123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Alexander Bakker20-08-2019
Super service en mooie prijs aangeboden gekregen via de "dagprijs" actie, dus altijd even bellen!
Lieveld20-08-2019
De website was makkelijk te doen. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon. De vrieskast moet nog bezorgd worden, dus over die service heb ik nog geen mening.
Rens20-08-2019
Goede service! In de winkel goed geholpen. Na wat heen en weer gemail, heeft een verkoper mij gebeld om alles door te spreken. Hij gaf eerlijk toe dat ik een bepaald apparaat beter elders kan kopen, omdat dat goedkoper is.

Joop19-08-2019
Heel netjes behandeld en zeer scherpe prijs Enkele. vragen gesteld per mail en binnen het uur antwoord
Peter19-08-2019
Alles perfect geregeld. Je krijgt meteen de leverdatum met ingeschat tijdstip (blok van 4 uur). Je krijgt een halfuur voor levertijdstip telefoontje van de chauffeur dat hij er aankomt. Prima!
Ellen19-08-2019
Op internet kom ik voor het eerst in aanraking met 123apparatuur. De prijs is aantrekkelijk maar ik wens meer informatie. Ik bel. Er wordt vrijwel gelijk opgenomen al mijn vragen worden op een fijne informatieve wijze beantwoord. Er wordt gelijk voor mij geïnformeerd wanneer het apparaat bij mij thuis bezorgt kan worden. Terwijl ik de order plaats blijft de verkoper aan de telefoon en ziet gelijk de order verschijnen. Ik wordt via sms en mail op de hoogte gehouden een 20 minuten voordat de deurbel gaat informeert de chauffeur mij dat hij eraan komt. Het apparaat wordt in de keuken gezet. Mijn oude wordt gelijk meegenomen heel fijn. Het uitpakken gaat makkelijk het plakband scheurt makkelijk. Dus geen gedoe met mesjes enz. De kartonnen doos is heel. Aan de onder kant zit piepschuim met plastic zodat ik het apparaat makkelijk op zijn plaats kan verschuiven. Ik ben blij met mijn apparaat. Ik ben blij met het soepel lopen en de service van 123apparatuur. Dank je wel
Erni19-08-2019
Het bestellen van de apparatuur was echt 1-2-3 geregeld. Ook het zoeken op de site ging gemakkelijk en vlot. Levering moet nog plaatvinden maar daar is ook alle vertouwen in. Je kunt vanuit je stoel of achter een bureaux snel en aller regelen, dat scheelt veel tijd maar bovenal geld. Dus meer kwalitiet voor een prijs die je anders elders kwijt was geweest
Goede service en goedkoopst19-08-2019
Op diverse websites inbouw koelvrieskast vergeleken. Bij de anderen kwamen er extra kosten bij zoals draairichting van deur veranderen en 5 trap met 5 treden extra kosten voor bezorging. 123 dus goedkoopste en erg vriendelijke man aan telefoon
Rob19-08-2019
Duidelijke site met scherpe prijzen en goede service. Alle informatie is makkelijk te vinden en erg duidelijk.
Pawel19-08-2019
Snel en makkelijk :) Webshop is goed leesbaar en duidelijk verdeeld. Het kostte me misschien vijf minuten om een ​​koelkast te kopen.
HilleS18-08-2019
Overzichtelijke webshop met hele concurrerende prijzen. Bestellen gaat erg makkelijk. Levertijden zijn goed te kiezen. Absoluut een aanrader deze winkel.
Frans Derksen17-08-2019
Zeer makkelijke webshop. Apparatuur wordt goed weergegeven, inclusief de specificaties. De garantieprijzen zijn wel zeer hoog.
Antoon17-08-2019
Prettige site overzichtelijk goede prijs kwaliteit verhouding. Met andere woorden een goede web winkel.
willem bunskock17-08-2019
hallo 123 ik geef een9 uit mijn ervaring met jullie is goed er zijn altijd verbeter punten die zijn er in elk bedrijf mvg willem bunskock
AVB17-08-2019
Makkelijke site , veruit de beste prijs Scheelt bijna 100 euro in vergelijking met andere verkoopsite.
Wouter17-08-2019
Werd meteen gebeld dat het apparaat een dag later geleverd werd as op de site. En kreeg een kleinigheidje voor het ongemak. Altijd netjes Werd tot in keuken geleverd. Oude netjes retour. Ik zeg top
Corne16-08-2019
Duidelijke webshop, het grote voordeel is dat het op voorraad is en dat je de bezorgdag mag kiezen, dat is helemaal top.
Ria.Mohaupt16-08-2019
Prima overzichtelijke site, Quooker gekocht ,verrassend was de dagprijs,scheelde zomaar €100. Euro! Klantenservice zeer behulpzaam en vriendelijk, top!
Annetta Schipper16-08-2019
Via kieskeurig kwam ik bij deze winkel terecht. Mijn inbouwvaatwassen had het begeven. Ik wou hetzelfde merk graag weer, maar omdat ik totaal niet technisch ben, heb ik eerst gebeld voor informatie. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan. En ze hebben mij een andere machine verkocht die veel mooier en beter is voor een scherpe prijs. Bij een andere zaak was ik honderden euro's duurder uit geweest. Top.
Marc15-08-2019
Mijn eerste contact met 123apparatuur was uitermate goed. Had wat technische vragen over een vaatwasser die direct beantwoord konden worden. Het type dat ik wilde hebben was niet op voorraad maar er werd direct meegedacht en een mooie aanbieding gegeven op een model dat wel op voorraad was. Alles snel geregeld, communicatie over de order via mail en sms is top en de betaalmogelijkheden ook helemaal in orde.
Sylvia Van vught15-08-2019
Wij zijn Super goed geholpen aan de telefoon. Het allerfijnste is dat ze met je meedenken voor het maken van de beste keuze voor onze nieuwe vaatwasser. Na bestelling het nieuwe apparaat de volgende morgen in huis. Wij zijn zeer tevreden.
Anita Klaassen15-08-2019
Hele overzichtelijke site. Heb gebeld met een vraag over montage van de vaatwasser. Ben keurig geholpen en er werd een heel scherpe aanbieding gedaan. Echt top!
Robert15-08-2019
‘S avonds 22 uur een vaatwasser besteld, de volgende ochtend om 9 uur op de stoep. Super snelle, betrouwbare en vriendelijke levering.
Boudewijn15-08-2019
Koelvriescombinatie gekocht voor op de camping. Telefonisch contact over gehad, netjes en vakkundig te woord gestaan. Koelkast kunnen kopen voor verreweg de laagste prijs te vinden op het internet. Met nog eens gratis de mogelijkheid voor 3 jaar extra garantie. De combinatie werd 3 dagen later bezorgd en door de bezorger netjes is de voortent - waar hij komt te staan - afgeleverd. Ook de bezorger was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Super!
Anke knelissen15-08-2019
Een duidelijk en overzichtelijke site. Ze hebben veel product keuzes Wij hebben meerdere producten besteld, dus hebben een offerte laten maken. Ik heb meerdere vragen gesteld en alle vragen werden netjes behandeld. Zo werden diverse producten vergeleken en werden wij voorzien van goede informatie. Wij hebben uiteindelijk een goede offerte mogen ontvangen. Wij zijn goed geholpen waardoor de keuze gemaakt is om hier onze apparatuur te bestellen. Geen spijt van gehad.