Bemmel en Kroon
Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 3121 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Wij hebben onze nieuwe droger bij BemmelenKroon gekocht. Om het daar te doen was voor ons niet zo moeilijk. Het is ons vierde witgoed daar gekocht. Bediening zeer deskundige en aardig. De bestelling liep vlekken loos. De bezorging was zeer snel en perfect. De aansluiting is goed geregeld en het oude apparaat en verpakking zijn meegenomen. Ook deze personen waren zeer beleeft en hebben goed werk geleverd. Waarom zouden wij naar een andere winkel gaan als de prijs kwaliteit en de service perfect is. Het is aan te raden bij Bemmelenkroon je aanschaf te doen.perfect bedrijf.
Het is een winkel waarbij de klant nog belangrijk is. Nemen de tijd om je te helpen en adviseren.
Ik zocht een stofzuiger en deze waren bij ....... alleen online verkrijgbaar. Met advies in de winkel en gelijk daar bestellen, werd ik een dag later al verblijdt met mijn aanschaf. Perfecte service
Duidelijk bestelproces na selectie van een top model miele wasmachine in overleg met medewerkster om verschillen met andere modellen duidelijk te krijgen.
Bezorging uitstekend, snel en vóóraf een telefoontje dat vriendelijker en kundige (moest etages omhoog) mannen eraan kwamen. Mannen leverden de wasmachine geïnstalleerd af met aanzetten van eerste proef wasprogramma.
Ik koop hier al jaren mijn huishoudelijke apparatuur, met een duidelijke website, goede acties en een snelle service.
Ik beveel deze firma van harte aan
zeer snelle levering, goede prijs en juiste materiaal
maar een opmerking kleine artikels is geen gratis verzending en staat niet zo specifiek vermeld op de website
Hier een Siemens wasmachine besteld vanwege de lagere prijs en omdat ik goede ervaringen heb bij de aankoop van mijn keuken.
Wel een verschil met aanschaf keuken is dat die logischerwijs werd bezorgd/geïnstalleerd door ander personeel dan die de wasmachine bezorgden. Dat is Dynalogic en die hebben haast, de contramoeren waren bv niet aangedraaid.
Super. Deze was bij jullie 8 euro goedkoper dan bij het origineel bedrijf . En het is netjes thuis bezorgd
Deskundige verkoopadviseur, hield goed rekening met onze wensen en mogelijkheden. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Wordt hoe dichter de aflevering komt regelmatig update van verwachte aflever tijd.
Was hier extra klus door buitentrap dus via p- garage naar binnen. Allemaal geen extra moeite. Top mannen. Ook even netjes opruimen enz. hoorde er bij.
Verkoop van van B&K was netjes en goed. Eigenlijk zou dat overal zo moeten zijn maar ja.
Prima en snel geregeld. De afzuigkap hangt en doet zijn werk. De aflevering was ook prima verzorgd. Oude apparaat kon gelijk mee.
Bestelling van de wasdroger snel in behandeling genomen. De bestelling zou de volgende dag geleverd worden, maar je kon ook voor een andere dag kiezen. Dat kwam goed uit, omdat we de volgende dag niet thuis zouden zijn. Je wordt goed op de hoogte gehouden, wanneer het apparaat wordt afgeleverd. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven. Vorig jaar een wasmachine bij Bemmel en Kroon besteld en dat is toen ook prima verlopen. Vandaar dat we nu weer voor dit bedrijf hebben gekozen. Ook omdat het prijsniveau gemiddeld wat lager is dan elders. Al met al wederom een prima ervaring.
Ik heb een Mieke wasmachine bij deze winkel gekocht en is keurig afgeleverd en aangesloten. De bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam.
Gister avond om 22:00 uur besteld. Vandaag keurig geleverd en op de goede plek geplaatst. Wij zullen een volgende keer weer hier bestellen. Was immers de goedkoopste
Ik heb Bemmel en Kroon gevonden via Kieskeurig toen ik aan het zoeken en vergelijken was voor een nieuwe Miele wasmachine. Het bedrijf biedt een goed product voor een scherpe prijs. De levering was ook supersnel en correct.
Superfijn om bij Bemmel en Kroon mijn wasdroger te bestellen voor een prima prijs. Eerst telefonisch goed en deskundig te woord gestaan. Op internet mijn bestelling geplaatst die de volgende dag zonder problemen geleverd en geplaatst is. Volgende bestelling weer daar!
Binnen 24 uur Amerikaanse koelkast geleverd en opgezet. Alle verpakkingsmateriaal mee retour. Super stille koelkast met veel ruimte. Fijn bedrijf, al eerder witgoed hier gekocht.
Geweldige webshop, veel keuze voor lage prijzen. Goede service. Volgende dag bezorgd. Kan geen betere webshop aanbevelen.
was me aangeraden via een kennis
Direkt snelle service Mails waren duidelijk. afspraken nagekomen en ook fijn bij het afleveren. Goede service
After searching for the right inbouw refrigerator to replace our old one. Searched the internet and found this site to offer not only the best price but also the service. I had a question emailed and got back my answer in a couple of hours. TOP.
De eerste keer besteld. Alles de volgende dag top geleverd en zonder schade aan de spullen.
Bemmel en Kroon klinkt voor mij vertrouwd doordat de buurtjes mij erop attendeerde. Nu zelf enthousiast geworden door de goede en snelle aflevering! Door de storm heen kwam men alsnog de vriezer brengen. Geweldig dank daarvoor. Wil je echt iets goeds kopen van je loon, ga dan naar Bemmel en Kroon!
Hele fijne winkel ook als je telefonisch advies vraagt wordt je goed en vriendelijk geholpen top.Zal zeker hier een volgende keer weer bestellen.
Duidelijke site met eerlijke prijzen. Niet bij het doorklikken nog extra kostten voor b.v. een keuze in leverdag of tijd.
Goed telefonisch bereikbaar met ruime tijden. Snelle en nette levering!!
Zeer goede bediening. Heel duidelijk wanneer men komt leveren.
De personen worden zeer goed op de hoogte gesteld via mail/sms wanneer het bedrijf komt leveren.
Gezien de eerdere positieve ervaring met Bemmel&Kroon, heb ik ook deze keer een Siemens keukenapparaat bij hen aangeschaft. Bemmel & Kroon regelde het transport en de installatie.
De prijs van de gewenste inductiekookplaat (Siemens IQ 300 EH675LFC1E) stond mij aan bij Bemmel&Kroon.
Aangezien ik elders een lagere prijs had gezien, ging ook nog wat van de al heel nette prijs af.
De inductiekookplaat is volgens afspraak bezorgd en netjes geïnstalleerd.
Ik ben meer dan tevreden over het hele aankoopproces.