Liebherr FNe 5026 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit - Vriezers
Energieklasse E
Liebherr FNe 5026 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit - Vriezers
Goed diepvries
Goed en snel geleverd en gemakkelijk in gebruik .
en snel geïnstalleerd.
is een aanrader
Mooie, goede en praktische vrieskist
Super mooie diepvrieskast met een strakke afwerking, zonder zichtbare handgreep. Laden zijn doorzichtig waardoor je goed kan zien welke producten je erin hebt liggen. De laden zijn ook zeer soepel in en uit te schuiven t.o.v. andere merken vrieskisten, dit ervaar ik als zeer prettig. Hij is geluidsarm en vriest snel in zonder ijsvorming . Ik ben blij met de keuze voor deze vrieskist en dus zeker een aanrader.
Pluspunten
- Mooi strak uiterlijk
- Goed glijdende doorzichtige laden
- Vries snel producten in
- Geen ijsvorming
- Geluidsarm
Minpunten
- Energielabels E
Vriezer bevalt zeer goed
Deze vrieskast gekocht gezien zijn doorzichtige laden en het aantal laden dat deze vriezer heeft. Tevens is deze vriezer voorzien van NoFrost systeem, geïntegreerde greep en display tiptoets bediening
Pluspunten
- NoFrost
- Geïntegreerde greep
- doorzichtige laden
Goede aankoop!!
Fijne vriezer met No-frost. prima koeling in combinatie met 6 brede laden.
super content mee. We zijn verheugd met de 2 + 5 jaar garantie.
Pluspunten
- 2+5 jaar garantie
- No Frost en fijne brede laden
De no frost techniek sprak ons aan en tot nu toe bevalt het super. De vrieskast ziet er mooi uit en makkelijk te bedienen. 👍
Super degelijke vrieskist
Wij hadden een diepvrieskist die oud was en helaas niet meer goed functioneerde. Na vele informatie over een vrieskast kwam deze liebherr 5026 er vaak als de betere eruit. De keuze was snel gemaakt. Omdat de manier van klantvriendelijkheid super was en afspraak mbt aflevering mede gaan wij ervan uit dat wij een stuk kwaliteit hebben aangeschaft.
Pluspunten
- Stil
- Oogt zeer degelijk
Prima product, onvolledige info van importeur
Het is een prima vrieskast. Wij hebben die gekocht vanwege de energie zuinigheid. De Snelstartgids was evenwel niet volledig. Daarom heeft het de nodige tijd gekost inzicht te krijgen in de instellingen.
Wereldmerk
Ik heb gekozen voor een Liebherr vriezer, omdat ik het een betrouwbaar en eerlijk merk vindt er goed en kwalitatief netjes uitziet, lang mee gaat, en energie zuinig is, wat tegenwoordig een belangrijk doel is.
Dat zijn voor mij de elementen van de keuze die ik gemaakt heb voor het merk Liebherr. (Duitse degelijkheid)
.......
Pluspunten
- Degelijk
- Zuinig
Minpunten
- De Prijs
Een goede vrieskast van Liebherr
In de testen komt Liebherr als een van de betere vrieskasten uit de bus. Ook het model is mooi strak van vorm. De deur heb ik zelf omgezet qua draairichting, en dat was in 20 minuten gebeurd.
De vrieskast was na plaatsing al na ruim 4 uur draaien al op -18C. De vrieskast is nu een paar dagen in gebruik, en daarom geen andere zaken te vermelden dan dat hij het doet wat hij moet doen.
Gewoon een super vrieskast!
Pluspunten
- Deur eenvoudig om te zetten qua draairichting
- Erg snel op vriestemperatuur (-18C)
- Voldoende vries inhoud voor een gezin
Minpunten
- Geen. Vriezer is nu een paar dagen in gebruik
handige diepvries
Fijne vakindeling, dus goed overzichtelijk en een handige display, dus gemakkelijk te bedienen
Misschien niet de goedkoopste, wel de meest duurzame keuze
Na alleen nog maar positieve ervaringen met Liebherr heb ik vanwege duurzaamheid en energiezuinigheid al in 2020 2 Liebherr apparaten gekocht t.w. een koelkast KEF373020 en grote vriezer GN433520.
Vanwege het in een buitengebied wonen heb ik wederom op bezuinigingsgrond een extra vriezer aangeschaft en wel de FNE 5026-20. Speciaal voor deze vriezer uit de E-klasse gekozen omdat deze ook NO-Frost heeft maar voor mij nog belangrijker Frost-Protect heeft omdat die in een schuur komt te staan waar de temperatuur 's-winters makkelijk onder 0 graden kan komen. Hierdoor blijf ik dan verzekerd van een goedwerkende vriezer die dan ook nog onder de garantie blijft vallen.
Pluspunten
- Energiezuinig
- Duurzaam
- Fraai design
- Gratis extra garantie van 5 jaar