123Apparatuur.nl
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2
Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Of een zeer prettige manier geholpen! Producten zijn zelfs een dag eerder geleverd dan eigenlijk vermeld stond. Koop zeker volgende weer bij 123apparatuur.nl
Grote assortiment en goedkope vriezer te vinden. Dit was ook de kleinste vriezer die beschikbaar was. Je kan ook contant betalen.
Ik heb een ATAG HI7471EV Inductiekookplaat aangeschaft. De levering is correct en binnen de toegezegde tijd gerealiseerd. Echter vooraf per e-mail contact gehad over de vraag of er een aansluitsnoer en stekker aan het apparaat zouden zitten. De aansluitsnoer zou bijgesloten zitten, maar de stekker niet. Bij levering bleek echter geen aansluitsnoer aanwezig. Contact hierover per e-mail heeft niet tot bevredigende oplossing geleid. Dit incident had tot gevolg dat ik pas later het apparaat kon instaleren. Prijs en levering was goed, maar toch een tegenvallende service....
Snel geholpen, persoonlijk advies, vriendelijk te woord gestaan en er werd met mij mee gedacht.
Nette prijs voor een nette vriezer.
Ik werd per email én sms op de hoogte gehouden van de status van levering.
Apparaat is zonder mankementen afgeleverd en de chauffeur heeft het oude apparaat mee terug genomen. Deze stond achter buiten bij de schuur. Voor de chauffeur geen probleem.
Op basis van eerdere ervaring weer voor 123 keukenapparatuur gekozen. Eerst per e-mail een aantal vragen gesteld. Daarop volgde nagenoeg onmiddellijk een reactie met duidelijke antwoorden. Vorige keer alles via internet geregeld. Ditmaal dus een keer telefonisch. Alle afspraken werden bevestigd en ook nagekomen. Levering perfect en een dag later de installatie eveneens perfect (werkelijk keurig gemonteerd). Vanuit eerdere ervaring weten wij dat garantie geen probleem is (gewoon via Siemens). Prijstechnisch ook prima in orde.
Een goede en snelle service. Het artikel dat ik had besteld wilde ik graag laten omruilen. De volgende dag werd dit al geregeld.
zeer nette prijzen en een goede duidelijke site
ook klantvriendelijk aan de telefoon en niet opdringerig
Reeds onze 2e maal dat we vanuit België iets bestellen , perfecte service ! snelle levering , eerlijke communicatie!
De 50 euro leveringskosten tot in België betalen we er graag bij !!
De laagste prijsgarantie is ook mooi meegenomen !
Groot assortiment en tegen een zeer scherpe prijs! Alle wereldmerken zijn verkrijgbaar dus dat is prettig shoppen. Comfortabel bestel- en betaalproces. Ik zeg: 1,2,3 naar 123apparatuur!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik wilde een inbouwkoelkast en een inbouw vaatwasser kopen. Offerte opgevraagd op een zondag. 1 uur later had ik al een hele scherpe aanbieding in de mail. Super. In de offerte kon ik gelijk de bestelling plaatsen en kiezen uit meerdere datums voor bezorgen.
Makkelijk en overzichtelijke website en onze Quooker besteld voor een super prijs! Nu met smart wachten tot deze geleverd gaat worden en gebruikt kan worden in onze nieuwe keuken!
Erg goed geholpen! Ik belde met enkele vragen over de vaatwasser die ik wilde bestellen, er werd met mij meegedacht en alternatieven geboden die beter waren. Zeer kundig in advies, je hoort dat medewerker de Bruin er verstand van heeft en goed advies geeft. In dit bestelproces naar volledige tevredenheid geholpen. Als de levering, montage en werking van het apparaat net zo goed zijn dan ben ik een nieuwe vaste klant!
Superblij met onze aankoop! De inductie kookplaat werd netjes afgeleverd thuis! Super service voor een super mooie prijs! Kortom een aanrader
alles is geheel perfect verlopen, afspraak, levering keurig, goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer zeker een aanrader. Vriendelijk personeel en zeer goede service. Na een probleem te hebben met combi magnetron contact opgenomen en heb zelf niets hoeven regelen. Top service dus!!!
Snelle en complete offerte via email. Wanneer de levering even zo verloopt, wordt het een 10!
Goed en duidelijk je kan vinden wat je zoekt. Prijzen zijn goed en als je belt zijn ze zeer klantvriendelijk
Ik heb gekozen voor 123apparatuur.nl omdat de duidelijke website inzicht gaf in de materialen die ik nodig heb. Aanvullende vragen werden adequaat beantwoord door een van hun medewerkers.
Bijzonder prettig zaken gedaan.
Voor onze nieuwe keuken waren wij voor vier van de zeven apparaten al bij 123apparatuur uitgekomen. In een telefonisch gesprek met Luca enthousiast en deskundig advies gekregen op de keuze voor een type oven. Dit voelde dusdanig professioneel aan dat ik hem ons hele wensenlijstje heb opgestuurd, waarop we op het totaal - bijna per ommegaande - een aanvullend advies, en een nog scherpere prijs kregen.
Enkele weken later, bij de voorbereiding van de keuken kwamen enkele technische vragen naar boven die we direct telefonisch konden stellen en die ook tijdens dat gesprek, via mail met afbeeldingen en verwijzingen naar informatie werden beantwoord. Snel en prettig effectief.
Ook logistiek heeft 123apparatuur haar zaken heel goed op orde. Rond de aflevering van de apparatuur werd steeds netjes contact opgenomen, waarbij het levermoment gezamenlijk kon worden vastgesteld. Herhaald uitstel naar een weekje later was geen enkel probleem.
Op de afgesproken dagen werden de spullen keurig afgeleverd en op de gewenste plaats neergezet.
Al met al blijft het beeld hangen van een organisatie die slim omgaat met de nieuwe ICT mogelijkheden, haar zaken intern goed op orde heeft, en met enthousiaste en betrokken medewerkers haar klanten maximaal tevreden wil krijgen.
Duidelijke goede website, goed de specificaties te achterhalen en een goede keuze in levertijd.
Mijn bestelling had wat oponthoud in het sorteercentrum. Maar ik werd hier via de mail van op de hoogte gesteld en zijn hier zorgvuldig mee omgegaan. Inmiddels heb ik mijn pakket keurig op de afgesproken tijd ontvangen.
voor de aanschaf van keuken apparatuur heeft een medewerk ons erg goed geholpen om de juiste producten bij elkaar te zoeken (allemaal zelfde fronten van een merk/serie)
Ook komt er een nieuwe serie van een van mijn bestelde producten, de webshop kwam er zelf mee om te wachten tot de nieuwe serie uit is (de shop kijkt dus niet naar zo snel mogelijk verdienen maar kwamen echt voor me op als koper zijnde)
1 belletje en de bestelling wordt telefonisch opgenomen een mailtje gestuurd met een ideal link super snel en handig
vervolgens een sms over de aflevering de volgende dag, top!!
Correcte afhandeling van de bestelling en ook nog voor een goeie prijs. Top!