123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Geert Meester09-07-2019
Ik vind deze shop duidelijk ze geven aan wat de mogelijk heden zijn en mijn ervaring met andere 123 bestellingen is goed vooral omdat ze ook altijd een aardigheidje bij voegen in de vorm van een paar balpennen of een ijskrabber dat geeft altijd een goed gevoel
Eric09-07-2019
We zijn geweldig geholpen bij de aanschaf van onze inductiekookplaten. Vooral toen de levertijd leek op te lopen werden we direct geïnformeerd en is de medewerker (xxxx) hard aan de gang gegaan om de platen toch op tijd bij ons te hebben.
van de Weerd09-07-2019
Goed advies, (snelle) levering aan huis, goede productkwaliteit, proactieve medewerkers

Vincent09-07-2019
absoluut de beste, meest informatieve en duidelijke site als je op zoek bent naar keukenapparatuur die ook nog het meest gunstig geprijsd is.!!
Agnes09-07-2019
Ik heb een offerte aangevraagd en kreeg heel snel een reactie. Ik heb geen enkele druk gevoeld om n.a.v. de offerte ook het gewenste artikel aan te schaffen; dat heb ik als heel prettig ervaren.
A van Die09-07-2019
Wij konden de website goed vinden in de zoekmachine en kwamen 123 apparatuur daar tegen. Je kan op de site alle apparatuur vinden, alleen voor sommige prijzen even bellen. Wij hebben dat ook gedaan en je wordt heel vriendelijk te woord gestaan en zeer prettig geholpen ook als je nog niet helemaal weet welke je machine je precies zoekt. Men geeft je een goed advies en een goed prijs. De medewerkers weten waar men over praat ook als je nog vragen hebt over nismaat of iets dergelijks of deur op deur bij een koelkast. Dit zijn belangrijke zaken bij een aankoop ook het verbruik ervan. Kortom wij vinden deze winkel een aanbeveling.
Eric Gerritsen09-07-2019
Ik heb voor deze shop gekozen omdat het de goedkoopste was. De shop ziet er goed uit . Ook bezorgen ze gratis en nemen oude apparaat gratis mee.
Willem08-07-2019
Prima winkel en overzichtelijk navigatie. Ruime keuze aan apparatuur. Helaas geen hoge resolutie foto van de afzuigkap die we hebben gekocht, dat zou een iets beter beeld geven.
Ton uit Geleen08-07-2019
Veel keus en snelle levering nette prijzen. Wasmachine zondag besteld, maandag al bezorgd super!!!
M08-07-2019
Ik was getipt om 123apperatuur.nl te bekijken voor nieuwe keuken apparatuur. De website is overzichtelijke en het aanbod is zeer uitgebreid. Voor mij was het een enorme meerwaarde dat de tijd werd genomen om me te adviseren over de mogelijkheden. Ook zijn ze zeer snel met het versturen van offertes en wanneer nodig aanpassen van deze. Uiteindelijk een Bosch vaatwasser, koelkast, afzuiger en oven besteld. Kijk uit naar de levering.
MdJ08-07-2019
Voor het eerst een nieuwe keuken gemaakt (Ikea) en alle apparatuur bij 123apperatuur.nl besteld. Omdat het voor mij allemaal nieuw was heb ik veel advies gekregen van 123. Keer op keer werd er de tijd genomen die ik nodig had en uiteindelijk een mooie scherpe prijs gekregen. De levering moet nog plaatsvinden maar tot dusver ben ik zeer tevreden.
Arnold van Dijk08-07-2019
Een heel fijne winkel om te bestellen en te ontvangen,en betaling naar keuze. Voorbeeld :per Imail op de hoogte worden gehouden over mijn bestelling, Gebeld worden als de bezorger over 20 minuten bij mij afleverde. Al met al mijn webwinkel.
Penelope06-07-2019
Duidelijke informatie per apparaat. Overzichtelijke site met als plus het opvragen van een offerte.
Arno06-07-2019
Dit bedrijf heeft een overzichtelijke website, de prijzen die ze hanteren zijn (afhankelijk van het product) zeer aantrekkelijk en ze kunnen op zeer korte termijn leveren.
Marcel06-07-2019
Goede opvolging van de verstuurde offerte. Vriendelijk en behulpzaam. Hoofddoel = een tevreden klant, zo hoort het!
Manuela05-07-2019
top geholpen door xxcmxx , een vriendelijke dame die zeer veel kennis heeft van apparatuur. Goede prijs en ook nog eens gratis bezorging
Rien Doeser05-07-2019
Vaatwasser kapot en op zoek naar een nieuwe. Via vrienden uw winkel doorgekregen en op zoek gegaan naar een nieuwe vaatwasser. Uw presentatie van het aantal merken en vaatwassers zeer duidelijk en overzichtelijk perfect aangegeven. Heel prettig om je definitieve keuze snel te kunnen bepalen en tot aankoop over te gaan.
Danny05-07-2019
Goede winkel. Duidelijk advies en ben er goed geholpen. Betaling ging snel en veilig. Top bedrijf.
Marion05-07-2019
Super goed: mailtjes betreft de bezorging + nogeens een telefoontje met de mededeling dat de bezorger binnen 3/4 uur op de stoep staat!!! Buiten dit: zeer scherpe aanbiedingen voor kwaliteitsproducten!!! HOUDEN ZO! Binnenkort komt er mijnerzijds nóg een bestelling voor een inductiekookplaat!
Sjaak Poulissen04-07-2019
Direct offerte ontvangen zit er gespecificeerd uit en betrouwbaar uit. ik wacht met spanning af.
Tess04-07-2019
Klantvriendelijke klantenservice; toen mijn koelkast defect bleek te zijn en het merk van de koelkast me niet verder kon of wou helpen, heb ik alsnog goede hulp ontvangen van 123keukenapparatuur. Minpunt: ze bezorgen niet verder dan de begane grond, terwijl dat met keukenapparatuur best wel essentieel is want: zwaar! Dat vind ik echt jammer, waardoor ik elke keer moest uitpuzzelen hoe ik de koelkast naar de 2e of 1e verdieping kon krijgen (want mijn koelkast bleek 3x defect, dus 3x bezorgen en 3x weer ophalen voor retourneren = 6x contact opzoeken met vrienden of familie die me hopelijk willen helpen tillen), uiteindelijk mocht ik dan weer wel de koelkast volledig retourneren met geld terug, dus eind goed al goed.
ingrid huybrechts04-07-2019
Zeer goede webshop, zeer vriendelijke mensen die meteen op je mail antwoorden. Ik heb er een combi-stoomoven van AEG gekocht, de levering verliep zeer correct, veilige betaling, toestel in onberispelijke staat en werkt perfect. Kortom EEN AANRADER !!!
louis verhaegh03-07-2019
ik ben zeer tevreden met aankopen bij 123 inkt en 123 accu,altijd correct . nu heb ik eens een afzuigkap gekocht bij 123 aperatuur en ik ben hier ook zeer tevreden mee,ik heb per telefoon nog wat gegevens gevraagd en dit werdt me duidelijk gemaakt,levering en betaling correct afgehandelt. ik ben een tevreden mens, cijfer 10
Scheeringa02-07-2019
Overzichtelijke site, met een groot aanbod tegen een super prijs! Je kunt tegenwoordig niet zonder een koelkast. Helemaal niet hartje zomer, avonds besteld is de volgende dag bezorgd. En de oude wordt zelfs meegenomen. Ideaal!
mike02-07-2019
Duidelijke site, de enige die mijn product de volgende dag kon leveren netjes en snel.