Barbecueshop.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 7465 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Barbecueshop.nl.

Barbecueshop.nl stelt zich voor

In de winkel van de BarbecueShop vindt u een uitgebreid aanbod van gas-en houtskool barbecues van verschillende merken zoals Weber, Patton,Outback, OutdoorChef en Broil-King. Wij hebben het hele jaar 40 barbecues in onze showroom en ruim 500 barbecues op voorraad. Je wordt in Naarden, vlakbij Amsterdam, ontvangen door onze specialisten. Daarnaast bestaat ons verkoopteam uit goed opgeleide verkopers die je alles over de barbecues kunnen vertellen. Waarom Barbecueshop.nl? - Showroom met specialisten en topservice centraal in Nederland - Voor 21:00 besteld, morgen in huis - Gratis verzending alle barbecues - Scherpste prijzen van Nederland - 14 dagen bedenktijd - Thuiswinkel waarborg - Officiële dealer van topmerken

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1946 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel Lowyck 14-12-2017 Via de website gekocht

fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb een barbecue kamado Patton besteld en na twee dagen stonden ze al aan mijn deur ermee, gewoon fantastisch en het ziet er een geweldige barbecue uit, nu nog een beetje beter weer afwachten voor de test en dan lekker smullen.
👌👌

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBQ-er 13-12-2017 Via de website gekocht

Prima voor mekaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker makkelijk bestellen en verzekerd van snelle bezorging.
En.. je bent er all secur niet voor nodig;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rian 12-12-2017 Via de website gekocht

Vlotte en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een bbq gekocht, deze was al een dag later bezorgt. Keurig verpakt. Bij de aankoop stond duidelijk vermeld wat ik in het boek kon vinden. Dit komt overeen.

Reageer

Schnoink 12-12-2017 Via de website gekocht

Allereerst een geweldige shop. Een snelle levering .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie shop heel overzichtelijk.
We waren op zoek naar barbecue en uiteindelijk een keuze kunnen maken .
Wel waren we vergeten een b.b.hoes te bestellen ook die zal net als de barbecue vast ook snel worden bezorgd .
En ook de prijs is vele malen voordeliger dan bij menig ander adres.
Al met al een dik tevreden klant 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 12-12-2017 Via de website gekocht

Onwijs goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, veel keus en super snelle levering!
Zoeken op de site is ook erg fijn, van ieder product staat een duidelijke omschrijving!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBQ winterafdekhoes 11-12-2017 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een winterafdekhoes voor een Amerikaanse BBQ (niet Weber) en googelde dit en kwam terecht bij BARBECUESHOP.NL. Ik koos voor een Weber hoes die volgens mij zou passen. Deze paste helaas net niet dus retourneerde ik deze (op tijd binnen 14 dagen!) en informeerde naar grotere modellen. Prompt antwoordde BBQshop en suggereerde een paar modellen, waarvan ik er inmiddels een bestelde. wat opviel was 1e de snelle adequate klantgerichte reactie en 2e last but not least een produkt dat wel bij mijn BBQ paste. En nog goedkoper dan de Weber hoes ook...Dus quality/pricevalue ook een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 11-12-2017 Via de website gekocht

Super service!

Algemene score

10,0
Had per ongeluk het verkerde combipakket aangeklikt(en besteld). Gebeld, bestelling dior klantenservice geannuleerd, netjes teruggebeld dat ik opnieuw kon bestellen.

Reageer

Han 11-12-2017 Via de website gekocht

Veel te lat geleverd

Algemene score

1,0
ondanks de belofte dat het pakje daags nadien geleverd zou worden werd het pas na drie dagen verzonden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Create2Fit 14-12-2017

Beste Han,

Ten eerste onze welgemeende excuses dat u uw bestelling niet op tijd heeft mogen ontvangen.
Helaas kan ik met de genoemde gegevens de order niet terug vinden en niet terugzien wat hiervan de reden is.

Mocht u de reden willen weten of nog vragen hebben over het artikel dan kunt u ons altijd mailen, klantenservice@create2fit.com

Met vriendelijke groet,

Team Barbecueshop.nl

Reageer

Tom van der Lem 11-12-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.
Informatie snel ontvangen via de email.

Alleen kwam de informatie met de T&T in mijn spam inbox van gmail.
Dit kan bij meerdere personen het geval zijn en onduidelijkheid geven.

Reageer

Melissa 11-12-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn pizzasteen werdt snel en netjes geleverd. De site is makkelijk in gebruik en de bevestigingsmail is netjes en snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benno 11-12-2017 Via de website gekocht

Neemt verantwoordelijkheid.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ruim op tijd besteld zodat de spullen voor pakjesavond binnen zouden zijn. Ik ontving dezelfde avond een verzendbevestiging en een DHL-track. Die bleek helaas niet te werken, dus na een paar dagen wachten toch maar even gebeld voor de status van mijn bestelling: onbekend, omdat de klantenservice wel kon zien dat hij uit het magazijn was verstuurd, maar niet wat er verder mee was gebeurd. Dat zou onderzocht worden en ik zou op de hoogte gehouden worden. Na een aantal dagen toch maar zelf contact opgenomen, er was helaas nog niets bekend. Ik heb aangegeven dat ik het vervelend vond en er is door de klantenservice nog even gekeken of het zin had een nieuwe bestelling voor pakjesavond te bezorgen. Dat lukte helaas niet meer. Na daarna nog een paar keer zelf bellen gaf de klantenservice aan dat de resultaten van het onderzoek te lang duurden en stuurde een nieuwe bestelling door. Die ontving ik netjes een dag later, twee weken na mijn oorspronkelijke bestelling. Fijn dat deze winkel een probleem tussen hem en de bezorger niet mijn probleem maakte. Ik had het extra prettig gevonden als ze er pro-actief mee omgegaan waren en ik er niet achteraan had hoeven bellen. Toch ben ik tevreden met deze oplossing.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Create2Fit 14-12-2017

Beste Benno,

Onze welgemeende excuses dat u uw bestelling later van ons heeft ontvangen.

Helaas ontvangen wij geen melding wanneer het pakket wel bij ons de deur uit is gegaan en de track en tracé code niet werkt.
Wij starten na een melding direct een onderzoek op, helaas kan een onderzoek maximaal 5 werkdagen duren (vaak worden de track en tracé codes alsnog actief en de volgende werkdag of dag daarna aangeboden) om een retourzending of dubbele leveringen te voorkomen wachten wij dit meestal wel af.

Wanneer het onderzoek te lang duurt of geen vorderingen sturen wij vaak een nieuwe zending! Nogmaals onze excuses dat het bij u twee weken heeft geduurd, dit is inderdaad te lang.
Wij zullen dit meenemen in ons maandelijkse feedback om onze service hierin te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Team Barbecueshop.nl

Reageer

Jurgen 10-12-2017 Via de website gekocht

Iedere keer weer een snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom weer eens gebruik gemaakt van de online shop. Wat een een gebruik gemak, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering. Erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 10-12-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie prijs en snel geleverd super voor de koude dagen onder de veranda! Zo kunnen we de winter in..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Marks 10-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb er de Weber bbq 1200 besteld. Een leuke prijs, voor een geweldige bbq. De levering was erg goed en snel. Jammer dat ik ervan uit ging dat er nog een extra doos omheen zou zitten, dit was niet het geval waardoor mijn man nu zijn verjaardagscadeau zelf in ontvangst heeft genomen. De verrassing was weg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mackaij 10-12-2017 Via de website gekocht

Top winkel??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We kopen vaker in de div web shops ,altijd snel en netjes afgeleverd
Echt een aanrader voor iedereen die bij een betrouwbare shop wil kopen
Tom coronel is niet duur maar wel lekker snel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elco 09-12-2017 Via de website gekocht

Keurige levering en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Houtskool was keurig geleverd in onbeschadigde zakken, op tijd en uitstekende kwaliteit. Gewoon een hele goede webshop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelo 09-12-2017 Via de website gekocht

super service en super levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer gebruiksvriendelijke webshop, perfecte prijs en levering. savonds bestelt de volgende morgen in huis. prima op de hoogte gehouden via de mail. en....de goedkoopste van heel nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 09-12-2017 Via de website gekocht

Geleverd met de snelheid van Tom!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was de andere dag al in huis, ook tijdens de drukke dagen en zonder verzendkosten. Nadeel: postbedrijf had die dag blijkbaar storing dus geen mails ontvangen dat bezorging klaargezet en onderweg was. Vervelend maar kan gebeuren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Juni 09-12-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijk, tot voor kort kende ik deze site nog niet, maar vanaf nu staat ie boven aan mijn lijstje. Gratis verzending, de volgende ochtend in huis, netjes verpakt en keurig verzorgd. Snel, degelijk en netjes. Veel keuze, mooie merkartikelen en goed geprijsd. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvdb88058 09-12-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd, extreem verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was snel en op het afgesproken tijdstip. Bepaalde onderdelen (kap en het containerframe) van de terrasstraler waren extreem verpakt, eerder bekleed met plastic. De verwijdering ervan was lastig en vroeg beduidend meer tijd dan de montage van het toestel. Mijns inziens was het voldoende de artikelen in een plastic zak te stoppen zoals de bodem (ook in RVS) van het toestel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Grobben 09-12-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snelle, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online gezocht naar een inbouw bbq (buitenkeuken) met een luxe uitstraling. Veel keuze en informatie op de site. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Chauffeur nam de moeite om de zware bbq naar de overkapping te brengen. Wij zijn erg tevreden.

Reageer

Peter 08-12-2017 Via de website gekocht

snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Herken je dit: van die reclamespotjes op TV waar je hard om moest lachen maar achteraf niet kon herinneren van welk merk de reclame was?
Veel advertenties zitten zo in elkaar: grappig, spitsvondig maar heel onduidelijk. Gevolg: veel kosten, (bijna) geen opbrengsten.
Meer rendement uit je promotiemateriaal
Als je als ondernemer meer rendement wilt halen uit je website, brochure en advertenties, dan zorg je er voor dat jouw promotiemateriaal:
Overtuigt,
Leidt tot actie (inschrijven, aanmelden, kopen….)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Olaf 06-12-2017 Via de website gekocht

Altijd top service en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had tijdens black friday een Weber go anywhere gas bbq besteld, super mooi ding. service en levering bij deze winkel is altijd top.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 05-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Prima geholpen door fijne medewerker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website met duidelijk uitleg daarna in de winkel geweest waar we goed geholpen werden en alles op voorraad was

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 05-12-2017 Via de website gekocht

Voor 10:00 uur besteld een week later in huis!

Algemene score

3,0
Als je op de site zet dat je de volgende dag levert, indien voor 10:00 uur besteld, dan moet je dit ook nakomen!
Vrijdag besteld, een pakketje op donderdag, aanmaak krullen en op vrijdag het houtskool. Ook niet erg efficiënt lijkt mij.
Officiele reactie van Create2Fit 07-12-2017

Beste Bart,

Ten eerste onze welgemeende excuses dat u uw bestelling niet op tijd van ons heeft mogen ontvangen.
Door de Black Friday actie hebben alle vervoerders een flinke vertraging opgelopen en is het niet meer mogelijk geweest om pakketten op tijd te bezorgen en konden zij ons niet meer informatie geven, sommige pakketten worden in de drukte gescheiden.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging.

Met vriendelijke groet,

Team Barbecueshop.nl

Reageer

Sander 05-12-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een thermometer met bluetooth voor mijn Profielwerkstuk (6VWO). We hadden een mailtje gestuurd met wat vragen over deze thermometer. Binnen een dag hadden we al een antwoord wat erg duidelijk en zeer klantvriendelijk was. Daarna hebben we besloten deze thermometer aan te schaffen. De levering was erg snel en verliep zonder problemen

Erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 05-12-2017 Via de website gekocht

Toppertje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere bestellingen gedaan een q van weber en diverse keren andere bbq spullen

Steeds snel geleverd en in een goede staat.
Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r 04-12-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zondag besteld, dinsdag geleverd. Iets langer dan de vandaag besteld, morgen in huis maar geen klacht hierover. Ook was het fijn om het afleveradres te kunnen aanpassen. Zo weet je zeker dat je het pakket niet bij iemand anders in de straat weer moet gaan ophalen aan het einde van de dag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Speedsupport 04-12-2017 Via de website gekocht

Mijn allereerste bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het ging super de spullen via de site te bestellen en zelfs met de sinterklaas drukte kwamen mijn bestelde spullen de volgende dag binnen. Top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 04-12-2017 Via de website gekocht

Super goede shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi en overzichtelijke shop goede omschrijving van het product en de levering keurig geregeld. Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 03-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enthousiaste en heldere omschrijving van het product in dit geval de IGrill2 van Weber.
Snelle levering (hoe kan het ook anders) met betaling achteraf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 03-12-2017 Via de website gekocht

Super prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment, zeer scherpe prijs en een hele snelle levering...maar snelheid zit een Coronel nou eenmaal in het bloed ;-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa van der pol 03-12-2017 Via de website gekocht

Weber BBQ ketel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van de BBQ, 1 dag naar de bestelling geplaatst te hebben werd het pakket netjes bezorgt alleen de hoes heb ik een dag later besteld en die is er nog niet.. dat is dan een beetje jammer...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peer 02-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BBQ is afgelopen zomer besteld en afgeleverd. Bij de aankoop zat een actie van een gratis pizzasteen. Was op dat moment niet leverbaar ivm leveringsproblemen. Bericht gekregen dat deze zou worden nagezonden. Afspraak werd in november nagekomen en ondanks leveringsproblemen nagezonden. Men komt dus ondanks leveringsproblemen afspraak na! BBQ bevalt goed.

Reageer

Ton van der Haven 02-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!!! Zeer tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Terrasheater werd beschadigd geleverd maar werd zeer adequaat opgelost en omgeruild. Ben nu zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

onne 02-12-2017 Via de website gekocht

top aanbiedingen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is goed aan deze winkel; prijzen, kwaliteit, personeel, service. Of je op zoek bent naar een TV, epresso apparaat, nieuwe Weber bbq, ze hebben een zeer breed assortiment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Skoopie 02-12-2017 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service en zeer snelle levering.
Heb de Boretti Carbone gelijk de volgende dag al in huis, was ook nodig i.v.m cadeau.
De Carbone zit ook goed verpakt en heeft een super mooi design.

Ik raad deze winkel zeker aan.
Top producten, goede prijzen en een top service.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Keizer 02-12-2017 Via de website gekocht

Met de snelheid van Tom Coronel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Webshop geeft duidelijk overzicht en zeer goede productomschrijving. Levering is zeer snel en conform afspraak.

Reageer

lammerse 02-12-2017 Via de website gekocht

super geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze en goed geholpen.
Ook goede bijbehorende producten.
Ook hebben ze echt verstand van de producten due ze verkopen.

Reageer

Richard takkenberg 01-12-2017 Via de website gekocht

Niks op de site gelogen. Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site gekozen vanwege eerdere goede service.
Mooi duidelijke en overzichtelijke site met mooie filmpjes van het product.
En ik betaal soms liever meer maar goed geholpen en service dan weinig maar geen response krijgen.

Reageer

B 01-12-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
web site werkte bij mij niet zo makkelijk, geen vlotte overschakeling van het ene product naar het andere.
de prijs gaf de doorslag dat ik toch besteld heb.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Cyrille 01-12-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super webshop! Producten worden razendsnel geleverd. Klacht/vraag word direct correct behandeld. Communicatie is super! Kan deze webshop aan iedereen aanbevelen. Voortaan bestel ik al mijn producten op deze site.

Reageer

Pieterse 30-11-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site, bestelling snel en goed aangekomen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke site, genoeg aanbod en goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 29-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een supersnelle en correcte levering waar sommige anderen een voorbeeld aan mogen nemen. Duidelijke website met vriendelijke prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.P.v.Willigen 28-11-2017 Via de website gekocht

Duidelijke webshop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop en waar het bij anderen tijdelijk niet leverbaar was was het bij jullie op voorraad. Heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MDN 28-11-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Strak georganiseerde Black Friday

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij binnenkomst heb ik maar enkele minuten gewacht voordat ik geholpen werd, het was ten slotte Black Friday dus ik had niet anders verwacht. Hierna werd ik door een aardige dame begeleid naar de bbq's die daarna gelijk een expert ging halen. Na verteld te hebben wat ik zocht binnen een bepaalde prijsklasse werden twee duidelijke opties voorgelegd door de expert. Zonder te pushen voor een duurdere optie is naar mijn behoefte geluisterd en mijn budget gerespecteerd. Bedankt voor de service!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Juul 27-11-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Leuke winker en onverwachte artikelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Wij wilden een BBQ kopen maar kwamen in een winkel met tv's, koffiezet app. en sneeuwkettingen ??? Bij navraag was de BBQ shop niet open maar dat was geenjprobleem. Erg goed geholpen en goed advies.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Richard G 27-11-2017 Via de website gekocht

Gewoon erg goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle ...shops.nl van deze keten zijn top. De websites zijn erg uitgebreid en overzichtelijk.
Ook word je altijd goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

loes 25-11-2017 Via de website gekocht

gewedig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles goed geregeld, snel bezorgd. terugkoppeling met email en zien wanneer pakje kwam. klasse, kan niet beter

Reageer

Hen 25-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima prijzen en een erg grote sortering!
De snelle levering en duidelijke website maken dat ik dik tevreden ben over deze barbequeshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews