123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Yosam17-07-2019
Prima service en snelle communicatie. Daarbij ook zeer scherpe prijzen. Dus totaal top en aan te bevelen.
Weten17-07-2019
Omdat ze de prijs goed aanpasten en ze hierover goed contact legden met ons. De emails waren duidelijk en overzichtelijk. De prijs was waarom we voor deze winkel kozen
arie klein17-07-2019
overzichtelijk en makkelijk te bestellen voor klanten . dus een echte aanrader

Harmen16-07-2019
Ik kende de winkel nog niet. Fijne site en lid van thuiswinkel waarborg trok mij samen met de prijs over de streep om bij 123apparatuur.nl te bestellen.
Mariëtte van den Broek16-07-2019
Ik werd er vriendelijk geholpen telefonisch .Kreeg duidelijk uitleg over apparatuur. En heel handig gewezen op tip , van de verrekijker. Zo kon ik makkelijker een keuze maken die bij mij past. Snelle levering. Heel erg bedankt.
Eddy16-07-2019
Nou, gewoon super. Via de site op twee artikelen offerte gevraagd en direct de volgende dag een telefoontje met het verzoek of ze beide offertes mochten samenvoegen, gepaard met een overeenkomstige korting. Terugbellen is al een klantgerichte actie, het gesprek -tijdens mijn werk- was uiterst kort en efficiënt maar evengoed vriendelijk en met respect. (Buiten het onbelangrijke feit dat ik met mijn voornaam werd aangesproken, maar dat terzijde) Vervolgens valt de offerte in de mail en eigenlijk met 1 klik doe je de aankoop. Dus van IT Back Office weten ze ook wel wat. Aanbevelen? Jazeker......met voorkeur.
Schermer16-07-2019
Gekeken naar een Bosch combimagnetron, en deze kwam als goedkoopst uit de bus. Mooi op tijd afgeleverd!
jobert15-07-2019
Webshop kent herkenbaar format van o.a. 123inkt en daarmee handig te gebruiken. Snel overzicht van aanbod, alternatieven, vlotte bestelcyclus en nu afwachten of bezorging net zo goed is.
GJvD15-07-2019
Een heel goed contact gehad met 123apparatuur.nl en daarnaast handige tips meegekregen. Echt jammer dus dat we er uiteindelijk niet uit zijn gekomen met de koop. Maar sowieso een aanrader!
Piotr15-07-2019
Zeer professioneel bedrijf, grote assortiment, goede prijs, telefonisch altijd berijkbaar, gratis geleverd
Omek12-07-2019
Geweldige service en vriendelijke mensen aan de lijn gehad. Deskundig en goed geholpen met de keuze.
rene12-07-2019
Goede service: twee vragen gesteld en per kerende mail antwoord. Levering simpel op een dag te plannen en zonder kosten aan huis geleverd tegen een goede prijs.
Lydia12-07-2019
Fantastische luxe Bosch-vaatwasser voor een SUPER-prijs! Pijlsnelle reactie!
Lydia12-07-2019
Fantastische luxe Bosch-vaatwasser voor een SUPER-prijs! Pijlsnelle reactie!
Tamara12-07-2019
In onze zoektocht naar geheel nieuwe inbouwkeukenapparatuur hebben wij bij vier verschillende bedrijven/webshops offertes opgevraagd. 123apparatuur kwam daar als scherpste uit. Maar niet alleen de scherpe prijs was doorslaggevend om met dit bedrijf in zee te gaan. De snelle reactie per mail, de transparantie en de duidelijke uitleg over levertijd en inbouwen hebben wij als heel prettig ervaren. Absoluut een aanrader!
Ton van der Horst11-07-2019
Uiterst benaderbaar en heel directe terugkoppeling. Ook het direct zaken kunnen doen aan de telefoon bevalt mij zeer. Levering/deellevering het kan allemaal en men is heel flexibel hierin. 123 krijgt van mij dan ook een "9".
Theo11-07-2019
Review van andere klanten was zeer positief (voor mij doorslaggevend) en de goedkoopste aanbieder. Levering precies zoals afgesproken.
t dotinga11-07-2019
heb contact met firma gehad ben uitstekend geholpen met de vraag over het product .
Ton uit Geleen11-07-2019
veel keus voordelige prijzen snelle levering. Wasmachine zondag besteld maandagmorgen al geleverd super !!!
Toby10-07-2019
Vlotte behandeling, niet te veel onnodige en gecompliceerde paginas, bestelling ging snel. Prijs was goed. Design van website was niet zo mooi - kan zeker strakker.
Guido10-07-2019
Onze vaatwasser was stuk. Om 20:00 uur een nieuwe besteld bij 123apparatuur.nl. Ik dacht die hebben we nooit de volgende dag binnen. Volgende dag om 7:00 uur ‘s-ochtends een sms, we komen tussen 8-10 uur. Om 8:15 uur kwamen ze hem brengen, 12 uur nadat ik hem had besteld! Aardige chauffeur, oude vaatwasser meegenomen en dezelfde dag zelf geplaatst en aangesloten. Top, goed geregeld daar, de volgende dag brengen is ook echt de volgende dag brengen. Veel andere sites beloven dat, maar komen dit niet na. Ik hoop dat voorlopig niks stuk gaat, maar anders ga ik daar zeker weer bestellen.
Bernard10-07-2019
vaatwasser gekocht bij deze shop. Was a: de goedkoopste en b: op voorraad. 's Avonds om 22;00 uur besteld, de andere dag om 14:00 u in huis. Gebracht door een zeer beleefde en voorkomende chauffeur, die geen moeite teveel was om deze vaatwasser tot voor de inbouwplaats af te leveren. De oude machine werd zonder meer op dezelfde voorzichtige manier mee teruggenomen. Ook administratief en communicatief was alles zeer vlot en goed geregeld. Ik ben fan!!!
Willemien10-07-2019
Prima geholpen en een duidelijke uitleg. De offerte werd snel in behandeling genomen en werd netjes gebeld door een medewerker en alles werd netjes en duidelijk uitgelegd.
Wijnand Versteeg10-07-2019
Deze site is echt top: Scherpe prijzen, nieuwe apparatuur, goede voorwaarden.
Marleen10-07-2019
We hebben bij 123 Apparatuur al eerder witgoed besteld. Levering is snel, goed en in overleg met de klant d.m.v. een telefoontje, waarin gevraagd wordt wanneer de apparatuur geleverd kan worden! Gewoon top!!!!