123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jos Hendriks01-08-2019
Wat een bedrijf en wat een snelheid. In zeer korte tijd had ik mijn offerte binnen om nog maar van de prijzen te zwijgen. Ze hanteren lage prijzen voor merk apparatuur. Ook het in opdracht geven van de offerte is zo geregeld. Ze hebben ook meerdere mogelijkheden om de betaling te voldoen. Ik zou zeggen: een top bedrijf
H.J. Maat01-08-2019
Goed geholpen telefonisch. Duidelijke antwoorden op vragen over de prijs, de bezorging en het retour meenemen van oude apparaat.
jojo31-07-2019
snelle levering. je kunt zelf bepalen, wanneer apparaat geleverd wordt. op contact/vragen mijnerzijds wordt snel gereageerd

Barning31-07-2019
De site is erg overzichtelijk, bestelling is direct opgepakt (zelfs buiten openingstijden). Je wordt keurig op de hoogte gehouden van het aflevertijdstip. Kortom afspraak is afspraak staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Grote klasse.
Yvonne30-07-2019
Ik heb nog niks ontvangen, net besteld maar de reactie op vragen was geweldig snel. Heb met collega’s zitten sparren of ik het kon vertrouwen omdat de prijs zoveel gunstiger was van een inductiekookplaat dan bij ander zaken. Groet een keukenprinses (hoop ik dadelijk)
Aaldert30-07-2019
Ik ben zeer tevreden over de gisteren bestelde koel/vriescombinatie. Keurig advies, vanochtend een telefoontje en alles was keurig geregeld.
Willem30-07-2019
Uitstekend advies. Duidelijke uitleg over de bestelroute en vriendelijke bejegening. Deze mensen begrijpen wat belangrijk is voor hun klant. M.vr.gr. Willem
Marian30-07-2019
Had een probleem met een ouder type volledig geïntegreerde vaatwasser. Ben via de chatfunctie fantastisch geholpen door Enne. Heb direct een nieuwe kunnen bestellen met installatie door een monteur. Heel erg tevreden.
Michael Boode30-07-2019
Verschillende websites met elkaar vergeleken qua prijzen en uiteindelijk bij deze uitgekomen. Inventum koelkast gekocht voor een mooie prijs. Duidelijk verhaal over de levering. Ruim van tevoren gebeld door hen zodat ik aan kon geven welke dag ik kon en op de dag zelf een sms bericht / mail ontvangen omtrent welk tijdstip. Ook de levering was keurig in orde en hele aardige chauffeur.
Fatima30-07-2019
Ik heb de inventum vrieskist besteld ben blij met het product en service was top! Goedkoopste prijs en volgende ochtend al in huis. Goeie communicatie over de bezorging, 10 min voor de bezorging telefoontje dat de bezorger onderweg is. Zeer tevreden. Zal zeker vaker bestellen bij 123 apparatuur.
Herman.30-07-2019
Levering liet niets te wensen over,eerst een bericht op telefoon met de tijd voor aflevering daarna een telefoontje dat de monteur er over een kwartier zal zijn. niets dan lof zeer tevreden. prachtig product geleverd.
J. ten Cate28-07-2019
gunstige aanbiedingen, flexibel, leveren wanneer het ons uitkomt. heel prettig.
Luc27-07-2019
Veelzijdige keuze aan goede prijzen en gebruiksvriendelijke site met mogelijkheid om een offerte aan te vragen
I. Lamers27-07-2019
Telefonisch een bestelling geplaatst. Wij kregen door een vriendelijke medewerker het artikel voor een hele goede prijs aangeboden. De bestelling werd gelijk bevestigd op de mail. Goede communicatie betreffende de bezorging.
Sjoerd27-07-2019
Duidelijke omschrijving, keurige en concurrerende prijzen en snelle wijze van bestellen
Jan Hendriks27-07-2019
Ik vraag deze offerte omdat we al eerder een bestelling hebben gedaan bij 123Apparatuur. We waren toen heel tevreden over de aflevering (apparaat werd toen nauwkeurig gecontroleerd door de chauffeur) en de montage de volgende dag.
Petra27-07-2019
Bij het bestellen van de artikelen denken ze heel erg met je mee. Ze geven je enkele tips als er betere combinaties gemaakt kunnen worden qua apparatuur, denk aan dezelfde line.
Antoine26-07-2019
Er ging iets mis met de digitale betaling, maar na een belletje is dit direct door het verkoop team omgezet en werd de order afgerond. Betaling kon via de bevestiging mail worden afgerond. Duidelijke site met Concurrerende prijzen
EKH26-07-2019
Nog nooit zo snel een koelkast besteld en ondanks de vakantietijd wordt hij maandag al bezorgd. top! Het keuzemeunu was erg gemakkelijk en goed ingericht.
Rachel26-07-2019
Snelle respons, goede informatie en prima service. Medewerkers zijn vriendelijk en hebben verstand van zaken.
C.Peelen26-07-2019
Wat een TOP bedrijf. bij het googlen van prijsvergelijking keukenapparatuur kwam ik al gauw uit bij 123apparatuur. Zij zijn veruit de goedkoopste. Maar ik had nog nooit gehoord van 123 apparatuur dus was in eerste instantie beetje terughoudend om te bestellen. Maar uiteindelijk toch een inbouw inductiekookplaat besteld. De doorslag gaf dat ik achteraf kon betalen. Stel je voor dat een bedrijf failliet gaat, de levertijd op zich laat wachten en je alles al betaald hebt. Dan kun je ook niet meer uitwijken naar andere leverancier. Zo gezegd zo gedaan. Werd netjes gebeld door 123apparatuur. Artikel gelijk op voorraad. offerte/faktuur per email. Tijdstip van levering afgesproken. En dag van uitlevering morgens vroeg een SMSje van exacte tijdstip en door chauffeur een belletje: "we rijden nu uw Gemeente in en zijn in 10 minuten op het adres". TOP. Alles klopte. Factuur bij levering voldaan. Dit gaf mij de doorslag om een tweede bestelling te plaatsen: inbouw koelkast, inbouw diepvries en inbouw oven/magnetron. Aangezien we specifieke typenummers nodig hadden maar de bestelling niet direct konden hebben (ivm levering keuken) werd alles netjes in BACKORDER gezet. Eén belletje dat we na een aantal weken de spullen konden ontvangen was voldoende om keurig op afgesproken tijdstip te leveren. En weer netjes email, SMS en belletje van de chauffeur. CHAPEAU 123 keukenapparatuur: DE GOEDKOOPSTE maar daarnaast ook KLANTVRIENDELIJK (zowel aan de telefoon als de chauffeur) en alles volgens afspraak. TOP SERVICE!!
Rob26-07-2019
Super handige webshop waar je simpel je behoeften in kan geven en tot een keuze kan komen. Ook zeer interessante prijzen .
26-07 201926-07-2019
Snelle reactie wat betreft de offerte. Daarna de bestelling geplaatst voor een zeer goede prijs en een goed overzicht wat betreft de bezorging. zeer tevreden.
Jaco Adriaanse25-07-2019
site dik in orde, telefonisch contact perfect, vriendelijk en getuigd van veel kennis.
Frans Keulen25-07-2019
klantvriendelijke site: een van de laagste prijzen voor de gekozen vaatwasser; supersnelle levering en installatie perfect verlopen met vriendelijke en kundige installateurs (alle verpakkingsmateriaal en oude vaatwasser meegenomen)