123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Anne08-08-2019
ik zocht een koel /vriescombinatie . 1-2-3 keukenapparatuur was de goedkoopste . Twijfelde eerst soms is goedkoop duurkoop ,maar wat een fijne winkel om te kopen van koop tot bezorging echt TOP
Gert08-08-2019
Wij zijn weer gegaan naar aanleiding van een paar jaar geleden toen wij naar tevredenheid ook fijn geholpen zijn
FVM07-08-2019
Duidelijke website. BESTE prijzen. Eenvoudige en snelle bestelling. Betalen bij aflevering

Pam07-08-2019
Prima website met duidelijke beschrijvingen. Kunnen snel leveren. Nu de levering en montage even afwachten maar verwacht hier geen problemen mee.
HJW07-08-2019
Super snelle levering. We kwamen terug van vakantie de koelkast had het begeven. 's Nachts om 1.00 uur besteld de volgende ochtend stond de nieuwe koelkast al om 8:30 voor de deur. We waren blij verrast!!!!!
maaike07-08-2019
zeer overzichtelijke site, bijzonder klantvriendelijk in gebruik . kenmerken en gebruiksaanwijzing apparatuur duidelijk omschreven om juiste keuze te maken
Patrick 07607-08-2019
Duidelijke webshop, reageert snel op offerte aanvraag en met super scherpe prijzen. Door prive omstandigheden order pas redelijk laat in kunnen zetten, maar de offerte was nog steeds geldig. Gemakkelijke afhandeling via de site, kan niet wachten tot mijn aankoop binnen is.
Marnix Dekkers07-08-2019
Gevonden op internet, duidelijke advertentie. Maken waar wat ze zeggen, goede en eerlijke telefonische info, behulpzaam en to the point. Snelle levering met duidelijke communicatie, scherpe prijs en bovendien goede tips!
Jo07-08-2019
Super gemakkelijke en overzichtelijke site. Snel bekeken en snel gekocht. Een voorbeeld van hoe het wel moet!
Roel Post06-08-2019
Site is overzichtelijk en snel. Informatie over de producten is prima. Prijzen zijn erg scherp. Ik mis wel de mogelijkheid om op prijs te sorteren.
Cece06-08-2019
Ik kende deze shop niet, maar ben gewoon op een review afgegaan. Vandaar dat ik er ook één achterlaat voor een volgende koper. Ik heb een compact vrieskistje gekocht en deze voldoet precies aan de voorwaarden. Het werd op afgesproken tijd geleverd. Prima winkel, goede service....en een heel tevreden klant!
Richard06-08-2019
Wij hebben voor 123Apparatuur gekozen omdat ze een betrouwbare uitstraling hebben en daarnaast ook een scherpe prijs bieden. In het opmerkingen veld hadden wij voorkeur voor een leverdatum aangegeven. Binnen korte tijd werd ik gebeld om de levering af te stemmen. Onze waardering voor de afhandeling!
Henk bosker05-08-2019
Eerlijk advies en gedegen kennis. Niet de eerste keer dat wij hier bestellen
Jan05-08-2019
Zeer gebruiksvriendelijke webshop. Het gezochte product (Siemens koelkast) was in no time gevonden. Snelle afhandeling op de site en vlotte levering aan huis. De oude koelkast wordt zonder probleem mee terug genomen.
Marian05-08-2019
Klantvriendelijkheid en service staat hoog in hun vaandel en ze maken het ook waar. Ze denken echt met je mee en zoeken het juiste apparaat voor je uit en houden rekening met het budget. Topbedrijf.
Ralph Boer04-08-2019
supergoede service, de machine de avond ervoor besteld en volgende dag in de ochtend al binnen ( zoals er gemeld werd op de site) anderen konden deze levertijd niet halen. ook de bezorger was erg behulpzaam en vriendelijk. kortom een aanrader.
Jurgen04-08-2019
duidelijke website en veel keus en altijd de goedkoopste en de de klantvriendelijkheid is ook top
Bothof Marcel04-08-2019
Duidelijke website, goede ervaring van andere klanten, scherpe prijs en vriendelijke communicatie.
Menno & Kim04-08-2019
Goede omschrijving producten, goede prijs ten opzichte van concurrentie, snelle levertijd en bovenal snel iets kunnen kopen zonder een account aan te hoeven maken!
Cado03-08-2019
Duidelijke website met zoekfunctie zodat het juiste product aangeboden wordt
Margo de Waal03-08-2019
Gekozen voor 123Apparatuur omdat mijn zus al eerder een fornuis via hen besteld had. Zij was erg tevreden over de service. Zelf ben ik ook erg tevreden over de telefonische bereikbaarheid en de persoonlijke service.
Herman02-08-2019
Scherpe prijs en uitstekend geholpen nadat een schriftelijke offerte was verstrekt alles binnen een paar uur geregeld
Maurice02-08-2019
Gisteravond om 22.30 besteld, vaatwasser was vanmiddag om half drie binnen. De oude werd netjes meegenomen, pinnen bij de chauffeur. Uitgepakt en geïnstalleerd! Goedkoopste aanbieder!
Theda02-08-2019
Fornuis besteld en gebeld voor de dagprijs. Meteen prima geholpen aan de telefoon. Goede prijs gekregen en goede afspraken kunnen maken m.b.t. levering. Pluim voor xxxx
Ton02-08-2019
Goede informatieve website, snelle levering, zeer vriendelijke bezorger. Product in goede staat gearriveerd, oude product gratis afgevoerd. Levertijdstip volgens afspraak. Betaling bij aflevering via pin of contant mogelijk. Kortom een prima bedrijf.