Deze score is berekend op basis van 4 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Barbecueshop.nl.
Barbecueshop.nl: Dé webshop voor echte barbecue liefhebbers! Zoek de perfecte barbecue uit bij Barbecueshop.nl. Wij hebben de nieuwste gasbarbecue, houtskoolbarbecue, buitenkeuken, skottelbraai, elektronische barbecue of tuinhaard. Ook verkopen wij terrasverwarming en andere accessoires zoals afdekhoezen, briketten, kookboeken, e.d.. Wij bieden producten aan van Weber, Outdoorchef, Big Green Egg, Cadac, Grandhall en nog veel meer topmerken! Kom langs in de winkel of plaats direct online je bestelling. Een BBQ kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Barbecueshop.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!
Nogmaals bankafschriften bekeken op aandringen barbecueshop. Terugbetaling ontvangen op 12 aug; keurig dus. Afzender was derden gelden rekening, dus moeilijk te herkennen als afkomstig van barbacueshop. Mijn reviewscore gaat naar 8.