Liebherr FNe 5026 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit

Liebherr FNe 5026 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit - Vriezers

Energieklasse E

Liebherr FNe 5026 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit - Vriezers

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 187 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNe 5026 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j************@g********05-05-2023

Prima product straalt kwaliteit uit.

Vrieskast ziet er goed uit en de producten kunnen overzichtelijk in de bakken worden opgeborgen.
Pluspunten
  • Degelijke uitstaling
  • goed volume voor overzichtelijke inpak.
Minpunten
  • temperatuur meter zit vescholen achter de deur
Marjan BS01-05-2023

Met de tijd mee

We hadden nog een hele oude vrieskist (minstens 25 jaar oud). Nu gekozen voor energiezuiniger vrieskast met lades.
Pluspunten
  • praktische lades
  • genoeg bergruimte
  • minder verspilling
Minpunten
  • nog niet gevonden
Susan27-04-2023

goede keuze

goede indeling met 1 grotere lade om te stapelen. Prettig formaat en voldoende inhoud.
Pluspunten
  • 6 laden waarvan 1 grote om te stapelen
  • handig formaat
Minpunten
  • energieklasse mag iets beter
y*****@k*********26-04-2023

Best geteste diepvries kast

Advies gekregen van de specialist werkzaam bij de Keukenloods te Drunen, hij vertelde ons dat de Liebherr de best geteste diepvriesers zijn en dat deze jaren zonder storing functioneren.Wij wilden eerst een B-merk kopen maar door aanraden van de verkoper en op advies van mijn schoon familie hebben we toch besloten om een Liebherr te kopen.
Pluspunten
  • weinig motor geluid
  • praktische indeling
  • overzichtelijk
  • 7 jaar garantie
Minpunten
  • nog niet gevonden
ES16-04-2023

Topmerk NoFrost diepvries

NoFrost is ideaal en diepvries is bestendig (met garantie) bij een omgevingstemperatuur tussen nul en 10 graden. Verder een fijn formaat qua breedte en diepte en kan genoeg in voor een heel gezin. Liebherr is een merk in het topklasse segment wat ons betreft.
Pluspunten
  • NoFrost
  • Breedte van diepvries (niet te breed)
  • Grootte van de vakken
l*********@h**********08-04-2023

Goede aankoop!

Erg fijne vrieskast. Voldoende ruimte en heel dat de vriezer niet ontdooid hoeft te worden. Hopelijk hebben we er lang plezier van.
Pluspunten
  • No frost
  • Voldoende ruimte
  • Geen geluid
Familie Naus06-04-2023

Weer gekozen voor de betrouwbaarheid van Liebherr

We hebben ook dit keer weer voor Liebherr gekozen. De reden hiervoor is op de eerste plaats het jarenlange, met plezier gebruiken, van de vorige vrieskast. Deze hadden we ongeveer 25 jaar in gebruik. Tevens zijn de koelkasten die we hebben ook van Liebherr en ook dezen zijn kwalitatief zeer goed. Bij het openen van de apparaten merk je gelijk de degelijkheid van het produkt. Deze Liebherr FNE 5026 -20 Plus diepvrieskast is greeploos, dus geen uitstekende handgreep en bovendien ziet het er mooi strak uit. Familie Naus
Pluspunten
  • Degelijk
  • Betrouwbaar
  • Strakke uitvoering
Minpunten
  • Niet ontdekt
k*******@z*******03-04-2023

Een top diepvries

Grote mooi ontworpen diepvries met een ruime inhoud en een laag energieverbruik. Zeer tevreden !
Pluspunten
  • grote inhoud
  • laag energieverbruik
  • geschikt voor onverwarmde garage
  • mooi ontworpen
  • no frost werkt prima
neen30-03-2023
In vertrouwen gekocht bij van den Broek waar wij alle appraten kopen en zijn advies opvolgen
Lenny28-03-2023

Fijne, ruime diepvries met veel opbergmogelijkheden.

Wij waren dringend toe aan een grotere diepvries om toch wat efficienter onze maaltijden te kunnen plannen en altijd brood of vlees achter de hand te kunnen hebben. We hebben getwijfeld tussen de Liebherr diepvries met 5 of 6 lades, maar uiteindelijk toch voor de variant met 6 lades gekozen. Aangezien ik zelf maar klein ben (1.59m) is het enorm fijn dat de bovenste lade naar voren kantelt, zodat ik toch makkelijk het brood uit de lade kan pakken. Verder zijn de lades fijn groot, ca 40 cm breed en 42 cm diep. Er passen dus makkelijk 3 broden naast elkaar in. Ook de extra hoge lade is prettig in gebruik. De diepvries was direct na het leveren gebruiksklaar. Ik kon meteen mijn spulletjes uit de oude diepvries overhevelen. Volgens de monteur die hem gebracht heeft, was dit zelfs aan te bevelen, dan zou de ingestelde, gewenste temperatuur van -18 nog sneller bereikt worden. Kortom... goed advies van de electro zaak waar we deze diepvries gekocht hebben en fijne, snelle levering en plaatsing. Wij zijn weer heel tevreden!
Pluspunten
  • bovenste lade kantelbaar
  • diepe lades met veel opbergruimte
  • extra hoge lade
Minpunten
  • onderste lade loopt schuin, daardoor kleiner
p**********@g********28-03-2023

Bevalt prima

Super vriezer. Lekker ruim. Weinig geluid en kan ook nog in de schuur staan.
a************@g********14-03-2023
Meer dan 14 jaar gehad,nooit geen klachten gehad.een topper.en dus zeker aanbevelingswaardig
j******@h******20-02-2023

Op zich prima diepvries!

Prima diepvries, enige minpuntje is dat het display met temperatuur e.d. niet van buitenaf (met gesloten deur) is af te lezen. Deur moet dus voor ieder aflezen of aanpassen instellingen, geopend zijn.
Pluspunten
  • zuinig
  • geruisloos
  • ruim
Minpunten
  • display aan binnenzijde
Pietertje20-02-2023

Bevalt erg goed, goed merm

Onze vorige diepvrieskast was bijna 34 jaar oud, en functioneerde nog goed. Alleen gebruikte hij veel stroom. Daarom weer de keuze voor een Liebherr diepvrieskast, maar dan een energiezuinige en No-Frost. We verwachten er weer veel jaren plezier van te hebben.
a***********@h**********14-02-2023

Bevalt erg goed, zeker een aanrader.

Strak design , allemaal lades, supergemakkelijk en ruim. Fijn dat hij niet ontdooit hoeft te worden.
l*************@h**********14-02-2023
Hele fijne overzichtelijke zuinige vriezer. Lekker handig en gebruiksvriendelijk. Voldoende ruimte en zonder klink
j**********@g********08-02-2023

uitsteken product

Betrouwbaar product en merk. Fijne indeling van de vrieskast van binnen, mooie lades. Goede service en uitleg in de documenten.
Pluspunten
  • fijne indeling
  • zelf ontdooien
  • makkelijke bediening
  • zuinig
C.07-02-2023

Perfecte vriezer voor in de schuur

De vriezer die om een onverwarmde ruimte kan staan! In een normale lade passen 4 hele broden in. Er zijn zeker energiezuiniger vriezers maar helaas kunnen die niet in een temperatuur onder de 10 graden.
Pluspunten
  • Kan in koude omgeving staan
  • Ruime lades
  • Sluit goed dicht
Minpunten
  • Niet de meest engeriezuinige
t*************@h**********03-02-2023

zeker een aanrader!

Ik ben heel tevreden met de Liebherr vriezer. Veel ruimte, mooie afwerking, een lade eruit en je kunt er bijv. een hoge taart in plaatsen, no frost is ideaal! Geen gekrab en uren wachten tot de oude vriezer weer gebruikt kan worden. En daarbij goedkoop in gebruik, dus energiezuinig!
Pluspunten
  • veel ruimte
  • alleen lades, dus geen klep meer!
  • no frost is ideaal
  • overzichtelijk
Minpunten
  • niks
a*************@h**********02-02-2023

Fijne vriezer, helaas reparatie nodig binnen het jaar

Prima vriezer. No frost ideaal, niet meer dat gedoe met ontdooien. Heeft Frost Protect dus kan ook in een schuur gezet worden waar de temperatuur in de winter beneden het vriespunt kan zakken. Na 7 maanden helaas hier al een foutmelding en een vriezer die stopt met vriezer. Wel in dezelfde week kostenloos verholpen door leverancier (iets met de ventilator).
Pluspunten
  • no frost
  • frost protect
Minpunten
  • ventilator had al na 7 maanden een reparatie nodig
p************@z*******31-01-2023

Liebherr vrieskast

Al dertig jaar positieve ervaring met Liebherr vrieskasten en omdat de vorige al ouder was (energieverbruik!) hebben we besloten om een nieuwe zuinigere aan te schaffen.
h**********@h******30-01-2023

tot nu toe bevalt hij goed

makkelijk in gebruik niet te veel technische snufjes deur en laden zijn goed te hanteren en lopen soepel
Pluspunten
  • makkelijke bediening
  • geen technische moeilijhede
S*************@h**********29-01-2023

Top vrieskast voor koude ruimtes

Wij hebben gekozen voor deze vrieskast omdat wij 1 zochten voor in onze kelder, die dus geschikt is voor koude ruimtes. Deze vrieskast is met 166 cm hoog precies de juiste afmeting hiervoor. En met zijn 6 lades ruim 50 liter meer inhoud dan onze oude vrieskast.. dus zeker geschikt voor een groot gezin. De vriezer koelt zeer snel, maakt hierbij wel aardig geluid, maar eenmaal op de gewenste temperatuur is hij verder vrijwel geruisloos. Heeft geen storend handvat want deze is geïntegreerd in de deur en hij is makkelijk te bedienen/in te stellen.
Pluspunten
  • Geschikt voor koude ruimtes
  • Koelt zeer snel
  • Eenmaal op temperatuur is hij aardig stil
Minpunten
  • Onderste lade is klein; loopt scheef af
Daantje28-01-2023

Fijne vriezer!

De vriezer heeft een mooi formaat en is goed ingedeeld met 1 grotere bak voor wat grotere ingeslagen dingen!
Pluspunten
  • Formaat
  • Bakmaten
c**************@h********18-01-2023

Een aanrader

Strakke vormgeving en veel ruimte om alles gesorteerd op te bergen. Snel op vriestemperatuur.