ETNA VV6143NWIT

ETNA VV6143NWIT - Vriezers

Energieklasse E
Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 418,00Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 154 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV6143NWIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Luc04-01-2022

Kwalitatief product

Deze diepvriezer hebben we aangekocht na veel vergelijken met soortgelijke diepvriezers van dezelfde afmetingen inhoud en ongeveer dezelfde prijscategorie. Bij Etna krijg je 2 plus 3 jaar extra garantie zonder bij te betalen, dit gaf ons nog meer zekerheid dat dit een deftig product was. De levering was al na 1 dag dus daar waren ook zeer tevreden over, zeker voor een diepvriezer was dit cruciaal voor ons. na de installatie hebben we uitvoerig testen gedaan en de functie intensief vriezen gebruikt om geen tijd te verliezen om onze producten in te vriezen. Dit werkte zonder problemen al snel stond de temperatuur op -24°. De pictogrammen op de display zijn overzichtelijk en geven exact weer welke functie er werkt, bv als de deur te lang openstaat geeft dit een geluid en wordt dit ook weergegeven op de display. Alvorens wij producten online aankopen kijken we altijd even op de website van de leverancier en daar vonden we de informatie dat Etna een onderdeel is van het moederbedrijf ATAG, voor ons een toonaangevend merk in de keukenwereld met meer dan 165 jaar ervaring. Conclusie, een deftig product van kwlitatief materiaal gemaakt en een betrouwbaar merk, dit was voor ons de esentie om ons te overtuigen om voor dit toestel te kiezen.
  • Duidelijke instructies
  • Gemakkelijk in gebruik
  • zeer degelijk materiaal bv de inlegbakken.
  • Snel invriezen en stil tijdens gebruik.
Leo Padmos03-01-2022

Een aanrader voor een leuke prijs

Na een storing met onze huidige vrieskast, moest er snel gehandeld worden voor een nieuwe, we zochten en vonden deze Etna vrieskast. Aantrekkelijke prijs zag er mooi uit op de website van Bol.com, en kon snel geleverd worden en dat in het Oud en Nieuw weekend. Maandagmiddag stond de pakketdienst netjes voor de deur voor de aflevering. Uitgepakt en prachtige kast voor deze prijs, morgen gaat hij pas aan vanwege het transport. Eerste indruk is prima, nu blijk ook nog 3 jaar extra garantie dus totaal 5 jaar, voor ons een aangename verassing. Al met al, zeer tevreden tot nu toe, een aanrader. Misschien 1 puntje, er zit geen verlichting in, waarschijnlijk gedaan voor de wantrouwige onder ons. Niet te duur, no-frost, snelle levering, zier er netjes uit. klein minpuntje geen binnenverlichting
Pluspunten
  • bekend merk
  • no-frost
  • snelle levering
  • ziet er strak uit
  • 5 jaar garantie 2 + 3 na registratie
Minpunten
  • geen verlichtig
Bert09-08-2021

Smalle no-frost vrieskast

Geweldig dat er (eindelijk) een vrieskast op de markt is die én no-frost is én maar 55 cm breed is! En dan blijkt het ook nog een mooie en handig in te delen kast te zijn met een grote ruimte om snel (fast freeze -24 graden) voedsel in te vriezen zodat er geen vriesbrand ontstaat en alles zo vers mogelijk blijft.
Pluspunten
  • smal
  • no-frost en fast freeze!
Minpunten
  • allemaal diepe lades dus stapelen