Liebherr FNe 5026 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit

Liebherr FNe 5026 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit - Vriezers

Energieklasse E

Liebherr FNe 5026 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit - Vriezers

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 187 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNe 5026 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

f***********@l******02-02-2024

Goede aankoop

Mega tevreden over de aankoop. Fijne toegang, makkelijke lades en prettige display. Geluid is prettig . Hij is makkelijk te plaatsen
Lentie30-01-2024

Vrieskast

Eerste Liebherr vrieskist heeft het 20 jaar gedaan, daarom nu weer een Liebherr Vrieskast nu! Handige vrieskast met stevige lades en no-frost, kan bovendien in de schuur staan, heel handig.
Pluspunten
  • stevige lades
  • overzichtelijk
  • no frost
  • kan in de schuur
Minpunten
  • geen binnenverlichting
Harry23-01-2024

Degelijk gebouwd en mooi uiterlijk

De Koelkast is zeer degelijk gebouwd en afgewerkt. Een uitzondering hierop vormen helaas de diverse afdekplaatjes die je moet loshalen bij het verwisselen van de deurrichting. Daardoor zijn er twee nokjes afgebroken bij het omzetten. 1 plaatje vast moeten zetten met dubbelzijdige plakband. De indeling van de koelkast is heel flexibel en makkelijk om te zetten. De LED verlichting is zeer goed. De koelkast oogt zeer mooi door het ontbreken van een handvat dat uitsteekt.
Pluspunten
  • Degelijk gebouwd
  • Flexibele indeling
  • Goede LED verlichting
  • Mooie uitstraling
Minpunten
  • Bevestiging afdekplaatjes scharnieren zwak
L bergmans20-01-2024

Vriezer is het geld dubbel en dik waard!

Product is makkelijk te installeren en fijn in gebruik. Heel fijn dat deze vriezer in de schuur kan staan.
Pluspunten
  • Kan in omgevingstemperaturen tot -20 staan
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk in gebruik
  • Energiezuinig
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Peter17-01-2024

Veel ruimte vergeleken met oude koelkast

Mooie vrieskast, geschikt voor in berging. Past goed bij de koelkast die ik van dit merk heb gekocht.
Pluspunten
  • Ruimte
  • Kan tegen koude omgevingstemperatuur
Minpunten
  • Betaald wat meer voor de kwaliteit
m***********@g********16-01-2024

Fijne vriezer

Heb no frost diepvries gekocht omdat daar geen ijs in komt en makkelijk schoon te maken is Heb mijn andere 20 jaar. Gehad Heb nieuwe Gekocht omdat mijn andere te veel stroom koste En heb maatje kleiner . Maar hij was nog wel goed , heb nog verkocht Liebher is super goei merk .. Hoop er nu ook nog lang van te genieten , zoals mijn andere ..
Pluspunten
  • Komt geen ijs in
  • Is goedkoper in stroom
Minpunten
  • Heb ik niet
r*************@h******10-01-2024

Prima keuze

We zochten een diepvries die in een koude ruimte kan staan. Deze kan in ruimtes to -15c! Tevens redelijk energie zuinig.
Pluspunten
  • Kan in koude ruimtes
b*****@t***************29-12-2023

Liebherr diepvrieskast

Wij zochten een diepvrieskast voor in de garage en deze word ons aanbevolen en onze keuze. Wij kregen hem 12.12.2023 geleverd en zijn tot nu heel tevreden. Heel overzichtelijke indeling en makkelijk in gebruik te nemen.
Diana de Boer29-12-2023

Bevalt goed, ik raad deze aan

Vorige vriezer was ook een Liebherr. Nu gekozen voor een no-frost. Hij heeft 6 lades. Dacht eerst dit is niet genoeg, maar je houdt genoeg ruimte over. Vrieskast is goed geïsoleerd en werkt perfect. Ik raad deze aan. Diana de Boer
Pluspunten
  • Goede isolatie
  • Lades zijn ruim
b****************@g********26-12-2023

Een aanrader, deze Liebherr vriezer

Een degelijke energiezuinige vriezer, solide. Let goed op de afmetingen, wij hebben met vereende krachten deze vriezer in onze kelder laten plaatsen en daardoor kan vanwege vaste opbergrekken de deur niet volledig open en moet er qua inrichting van onze kelder wat aangepast worden, maar doet niets af aan deze vriezer. Gelukkig kan dit opgelost worden. Maar meten is weten! Vriezer heeft goed lopende lades, en de ruimte binnenin kan je goed benutten, geen rare hoeken of ruimteverlies. Kortom, we zijn blij met de aankoop van deze grote vriezer.
Pluspunten
  • Degelijke constructie, solide.
  • Ruime lades.
  • No frost, dus ontdooien niet nodig.
l************@g********30-11-2023

Ijskast / vriezer

Zochten een ijskast/vriezer en deze werkt zoals behoren. Er zit ook een digitale display in en je kan het connecten met wifi indien je de module erbij neemt.
Kwaliteit19-11-2023

Kwaliteit

Vriezer van liebherr. De enige die echt goed kan werken in een niet geïsoleerde schuur. Je voelt en ziet direct de kwaliteit. Veel ruimte en makkelijk is gebruik. Tot nu toe erg blij mee!
h*******@g********13-11-2023

Goede en mooie diepvrieskast

Een duidelijk en overzichtelijke diepvrieskast. Ziet er degelijk uit en werkt naar behoren. Een makkelijke display en ook niet onbelangrijk 7 jaar garantie.
Pluspunten
  • Snel op temperatuur
  • Overzichtelijk
Anita12-11-2023

Mooie diepvries

Onze vorige diepvries was ook liebherr waarover we tevreden waren. We hadden hem al 17 jaar en geen klachten maar we wilden graag een no frost.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Fijne laden
Minpunten
  • Display binnen in
h************@n**********11-11-2023

review

vrieskast gekocht naar aanleiding van consumentenbond test, vriezer is mooi compact, geen koelvinnen meer achter en mooie platte stekker, dus apparaat is mooi tegen de muur weg te zetten. erg geruisloos zelfs bij opstart na aanschaf. bediening middels app heeft voor ons geen toegevoegde waarde dus niet voor gekozen, gebrek aan verlichting niet erg belangrijk voor ons, had de vorige ook niet, maar zou mijns inziens optioneel aangeboden kunnen worden ipv bediening middels app omdat deze vriezer ook geschikt is voor plaatsing in koudere ruimtes waar de verlichting vaak minder is
Minpunten
  • geen standaard verlichting
a********@g********10-11-2023

zeker aanrader

daar onze oude vrieskast het heeft begeven waar wij altijd content mee zijn geweest meden hoe het zich in al de jaren heeft gefunctioneerd en mooi is gebleven hebben ons doen besluiten wederom voor Liebherr te kiezen. Ook de snelle levering van Expert van Erp omdat defecte kast vol zat met producten was het besluit snel gemaakt.
Pluspunten
  • goede kwaliteit
  • Mooie uitstraling
  • lekker stil
  • makkelijk in gebruik
r*******@k******09-11-2023
Mooie vrieskast waar ik veel plezier van hoop te hebben. Weet nog niet hoe degelijk hij is maar hoor dat dit een kwaliteits vrieskast is. Nog maar 1 dag in bezit.
l*******@h******06-11-2023

Bevalt goed

Ondanks dat mijn vorige Liebherr vriezer het na 11 jaar heeft begeven maak ik toch opnieuw de keuze voor een Liebherr vriezer. Vriest goed, degelijk en solide
j***********@h**********04-11-2023

Zeker een aanrader

Mooie grote vriezer; handige indeling met laden met verschillende dieptes en ook stil.
t*****@g********04-11-2023
Na 23 jaar tevredenngebruik van een Liebherr vrieskast toch een ander apparaat moeten kopen ivm een gescheurde deurrubber. Nu voor nofrost gekozen met een fatsoenlijke inhoud. De extra grote lade en ontbreken van tussenlagen zijn een extra plus.
e*********@o***************02-11-2023

Mooie compacte vrieskast

De vrieskast kwam als beste uit de test. Na levering bleek hij mooi compact te zijn met toch voldoende liters als inhoud.
Pluspunten
  • Design
  • Inhoud
Esther01-11-2023

Top product

Top vriezer zeker een aanrader gaat lang mee. Heb al eerder een vriezer van Lieberr gehad
Pluspunten
  • Kange levensduur
  • Waar voor je geld
k******@h******01-11-2023

Ziet er bedrijfszeker uit

Deze keer een Liebherr vrieskast gekocht omdat ik ook al een vrieskist van Liebherr heb. Daar is nooit wat mee en ik hoop dat deze kast ook zo bedrijfszeker is. En omdat het een no-frost kast is. Niet meer laten ontdooien. Stroomverbruik is niet zo interessant. Zal wel goed zijn maar ik heb de stroom toch voor noppes van mijn zonnepanelen.
Pluspunten
  • degelijkheid
s***********@g********31-10-2023

Een must have in mijn huis!

Genoeg vriesruimte is een must in mijn huis. Van alles in huis hebben zodat je niet iedere dag boodschappen hoeft te halen is een genot. Hopelijk lang plezier van onze mooie vriezer!
Roel29-10-2023

Uitstekende diepvrieskast

Hebben al jaren een liebherr Betrouwbaar. Degelijk. Onverslijtbaar. Raden wij iedereen aan.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Betrouwbaar