123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Alfred24-06-2019
Een goede prijs, geen bezorgkosten en zeer snelle levering! Super! Ook het oude apparaat is keurig netjes mee terug genomen. Alleen het bestellen moet je nog zelf doen ;)
avdp22-06-2019
Denken met je mee. Dringen je niets op. Reële prijzen. Dus ook weinig onderhandelingsruimte.
ans21-06-2019
Snelle reactie , Een bestelling geplaatst en de dag daarna nog een , en het werd de volgend dag samen geleverd. Ook een vriendelijke behulpzame bezorger. Zeer tevreden ! Ans🤗

Evelyn Breda21-06-2019
Netjes gisteren en vanmorgen via SMS en mail op de hoogte gebracht van de geplande bezorgtijd. Keurig binnen het aangekondigde tijdvak afgeleverd door een zeer behulpzame jongeman !!!
JH20-06-2019
duidelijk en overzichtelijk aanbod, deskundige meedenkende goed geinformeerde medewerker aan de telefoon met duidelijk impliciete gefundeerde adviezen.
van der Schoot20-06-2019
Goede prijs, prettige service als je belt. Kortom heel goed! Als het product net zo goed is als de service dan beveel ik deze winkel zeker aan.
Rik19-06-2019
De website is helder en gebruiksvriendelijk. Je kan namelijk eenvoudig de juiste apparaten selecteren en er zijn goede filters beschikbaar zodat je snel het voor de klant het beste product vindt.
henny19-06-2019
prettig overzichtelijk en geen nonsense aanbiedingen hoop dat de levering ook goed verloopt. dan blijf ik zeker klant.
Rob19-06-2019
Via de website een offerte aangevraagd en binnen enkele uren een voorstel. Deze was 2 weken geldig, dus genoeg bedenktijd. Kon via de website op een link klikken en deze offerte omzetten naar order, super handig. Levering over een paar maand, was ook geen probleem, super!
Perry18-06-2019
Scherpe prijzen, juiste afhandeling en snelle levering. Ook snel en correct telefonisch geholpen bij het bepalen van de juiste apparatuur.
Bouman18-06-2019
prima service, keurig op tijd geleverd en stuk voordeliger als bv coolblue. nemen ook keurig het oude apparatuur weer mee.
Bruins18-06-2019
Snelle en vriendelijke hulp aan de telefoon. Duidelijke uitleg en vlot alles bevestigd per mail. Prettig!
anja van der vleuten18-06-2019
goede koelkast. scherp geprijst. bezorger keurig nog 30 min van te voren gebeld dat hij onderweg was.
Jolande17-06-2019
Ik heb gekozen voor 123apparatuur.nl omdat: * zij de vaatwasser die ik zoek het goedkoopst aanbieden; * De volgende dag al geleverd wordt * De oude vaatwasser gratis retour kan
JP17-06-2019
ik adviseer mijn vrienden en familie deze winkel aan. Ben goed, attent, meedenkend en ook wel eager geholpen door xxx. Minimale inspanning van mij met maximaal resultaat qua levering en prijs. Geheel online en telefonisch, werkte perfect.
Jos Beunen17-06-2019
De bestelling is geplaatst via internet, direct een bevestiging mail ontvangen en de doorlooptijd van de bestelling is goed medegedeeld. Keurige aflevering met 30min voorafgaande een telefoontje van de chauffeur, perfect.
Henri16-06-2019
123APPARATUUR.NL is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Makkelijk bestellen en betalen. En helemaal top is dat er niet nog eens bezorgkosten extra bijkomen. Nu nog even wachten op de levering, ook daar heb ik vertrouwen in. Bedankt en tot een volgende keer.
Noël16-06-2019
Duidelijk website, zeer eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen. Goede service en de prijs is zeer concurrerend. Laagste prijs van alle aanbieders. Snelle levering. Kortom, prima optie om keukenapparaten aan te schaffen!
ans16-06-2019
Website goed overzichtelijk en snelle levering Goed geprijsd Zeer tevreden.
Hudepohl Wim15-06-2019
Duidelijke omschrijving voor mij van de inductie kookplaten. Vergelijk mogelijkheden zijn goed en handig en de keuze voor inbouwmaten perfect. Je word zelfs gebeld als men ziet dat levertijd niet gehaald word, hele fijne communicatie. Offerte aangevraagd en die was er zeer vlot. Mijn Zoon had hier al goede ervaring mee en ik nu dus ook.
marcel15-06-2019
zeer duidelijke zoek machine .compleet pakket, scherpe prijs . gewoon een site die duidelijk is met geen onzin erop. snel antwoord gedegen kennis . eigen vervoer top materiaal word gecontroleerd op schade bij aflevering geweldig , zie duidelijk het verschil met een externe vervoerder die het binnen de deur donderd
Tineke14-06-2019
positieve benadering, snelle reactie vriendelijk te woord gestaan door verkoper.
EddyCamiel14-06-2019
De webshop 123APPARATUUR.NL reageerde opvallend snel met het geven van een offerte. De prijs was zeer concurrerend en betekende voor ons, dat we al onze keukenapparatuur bij hen hebben aangeschaft. De levering moest i.v.m. plaatsing van een nieuwe keuken uitgesteld worden. Dat liep soepeltjes en alles werd heel keurig op de afgesproken dag bezorgd. Ook een paar vragen via de telefoon, werden naar volle tevredenheid beantwoord.
Coenrad13-06-2019
Overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Bestellen was snel en eenvoudig. Soms niet helder wat de verschillen zijn tussen bepaalde types. We zijn tevreden over het bestelproces
Bach13-06-2019
Zeer uitgebreid assortiment aan apparatuur. Zeer lage prijzen en anders matchen ze de prijs als je het elders goedkoper hebt gezien. Ook snelle levering indien voorradig en contant betalen bij bezorging, zonder extra kosten. Top!