitten wachten. Heb om half drie pas kunnen bellen naar de klantenservice. Veel te laat gezien de dag dan al bijna om is en niks meer kunnen of willen regelen voor je!!
Marianne20-11-2025
Super snelle levering en vakkundige installatie door vriendelijk personeel. Ik ben erg tevreden.

Bert 20-11-2025
Snelle en helder contact. Prima service en prima levering.
Murat 20-11-2025
Alles gaat goed en snel gegaan zonder problemen goed bezorging. En telefonisch makkelijk bereikbaar goed bedrijf . Bedankt voor top service.
Maurice20-11-2025
Bij Bemmel&Kroon ging alles in één keer goed. Dit lijkt bijna uniek vandaag der dag… Duidelijkheid over de verzending en goede levering incl. installatie. In eerste instantie had ik mijn wasdroger bij de Mediamarkt besteld. Vóór transport waren er al beschadigingen ontdekt maar transport werd toch doorgezet om het aan de klant over te laten. Toen ik het niet accepteerde werd de order compleet geannuleerd en kreeg mijn geld terug (minus servicekosten) i.p.v. een nieuw product. Bij een andere winkel had ik een wasmachine besteld. Levering werd uitgesteld i.v.m. transportschade om vervolgens niets meer te horen wanneer er dan wel wordt geleverd…
B van Ballegooijen19-11-2025
Ik heb al eerder bij van Bemmel en Kroon gekocht en was toen tevreden Het proces van bestellen ging vlotjes en makkelijk De oude wasmachine is meegenomen en de nieuwe aangesloten Ik werd steeds op de hoogte gehouden wanneer de machine bezorgd zou worden Deze kwan al meteen de volgende dag
Rukiye Gören19-11-2025
Goeie service, duidelijke instructie's bij bezorging. Ook het volgen van de bezorg tijd vond ik geweldig. Bezorgers waren heel zorgvuldig en vriendelijk. Ben blij met mijn aankoop, heel erg bedankt.
Lia19-11-2025
Blij met de aankoop van een vriezer tafelmodel VR550 voor een aanbiedingsprijs. Snelle levering. In het afgesproken tijdvak is de vriezer netjes over de drempel van de woning afgeleverd. Jammer van de stickers die de fabrikant op de vriezer heeft bevestigd. Met wat pindakaas en even wachten zijn ook de stickers verleden tijd. Morgen gaat de stekker erin vanwege de koelvloeistof. Dat moet goedkomen. Hartelijk dank voor het uitvoeren en de levering van de bestelling.
Jasmijn 19-11-2025
Snelle levering en een mooie deal met uitstekende prijs/kwaliteit. De bezorging was supersnel en de klantenservice vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden!
Patty19-11-2025
Goede service, reageren erg snel! Product snel bezorgd. Zou dit bedrijf zeker aanraden.
Merel 18-11-2025
Div keren moeten bellen omdat de prijs van de offerte niet klopte en een andere prijs op internet dan dat ze offeren Netjes opgelost en prima afgeleverd door vriendelijke bezorgers
Lukas17-11-2025
Top service! Klantenservice- en verkoopmedewerkers Maaike en Miro denken mee en zijn heel klantgericht! Voor de eerste keer ben ik klant, en na deze Black Friday-weken blijf ik zeker kopen bij Bommel en Kroon! Eerlijke review, ik zeg het gewoon zoals het is.
Hayke 17-11-2025
Na telefonisch contact waar ik uitstekend werd geholpen product besteld en een dag later geleverd gekregen. Uitstekende service
Gerard Minten17-11-2025
Snel geleverd en niet de volgende dag maar keurig met ons contact opgenomen om dit te bespreken. netjes alles afgehandeld gewoon goed
Brian16-11-2025
Bemmel&Kroon heeft heel goede prijzen, fantastische service, en is bereikbaar wanneer je dat nodig hebt. Kortom gewoon top geregeld. Chapeau! Ik zal hier zeker de volgende keer als eerst kijken om iets aan te schaffen!
Kiwijamisa6716-11-2025
Goede prijs en zeer snelle levering, zaterdag besteld en zondag in huis: top
Dennis16-11-2025
Makkelijke shop! Alles verliep gemakkelijk en heel snel op een zondag bezorgd.
Marleen16-11-2025
2.0
2.0
Helaas geen laagste prijsgarantie. Verschil was groot maar er werd erg kortaf gereageerd. Heel onvriendelijk. We kopen graag bij jullie onze witgoed. Helaas genoodzaakt om naar een andere winkel te gaan.
Christiaan16-11-2025
Goede ondersteuning, ook per telefoon en ze willen graag ook de goedkoopste zijn, dus een belletje voor een betere prijs kan zeker lonen!
Dia15-11-2025
Heel goed en eerlijk bedrijf ik had een Amerikaanse koelkast besteld en 2 dagen later kreeg je gratis een airfryer bij dat was nog niet toen ik hem bestelde maar toen ik hier over belde kreeg ik hem er ook gewoon bij zonder discussie dus van mij een dikke 10 en ook met de levering prima jongens
Jeroen15-11-2025
Altijd de laagste prijs. En ze helpen je vriendelijk.
Rene15-11-2025
Goede prijs, snelle levering, bezorgers hebben machines naar boven getild en aangesloten en zijn daarbij heel voorzichtig te werk gegaan met aandacht om geen beschadigingen aan vloer en muren te veroorzaken.
Ron 15-11-2025
Alles vlekkeloos verlopen. Je wordt heel exact op de hoogte gehouden over je bestelling en het tijdstip van levering.
MP15-11-2025
Goed en duidelijk te woord gestaan aan de telefoon. Hierna online de bestelling gedaan, welke de andere dag keurig geleverd werd.