Liebherr FNe 5026 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit - Vriezers
Energieklasse E
Liebherr FNe 5026 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit - Vriezers
Een heel fijne vrieskast
We zijn erg blij met deze vrieskast. Energiezuinig, volop ruimte en een handig digitaal display om alle functies te doorlopen.
Pluspunten
- ruimte
- energieverbruik
Zeer tevreden!
Omdat de oude inmiddels 20 jaar oud was, een nieuwe diepvrieskast gekocht van Liebherr. De keuze viel op dit merk omdat de diepvries geplaatst moest worden in een vrijstaande schuur en de Liebherr als enige -15 gr. vorst aan kan. Wat mij aansprak was het aantal laden, de ruimte van 238 ltr en de eenvoudige bediening. Mooi strak design, plug and play. Zeer energiezuinig. Blij met mijn aankoop!
Pluspunten
- energiezuinig
- diepvriesruimte 238 ltr
- Beste uit de Test mei 2023
- Plug and Play
- NoFrost
Minpunten
- Geen SmartDeviceBox meegeleverd
Top diepvries!
Functionele diepvries met veel opbergruimte!
Voor Liebherr gekozen voor de beste kwaliteit!
Prijs kwaliteitsverhouding was voor ons erg belangrijk en dat is uiteindelijk doorslaggevend geweest.
Pluspunten
- Functioneel
- Veel opbergruimte
- Geen geluid
- Mooi design
goed werkende vrieskast
Nog niet lang in bezit maar lijkt naar behoren te werken.
Maakt weinig geluid en vriest goed.
Voor wat betreft instellingen moeite met de volstrekt belachelijk slechte handleiding.
Pluspunten
- Stil
- stabiele vriestemperatuur
- gemakkelijk te plaatsen
Minpunten
- zware deur, je trekt hem bij openen bijna om
- ongelooflijk onduidelijke handleiding
Volgende stap
We zochten naar een grotere vrieskast en hebben positieve ervaringen met het merk LIEBHERR. Onze vorige vriezer was ook een LIEBHERR en daar hebben we 13 jaar plezier van gehad en gaat nu naar onze dochter.
Pluspunten
- Hij is ruim
- Maakt geen herrie
- Snelle levering
Minpunten
- Geen
Degelijke diepvriezer.
Degelijke diepvriezer. Genoeg ruimte in de lades. Mooie afwerking. Strak van vormgeving.
Pluspunten
- Genoeg ruimte in de laden
- Degelijke laden
Minpunten
- Handleiding erbij iets minder
UITMUNTEND
ideaal formaat diepvries en zeker geschikt voor onze schuur die niet vorstvrij is
Pluspunten
- toepassing
- groote
Minpunten
- prijs
Be val me goed
Hij is goed ,en ziet er goed uit ,en nu mee aan de gang , om hem in gebruik te nemen
zeer goed
zeer goed product deze kwam als best uit bus en kon ook nog door het trap gat nog naar boven.
Mooie ruime vrieskast super stil en in no time opde min 18 graden wij zijn er heel blij mee komt in de consumenten gids heel goed uit de bus
Pluspunten
- Energie zuinig
- Stil
Minpunten
- Geen
perfecte vrieskast waar je geen spijt van krijgt
wij hadden al een vrieskast van Liebherr , nu een tweede erbij gekocht.
mooie overzichtelijke lades waar veel in kan, heel zuinig in gebruik en je hoeft nooit meer te ontdooien( de andere is ook inmiddels 10 jaar oud en werkt nog perfect)
ik ben heel tevreden :)
Pluspunten
- mooie uitstraling
- lades zijn ruim
Niet hoeven te ontdooiden voordeel
We hadden een Miele vrieskast. Deze dezelfde inhoud. Wat tegenvalt is dat de temperatuur alleen zichtbaar is, als je de deur open doet.Jammer. En het feit dat er geen verlichting is.
We moesten snel beslissen ivm vakantie en de oude vrieskast defect was( althans vroor -36).
Vandaar snel beslist en besteld,
. Anders misschien andere keus gemaakt.
Doordat we bij de oude vrieskast aan de buitenkant boven de deur de temperatuur konden aflezen, snel in de gaten gehad dat er iets niet klopte. Gelet op ouderdom beslist voor nieuwe.
Pluspunten
- Niet hoeven ontdooien
Minpunten
- Temperatuur alleen leesbaar door deur te openen
- Geen verlichting
Goede overzichtelijk vriezer
Fijne, grote vriezer. Laden geven een goed zicht op de producten in de vriezer en lopen soepel. Kwalitatief goede afwerking aan de buitenkant. Geluid is niet storend. Staat bij mij thuis in de schuur en werkt naar behoren. In mijn geval aanzienlijke besparing op de elektriciteit ten opzicht van mijn vorige vriezer.
Pluspunten
- Laden indeling
- Kwaliteit van materiaal
- Elektriciteitsverbruik
Minpunten
- Geen verlichting
Fijne vrieskast, sluit als een deur, daarom zeer weinig energieverbruik. Dus helemaal tevreden.
Fijne diepvries
Prachtig apparaat, werkt super!
Mooie vormgeving. Goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
- Mooi design
Doet wat die moet doen
Prima diepvries, doet wat die moet doen.
De deur klemt zo goed dat met open maken de koelkast soms wat schuift.
Pluspunten
- Prima vriezer
Minpunten
- Deur gaat soms lastig open, klemt goed
Ik ben minder tevreden dan mijn vorige liebherr vriezer. De vorige was groter, stiller en energie zuiniger.
Helaas was dat formaat uit de collectie gehaald.
Pluspunten
- No frost
Minpunten
- Iets te klein voor ons
Goede prijs/kwaliteitverhouding
Fijne vriezer, goede prijs/kwaliteit verhouding, ook qua geluid een prima vriezer
Pluspunten
- energiezuinig
- weinig geluid
Grote diepvrieskast.
Een grote diepvrieskast met veel laden en dus veel ruimte. Ziet er goed uit en werkt goed.
Jammer vind ik wel dat het bedieningspaneel/de display, dus alle gegevens pas zichtbaar zijn aan de binnenkant, dus je moet de deur daarvoor open zetten. Bij mijn vorige diepvries kon ik aan de buitenkant zien hoe de temperatuur was en wanneer hij op alarm stond. Verder gaat de deur moeilijk open doordat hij wat vacuüm zuigt. Ik moet de diepvrieskast vasthouden en dan de deur open trekken. Ik heb er al een matje onder gelegd tegen het schuiven maar dat helpt niet helemaal.
Pluspunten
- veel ruimte
Minpunten
- display aan de binnenkant
- deur gaat moeilijk open
pas 1 dag in huis dus kan nog geen oordeel geven
De oude vrieskast was ook van Liebherr en al meer dan 30 jaar oud. Deze is nu vervangen door een nieuwe vrieskast en vanzelfsprekend ook van Liebherr.
Topvriezer
Topvriezer. Is erg Ruim vanbinnen. Erg stil, je hoort hem nauwelijks. Erg solide apparaat.
Pluspunten
- Koelt erg snel
- No Frost
- Ruim van binnen
is een aanrader
Mijn vorige diepvries was ook een liebherr premium van 312 liter inhoud.Nooit geen klachten gehad,omdat wij nu in een apartement wonen,hebben wij een nieuwe diepvries gekocht.Het was van zelf sprekend,dat dit weer een liebherr zou worden,extra zekerheid 7 jaar garantie.
met vr.gr.G.van Leipsig
aanrader
het is een goed product
die tegen een stootje ka ook in de winter in een koude schuur
veel lades wat ook praktisch is
Pluspunten
- kan tegen vorst
- veel lades
Minpunten
- nog niet gevonden
Bevalt tot nu toe goed
Het product is een fijne hoge kast met veel lades. Het is net nieuw dus kan ik er nog niet veel over kwijt. Maar zoals herder uitziet is het een prima product..
Bevalt goed
Gewoon een goed product, vriest goed en weinig ijsvorming door de NoFrost-technologie.
Pluspunten
- ruime lades
- weinig ijsvorming
Minpunten
- constant geluid door NoFrost