Barbecueshop.nl

Barbecueshop.nl is één van de grootste barbecuewinkels in Nederland. Zij hebben een compleet assortiment en veel merken. De consument kan voor elk type BBQ terecht op Barbecueshop.nl. Ook bieden zij voor elke BBQ allerlei accessoires aan zodat het maximale uit een gezellige BBQ gehaald kan worden.
9.1

Deze score is gebaseerd op 91 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Barbecueshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Rob Van der avoort17-05-2021
Super snel geleverd en goede handleiding bij de toestel zal zeker nog materiaal of toebehoren bestelen super uitleg
Peter De Jong17-05-2021
Uitstekende service en nog aangetekend ook verstuurd . De zending was precies volgens planning aangeleverd . Top
Petra15-05-2021
Deze shop gekozen in overleg met mijn man die had informatie gevonden over jullie op internet met het zoeken naar een BBQ. Jullie hadden de gewenste BBQ en omdat het dichtbij huis is. Wilde graag de BBQ eerst zien voordat hij gekocht werd.

Ben Habets15-05-2021
Overzichtelijke website met duidelijke informatie over de producten.Snelle levering voor een zeer betaalbare prijs.
Leo Pruis14-05-2021
Prima support en advies via de chat functie. Snel en goed geleverd. Gewoon perfect.
Leo Pruis14-05-2021
Goed advies via de chat, duidelijke website, snelle en goede levering. Gewoon perfect.
Paul Van Wolfswinkel14-05-2021
Door een goed advies heb ik een mooie green egg gekocht. De verkoper heeft me precies uitgelegd hoe alles werkt en wat je er voor nodig hebt. Hij heeft mij een heel goed voorstel gedaan en heb nu alles compleet. Levering was super snel. Volgende dag al in huis. Ik ben er super blij mee!
Sjef13-05-2021
Goed geholpen in de winkel in eindhoven. Jammer dat ze de Weber niet op voorraad hadden en dus alsnog moest laten bezorgen.
Gerard12-05-2021
Ik wilde de weber pulse 2000 BBQ. Jullie hadden de scherpste prijs. Daarbij kwam een snelle levering. Wat wil je nog meer?
Wim Martens11-05-2021
Prima service en advies Jammer dat de site suggereert dat het artikel op voorraad is terwijl het vanuit een magazijn wordt geleverd
Marco11-05-2021
Goede website. overzichtelijk en gevraagde onderwerpen zijn makkelijk te vinden via zoeken. Snelle levering en geleverde delen zijn goed verpakt.
Ricky11-05-2021
De webshop is erg overzichtelijk. Dat is erg fijn. Er stond alleen morgen in huis. Dat was helaas 3 dagen later. Zonder een bericht te sturen. Dit vind ik niet zo netjes. Ook de klantenservice is niet te bereiken. De chat functie op de mobiel doet het niet. En telefonisch na een uur in de wachtrij opgehangen. Wel erg blij met het product
Q07-05-2021
Gekozen voor redelijke prijs t.o.v. goede qualiteit. Ook omdat men luistert, begrijpt en tracht van alles te organiseren om het de klant naar de zin te maken, zelfs . . . als de klant een beetje eigenwijs is . . . ;-) TOPPPP . . .
Charles06-05-2021
Super snel geleverd en een mooie site allesvooddq Goede en nette ondersteuning via de site of telefonisch. Zeer tevreden over het assortiment op de site. En zekers niet te duur.
Tine05-05-2021
Wij waren op zoek naar informatie over een elektrische bbq van Weber en bij allesvoorbbq hadden ze deze staan. Wij zijn prima voorgelicht en hebben de bbq gekocht. Minpuntje vind ik de telefonische bereikbaarheid; er staat standaard een bandje op dat de wachttijd langer is dan normaal. Ook per What’sApp vraag gesteld maar nooit antwoord gekregen.
Kirsten05-05-2021
Ik ben zeer tevreden over de service van dit bedrijf. Bbq (Boretti Addizio) stond er op de afgesproken dag al om 8h 's morgens. Toen ik niet goed wist welke gasfles ik moest gaan kopen heeft de chatrobot me perfect geholpen. Ik heb me bij de keuze van het model laten leiden door de vele reviews beschikbaar op de website en die blijken tot hiertoe wel accuraat te zijn. Ik heb mijn bbw wel spijtig genoeg nog niet kunnen gebruiken, maar ja, stormweer...
Art04-05-2021
Top service. Betaalbaar, snel en gratis verzonden! Alleen als tip zou ik willen geven om een mobiel vriendelijkere webshop te ontwikkelen, zodat het op mobiele devices makkelijker is om te shoppen.
Mark04-05-2021
We hadden een BBQ op het oog en hebben een afspraak gemaakt in de winkel te Breda. In de winkel bleek de specifieke BBQ niet geheel als verwacht. Op basis van onze wensen heeft de verkoper ons een passend type aanbevolen en deze hebben we ook gekocht. De levering was netjes volgens afspraak. Laat nu het BBQ weer maar komen...
Lena01-05-2021
Aangekocht als 2 de BBQ, andere BBQ is een Weber. Minstens even goed, zeker om te reinigen. Super tevreden!
M. Vlaming30-04-2021
Eenvoudig bestellen via de overzichtelijke website, product veel goedkoper dan in de winkel (€20,-!) en super snel geleverd! Bedankt daarvoor!!
Bryan30-04-2021
Via de chat een bestelling geplaatst nadat ik informatie had opgevraagd. Zeer positief! Helaas na aankomst een beschadiging op de bbq maar ook dat lijkt prima op te lossen
Hans30-04-2021
De aangekochte Boretti Terzo is van hoge kwaliteit. Het bouwpakket werd keurig op tijd geleverd. Het grillen kan beginnen. Jammer daar Boretti er voor dat geld geen hoes bij levert. Deze ga ik dan nog maar nabestellen
Arie29-04-2021
Perfecte combinatie tussen internet orientate en bezoeken van de winkel. Informatie op het internet en in de winkel is goed. Perfect geholpen bij het filiaal Zoeterwoude.
Natasja Plasmans29-04-2021
We zijn in de winkel in Breda geweest en zijn zeer goed geholpen. Een zeer enthousiaste verkoper die alles van Weber weet en zelfs recepten deelde. De Smoker werd ook keurig op tijd geleverd volgens afspraak. Kortom een goede complete service
Rob28-04-2021
Prima service. Vraag gesteld en ondanks het weekend heel snel e reply. Er was ook iets mis met mijn betaling en ook dat werd direct rechtgezet! Levering stipt en snel