Liebherr FNe 5026 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit - Vriezers
Energieklasse E
Liebherr FNe 5026 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit - Vriezers
goed en mooi product
Ik heb dit type diepvries gekozen omdat mijn vorige diepvries ook een Liebherr was en ik er erg tevreden me was, helaas heb ik deze week het nieuwe model moeten kopen wegens defect van het vorige type wat zeer goed beviel. Mijn verwachting is echter dat het nieuwe type zeker zo goed gaat bevallen als de vorige.
Pluspunten
- mooi afgewerkt
- fijne bediening
- voldoet ruimschoots aan de verwachtingen
Minpunten
- prijs??
snelle service prima prijs/kwaliteitverhouding
Geweldige vrieskast en prijs/kwaliteitverhouding is perfect !
Was een snelle service. We hadden de vrieskast echt supersnel binnen. Daarvoor onze hartelijke dank.
Zeer overzichtelijk, erg ruim, voldoet volledig aan de verwachtingen.
Erg blij met de gemaakte keuze.
Pluspunten
- Overzichtelijk
- Ruim
Goed product
Goed product veel plaats in de kast
Snelle service van leverancier
Pas goed bij ander kasten
Pluspunten
- Deur goed
- Veel plaats
Goede keuze
De vriezer bevalt heel goed, heel ruim en erg stil. De lades schuiven makkelijk en kantelen naar voren om dingen er goed uit te kunnen pakken.
Pluspunten
- Ruime vriezer
- Erg stil
- Soepel schuivende lades
- Lades kantelen naar voren om er goed bij te kunnen
Minpunten
- De deur moet open om de temperatuur af te lezen
Zeker een aanrader
Een hele fraaie vrieskast die doet wat er beloofd is!
Deze vrieskast is een toestel van hoge kwaliteit zonder extra fratsen.
ook over de inhoud zijn we zeer tevreden.
Pluspunten
- Achterkant gesloten afgewerkt
- gemakkelijke bediening
- ruime lade's
Minpunten
- geen koelpads aanwezig
Vrieskast is ruim de lades zijn van goede kwaliteit , en gaan soepel. De display werkt ook Simpel , Ik hoop er jaren plezier en gemak van te hebben.
zeer koude vrieskast
super goede vrieskast, alles mooi weg gewerkt zit niks meer op de achter wand.
Pluspunten
- alles mooi dicht gewerkt
Mooie subtiele vormgeving.
Binnen en buitenzijde zien er degelijk uit.
Lades lopen soepel.
Goed
Het is een erg prettig produkt.
Er kan veel in en het blijft goed bevroren.
Krachtig en prachtig
Praktische, prachtige, krachtige, energiezuinige vriezer! De laden zijn ideaal en we kunnen daarom onze producten snel vinden.
Pluspunten
- energiezuinig
- praktische laden
Minpunten
- geen
- geen
Mooie strakke vrieskast
Ik heb voor dit product gekozen omdat Liebherr een goede naam heeft op het gebied van vriezers. Ik heb de vrieskast nog niet lang in mijn bezit maar vind hem erg mooi uitgevoerd. En de ladeb zijn erg praktisch. Fijn dat je ook de garantie kunt verlengen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Als hij net zo lang meegaat als mijn oude vriezer van 22 jaar oud dan ben ik super tevreden.
Pluspunten
- mooi design
- geruisloos
Minpunten
- onderste lade is maar een 1/2 lade
Liebherr de keizer onder de diepvriezers
Waarom weer een diepvries van Liebherr. Wel de betrouwbaarheid staat buiten kijf
Ik wil een diepvries van Liebherr de keizer noemen onder de diepvriezers
Waarom? Wel mijn eerste diepvries van Liebherr kocht ik in 2001 en hij functioneert nog perfect.
En dat na 22 jaar.
Ik heb een nieuwe gekocht omdat de huidige generatie vriezers natuurlijk qua energie gunstiger is.
De oude gaat niet weg. Ik houd hem als reserve.
Pluspunten
- levensduur
- ruimte
- gemak
- energieverbruik
- uitstraling
Minpunten
- voor mij geen
goede energiezuinige diepvries
energie zuinige diepvries ziet er mooi uit gemakkelijke laden met ook een grote lade voor grote dingen
Pluspunten
- makkelijk indeling
- energie zuinig
Minpunten
- nog niets ontdekt
Bevalt goed, zeker een aanrader
Liebherr altijd betrouwbaar en een zeer goede service. Deze vriezer voldoet aan alle eisen die ook in de beschrijving staan en nog zuinig in gebruik ook. Kortom een aanrader
Pluspunten
- betrouwbaar
- zuinig
- eenvoudig in gebruik
- duidelijk display
Super vriezer
Ik vind vooral prettig dat het allemaal lades zijn en natuurlijk de no frost is erg prettig!!
Pluspunten
- No frost
Bevalt goed
Mooie ruime diepvries. Stijlvolle handgreep. De lades zijn erg ruim. Hij maakt weinig geluid. Dat dat er geen element aan de achterzijde zit en dat het een no frost functie heeft.
Pluspunten
- Ruim
- Stil
- Handgreep verwerkt in deur
- No frost functie
Minpunten
- Bovenste lade had als klepje gemogen
Goede vrieskast!
Fijne grote laden die stevig aanvoelen. Alle diepvriesartikelen die je in de supermarkt kunt kopen passen er met gemak in. Bovendien is hij erg energiezuinig.
Pluspunten
- grote laden
- energiezuinig
Volvo onder de vriezers
De vriezer voldoet aan onze verwachtingen en wij zijn blij met de extra garantiejaren die Liebherr geeft.
Het nadeel vinden wij dat Liebherr € 69,- vraagt voor een Smart Device om de vriezer op afstand via een app te kunnen volgen.
Pluspunten
- prima indeling
- Fijne maten van de laden
Minpunten
- extra betalen voor wifi aansluiting
Proficiat Liebherr.
Het product van Liebherr vrieskast is een prima apparaat, we zijn er heel erg blij mee. De no forst van de kast geeft een goed gevoel, omdat het ontdooien automatisch werkt en geen inspanning meer geeft om de kast om de zoveel tijd te ontdooien. De type FNe 5026 plus vraagt minder energie en bespaart in de huidige situatie energietransitie.
Top merk
Een top merk onze vorige vriezer deed het nog steeds al vanaf 1999 en deed het nog goed, maar VW de energie toch besloten om een jonger variant te gaan gebruiken
Pluspunten
- Gebruik
- No drost functie
Minpunten
- Geen
Een aanrader
Nadat we eerst een vrieskist hebben gehad, was het heel fijn een vrieskast te hebben. Deze is veel overzichtelijker in het gebruik. Is mooi vormgegeven en maakt weinig geluid. Na registratie krijg je 5 jaar extra garantie. Alles bij elkaar een goede koop.
Pluspunten
- Overzichtelijk
- Weinig geluid
- 5 jaar extra garantie
Mijn LIEBHERR !
Allereerst wat een mooie afwerking en een praktische indeling, maar we hebben hem natuurlijk allereerst gekocht om de kwaliteit die LIEBHERR aanbied en die is tot nu toe voortreffelijk gezien de kwaliteiten die het apparaat in zich heeft en met zijn bediening gemak, dit is zeker een aanrader !!
Pluspunten
- Afwerking Top
- Indeling
- Bedieningsgemak
- Mogelijkheden
- Super stil
Minpunten
- Geen
Zeker een aanrader!
Goede en degelijke vriezer met veel ruimte! Nooit meer de vriezer ontdooien met de handige nofrost functie!
voedselbeheer
een prachtig product , een aanwinst voor ons voedsel beheer voor onze oogst en inkopen.
Pluspunten
- prima uitvoering
- gebruiksvriendelijk