Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 76 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV6143NWIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a*************@g******** 03-02-2024
  • Product gekocht

Super fijne gebruiksvriendelijke vriezer

Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

9,0
Wij hebben onze Etna vriezer nu 1 week en super tevreden erover.
De prijs/kwaliteit verhouding is prima en met 5 laden erg ruim.
Vooral de no frost functie trok ons aan en dat de vriezer niet te hoog is.
webcare-7 05-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je in zo'n korte tijd al zo tevreden bent!
Die no frost functie is zeker een plus punt.
We wensen je nog veel plezier van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Harry 24-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

9,0
Mooie stevige vriezer met goede indeling. Prima prijs ook. Ruime solide lade. Fluisterstil. Nofrost is ook een verademing. Duurzaamheid moet nog blijken maar wanneer je zo'n ruime garantieperiode erbij krijgt geeft dat alle vertrouwen! Ten slotte gaat mijn ETNA gasstel ook al 30jaar probleemloos mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Solide
  • Ruim
  • Mooi afgewerkt
  • Digitale temperatuur instelling

Minpunten

  • Geen thermometer actuele temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 25-01-2024

Beste Harry,

Goed om te weten dat dat deze no frost vriezer ook stil is. Fijn ook dat je blij bent met de indeling/inhoud.
De verlengde garantie is ook zeker een pluspunt!
We wensen je nog veel plezier met je aankoop en bedankten je voor het schrijven van deze mooie review!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Fred 24-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

10,0
Vriezer gekocht na uitvallen van de vorige. We waren op zoek naar dezelfde maat en indeling. Dit vonden we in de ETNA VV 6143NWIT. Het is een hele goede vriezer, Diverse instelmogelijkheden, lekker stil en zuinig en ook nog eens anti frost. Een echter aanrader ! !

Pluspunten

  • zuinig
  • anti frost
  • fijne opberglades

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 24-01-2024

Beste Fred,

Wat vervelend dat jouw vorige vriezer er mee opgehouden is.

Gelukkig geef je aan heel tevreden te zijn over jouw nieuwe vriezer!
Naast de vele instelmogelijkheden en de stille werking is ook no-frost natuurlijk een fijne toevoeging.

Bedankt voor jouw mooie beoordeling en heel veel plezier gewenst van deze vriezer!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Marwil 26-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

8,0
Diepvrieskast voldoet meer dan prima.
Vriest goed, duidelijke temperatuur aanduiding en erg mooi uiterlijk.
Kortom prima diepvrieskast voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Vriest goed
  • Duidelijk te zien wat er in de laden zit.
  • Mooie grote laden
  • Duidelijke temperatuursaanduiding
  • Makkelijk in te stellen temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 28-12-2023

Beste Marwil,

Wat fijn dat de vriezer goed vriest, er een duidelijke temperatuur aanduiding is dat het design goed bevalt.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en wensen je nog veel plezier van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

e*********@z************ 05-12-2023
  • Product gekocht

Fijne vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

9,0
Hele fijne vriezer. Diepe lades, veel ruimte. Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Erg blij mee!!

Pluspunten

  • Diepe ,grote lades
  • Vriest goed
webcare-7 28-12-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn dat dat je blij bent met de inhoud en de indeling van de vriezer.
We wensen je nog veel plezier van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

f******@l************** 22-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kan het zeker aanbevelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

8,0
Makkelijke en overzichtelijke vriezer. Goede stevige lade met goed zicht wat erin zit. Een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 22-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Fijn dat de handige indeling en de goede prijs/kwaliteitsverhouding zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a*****@a******************* 17-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Aanrader voor kleinere ruimtes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

9,0
Zeer goede vrieskast, omdat het bij mij in de gang staat, kon ik geen vrieskast die te diep was. De indeling is overzichtelijk en er kan voldoende producten worden bewaard bij een zo beperkt mogelijke diepte. Daarnaast is de temperatuuraanduiding een pre, evenals de no-frost functie. Maar de uiteindelijke keuze viel toch op de Etna vrieskast door de beperkte diepte.

Pluspunten

  • beperkte diepte (afstand vanaf de muur)
  • no-frost functie
  • overzichtelijke indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
webcare-7 22-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Fijn dat de vriezer goed past in jouw gang. Ook de handige indeling en no-frost bevallen gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

o*******@h****** 31-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

PRIMA DIEPVRIESKAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

9,0
WIJ ZIJN HEEL TEVREDEN OVER DE DIEPVRIESKAST, VOLDOET EN IS GERUISLOOS DAT IS ZEER VOORNAAM. MOOI AFGEWERKT.
DIT IS EEN AANRADER.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
webcare-7 22-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de vriezer! Het doet ons goed dat de vriezer aan jullie verwachtingen voldoet.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**g@g**l.com 20-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

9,0
De oude vriezer deed het niet meer. Dus op zoek naar een nieuwe vriezer met goede beoordelingen voor een redelijke prijs. Daar kwam o.a. deze Etna uit. Een prima vriezer, muisstil en met een overzichtelijke indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 22-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review!
Leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over het geluidsniveau en de handige indeling.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**0@g**l.com 08-10-2023
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

8,0
Een goede vriezer met heel veel ruimte die weinig geluid maakt.
Hij was wel wat zwaar om naar de zolder te tillen haha.
Kortom, een goede aankoop voor een goede prijs.

Pluspunten

  • geruisloos
  • koelt goed

Minpunten

  • iets zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 22-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Fijn dat de vriezer zo goed bevalt, wij kunnen ons voorstellen dat het plaatsen op zolder een flinke klus is geweest! Fijn dat het gelukt is!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c**r@h**t.nl 03-10-2023
  • Product gekocht

Een topvriezer!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

9,0
Een topvriezer. Ik heb hem gekocht als aanvulling op mijn inbouw koel/vriescombinatie. Hij doet wat wordt beloofd inclusief no-frost. Mooie vormgeving, lekker ruim en makkelijke bediening. Een topper!!!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Mooie vormgeving
  • No-frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 22-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Fijn dat jij zo tevreden bent over deze mooie no-frost vriezer! Het mooie design, de ruimte en het gebruiksgemak bevallen jou gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c**r@h**t.nl 27-09-2023
  • Product gekocht

een Topper van de vriezers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

9,0
Zoek je een fijne vriezer die doet waar hij voor staat, dan MOET je keuze op deze vriezer vallen. Wat groter dan een tafelmodel maar hierdoor heb je veel ruimte om al je verse producten lekker in te vriezen. Ik heb er zeker geen spijt van enig minpunt is dat de deur vacuüm sluit, hierdoor moet je even een behendigheid hebben bij het openmaken, maar hierdoor sluit hij perfect af. Echt een aanrader DOEN!!!

Pluspunten

  • veel ruimte
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • deur sluit vacuüm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 22-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Jij bent tevreden over het gebruiksgemak en het mooie design, daar doen wij het voor!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

R**t@g**l.com 26-09-2023
  • Product gekocht

Grote vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

8,0
Een grotere vriezer gekocht nu voor scherpe prijs
Grote ruime lades
Stil
Ben er echt blij mee

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 22-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over deze mooie, ruimte vriezer.

Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze leuke review, en wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

v**2@h**l.nl 24-09-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

10,0
Fijne en grote vriezer, sluit goed en als de vriezer eenmaal gevuld is schuift hij ook niet meer. Heeft ook anti frost waardoor hij netjes ijsvrij blijft.
webcare-7 22-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie topscore!
Fijn dat de vriezer zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

v*********@m****** 17-08-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer van Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

10,0
Deze Etna vriezer gekocht omdat mijn oude te klein is geworden. Werkt vanaf dag één perfect! Sluit als een kluis. Heel blij mee.

Pluspunten

  • Stevige buitenkant
  • Goed display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10 😊 Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling.
Wat fijn om te lezen dat je nieuwe vriezer van ETNA je zo goed bevalt!

Hij sluit goed en de extra ruimte ten opzichte van jouw vorige model is natuurlijk ook fijn.

We wensen je heel veel plezier toe van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

j**********@h********** 08-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

9,0
Een heel mooi apparaat , heel weinig geluid. en een handige indeling. Ik raad andere aan super vrieskast .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 08-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat jouw nieuwe ETNA vriezer je zo goed bevalt en je het een aanrader vindt 😊

Het toestel heeft een handige indeling, is stil en ziet er gelukkig ook mooi uit.

We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

t**********@f************** 07-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

8,0
prima formaat en toch veel ruimte. weinig geluid. ik ben zeer tevreden. beveel dit product zeker aan.

Pluspunten

  • weinig geluid,
  • fijn formaat en veel ruimte

Minpunten

  • leeg staat ie niet heel vast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat fijn dat de vriezer aan jouw wensen voldoet. De ruime indeling en het lage geluidsniveau bevallen jou gelukkig goed. 😊

Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling, we wensen je heel veel plezier toe van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

d*************@k*********** 04-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

9,0
Prima vriezer, veel ruimte. snel op temperatuur.
Goede aankoop. Ruime goed lopende laden.

Minpunten

  • niet geruisloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden met de werking en aankoop van de vriezer.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j******************@z******* 03-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Erg mooi aperaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

8,0
Een goed apperaat en mooi van vorm en doet het goed toch nu nog en mooi van binnen en goed zicht op tempatuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 04-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat jij zo tevreden bent met de ruimte en het mooie design van de vriezer.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vriezer!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m************@g******** 03-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie no frost diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

10,0
Na 30 jaar een diepvries te hebben gehad, waren we toe aan een nieuwe. Wilde geen diepvries meer ijsvrij maken en kozen voor no frost. Heel te vreden tot nu toe. Bijna geen geluid te horen.

Pluspunten

  • Bijna geen geluid
  • No frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA! Slim dat jij gekozen hebt voor een no frost, dat scheelt heel veel werk! Ook het geluidsniveau bevalt jou gelukkig goed. Zo kan jij er de komende jaren weer tegenaan, hopelijk natuurlijk weer 30 jaar!

Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze leuke review en wensen jou heel veel plezier van de vriezer!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Jeanette 01-08-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

10,0
Mooie soepel lopende lades.
Mooie "gemoffelde" buitenkant.
Eenvoudig te gebruiken.
En ruim genoeg voor mijn huishouden (1 persoon, maar vaak onverwachte eters / mijn kinderen op bezoek)
Niks meer weggooien en altijd iets achter de hand.
Ik ben niet een snelle beslisser, maar deze aankoop had ik echt veel eerder moeten doen.

Pluspunten

  • Heldere laden
  • Laden lopen soepel
  • Bovenste vakje goed te gebruiken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 02-08-2023

Beste Jeanette,

Wow, een 10! Wat fijn dat jij zo enthousiast bent over de vriezer. Leuk om te lezen dat jij voldoende ruimte hebt voor jezelf en voor al jouw visite.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vriezer!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s***@h****** 01-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Echt een Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

10,0
Ik vind dit een geweldig apparaat hij is zuiniger dan de meeste vriezers.
Een mooie uitstraling , binnen goed overzichtelijk, ook een pluspunt dat je niet hoeft te ontdooien,
dat doet hij automatisch zelf. minimaal geluid bij aanslaan.
Al met al een goede koop met 7 jaar garantie . Ik ben er echt blij mee.
En kan het iedereen aanbevelen.
Gr. AC van Son.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-08-2023

Beste heer / mevrouw van Son,

Wat leuk dat jij zo enthousiast bent over deze mooie vriezer. Het gebruiksgemak en de ruimte bevallen jou goed, en ook de verlengde garantie is natuurlijk mooi meegenomen.

Wij willen jou bedanken voor deze leuke review en wensen jou heel veel plezier van de vriezer!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m*********@h****** 27-07-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

8,0
Prima diepvries.
Doet wat hij moet doen.
Ben zeer tevreden met deze diepvries.
Goed formaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 28-07-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw nieuwe vriezer!
Deze doet wat ie moet doen en heeft een fijn formaat.

We willen je bedanken voor deze leuke beoordeling en wensen je veel plezier toe van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

s********@m******* 24-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

10,0
Heeft de juiste maten en is keurig afgewerkt.
Ruime vrieskast voor 155 liter. De indeling is goed en het display keurig weggewerkt.
De vriezer was ook goed verpakt, zodat beschadigingen worden voorkomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-07-2023

Beste heer / mevrouw,

Een reviewscore van een 10! Kijk daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Dit betekent een tevreden klant en dat is waar wij het allemaal voor doen. Fijn dat de inhoud, indeling en het design zo goed bevalt.

Wij wensen jou veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Marcel 23-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne diepvries voor een fijne prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV6143NWIT

Algemene score

9,0
Fijne diepvries. Lekker smal waardoor het voor ons perfect paste. Ook niet zo hoog zodat je er nog wat boven op kan zetten. Vriest goed ,handige insteltemperatuur. Voldoende ruimte.
ben er erg tevreden over.

Pluspunten

  • Compact
  • Afmetingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-07-2023

Beste Marcel,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte en werking van de vriezer.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews