123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Erik01-07-2019
Overzichtelijk, kunnen snel leveren en snel antwoord op vragen. Daarnaast brede assortimentskeuze.
Wilma van den Hul Diepeveen01-07-2019
Heb ik al vaker bij besteld , goede ervaring mee . Duidelijke webshop , snelle levering , veel mogelijkheden voor betaling , Top geregeld .
Leo von Ende01-07-2019
Duidelijke webshop en prettige verkoper, heeft ruim de tijd genomen om de apparatuur uit te leggen en een juiste keuze te maken

john01-07-2019
Makkelijk en snel bestellen. Ook de keuze om bij aflevering contant of met pin te betalen is een pre.
Henk30-06-2019
Goede communicatie. Nette prijzen voor de artikelen. Gebruik gemaakt van de inbouwservice en ook dat is keurig gedaan. Aanrader.
ivan de sutter30-06-2019
Overzichtelijke website en buitengewoon lage prijs voor de dampkappen die ik nodig had.
Job30-06-2019
Alle producten die ik wilde bestellen waren eenvoudig te vinden, daarnaast ook met de laagste prijs online te vinden!
Ellen29-06-2019
Ik heb nog niets besteld maar een offerte aanvragen gaat heel makkelijk en snel
maarten vd Leeden28-06-2019
zeer goed telefonisch bereikbaar, goede service en goed advies, goede prijs. en wordt geinstalleerd binnen 48 uur
David huisman28-06-2019
Goede service en denken super fijn mee met de wensen die we hadden. Keuken wordt nu geplaatst en wat een vakmensen. Plaatsing verloopt goed zonder grote problemen en overleggen alles wat ze doen. Super netjes en de keuken wordt echt een plaatje!!! 123keukens tiel dank hiervoor!!
Klaas28-06-2019
Mooie overzichtelijke webshop met enorm veel keuze uit betrouwbare merken, zeer aan te bevelen. Prijzen zijn prima en uit eerdere ervaring blijkt dat stipt geleverd wordt met vooraankondiging op mobiel.
Karin28-06-2019
Zeer vriendelijke klantenservice.Betaling bij aflevering dmv PIN. Hele goede communicatie o.a.telefoontje toen chauffeur onderweg was.
Henk27-06-2019
Of de apparaten aan de verwachtingen voldoet is afwachten. Telefonisch en email contact verloopt lekker vlot en soepel. Heb net een koel -en vrieskast bestelt en wanneer dat die geleverd wordt is afwachten. De vaatwasser die ik vorige week voor mijn schoonouders heb besteld is vlot geleverd en voldoet helemaal aan de verwachting. Communicatie over wanneer en hoe verliep zeer goed.
mevrouwnelissen27-06-2019
Volgens de consumentenbond was de Siemens wasdroger die wij uitkozen, de beste koop. En bij de bedrijven die vermeld waren waar we deze tegen de beste prijs konden kopen, was 123keukenapparatuur. Wij kozen gewoonweg voor de eerste maar dat bleek een goede keuze. Wel stond er op de website dat er een dag stond voor de levering en dat bleek uiteindelijk 3 dagen te zijn. Maar er werd tijdig en goed gecommuniceerd wanneer de machine geleverd zou worden.
rinus27-06-2019
ja hoor met deze warmte diepvrieskast stuk even rondgekeken op internet maar kwam toch snel weer bij 123 apparatuur uit ik heb in het verleden al is een keer een koelkast van ze gehad en prima geleverd . dus nu een diepvrieskast besteld waar bij stond dat hij de volgende dag al bezorgt kon worden en inderdaad was er al voor 12 uur ochtends vlees gered vrouw blij ik blij dus al met al super lever service en netjes geholpen top
Hennie Lich26-06-2019
Duidelijk, goedkoop en supersnel. Staat vanaf nu bij mijn favorieten. Kan het aan iedereen aanbevelen ,mede door de grote keuze.
Arjan26-06-2019
Fijn behandeld in de voorbereiding van de aankoop en een scherpe prijs! Prima service!
SHIVA26-06-2019
altijd veel keus vriendelijke serves snel en makkelijk afhandeling{betaling en aflevering}
Ron26-06-2019
123 apparatuur.nl is een superfijn bedrijf, van aankoop tot levering! wij hebben nu 2 x een bestelling gedaan en beide keren verliep het vlekkeloos.
Annette26-06-2019
Wij hebben al meerdere keren apparatuur gekocht bij 123apparatuur.nl en zijn altijd goed geholpen voor een goede prijs. Ook deze keer werden we meteen gebeld nav. een verzoek voor een prijsopgaaf voor een vaatwasser. Wederom een goede prijs en we konden weer zelf kiezen op welke dag deze werd afgeleverd.
Marcel25-06-2019
Mijn keukentoestellen zijn netjes volgens afspraak geleverd. eerder een mail als bevestiging, met enkele opties voor de betaling. De dag zelf s'morgens om 7uur een bevestiging tussen 13:00 en 17:00 wordt er geleverd. een uur voor de levering nog een belletje van de chauffeur, en netjes afgezet. top service en voor een goede prijs!
JH25-06-2019
DESKUNDIG... advies betrokken medewerker!!!!! Zelfs via de telefoon wist uw medewerker mij te overtuigen, door zorgvuldig meetgegevens te verwerken in mijn wensenpakket. Prima..
Sen25-06-2019
Door miscommunicatie werd niet alleen de quooker maar alle nieuwe apparatuur geleverd aan mijn oude adres. Na een belletje vd chauffeur werd dit weer netjes meegenomen en wordt deze na een maand op mijn nieuwe adres geleverd. Goed geregeld door de chauffeur van 123 apparaten. Prima service en ook zeer concurrerende prijzen.
A Bakker25-06-2019
Ik heb al meerdere malen apparaten bij 123apparatuur.nl gekocht. De service is zeer goed. Ze denken mee met de klant en hun wensen. Ik raad zekers aan om bij deze webshop spullen te bestellen..
Koen24-06-2019
1-2-3 Keukenapparatuur maakt waar wat er beloofd wordt. Inderdaad keurig ‘s ochtends vroeg onze nieuwe vaatwasser thuis afgeleverd nadat we deze de avond ervoor besteld hadden. Correcte, vriendelijke medewerker van eigen bezorgdienst. Kregen ook keurig bericht hoe laat de transporteur zou komen. Aanrader! Winkel was trouwens aanbevolen door onze witgoed reparateur.