123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

J.Grapendaal27-05-2020
Snelle reactie op offerte aanvragen en eventuele vragen. Klant vriendelijk.
Heinse27-05-2020
ik heb een oven ergens anders voor een aantrekkelijk bedrag zien staan en een bericht op de website achtergelaten. Er werd snel contact opgenomen en ik werd vriendelijk te woord gestaan. De lage re prijs van de oven werd overgenomen. Ook wilde ik nog een koelkast en een vriezer waar ze meteen ook met een aantrekkelijk aanbod aan kwamen zetten. Ze hebben dus een mooie deal aangeboden. Direct duidelijk hoe lang de levering zou duren. Vriendelijk te woord gestaan en goed meegedacht. Dik tevreden.
J Nielo27-05-2020
De levering was top bezorger erg vriendelijk ik beveel deze winkel 100 procent aan top

marlies27-05-2020
zeer vriendelijke klantenservice, correcte chauffeur, snelle levering. Top!
MvG26-05-2020
Eerste en gelijk zeer goede ervaring met 123apparatuur! Zij hadden precies het type & formaat vrieskist waar ik naar op zoek was in hun aanbod, tegen een goede prijs en met toezegging dat deze binnen 24 uur afgeleverd kon worden. Besteld, betaald (via iDeal) en de betreffende vrieskist werd ruim binnen de 24 uur keurig bij mij afgeleverd.
Reinier26-05-2020
De shop had meer foto's van het artikel, Was bijna de goedkoopste, maar met snellere levering.
Dolstra26-05-2020
voor de 2e keer een apparaat besteld en wederom zeer tevreden! Prettig contact en meedenkende medewerkster!
Gerrit25-05-2020
Op deze webshop terechtgekomen via Google. Goede prijsaanbiedingen. Prettig telefonisch contact en overleg over een kwalitatief beter vervangend product. Dat is meedenken!. Ik werd netjes gebeld over de datum van de levering, ruim binnen de verwachtte termijn! Dit geeft een goed gevoel!
Frans25-05-2020
Je kan goed zien wat je koopt, de spec. Goed in te zien alles kan vooraf lezen.
Ton25-05-2020
Snel en vriendelijk geholpen, afspraak geheel naar gekomen.. alles volgens afspraak en goed advies
KdW24-05-2020
Duidelijk en overzichtelijk mijn gewenste product gevonden, goede toelichting van de keuzes die ik kon maken en snelle levering!
Ilse Velkers23-05-2020
Geweldige service. Duidelijke uitleg en komen afspraken na. Geven advies om het juiste artikel aan te schaffen voor een eerlijke prijs
Lian23-05-2020
Waar ik interesse in heb is makkelijk te vinden. Informatie over de diverse apparatuur staat er duidelijk in. Heeft mij overgehaald om een offerte aan te vragen.
Sebastiaan Brink23-05-2020
Duidelijke en overzichtelijke website. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Goede ervaring bij een eerdere bestelling. Vriendelijke service-medewerkster aan de telefoon.
caroden23-05-2020
Vrijdagmiddag 17:45 gebeld, bleken eigenlijk al gesloten maar ze namen toch de telefoon op. Super! Ik kreeg een zeer goed aanbod (nergens zo goed gehad, niet online en niet in de winkel) en er gaat maandag al geleverd worden. Dát was een goed begin van het weekend :-)
Nelemans22-05-2020
Een en al lof ....hemelvaartsdag besteld via de site winkel was gesloten maar dezelfde dag nog mail dat het volgende dag geleverd zou worden Duidelijke communicatie echt TOP!!!!
KillerAngel22-05-2020
Keurig geholpen en behandeld goede uitleg en bovendien ook nog iets van de prijs af.
Rob22-05-2020
Kwaliteitsapparatuur, snelle en duidelijke website, complete service inclusief montage. Super. Dit is toch wat iedereen wil.
Remon Leers22-05-2020
De shop is overzichtelijk en gebruikers vriendelijk. Er werd per ommegaande contact opgenomen met heldere uitleg en goed advies. Het was 1,2,3 professioneel geregeld. Uitstekende prijs voor apparatuur en montage! Fijn zaken doen zo....
ad van de kraats22-05-2020
goede service en prijs en goed geholpen aan de telefoon en advies over de aankoop
Peter Grift22-05-2020
Deze jongens weten hoe het moet. Goede website, uitstekend assortiment , scherpe prijzen en bovendien hele actieve en snelle communicatie. Toppers en een absolute aanrader !!!
Jose Theunisse22-05-2020
Vanwege de goede beoordelingen van op Internet, hebben we onze nieuwe afwasmachine bij 123apparatuur.nl besteld. En we zijn tot nu toe dik tevreden. Een goede service bij de telefonische bestelling, er werd een fijne korting op de prijs geleverd en de afspraken over levering zijn nagekomen.
Claudia Wolswijk22-05-2020
Snelheid, informatie en wijze van leveren helemaal top! Zelf weet je vaak te weinig van de apparatuur, welk type moet iik hebben, wat past bij elkaar etc. Daarnaast biedt 123 ook nog eens 5 jaar garantie bij aanschaf van 5 producten, dat geeft een fijn gevoel!
Erwin21-05-2020
Vlot, 2 the point telefonisch advies. Vaatwasser besteld voor een nette prijs en de volgende dag keurig geleverd volgens afspraak.
eugen kock21-05-2020
geweldig bedrijf gebeld met roberto en het was allemaal zo geregeld. weer een vatwasser van 123 keukenapparatuur