Barbecueshop.nl
Barbecueshop.nl is één van de grootste barbecuewinkels in Nederland. Zij hebben een compleet assortiment en veel merken. De consument kan voor elk type BBQ terecht op Barbecueshop.nl. Ook bieden zij voor elke BBQ allerlei accessoires aan zodat het maximale uit een gezellige BBQ gehaald kan worden.
8.8
Deze score is gebaseerd op 46 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Barbecueshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Correcte afhandeling via chat en daarna via mail. Vlugge levering.
Nette prijs mogen ontvangen voor een mooie Weber Spirit e-210.
Bezorging ging ook vlekkeloos.
Duidelijke site zonder kleine lettertjes, heldere en adequate respons op gestelde vragen.
Scherpe offerte en ook snelle levering.
Dikke 10!
Slecht voorraad beheer.
Komen na ruim werk achter dat BBQ niet op voorraad is.
Slechte afhandeling terug betaling.
Weken later nogmaals poging gedaan.
Nu langzaam reaktie mail en chat.
Geen reaktie op mijn verhaal, alleen standaard antwoord, geen enkele empathie, hierdoor veel te zakelijk.
Doe volgende keer gewoon een vriendelijk gebaar.
Snelle reacties op mijn emails. Snelle levering. Mooie korting ontvangen op mijn Napoleon BBQ.
Hoes van de bbq werd niet geleverd. Contact opnemen per telefoon gaat niet. Ook niet per chat. Ik krijg steeds het bericht om later terug eens te proberen.
Installeren van de bbq lukt niet daar ik denk dat er stukken ontbreken.
kwam voor een Bastard, liep naar buiten met een Moddern; uiteindelijk een hele scherpe prijs gekregen en uitstekend advies gekregen door verkoper ...
(incl links naar slagers en recepten :-))
Bestelling was later dan dat ik gehoopt had, maar werd wel netjes over gecommuniceerd.
Aangeschafte bbq moet ik nog uittesten, maar dat zal helemaal goed komen !
Een vlotte en correcte levering van de bestelde goederen. En de gratis verzending was natuurlijk altijd welkom.
Nette en overzichtelijke shop met ruime keuze aan topkwaliteit producten. Ook de verzending ging spoedig met updates van de status van de order.
Het is mooie en overzichtelijke site, zeker een aanrader voor iemand die een barbecue of benodigdheden zoekt.
Een geweldig mooie kamado bbq, duidelijke beschrijving voor montage en gebruik. Een mooi Nederlands product om trots op te zijn en dat voor een hele mooie prijs. De barbecueshop maakt de belofte waar. Een mailtje sturen voor een persoonlijke mooie aanbieding!
Fijne duidelijke website. De bestelling snel geleverd en goed verpakt.
Ik kan deze winkel aanbevelingen
Topservice van begin tot einde!
Ik nam contact op via de chat omdat ik nog twijfelde over mijn keuze. Ik werd meteen vriendelijk en professioneel geholpen met duidelijk advies. Uiteindelijk dezelfde dag nog besteld, en de dag erna stond de volledige BBQ mét alle accessoires al geleverd aan huis. Snelle levering, goede communicatie en een zeer vlotte ervaring. Zeker een aanrader!
Goede deal en snelle service. BBQ volgende dag geleverd. Bedankt!
Duidelijke website, scherpe prijs en vriendelijk contact.
De vraag die ik gesteld heb is snel beantwoord met de juiste informatie. De bestelling is snel geleverd . Sneller volgens de info die ik kreeg. Pakket vrij van schade en goede handleiding er bij. Alles correct kunnen monteren . Zeker een shop die opgeslagen staat om meer te bestellen.
Vlotte en snelle communicatie. Competitieve prijzen.
Duidelijke omschrijving, goed kwaliteit/prijs verhouding en snelle levering
Uitgebreid assortiment , snelle en correcte levering. Zeer tevreden
Allereerst deze shop gekozen vanwege een goede actie met een nette prijs. De barbecue kwam echter beschadigd aan. Dit is niet de fout van de shop en wordt inmiddels netjes geregeld. Waar ik wel wat minder tevreden over ben is de bereikbaarheid van de klantenservice. De chat was meerdere malen/dagen niet of nauwelijks bemand. Mail reacties duren wat langer. Telefonisch zijn ze lastig te bereiken. Het telefoonnummer in een mail verwees me naar een filiaal van HelloTV waar iemand zei dat ze continue telefoontjes krijgen maar dat ik maar het dichtstbijzijnde filiaal moet bellen. Het was een zoektocht om op korte termijn iemand te spreken te krijgen. Maar voor de rest een prima shop tot nu toe.
Een eerlijke winkel waarbij je goed geïnformeerd word bij het maken van een keuze. Ik had online een barbecue gekocht met gratis hoes, de volgend dag had ik de barbecue al in mijn bezit. Bij controle was de hoes er niet bij. Een mail gestuurd dat de hoes er niet bij was, en de volgende dag had ik de hoes in mijn bezit. Dus zeker een aanrader bij het kiezen voor de aanschaf van een barbecue.
Goede service voor een nette prijs.
Wat een super service...Een Weber Genesis EX335 besteld en een dag later perfect geleverd.
Geweldig op de hoogte gehouden mbt de levering.
Fijne service...AANRADER!
Mooie aanbieding gekregen en daarnaast een snelle levering van de BBQ. Goede communicatie met de verkoopafdeling.